Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suihkulähde

Tuotteita yhteensä 10 kpl.

Näytetään 1-10 yht. 10 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Ulkosuihkun osto-opasulkosuihku

Ulkosuihkut retkeilyyn

Ulkoilmassa viihtyvillä ja paljon retkeilevillä ihmisillä ei ole samoja mahdollisuuksia peseytyä retkiensä aikana. Metsissä retkeilijät voivat asettaa yöpymispaikkansa lähelle jokea tai lähdettä. Tätä vettä voidaan käyttää peseytymiseen, mutta vesi on yleisesti hyvin kylmää. Saatavilla on muutamia pihasuihkumalleja, jotka sopivat retkeilyyn ja ovat ennen kaikkea pienikokoisia. Näin ollen ne ovat helposti mukaan otettavia muiden retkeilytarvikkeiden tapaan.

Pihasuihku vedenlämmittimellä

Jotkin retkeilyyn soveltuvat ulkosuihkut tulevat vesilämmittimien kanssa. Nämä vedenlämmittimet toimivat yleensä propaanilla tai kaasulla. Vesisäilöön mahtuu jopa 19 litraa vettä. Tämä on tarpeeksi useisiin lyhyisiin suihkuihin, tai yhteen 10 minuutin suihkuun. Tämän tyyppisten lämmitettyjen pihasuihkujen kanssa tulee vesipumppu, joka antaa vedelle painetta. Suihkuja voidaan käyttää myös vesiletkun kanssa, jolloin sitä voidaan käyttää myös useisiin muihin retkeilytarpeisiin, kuten tiskien pesuun. 

Aurinkovoimalla toimivat retkisuihkut

Jos propaanisäiliöiden ja pumppujen kuljettaminen retkeillessä ei ole käytännöllistä, veden lämmittäminen aurinkovoiman avulla voi olla toinen vaihtoehto. Aurinkovoimalla toimivat suihkut säilövät vahvaan ja paksu pintaiseen muovipussiin jopa 15 litraa vettä. Retkeilijä voi täyttää pussin saatavilla olevalla vedellä esimerkiksi joesta ja kiinnittää pussin puun oksaan. Tämän tyyppinen suihku ei ole heti käytettävissä ja veden lämpenemiseen menee noin 3-4 tuntia, jotta siitä saadaan ihanne lämpöistä. Letku tai suihkutin on kiinnitetty niin, että vesi voidaan purkaa pussista tarvittaessa. Kun aurinkokäyttöinen suihku on kokonaan tyhjä vedestä, se painaa alle kilon. Tämä tarkoittaa, että se on ideaali metsässä retkeilijöille, joilla on vain rajattu määrä tilaa tarvikkeille.

Kotitekoiset suihkut

Retkeilijät voivat myös rakentaa suihkun monista eri materiaaleista. Ulkokäyttöisen suihkun voi rakentaa esimerkiksi PVC-muovisista putkista tai letkuista. Helpompia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi vankka rakenteiset muovipussit, jotka täytetään vedellä tai vedellä täytetty sateenvarjo, joka ripustetaan ylösalaisin puuhun. Molemmissa vaihtoehdoissa, "suihkuihin" tökitään pieniä reikiä niin, että vesi valuu vapaasti.

Suojattu ulkosuihku

Joillekkin retkeilijöille voi olla mukavampaa käydä suihkussa suojatulla alueella. Suljettu alue suihkun ympärille voidaan ostaa esimerkiksi retkeily- tai urheilutarvikekaupasta. Vaihtoehtoisesti suojana voidaan käyttää jotain muuta  peittävää materiaalia. Kaupasta hankitut suojat ovat yleensä suurikokoisia ja niiden mitat ovat noin 120 x 120 x 200 cm. Ne ovat helposti koottavia, ja ne vievät vähän tilaa retkialueella.

Kategoriat

Jos et ole varma, millaisen suihkun tarvitset, sivuillamme on monia vaihtoehtoja. Retkeilysuihkuja löytää piha-kategoriasta. Monia vaihtoehtoja voi selata pihasuihku-alasivulta, jonka löytää sivun vasemmasta reunasta. Klikkaamalla siitä, löydät useat pihasuihku vaihtoehdot Preecon-verkkokaupasta.

Yhteenveto

Retkeily on harrastus, josta monet ihmiset nauttivat vuoden ympäri kaikenlaisissa eri ympäristöissä. Riippuen retkeilytyypistä, suihkut ja wc-tilat eivät yleensä ole saatavilla tai lähistöllä. Näissä tapauksissa, pihasuihkun omistaminen tekee retkeilykokemuksesta paljon nautittavamman. Oikean tyyppisen ulkosuihkun valitsemiseksi, retkeilijän tulee määrittää se, missä retkeillään sekä tietää minkä tyyppisiä suihkuja on saatavilla. Kannattaa ostaa tuote, joka vastaa parhaiten omia tarpeita. Laaja valikoima ulkokäyttöisiä retkisuihkuja on saatavilla Preecon -verkkokaupasta.