Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Säkkituolit

Tilaa säkkituoli meiltä. Säkkituolit tarjous nyt -30%. Laaja valikoima.

Tuotteita yhteensä 13 kpl.

Näytetään 1-13 yht. 13 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Säkkituoli mukavaan löhöämiseen

säkkituoliMikä olisikaan mukavampi tapa rentoutua rankan työ- tai koulupäivän jälkeen, kuin säkkituoli. Säkkituolit muotoutuvat käyttäjän mukaan, joten ne ovat todella mukavia istumiseen tai makaamiseen. Siihen voi istua melkein missä asennossa tahansa, selälteen, makuulteen, kyljelteen - asennolla ei ole väliä tuolin muotoutumisen takia. Jopa raskaana olevat naiset voivat maata mahalteen säkkituolin päällä, asento joka on mahdotonta tavallisella sohvalla tai sängyllä. 

Säkkituolit ovat edullisia tavallisiin huonekaluihin kuten sohviin tai käsinojallisiin tuoleihin verrattuna. Ne ovat edullinen ja helppo tapa lisätä istuinpaikkoja kotiisi.

Minne kaikkialle säkkituoli sopii?

Säkkituolien monien mallien ja värien takia ne soveltuvat lähes minne vain. Lasten huoneet, olohuoneet, makuuhuoneet ja miksei myös keittiöt saavat uutta ja modernia ilmettä säkkituolilla. Säkkituoli olohuoneessa luo mukavan paikan lukea kirjaa tai katsoa televisiota. Mutta niiden paikka ei pääty huoneistojen sisälle. Voit sijoittaa säkkituolit myös parvekkeelle tai puutarhaan. Niitä on saatavilla säänkestävillä päällysteillä, jotka on helppo puhdistaa ulkoa tulevasta liasta.

säkkituoli-hinta

Säkkituoli - Terveydelliset hyödyt

Koska säkkituolit ovat muokattavissa eri muotoihin, ovat ne nousseet suosioon konttoreissa työergonomiaa kasvattamaan. Mukavuuden lisäksi ne tarjoavat terveydellisiä hyötyjä. Seuraavaksi olemme listanneet joitain niitä.

Parantaa ryhtiä

Joustavuuden ja muokattavuuden takia säkkituoli muotoutuu jokaiselle käyttäjälle sopivaksi, toisin kuin perinteiset tuolit joissa on vain hieman säädettävyyksiä. Joustavuus auttaa vähentämään alaselkään ja lantioon kohdistuvaa painetta. Selkäranka on täysin tuettuna säkkituolissa, mikä ideaalia henkilöille jotka haluavat parantaa ryhtiään.

Vähentää lihasjännityspäänsärkyä

Istumisella on suuri merkitys lihasjännityksestä johtuvaan päänsärkyyn. Pitkään huonossa asennossa istuminen aiheuttaa jäykkyyttä niskaan ja hartioihin, joka taas voi aiheuttaa päänsärkyä. Jos haluat rentoutua ja lievittää lihasjäykkyyttä kehossa, on säkkituoli oikea valinta.

Vähentää lihasten ja nivelien kipuja

Säkkituoli auttaa vähentämään kipuja nivelissä ja lihaksissa, varsinkin selässä. Kipujen vähennys pätee myös henkilöihin jotka ovat joskus satuttaneet selkänsä tai olleet leikkauksissa. Säkkituolit antavat optimaalisen tuen koko keholle, jolloin lihakset ja nivelet pääsevät olemaan rennossa asennossa.

Säkkituoli on hyödyllinen fyysiselle terveydelle, kuin myös henkiselle. Sen mukavuus toimii lihasten rentouttamiseen ja mielen virkistämiseen. Pieni levähdys säkkituolissa voi auttaa vähentämään stressiä ennen työnteon jatkamista.

Eri mallit & materiaalit

säkkituoli-tarjousSäkkituoleja on saatavilla eri mallisina. Seuraavaksi olemme listanneet muutamia kohtia, ostopäätöksen helpottamiseen.

Tyynyn muotoinen

Tyynyn näköinen säkkituoli on suorakaiteen muotoinen. Keskellä lattiaa se toimii makuualustana ja seinää vasten siinä voi istua.

Pisara

Enemmän tuolin malliset säkkituolit. Niissä on kapea selkänoja ja ne ovat takaa korkeampia, paremman ergonomisen asennon saamiseksi.

Selkänojallinen

Leveällä selkänojalla varustettu säkkituoli toimii vaihtoehtona nojatuolille. Se muotoutuu vartalon mukaan mahdollistaen mukavan istumisen.

Lapsille

Lapsille löytyy myös pienempiä säkkituolia, mutta lapset pärjäävät hyvin isommissakin säkkituolissa. Joten jos tila sen sallii, suositellaan aikuisillekin sopivan tuotteen hankkimista.

Hoito ja huolto

Säkkituolit ovat helppo hoitoisia. Niiden päällys voidaan vetoketjua avaamalla ottaa pois ja pestä käsin tai pyykinpesukoneessa. Tämä tekee niistä paljon käytännöllisempiä, kuin tavalliset tuolit ja sohvat joita voidaan puhdistaa vain pintapuolin tahroista. Tämän ominaisuuden ansiosta ne ovat loistavia lapsiperheisiin, joissa pienet lapset voivat läikyttää juomaa tai ruokaa. Myös lemmikkitalouksissa on helpompi puhdistaa karvat pois säkkituolin päällyksestä. 

Tilaa säkkituolit Preeco:lta

Tilaa edullinen ja mukava säkkituoli meiltä. Tutustu valikoimaan ja valitse omasi. Valikoimasta löydät monet värit ja mallit. Jos tarvitset ostossa apua, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Verkkokauppamme tarjoaa monipuoliset ja joustavat maksutavat. Tuotteita on mahdollista ostaa myös Preeco-tilillä tai -laskulla. Toimitus alkaen 0€ sekä saatavilla toimitus suoraan kotiin. Kaikilla tuotteilla 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat säkkituoli tarjoukset suoraan sähköpostiin. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä.