Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pihavaja

Pihavaja nyt edullisesti meiltä. Laaja valikoima erilaisia vajoja. Tilaa pihavaja nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 100 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 100 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Pihavaja ja puutarhavaja antavat lisää säilytystilaa

pihavajaPihavaja sopii niin puutarhavälineiden säilytykseen ja turvassa pitämiseen kuin kesämökin ylimääräiseksi varastoksi. Vaja on käytännöllinen lisä puutarhaasi. Käytännöllisyyden lisäksi pihavaja tekee puutarhastasi entistä paremman näköisen. Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin asettaa kesän hyvin palvelleet pihakalusteet turvaan pihavajaan ja tietää että ne odottavat hyvässä kunnossa talven loputtua. Myös esim. lumilinko on kätevä varastoida pihavajaan ja sieltä se pysyy lumelta suojassa.

Preeco:lla on kattava pihavarasto valikoima, joita on helppo asentaa ja käyttää eri tarkoituksiin. Vajan etsintä voi olla haastavaa: monien tyylien, tyyppien ja kokojen joukosta voi olla hankalaa löytää se oikea vaja sinulle, puutarhaasi ja perheellesi.

Pihavaja ja puutarhavaja - Valitse sinulle sopivin tyyli

Pihavajat on saatavilla paljon erilaisina tyyleinä, joten varmasti jokin tyyli vastaa vaatimuksia. Pihavarasto on saatavilla erilaisilla laudoituksilla, puoliponttilaudalla tai limittäisellä mallilla. Lopulta kyse on omasta henkilökohtaisesta mielipiteestä, joten kannattaa tutustua rauhassa kaikkiin erilaisiin vaja tuotteisiin.

Puinen pihavaja

Kun puutarha tarvitsee säilytystilaa, ensimmäisenä tulee varmasti mieleen puinen pihavaja ja hyvästä syystä – ne ovat kaikkein suosituimpia. puutarhavajaHavupuusta valmistettuina ja moneen eri käyttötarkoitukseen sopivina, puiset vajat ovat saatavilla useassa eri tyylissä, esim. limittäinen ja puolipontti. Puisen pihavajan hinta voi mallista riippuen olla kallein.

Metallinen pihavaja

Kestävä, turvallinen ja säänkestävä metallinen pihavaja on suunniteltu kestämään aikaa, mikä tekee siitä ihanteellisen varastoimaan turvallisesti kalliita puutarhavälineitä. Preecon metallivajat ovat laadukkaasta teräksestä, mikä takaa korkeatasoisen turvallisuuden. Metallinen vaja on käytännöllinen vaihtoehto perinteiselle puu vajalle ja se on saatavana eri ominaisuuksilla kuten liukuovilla – jotka tekevät isojen tavaroiden sisään kantamisesta paljon helpompaa ilman että ovi pamahtaa kiinni.

Muovinen pihavaja

Edullinen, kätevä ja kustannustehokas muovinen pihavaja on täydellinen, jos säilytystilaa ei tarvita valtavasti ja hinta on oltava edullinen. Lisäksi ne ovat paljon kevyempiä kuin puiset ja metalliset vajat, mikä tekee niistä helppoja liikuteltaviksi.

Pihavaja ja puutarhavaja - Miten valitsen minulle sopivan mallin?

Jotta oikeanlainen pihavarasto löytyy, on hyvä miettiä seuraavia asioita.

Minkä kokoisen vajan tarvitset?

Ennen kuin aloitat, mieti mitä aiot säilyttää vajassa, jotta voit hankkia oikean kokoisen. On parasta mitata puutarhasi tila, joka on vapaana vajalle (ota huomioon ylimääräisiä mittoja kuten katon räystäät ja oven avautuminen) ennen kuin ostat. Jos epäröit, päädy hieman isompaan malliin, koska on aina parempi olla hieman liikaa tilaa kuin liian vähän.

Onko se säänkestävä?

pihavaja-tarjousOsa vaja malleista ei ole 100 % vedenkestäviä, joten huolehdi että käsittelet vajasi vedenkestävällä suoja-aineella tai viimeistelet puun, jos se on viimeistelemätön. Koska vajasi tulee olemaan ulkona, sen täytyy kestää huonokin sää ja jos siitä ei huolehdita, vajasi voi mädäntyä tai ruostua.

Pihavarasto - Asennuksen helppous

Suurin osa vajoista vaatii kokoamista ja yleensä tarvitsee ainakin kaksi ihmistä asentamaan sen turvallisesti. Peukalosääntönä voidaan pitää, että metallinen vaja on vaikeampi asentaa kuin muovinen- tai puinen vaja, niiden osien painon ja sovittamisien vuoksi.

Pihavaja ja puutarhavaja - Ylläpito

Oli vaja sitten minkä tyylinen vain, jokainen tarvitsee tietyn määrän ylläpitoa

Puinen vaja voi kutistua tai halkeilla muuttuvien lämpötilojen ja sääolosuhteiden vuoksi, joten kaikkia puisia pihavajoja tulisi vuosittain huoltaa puunsuoja-aineella. Saranoita ja lukkoja tulisi säännöllisesti öljytä ja lehdet tulisi poistaa katolta kosteuden estämiseksi.

Jos etsinnässä on pihavarasto, joka tarvitsee vain vähän huoltamista, painekyllästetty vaja on siinä tapauksessa hyvä vaihtoehto. Ne ovat valmistettu painekyllästetyistä päällekkäisistä puulevyistä, eivätkä ne tarvitse lisäkäsittelyä.

puutarhavaja-hintaMetallinen vaja tarvitsee vähemmän huoltoa, vaikkakin sen tulee olla aina hyvin ilmastoitu kondensoitumisen estämiseksi. Lannoitteet kannattaa myös pitää kaukana vajasta ruostumisen estämiseksi.

Pihavaja ja puutarhavaja Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat pihavajat. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan pihavajan. Piha- ja puutarhavajojen hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Pihavaja voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa pihavajat Preeco-tilillä tai -laskulla.

Pihavajojen toimitus alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiovelle. Kaikki tuotteet sisältävät 30 vuorokauden palautusoikeuden. Mahdollisen palautuksen yhteydessä pihavaja on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tilaa uutiskirje saadaksesi tietoa tarjouksista. Saat tarjouksista tietoa suoraan sähköpostiisi.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme pihavaja arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa pihavaja tai pihavarasto valinnassasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.