Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Koiratarha

Koiratarha nyt edullisesti meiltä. Koiratarhat saatavilla monissa eri malleissa ja muodoissa. Tilaa koiratarha nyt, ennen kuin tarjoukset loppuvat.

Tuotteita yhteensä 69 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 69 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

POHJOLA LEMMIKKITARVIKE Kissatalo 280 x 187 x 187 cm, Kuusipuuta, Harmaa

949,95 € 699,95 €
Säästä 250€!

Osamaksulla

alk.

28.95€ /kk

Ennakkotilaustarjous!

(6)
  • Vain verkkokaupasta
  • -250,00 €

Tämä tyylikäs ja tilava kissatalo tarjoaa turvallisen ja mukavan paikan leikkiä ja levätä. Valmistettu kestävästä puusta, kissatalon mitat ovat 280 cm pituus, 187 cm leveys ja 187 cm korkeus. Kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat, että tämä kissatalo kestää käytössä vuodesta toiseen.

Lisää ostoskoriin

Koiratarha & koira-aitaus luovat koirille turvallisen tilan

koiratarha

Koiratarha on hyvä ratkaisu, mikäli perheessäsi on karvainen ystävä, joka tykkää olla ulkona, mutta ei kuitenkaan narun varassa tai ahtaan koirankoppi sisällä. Sen hinta on edullinen oli tarkoitus olla laadukas ja kestävät- tai väliaikainen rakennelma, kun rakennat esimerkiksi pihan ympäri aitaa, jotta koira saa liikkua vapaammin. Tarhaelementit-tuotteet ovat myös lähes välttämätön hankinta kaikille koirien kasvattajille tai muuten koirien kanssa työskenteleville. Kerromme tässä hieman lisää siitä, mitä kaikkea juuri koiratarhan ostajan kannattaa pitää mielessä.

Koiratarhat mahdollistavat koirille lisää tilaisuuden liikkua, leikkiä ja kuntoilla samalla kun ne ovat turvallisesti aidattuina. Koiratarha-tuotteet ovat laadukas ja terveellinen vaihtoehto kopeille, sekä niitä voidaan käyttää koiran kouluttamisessa, tai pitämään ne erossa toisista eläimistä. Laadukas tarhat ovat suunniteltu sisä- tai ulkokäyttöön, sekä niitä valmistetaan eri materiaaleista, kuten metallista, muovista ja verkosta. Jotkut tarhat ovat vapaasti muokattavissa, jolloin tarhan saa muokattua moneen eri kokoon ja muotoon. Koiratarhoja voi ostaa eläintarvikeliikkeistä, nettikaupoista sekä tarvikeliikkeistä.

Koiratarha on kaikessa yksinkertaisuudessaan aitaus, jolla koiralle sulje-taan omaan tilaansa piha-alueelta. Tarha on suunniteltu niin, että eläin näkee kyllä, mitä kaikkea pihalla tapahtuu, mutta ei kuitenkaan pääse esimerkiksi hyppäämään aidan yli eli leveys jo korkeus ovat sopivat. Näytä koirallesi, että välität. Osta koiratarhaan koirallesi koulutusalusta, pehmeä koiranpeti ja muut tarvikeet koirille, joilla lisäät koirasi viihtyvyyttä tarhassa. Tarhan rakennusmateriaali on lähes poikkeuksetta ruostumaton teräs, sillä koira ei pysty järsimään sen läpi, toisin kuin muovin. Lisäksi teräs kestää paremmin Suomen sääolosuhteita ja melko villiäkin koiraa. Väritykseltään tarhat ovat usein valkoisia, mustia tai tummanvihreitä, mutta myös täysin maalaamattomia metallin värisiä koiratarhoja on saatavilla.

Monet koiratarhat myydään valmiina paketteina koiran kokoluokan mukaan, mutta sellaisen voi ostaa myös elementteinä ja kasata itse juuri sen kokoiseksi kuin tarvitsee. Koiratarha voidaan pystyttää monelle erilaiselle alustalle, mutta jos koira on kova kaivamaan, suositellaan harkita alustan asfaltointia tai muuta vastaavaa materiaalia.

Määritelmällisesti koiratarhaan ei kuulu katosta, mutta käytännössä kaikkiin malleihin voidaan sellainen rakentaa jälkikäteen tai tarhan sisälle voidaan sijoittaa erikseen ostettu koirankoppi.

Koiratarha & koira-aitaus - Valitse oikea malli rodusta riippuen

Sopivan koiratarhan ja tarhaelementit valinta riippuu eläimen koosta, vahvuudesta sekä taipuvuudesta pureskella helppo-sti lähimpiä esineitä. Ostajan kannattaa miettiä, että mikä materiaali sopisi parhaiten hänen koiralleen. Pidä mielessä siis koko, materiaali, muoto sekä hinta.

koira-aitaus

Koiratarha & koira-aitaus löydä oikea koko

Ensimmäisenä kannattaa miettiä koiratarhan kokoa. Ei ole järkevää ostaa tarhaa, joka on pienempi kuin nykyinen koirankoppi. Vaikka leveämpi koiratarha antaa koiralle lisää tilaa, niin on tärkeää kuitenkin löytää tuote joka sopii sovittuun tilaan. Mittaile tiloja ensin ennen kuin lähdet ostamaan koiratarhaa sekä valitse tuote sen mukaan. Pidä mielessä, että jotkut tarhat ovat valmistettu irroitettavista osista. Tällaiset koiratarhat voidaan pistää kasaan useaan eri kokoon sekä muotoon. Pituuden sekä leveyden lisäksi mieti myös korkeutta. Useimmat tarhat eivät ole kauhean korkeita. Jos tarhaa käyttää pentu, niin tällaiset tarhat voivat olla sopivia, mutta isommat koirat pääsevät hyppäämään sieltä pois. Tässä tapauksessa etsi korkea koiratarha. Muistathan, että korkeammat koiratarhat ovat vaikeammin liikuteltavissa.

Mitoitus

Koiratarhan mitoitus on hyvin tärkeää jo ennen kuin lähtee ostoksille. Liian pienessä tarhassa koira ei vоi oikein muuta tehdä kuin makoilla, ja aktiiviselle koiralle tämä on lähinnä tylsää. Liian isosta tarhasta ei näytä lähtökohtaisesti ole mitään muuta haittaa kuin että rahaa tuli käytettyä ehkä hieman enemmän kuin olisi ollut tarve. Useimpien tuotteiden nimessä on näytä tai ilmoitettu tarhalla aidattavan alueen pinta-ala tai sitten leveys kertaa korkeus. Aidan korkeus ilmoitetaan usein tuotekuvauksessa, mutta se on usein vähintään 1,5 metriä ellei kyse ole sitten ihan puhtaasti alle luovutusikäisten pentujen tarhasta.

Pienet tarhat ja retkitarhat

Pienille koirille riittää 3 x 3 -metrinen koiratarha (leveys x korkeus). Isommalle koiralle kannattaa heti alusta asti harkita niin isoa tarhaa kuin vain tontille mahtuu, sillä avara liikkumatila on ensiarvoisen tärkeää isolle koiralle, joka ei välttämättä pääse esimerkiksi venyttelemään kunnolla sisällä. Lisäksi markkinoilla on erillisiä retkitarhoja, joissa on ajateltu erityisen paljon nopeaa kokoon taittamista. Ne soveltuvat pienten ja keskikokoisten koirien käyttöön esimerkiksi eräretkillä. Näihin malleihin kuuluu yleensä myös katto, joten koira vоi nukkua yönsä siinä, jos yhden tai kaksikin seinää peittää vaikkapa pahvilla.

Koiratarhaelementit

Jos haluat itse muokata koiratarhan tietyn kokoiseksi suosittelemme koiratarha elementti tuotettamme. Sillä voit helposti muokata juuri sopivan koiratarhan elementti kappaleiden avulla. Tarhaelementti koiratarhassa on myös saatavilla ovikappaleita, joten saat luotua elementeistä juuri sinulle sopivan koiratarhan.

Koiratarha ja koira-aitaus - Materiaalit vaikuttavat turvallisuuteen ja kestävyyteen

Koiratarhoissa käytetyt materiaalit vaikuttavat hintaan ja mahdollistavat kestävät tuotteet. Koiratarhat ovat yleisemmin valmistettu metallista, muovista taikka verkosta. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa, joten on tärkeää että valitset oikeanlaisen materiaalin koirallesi.

koiratarha-hinta

Muovi

Muovinen koiratarha tarjoaa hyvän tasapainon hinnalle sekä kestävyydelle, sekä se sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Muovisia tarhoja suositellaan käytettäväksi koska ne eivät naarmuta lattioita, eivät ruostu sekä eivät omaa teräviä reunoja jotka voivat vahingoittaa eläintä. Kuitenkin jotkut koirat, jotka tykkäävät pureskella, saattavat purra tarhaa ja rikkoa seinämiä. Muoviset tarhat ovat kevyitä, joten niitä on helppo liikutella.

Metalli

Metalliset koiratarhat ovat kalliimpia vaihtoehtoja kuin muoviset, mutta ne ovat yleensä laadukkaampia. Näitä tarhoja ei pysty pureskelemaan sekä ne painavat enemmän, jolloin koira ei pääse tarhaa liikuttamaan. Kuitenkin huonosti valmistetut metalliset koirantarhat voivat vahingoittaa eläintä, jos siinä on esimerkiksi teräviä reunoja. Tarkasta tarha aina ennen käyttöönottoa, jotta se on eläimelle turvallinen.

Metalliset tarhat ovat joskus koostettu moduuleista, jolloin niitä pystyy kasaamaan haluamaansa muotoon ja kokoon. Ne sopivat parhaiten ulkokäyttöön sekä betoniselle pinnalle, koska sisäkäytössä metalliset tarhat voivat naarmuttaa lattiaa.

Verkko

Verkkotarhojen hinta on edullisin, joten ne ovat myös heikompia. Verkollinen koiratarha ei sovi pennuille taikka koirille, jotka pureskelevat esineitä ja tarhaa, mutta verkkotarhat ovat mukavia ympäristöjä leikeille.

Verkkotarhat ovat yleensä kevyin vaihtoehto sekä paras, jos liikutat tarhaa usein. Niitä voi käyttää esimerkiksi väliaikaisratkaisuna kotona. Muistathan, että verkkotarhat ovat vaikeimpia ylläpitää ja puhdistaa.

Koiratarha - Isoille koirille painava malli, pienemmille kevyempi

Tarhan paino on tärkeä, varsinkin jos tarhaa käytetään ulkona kiinteällä alustalla. Raskaimpia tarhoja on vaikeampi liikuttaa, mutta kevyimpiä malleja koirat pystyvät liikuttamaan sisältä käsin. Painoa kannattaa miettiä, jos olet liikuttamassa tarhaa usein.

koiratarha-tarjous

Tarhan suojukset

Tarhaan saa suojia, jotka estävät koiran hyppäämästä tarhasta pois. Näitä suojia löytyy muovisia sekä kankaisia, sekä ne ovat tarkoitettu ulkokäyttöön. Nämä suojaavat eläintä sekä leluja ja ruokaa sateelta ja auringolta.

Maatapit ja jarrupalat

Lemmikit luonnollisesti yrittävät liikutella koiratarhaa. Ulkokäyttöön on hyvä ostaa sellainen malli, jonka saa maatapeilla kiinnitettyä suoraan maahan. Nämä pitävät tarhaa paikoillaan ja estävät koiraa liikuttamasta tarhaa, vahingoittamasta itseään sekä karkaamasta sieltä.

Sisäkäyttöön, osta malli jonka jaloissa on kumiset tapit. Nämä estävät tarhan liikkumisen koiran sitä työntäessä. Nämä estävät myös naarmujen ja hankaumien muodostumista lattiaan.

Koiratarhojen turvallisuus

Varmista, että koiratarha ei sisällä näkyviä ruuveja, nauloja taikka nastoja, jotka voivat vahingoittaa koiraa. Korkealaatuisissa metallisissa tarhoissa metallit ovat aina taivutettu ulospäin tarhan sisäpuolelta. Poista koiran panta sekä hihnat ennekuin asetat heidät tarhaan, jotta nämä eivät tartu kiinni mihinkään.

Vältä koiran jättämistä suoraan auringonpaisteeseen. Pyri asettamaan tarha paikkaan, jossa on myös varjoa, jotta koira pääsee myös viilentymään auringolta. Kankaiset taikka muoviset tarhan suojukset auttavat tekemään tarhaan varjon. Varmista aina, että koiralla on juotavaa sekä syötävää tarhassa.

Vaikka koiratarhat ovat terveellisempiä vaihtoehtoja kuin kopit, niin ne eivät korvaa kävellyttämistä. Muista käyttää koiraasi ulkona tarhasta ja päästää sen liikkumaan vapaasti säännöllisesti.

Hyvät ja huonot puolet

Kun koiratarhan hankinnassa puntaroidaan hyviä ja huonoja puolia, monilla painaa mielessä päällimmäisenä kysymys siitä, onko tämä kannattava investointi. Paljonko se maksaa ja paljonko sille sitten loppupeleissä on käyttöä?

Hyvät puolet

Koiratarhan ehdottomasti paras puoli on sen helppous: sen saa paketista käyttökuntoon alle puolessa tunnissa ja tarvittaessa sen voi myös purkaa, siirtää tai ottaa mukaan. Tarha tuo tietynlaista vapautta, sillä tarhassa koira vоi olla täysin ilman kaulapantaa tai remmiä ja liikkua hieman omaehtoisemmin. Koiratarhan pystyttämiseen ei myöskään vaadi mitään rakennuslupia ellei siihen sitten liity esimerkiksi betonipohjaa.

Huonot puolet

Huono puoli koiratarhoissa on se, että ne eivät itsessään kestä isojen ja villien koirien käytössä kovinkaan kauaa: koira pystyy kaatamaan aitauksen tai kaivautumaan sen ali, mikäli on erityisen innoissaan. Useimmiten täytyy siis myös tehdä melko lailla pohjatöitä ja esimerkiksi tilata betonipohja aitaukselle. Toinen iso miinus, joka painaa mieltä on luonnollisesti hinta: se saattaa tuntua isolta, mutta laadukas koiratarha kestää pitkään.

Koiratarhat - Mistä niitä saa

koiratarha-ale

Pro Koiratarhoja voi ostaa eläintarvikeliikkeistä, tavarataloista sekä nettikaupoista. Kun etsinnässä on sopiva koiratarha, niin muista rajata omat valintakriteerit. Esimerkiksi jos haluat muovisen pro tarhan, niin etsi netistä muovisia pro tarhoja.

Lue kaikki tuotteen kuvaukset ja tiedot tarkkaan. Määritä tarhan koko sekä materiaalit. Ole varma tuotteen hinnasta, että se on oikea budjetillesi. Netistä ostaessa katso myös tuotteen kuvaa että se vastaa kuvausta. Ota myös huomioon mahdolliset toimituskulut. Jos tuotteesta löytyy arvosteluja netistä, niin lue muutamia arvosteluja.

Lyhytaikaiseen tai muuten vähäiseen käyttöön tarkoitettuja koiratarhoja voi ostaa isoimmista tavarataloista. Hieman laadukkaammilla koiratarhoilla on omat erikoistuneet jälleenmyyjänsä, jotka hankkivat valikoimaansa vain parhaimmat mahdolliset mallit. Hinnat liikkuvat muutamasta satasesta noin kahteen tonniin; hintaan vaikuttaa etupäässä se, kuinka ison tarhan haluaa ja kuinka raskasrakenteisen tarvitsee.

Kulmatuet

Moniin malleihin on lisäksi saatavilla kulmatuki-osa. Niiden avulla varmistetaan, että pro-koiratarha pysyy kasassa myös siinä tilanteessa, kun koira vaikkapa nojaa tai juoksee aidan kulmaa päin. Niiden hinnat ovat usein vitosesta ylöspäin hieman mallista riippuen. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat uutiskirje-tarjoukset ja uutiskirje-edut suoraan sähköpostiin.

Koiratarhat - Yhteenveto ja hinta

Koiratarhat ja tarhaelementit mahdollistavat koiran liikkumisen ja leikkimisen samalla kuin he ovat aidattuina. Tarhat ovat yleensä valmistettu metallista, muovista taikka verkosta. Metalli on kestävin materiaali, mutta se on vaikein kuljettaa ja se voi tehdä sisäpinnoille vahinkoja. Mikäli sinun pitää ottaa musti autoon mukaan katso koiran kuljetushäkki valikomamme. Muovinen pro-koiratarha on kevyt ja se sopii sisä- sekä ulkokäyttöön, mutta koira voi mahdollisesti pureskella tarhaa. Verkkotarhat ovat kevyimpiä ja helposti liikuteltavista. Ne eivät ole niin kestäviä kuin muut vaihtoehdot. Valitse sellainen tarha, josta koira ei pääse hyppäämään ulosa. Voit valita tarhalle suojuksen, joka estää koiran pääsemästä pois tarhan reunojen yli. Muista, että ulkona tarhaa käytettäessä on tarhassa varjo, jotta eläin ei ole koko ajan suorassa auringossa. Tarhaa valittaessa, mieti tarkkaan materiaalia, kokoa sekä liikuteltavuutta.

Yhteenveto

Kokoavasti voidaan sanoa, että koiratarhan hankintaa kаnnattaa harkita, mikäli koiran tulisi päästä viettämään aikaa raittiissa ilmassa ilman hihnaa. Koiratarha on tukeva, mutta kuitenkin helposti kasattava, ja suurin osa niistä kulkee näppärästi mukana. Hyvän aitauksen saa jo muutamalla satasella. Meiltä edulliset ja laadukkaat koiratarhat, tutustu valikoimaan. Järjestä yllätys ja näytä koirallesi, että välität. Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla ilmainen, nopea toimitus lähimpään toimipisteeseen. Jos haluat tietää enemmän tuotteesta, lue lisää avaamalla tuotesivu.

Käyttämällä Preeco.fi-verkkokauppa hyväksyt evästeiden käytön. Tilaa uutiskirje ja ota yhteyttä jos heräsi kysymyksiä!

Preeco.fi on suomalainen verkkokauppa, ja meiltä löydät parasta laatua olevat tuotteet markkinoiden parhaimpaan hintaan. Sulje ja rajaa ulos muut tuotemerkit pоis mielestäsi ja tutustu ja osta meiltä kaikki kestävät lemmikkitarvikkeet-tuotteet, joita tarvitset. Ostoskori on oiva paikka säilyttää tuotetta ennen kuin tulee h-hetki valita se oikea tuote. Tilaa uutiskirje ilmainen jo tänään ja saat sähköposti kaikki parhaat tarjoukset ja tiedot koskien jokaista uutta tuotetta. Tilaa uutiskirje - se on ilmainen ja voit sanoa sen irti koska vain haluat! 

Toimitus ja yhteydenotto - soita tai lähetä sähköpostia!

Jatkamalla lukemista hyväksyn kaikki sivustolla olevat evästeet ja hyväksyt evästeiden käytön. Toimitus alkaen 0€ ja saatavilla toimitus suoraan kotiin. Nopea toimitus jopa 1-2 arkipäivää, todellinen nopea toimitus voi kestää enemmänkin kuin 1-2 arkipäivää.  Asiakaspalvelu vastaa kaikki sivustollamme olevien tuotteita koskeviin kysymyksiin. Soita ja tilaa puhelimella sekä voit lähetä myös sähköposti. Asiakaspalvelulle vоi soita arkisin klo 9-17. Ota yhteyttä rohkeasti. Haluamme varmistaa että löydät helppo kaikki tarvitsemasi tuotteet.