Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 44,00 € - 1 000,00 €

Väri

Väri

Materiaali

Materiaali

Meikkipöytä ja peilipöytä

Miksi ostaa meikkipöytä tai peilipöytä Preeco.fi:stä?

1. 6v kokemus meikkipöydistä
2. Suomen edullisimmat meikkipöydät
3. 30 päivän palautusoikeus
4. Toimitus alkaen 0€ ja jopa 1 päivässä
5. 100% suomalainen yritys

Tuotteita yhteensä 29 kpl.

Näytetään 1-29 yht. 29 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Meikkilaukku

79,95 €

Osamaksulla

alk.

8€ /kk

do_not_disturb_alt Loppu varastosta

  • Loppu

• Materiaali: alumiiniseos, pahvi, flaneli, akryyli
• Kokonaismitat: L30 x L19,2 x H16 cm

• Väri: hopea, läpinäkyvä

Lisää ostoskoriin

Meikkipöytä - Osto-opasMeikkipöytä

Meikkipöytä, joka tunnetaan myös nimillä peilipöytä ja kampauspöytä,on noussut todella suosituksi. Meikkipöydän hankkiminen kotiin saattaa vaikuttaa vanhanaikaiselta luksukselta, mutta todellisuudessa meikkipöydät ovat käytännöllisiä sisustuselementtejä vielä nykyajan modernissa ja hektisessäkin maailmassa. Toisten kotien kylpyhuoneissa ei ole tarpeeksi tilaa naisten kauneudenhoitotuotteille. Toisissa kylpyhuoneissa on tarpeeksi tilaa, mutta muut perheenjäsenet, joiden tarvitsee myös käyttää vessaa, saattavat rajoittaa kauneudenhoidolle jäävää aikaa. Meikkipöytä makuuhuoneessa takaa, että hiustenlaitolle, korujen sovittamiselle ja meikkaamiselle jää tarpeeksi aikaa ilman, että muun perheen tarvitsee jonottaa kylpyhuoneeseen. Nämä ohjeet kertovat, kuinka meikkipöydistä syntyi aivan oma huonekaluryhmänsä, minkälaisia meikkipöytiä markkinoilta löytyy tällä hetkellä ja kuinka valita itselle sopivin meikkipöytä vaihtoehto.

Meikkipöytä on osa historiaa

Meikkipöydät, pukeutumispöydät ja vessanpöydät ovat nimityksiä matalille pöydille, joissa on säilytyslaatikoita ja kaunistautumiseen tarkoitettu peili. Ennen sisäviemäreitä makuuhuoneissa oleva pesupöytä, jolla oli pesukulho ja vesikannu, toimi kaunistautumisen lähtökohtana (muut suuremmat kehon kauneudesta huolehtimisen toimenpiteet tapahtuivat pesualtaassa keittiössä tai talon ulkopuolella). Meikkipöytä oli pesupöydästä ja pienestä lipastopöydästä yhdistynyt huonekalu. (Meikkipöydän tyylinen pesuallas, jossa on työtaso ja kaapisto piilottamassa putket, on syntynyt vanhanaikaisten meikkipöytien pohjalta.) Ensimmäiset meikkipöydät olivat naisille, joilla oli varaa koruihin, hajuvesiin ja kosmetiikkaan, mutta myöhemmin nämä huonekalut nousivat suosioon myös keskiluokan kodeissa.

Meikkipöydän eteen istuminen ja kaunistautuminen on paljon rauhallisempi kokemus kuin pimeässä vessassa nopeasti valmistautuminen. Suihkusta huokuva kosteus voi johtaa latteisiin hiuksiin ja epätasaiseen meikkiin. Kylpyhuoneissa on myös usein kuuma kesäisin ja kylmä talvisin. Kylppäristä poistuminen ja meikkipöydän eteen istuminen on huomattavasti mukavampi kokemus.

Meikkipöydät olivat suosittuja huonekaluja 1800-luvulta 2000-luvulle asti, kunnes modernimmat kalusteet tulivat muotiin. Myös meikkipöydät voivat olla yksinkertaisia, vaikka niissä usein onkin ornamentteja ja koristuksia. Todellisuudessa monet meikkipöydät käyvät myös tavallisista työpöydistä, josta johtuen ne ovat käytännöllisiä ja persoonallisia joka naiselle sopivia huonekaluja.

Meikkipöytä - Saatavilla useita vaihtoehtoja

Yleensä ensimmäinen ajatus, joka ihmisille tulee sanasta meikkipöytä, on röyhelöinen prinsessojen pukeutumispöytä. Meikkipöydät ovat kuitenkin paljon enemmän. Voit valita monista eri meikkipöydistä, joissa materiaali, tyyli ja rakenne vaihtelevat. Ostajan kannattaa tutustua tarjolla oleviin vaihtoehtoihin ennen ostopäätöstä, että he löytävät omaan tyyliinsä ja kotiinsa sopivan vaihtoehdon.

Meikkipöytä ja peilipöytä - Rakenne ja ominaisuudet

Pukeutumispöytiä tulee monissa eri muodoissa. Yksi suosittu ja vanhempi tyyli on sulavanmuotoinen meikkipöytä, joka on muodoltaan kaareva ja jossa on käytännöllinen syvennys, jonka kohdella nainen voi istua meikatessaan. Yleensä näissä pöydissä on pehmeämpi ja naisellisempi tyyli. Niiden alaosa yleensä myös verhottu laatikoiden ja pöydänjalkojen peittämiseksi. Vaikka laatikot eivät olekaan yleisiä kaarevissa meikkipöydissä, tämänkin tyylisiä pöytiä löytyy. Pöydän verhous on käytännöllinen tavaroiden ja kauneudenhoito välineiden kuten hiustenkuivaajien ja kihartimien piilottamiseen uteliailta katseilta.

Suorakulmaiset laatikolliset meikkipöydät näyttävät usein normaaleilta työpöydiltä ja niiden malli onkin syntynyt meikkipöytien ja kirjoituspöytien sekoituksena. Laatikot ovat joko saman kokoisia tai porrastetut niin, että ylempänä on pienempiä laatikoita pikkutavaroille ja alempana syvempiä laatikoita. Toisinaan laatikoissa on sisäänrakennettuja mekanismeja kuten erityisiä korulaatikoita. Laatikot ovat käytännöllisiä meikkien, hajuvesien, hiustuotteiden, asusteiden tai salaisuuksien kuten valokuvien ja rakkauskirjeiden säilyttämiseen.

Peilittömistä meikkipöydistä ei olisi paljoksikaan hyötyä. Useimmiten peili on kiinni itse pöydässä ja osa kokonaisuutta. Peileissä saattaa olla taidokkaita kaiverruksia, paneeleja ja saranoita, joilla peilin kulmaa voi säätää helposti. Joissakin meikkipöydissä on jopa peili, jonka saa suljettua, kun sitä ei käytetä. Kannattaa valita meikkipöytä, jonka pinta on suojattu kosteudelta, joka suojaa sitä levinneiltä rasvoilta ja nesteiltä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meikkipöydän mukana kannattaa hankkia tuoli. Penkin tulee sopia meikkipöydän tyyliin ja mahtua tilavasti sekä siististi pöydän alle. Tuoleissa on yleensä pehmusteet ja verhoilu. Toiset naiset haluavat mieluummin selkänojallisen tuolin, josta saa tukea selkään.

PeilipöytäMeikkipöytien Materiaalit

Meikkipöytiä on joskus saatavilla osana makuuhuoneiden huonekalupaketteja. Meikkipöytiä on saatavilla monina eri puulajeina, jotka sopivat varmasti kaikkien makuuhuoneiden sisustukseen. Puu on joko lakattua tai maalattua. Modernimmat meikkipöydät voivat olla materiaaliltaan MDF-levyä, joka on valmistettu kierrätetyistä puukuiduista ja joka on sopiva materiaali moniin kodin huonekaluihin. Meikkipöydän ylin kerros voi olla joko samaa puuta/MDF-levyä kuin muukin pöytä tai koristeellisempaa materiaalia kuten marmoria. Marmori ei vahingoitu nesteistä kuten puu ja se on helpompaa siivota.

Muita usein käytettyjä materiaaleja ovat metalli ja lasi. Metalliset meikkipöydät näyttävät yleensä äveriäiltä ja sopivat paremmin virallisempiin ja upeampiin huoneisiin. Lasinen tai peilinen osuus saattaa päällystää koko meikkipöydän laatikot mukaan lukien tai vain pöytälevyn. Osa metallisista ja lasisista huonekaluista on moderneja ja niissä voi olla esimerkiksi musta matta kehikko ja lasiset hyllyt, mutta ei laatikoita.

Meikkipöytien Tyylit

Kuten muitakin huonekaluja on meikkipöytiäkin saatavilla monissa eri tyyleissä. Moderni ja vahva tyyli muodostuu selvistä linjoista ja yksinkertaisista muodoista. Perinteinen ja Kuningatar Anne -tyyli taas muodostuu muotoilluista jaloista ja koristeellisista reunoista pöydän pohjassa. Art Deco ja Hollywood Regency -meikkipöydät ovat viehättäviä outoine muotoineen ja geometrisine muotoineen.

Meikkipöytä ja peilipöytä - Näin löydät sopivan mallin juuri sinulle

Meikkipöytä on luksuksen symboli, mutta se ei tarkoita pöytien olevan kalliita. Voit luoda pukeutumispöydän itsekin vanhasta huonekalusta. Vanhat piirongit tai jopa työpöydät on helppo ottaa uudelleen käyttöön meikkipöytänä lisäämällä peilin kiinni seinään pöydän yläpuolelle. Käytettyjä meikkipöytiä on myynnissä monissa paikoissa, vaikka aito antiikki saattaakin olla aivan liian kallista normaaliin kotikäyttöön. Myös upouudet meikkipöydät ovat saatavilla jälleenmyyjiltä ympäri maan.

Pukeutumispöytää valitessa on tärkeää ajatella huonetta, johon pöytä asetetaan. Mahtuuko pöytä huoneeseen, miltä pöytä näyttää huoneessa? Ideaalisessa tilanteessa ostaja pääsee koeistumaan meikkipöydän ja testaamaan, että se on sopivan korkuinen. Peilipöydissä kannattaa myös tarkistaa, että peili ja tuoli ovat sopivalla korkeudella, tai kaunistautuminen peilin edessä tulee olemaan hankalaa. Jos teet ostoksia katalogista tai internetistä etkä pysty koeistumaan meikkipöytää, tutki pöydän mittoja tarkasti ja yritä istua normaalin pöydän eteen kuvitellen sen olevan meikkipöytä. Sitten voit mitata kuinka paljon korkeampi tai matalampi haaveilemasi meikkipöytä olisi.

Tarkista myös, että kaikki kauneudenhoitovälineesi mahtuvat meikkipöydälle, koska siitä ei ole sinulle paljoa hyötyä, jos joudut aina hakemaan meikkisi muualta. Kuvittele meikkipöytä itsenäisenä kauneudenhoitopisteenä, tosin saatat inspiroitua hankkiutumaan eroon vanhanaikaisista ja vähän käyttämistäsi meikeistä ja ihonhoitotuotteista. Muuten meikkipöydässä on varmasti tarpeeksi tilaa kaikelle tarvittavalle.

Monet uudet huonekalut vaativat kokoamista kotona. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut, kärsivällisyyttä ja taitoa koota uusi meikkipöytäsi. Jos näin ei ole, kysy apua kumppanilta, sukulaisilta, naapurilta tai ystäviltäsi. Jos et löydä apua, osta valmiiksi koottu meikkipöytä.

Kampauspöytä lopputulema

Meikkipöytä on tervetullut lisä kaikkiin koteihin, joissa on pieni kylpyhuone, rajallinen määrä kylpyhuoneita ja jaettuja kylpyhuoneita, tai kotitalouksiin, joissa on paljon jäseniä (erityisesti paljon naisia). Oman tilan hankkiminen hajuveden käyttämiseen, meikkien putsaamiseen ja haaveiluun hiuksia harjatessa on todellinen unelma, mutta se antaa myös muille perheen jäsenille enemmän kylpyhuoneaikaa. Kaikki naiset nauttivat varmasti meikkipöydän käytännöllisyydestä ja joustavuudesta, mutta myös näiden kauniiden huonekalujen lisäämästä tyylistä makuuhuoneen sisustukseen.