Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Meikkipöytä ja peilipöytä

Miksi ostaa meikkipöytä tai peilipöytä Preeco.fi:stä?

1. 6v kokemus meikkipöydistä
2. Suomen edullisimmat meikkipöydät
3. 30 päivän palautusoikeus
4. Toimitus alkaen 0€ ja jopa 1 päivässä
5. 100% suomalainen yritys

Tuotteita yhteensä 49 kpl.

Näytetään 1-49 yht. 49 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Meikkilaukku

79,95 €

Osamaksulla

alk.

8€ /kk

do_not_disturb_alt Loppu varastosta

 • Loppu

• Materiaali: alumiiniseos, pahvi, flaneli, akryyli
• Kokonaismitat: L30 x L19,2 x H16 cm

• Väri: hopea, läpinäkyvä

Lisää ostoskoriin

Meikkipöytä - Välttämätön Lisä Jokaiseen Makuuhuoneeseen

Peilipöytä

Meikkipöytä on huonekalu, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, mahdollistaen kauneudenhoitotuotteidesi säilyttämisen järjestyksessä. Kampauspöydät tarjoavat usein peilin ja useita laatikoita tai lokerikkoja, jotka helpottavat päivittäisen meikkirutiinisi sujuvuutta. Ne ovat erinomainen lisä makuu- tai kylpyhuoneeseen, tuoden siihen ripauksen eleganssia samalla, kun ne pitävät huolen, että kaikki tarvitsemasi on helposti saatavillasi.

Nykyään meikkipöytiä on saatavilla eri tyyleissä, malleissa ja väreissä, joten löytäminen oman maun ja sisustuksen mukaan on efforttonia. Olipa tyylisi moderni ja minimalistinen tai perinteisempi ja koristeellinen, voit löytää meikkipöydät, joka täyttää kaikki toiveesi. Kannattaa huomioida huoneesi seinämateriaali ja muut huonekalusi valitessasi meikkipöydän väriä ja muotoilua, jotta saat luotua yhtenäisen ja miellyttävän kokonaisuuden.

Voit tilata meikkipöydän verkosta kotiisi kätevästi, ja valikoimaa löytyy monista eri verkkokaupoista. Esimerkiksi IKEA ja Kodin1 tarjoavat laajan valikoiman kampaus- ja meikkipöytiä. Tarkista toimitusehdot ja palautuskäytännöt ennen ostoksen tekemistä, jotta voit tehdä hankintasi turvallisesti ja vaivattomasti.

Meikkipöydän Valinta

Valitessasi meikkipöytää, kannattaa harkita useita tekijöitä, kuten tyyliä, kokoa ja säilytysmahdollisuuksia. Tämä ohje auttaa sinua löytämään täydelliset meikkipöydät tarpeisiisi.

Tyyli ja Design

Valitse kampauspöytä, joka heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi ja sopii kotisi sisustukseen. Modernit ja minimalistiset meikkipöydät voivat olla valkoisia tai metallisia, kun taas perinteisemmät vaihtoehdot voivat olla tummaa tai luonnonväristä puuta.

Koot ja Mitat

Meikkipöydän leveyden ja korkeuden tulee olla sopiva käyttöösi. Muista mitata tila, johon aiot meikkipöydän sijoittaa, varmistaen, että sinulla on tarpeeksi tilaa varsinkin tuolille ja liikkumiselle.

Meikkipöytä peilillä vai ilman?

Usein kampauspöytä halutaan peilillä, koska sitten sinun ei tarvitse erikseen ostaa siihen peiliä.

Säilytysominaisuudet

Mieti, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset meikkejä ja tarvikkeita varten. Valitse malli, jossa on riittävästi vetolaatikoita ja hyllyjä, jotta kaikille tuotteillesi on oma paikkansa.

Peilin Merkitys

Peilin valinta on tärkeä osa meikkipöydän valitsemista. Voit valita peilillä varustetun meikkipöydän tai pöydän ilman peiliä, jos sinulla on jo seinäpeili. Huomioi valon merkitys meikkauksessa.

Materiaalit ja Laatu

Puu on yleinen ja kestävä materiaali meikkipöydissä. Arvioi materiaalien laatua ja viimeistelyä, jotka vaikuttavat meikkipöydän kestävyyteen ja ulkonäköön pitkällä aikavälillä.

Hinta ja Budjetointi

Mieti, kuinka paljon olet valmis sijoittamaan meikkipöytään. Hinnat vaihtelevat edullisista malleista laadukkaisiin designpöytiin. Budjetoimalla voit hankkia hinta-laatusuhteeltaan sopivan tuotteen.

Meikkipöytä Verkkokaupoissa

Meikkipöydän voi hankkia helposti verkkokaupoista, kuten IKEA. Tarkasta tuotekuvaukset, asiakasarviot ja palautusehdot ennen ostopäätöstä. Muista tarkistaa toimitusajat ja -kulut.

Meikkipöydän Käyttö ja Huolto

Meikkipöytä on arjen tärkeä huonekalu, joka vaatii säännöllistä huoltoa ja järjestämistä, jotta tuotteet pysyvät hyvässä kunnossa ja pöytä näyttää kauniilta.

Pöydän Puhdistaminen

Säännöllinen puhdistus pitää meikkipöydän hygieenisenä ja estää tuotteiden vaurioitumisen. Kosteudelta suojattu pinta ei vaurioidu helposti, mutta pöytä kannattaa puhdistaa heti meikkien levinneen rasvan tai nesteiden jäljiltä. Käytä kosteussuojattuun pintaan sopivan puhdistusaineen ja noudatta tuotteen käyttöohjeita.

 • Päivittäinen puhdistus: Pyyhi pinta kostealla liinalla.

 • Viikoittainen syväpuhdistus: Käytä mietoa pesuainetta ja vettä.

Järjestys ja Säilytys

Meikkipöytä

Optimaalinen järjestys auttaa säilyttämään tuotteiden laadun ja nopeuttaa niiden käyttöä. Jaottele tuotteet ryhmiin, kuten palettien, kynien ja huulipunien mukaan. Säilytyslokeroita ja laatikoita kannattaa käyttää hyödyksi tuotteiden organisoinnissa. Laatikosto tai kuutiot helpottavat erilaisten tuotteiden lajittelemista ja suojaavat niitä pölyltä.

 • Palettien ja huulipunien säilytys: Käytä lokeroita tai jaoteltuja osastoja.

 • Siveltimien säilytys: Irrallinen sivellinteline pitää siveltimet järjestyksessä ja kuivina.

Vinkkejä Pituuskäyttöön

Valitse meikkipöytä, jonka suunnittelu ja materiaalit sopivat pitkäaikaiseen käyttöön. Välttä mustavalkoista ajattelua valitessasi pöydän tyyliä: pöytä voi olla sekä käytännöllinen että esteettinen. Monikäyttöinen huonekalu, joka tarjoaa riittävän tilan ja peilin jopa valaistuksella, palvelee sinua parhaiten.

 • Materiaali: Valitse kosteutta kestävä materiaali.

 • Valaistus: Räätälöi valaistus kutsuvaksi ja toimivaksi meikkausympäristöksi.

 • Peili: Vaihtoehtoisesti valitse peili, joka sijoitetaan pöydän ylle seinälle.

Valitsemalla ja huoltamalla meikkipöytäsi oikein, tuotteet säilyvät paremmin ja pöytä näyttää kauniiltapidempään. Näin meikkausrutiinisi sujuvat jouhevammin ja tehokkaammin.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mistä tunnistan laadukkaan meikkipöydän?
Laadukas peilipöytä on yleensä valmistettu kestävistä materiaaleista. Etsi pöytää, jonka pinta on suojattu kosteudelta. Tämä auttaa suojaamaan pöytää esimerkiksi meikkien ja nesteiden aiheuttamilta tahroilta.

Kuinka meikkipöydän pitäisi sopia tilaani?
Mittaa valitsemasi alue ennen ostoa. Varmista, että valitsemasi meikkipöytä mahtuu mukavasti tilaan ja jättää riittävästi liikkumatilaa. Joissakin meikkipöydistä on sisäänrakennettu peili, jonka saa suljettua, kun sitä ei käytetä, säästäen tilaa.

Kuinka säilytän meikkipöytäni puhtaana ja järjestyksessä?

 • Valitse meikkipöytä, jossa on riittävästi säilytystilaa, kuten laatikoita ja osastoja.

 • Pidä säännöllisesti huolta pöydän puhdistuksesta, käyttäen materiaalille sopivia puhdistusaineita.

 • Järjestä meikit ja tarvikkeet tyypeittäin ja useimmille käytetyt kohteet helposti saataville.

Onko meikkipöydän mukana tuleva tuoli tärkeä?
Kyllä, ergonomisesti suunniteltu tuoli voi parantaa meikkauskokemustasi. Tuolin tulisi olla mukava ja oikean korkeuden omaava, jotta voit meikata pitkiäkin aikoja ilman selkä- tai niskakipuja.

Yhteenveto

Meikkipöytä, joka myös nimeltään kampauspöytä tai peilipöytä, on erityisesti meikkaamista ja hiustenlaittoa varten suunniteltu kaluste. Usein meikkipöydällä on yhdistettynä säilytystilaa meikeille ja kauneudenhoitovälineille. Tärkeä osa meikkipöytää on peili, jonka avulla tarkastat yksityiskohdat huolellisesti.

Säilytystila
Useimmissa malleissa tulee mukana laatikoita tai lokeroita, jotka helpottavat järjestelyn ylläpitämistä:

 • Meikit: Erilliset osastot puhtauden säilyttämiseksi

 • Kampausvälineet: Säilytystilaa harjoille ja kihartimille

 • Korut: Pienet lokeroit tarjoavat suojan koruille

Tyylit ja muotoilu
Voit valita monipuolisesta valikoimasta:

Valon merkitys on suuri – hyvä valaistus varmistaa, että meikkaamisen ja kampauksien tekeminen onnistuu vaivattomasti. Nykyaikaiset tuotteet voivat sisältää jopa sisäänrakennettuja valoja.

Kun hankit meikkipöydän, pohdi miten se sopii yhteen makuuhuoneesi tai pukeutumistilasi muun sisustuksen kanssa. Materiaalivalikoima vaihtelee; saatavilla on puuta, metallia ja erilaisia viimeistelyjä. Valitse tuote, joka heijastaa omaa tyylitajuasi ja täyttää funktionaaliset tarpeesi. Taas, harkitse suurta täydellistä kokonaisuutta – kuinka meikkipöytä toimii päivittäisessä rutiinissasi ja kuinka se auttaa järjestämään tarvikkeesi.

Usein kysytyt kysymykset

Kun olet hankkimassa meikkipöytää, huomioi laatua ja hintaa, pohdi suosittuja malleja, valitse oikea valaistus, vertaile materiaaleja, mieti sijoitusta makuuhuoneessa ja tutustu säilytysratkaisuihin.

Mistä löydän laadukkaan ja edullisen meikkipöydän?

Laadukkaita ja edullisia meikkipöytiä löydät huonekaluliikkeistä sekä verkkokaupoista. Vertaile tuotteita ja niiden hintoja löytääksesi parhaan vaihtoehdon budjettisi mukaisesti.

Mitkä ovat suosituimmat meikkipöytämallit tällä hetkellä?

Tällä hetkellä suosittuja meikkipöytämalleja ovat minimalistiset designit ja klassiset tyylit, jotka sisältävät usein käteviä laatikoita ja säilytystiloja. Valikoima vaihtelee trendien ja käyttäjien tarpeiden mukaan.

Miten valitsen meikkipöytään sopivat valaisimet?

Hyvän valaistuksen valitseminen meikkipöytään on tärkeää. Suosi led-valoja tai päivänvalolamppuja, jotka toistavat luonnollista valoa ja helpottavat meikin levittämistä.

Mikä on paras meikkipöydän materiaali pitkäikäisyyden kannalta?

Pitkäikäisten meikkipöytien materiaaleihin kuuluvat massiivipuu ja metalli, jotka kestävät hyvin käyttöä. Vältä kosteudelle ja kolhuille herkkiä materiaaleja pitääksesi meikkipöytäsi hyvässä kunnossa pidempään.

Kuinka meikkipöytä kannattaa sijoittaa makuuhuoneessa?

Meikkipöytä kannattaa sijoittaa makuuhuoneeseen valonlähteen, kuten ikkunan, läheisyyteen ja varmistaa, ettei se estä liikkumista huoneessa. Mieti myös peilin kohdistusta välttääksesi häikäisyn.

Millaisia säilytysratkaisuja meikkipöydissä yleensä on?

Useimmissa meikkipöydissä on laatikoita ja osastoja meikkien ja tarvikkeiden järjestämistä varten. Jotkut mallit voivat sisältää myös ylimääräisiä hyllyjä tai säilytystiloja kuten sisäänrakennetut telineet koruille ja hiustuotteille.