Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 44,00 € - 1 110,00 €

Väri

Väri

Koko

Koko

Lastensängyt

Valitse lastensänky

joka on lapsellesi mieluinen ja turvallinen. Sänkymme täyttävät turvallisuusstandardit ja laajasta valikoimasta löydät varmasti hauskan sängyn, jossa lapsesi kelpaa uneksia.

Tuotteita yhteensä 76 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 76 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Lasten huoneen sisustusopas: sänky

Kun lapsesi huoneeseen täytyy ostaa huonekaluja, avain onnistumiseen on pitkäikäisyys. Lapset kasvavat nopeasti ja alkavat pian näyttää omaa persoonallisuuttaan, suosikkiasioitaan sekä inhokkiasioitaan. Tila, joka on helppo muuttaa lasten tarpeiden mukaan, on vaikea luoda.

Meidän lasten huonekalumme ovat läpäisseet kaikki Britannian turvallisuusstandardit ja tasotestit. Emme tyydy vain lakejen asettamiin sääntöihin vaan haluamme luoda huonekaluja, joiden ansiosta sekä sinä että lapsesi voitte nukkua ilman huolia.

Sängyn valinta

Suurempaan sänkyyn vaihtaminen on tärkeä vaihe lapsen elämässä ja prosessista täytyy tehdä mahdollisimman turvallinen. Taaperoiden sängyistä kerrossänkyihin, meiltä löytyy lapsille sopivia vaihtoehtoja.

Suosittelemme seuraamaan seuraavia sääntöjä sänkyä hankittaessa:

  • Varmista, että sänky täyttää kaikki paikalliset lastensänkyjen turvallisuusmääräykset
  • Käytä lastensänkyjä vain lapsille, jotka ovat iältään yli 4-vuotiaita. (18kg)
  • Aseta sänky tiukasti kiinni seinään tai 300mm päähän seinästä. Tämän säännön avulla lapsesi ei pudotessaan jää jumiin sängyn ja seinän väliin.
  • Käytä turvareunoja, kun lapsi harjoittelee uudessa sängyssä nukkumiseen. Näin lapsi ei tipu sängystä pyöriessään.
  • Seuraa aina valmistajan asettamia turvallisuusohjeita

Taaperosänky

Taaperoiden sängyt ovat hyvä siirtymävaihe pinnasängyn ja aidon sängyn välillä. Taaperoille tarkoitetuissa sängyissä on reunat, jotka estävät lasta tippumasta. Niihin sopii pinnasängyn patja (140 x 70 cm), joten säästät uuden patjan ostamisessa.

Normaali sänky

Kun lapsesi on valmis nukkumaan normaalissa sängyssä, etsi yksinkertainen ja neutraali sänky, jota on helppo muuttaa lapsesi muuttuvien makujen mukaan.

Pikkuparvi ja kerrossänky

Sopii yli 6-vuotiaille lapsille. Pikkuparvet ja kerrossängyt ovat ideaaleja, jos tila on vähissä. Ne näyttävät upeille ja tarjoavat tilaa leikkimiseen ja läksyjen tekoon.

2. Kuinka valita oikea sänky lapselle?

Lapsesi huoneen koko ja lapsen ikä ovat tärkeimmät tekijät sängyn valinnassa. Turvallisuus on aina pääasia, joten lue tärkeät tiedot alapuolelta:

Minkä ikäinen lapsi kannattaa siirtää pinnasängystä normaaliin sänkyyn?

Kaikki lapset kasvavat omaa vauhtiaan, joten tarkkaa ikää pinnasängyn jättämiselle ei voi määrittää. Kukaan ei tunne lastasi yhtä hyvin kuin sinä itse, joten tee päätös, kun aika tuntuu oikealta.

Osa vanhemmista tekee vaihdon kahdeksantoista kuukauden iässä, mutta toiset odottavat lapsen toiseen tai kolmanteen syntymäpäivään.

Mikä on paras sänky pieneen makuuhuoneeseen?

Säilytystilan ja nukkumisen yhdistäminen säästää paljon tilaa. Valitse sänky, jonka alapuolella on laatikoita leluille, vaatteille tai lakanoille. Jos kaksi lasta jakaa huoneen, miksi et hankkisi kerrossänkyä?

Vanhemmille lapsille parvisänky antaa enemmän huonetilaa.

Minkä kokoisen patjan tarvitsen lapseni sänkyyn?

Mukavan patjan valinta auttaa lastasi saamaan tarvittavat yöunet. Ensinnäkin varmista, että patjan leveys on oikea. Lasten sängyt ovat yleensä joko 75cm tai 85cm leveitä. Toisekseen kannattaa mietti patjan pituutta ja paksuutta. Eri sängyt ovat eri kokoisia, joten tarkista sänkysi mitat ennen patjan ostoa.

Ovatko kerrossängyt turvallisia lapsille?

Kerrossängyt on suunniteltu lapsille ja ne ovat täydellisiä pieniin tiloihin ja huoneisiin, joissa asuu monta lasta. Tikkaat ja sängyn korkeus luovat kuitenkin muutamia turvallisuusriskejä ja siksi niitä ei suositella alle kuusivuotiaille lapsille. Kaikissa kerrossängyissä on turvareunat, jotka seuraavat turvallisuussäännöksiä. Varmista kuitenkin, että yläsängyn patja ei ole liian paksu, koska tämä madaltaa turvakaiteita.

Mikä on pikkuparvi?

Parvisängyt ja pikkuparvet muuntavat sängyn makuuhuoneen käytännölliseksi osaksi. Jos makuuhuone on pieni ja haluat säästää rahaa huonekalujen ostossa, parvisängyt sopivat sekä kaapeiksi että sängyksi.

3. Minkä kokoisen sängyn lapseni tarvitsee?

Tarvitsemasi sängyn koko riippuu lapsesi pituudesta, iästä ja painosta. Tiedät pinnasängyn olevan liian pieni lapsellesi, kun sen reunat ovat lapsesi rinnan kohdalla hänen seisoassa sängyssä. Kun vaihdat kunnon sänkyyn, muista miettiä koko sängyn kokoa huoneessa. Pikkuparvi on usein muita sänkyjä pienempi, joten se sopii pieniin huoneisiin.

4. Kuinka kerrossänky kootaan?

Yksi kerrossänkyjen ongelmista on niiden koko. Ne ovat liian isoja ja painavia liikuteltaviksi. Kun alat kasata sänkyä, rakenna se suoraa haluamaasi huoneeseen. Muista tarkistaa, että sinulla on kaikki osat ja että osat eivät ole vahingoittuneita. Vahingoittuneet tai puuttuvat osat tekevät sängystä vaarallisen. Seuraa valmistajan ohjeita ja varmista kaikki ruuvit kahteen kertaan. Tarkista sängyn kestävyys ja tikapuiden kunto vielä kerran ennen kuin päästät lapset sänkyyn.

Kuinka parvisänky kootaan?

Kuten kerrossängytkin, parvisänky tulee paketissa, joka on parasta koota suoraan haluttuun huoneeseen. Valmis sänky on liian iso mahtuakseen ovista. Parvisängyn kokoamisessa on yleensä paljon työtä alaosan säilytystilan takia. Osassa on myös ulosvedettävä pöytä, jonka rakentamiseen tarvitaan erikoistyökaluja.

Lastensaenky