Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Koiratarha

Koiratarha

Tilaa paras koiratarha & koira aitaus meiltä. Hinta alk. 199€. Saatavilla useita eri kokoja, mm. 3x3m, 4x4m, 5x5m ja 6x6m.  

Miksi ostaa meiltä?

1. 6v kokemus koiratarhoista
2. Suomen edullisimmat koiratarhat
3. 14 päivän palautusoikeus
4. Toimitus 0€ ja jopa 1 päivässä
5. 100% suomalainen
6. Lahden varastolta

61 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Koiratarha & koira aitaus luovat koirille turvallisen tilan Koiratarha

Koiratarhat mahdollistavat tilaisuuden koirille liikkua, leikkiä ja kuntoilla samalla kuin he ovat turvallisesti aidattuina. Koiratarhat ovat terveellinen vaihtoehto kopeille, sekä niitä voidaan käyttää koiran kouluttamisessa taikka pitämään ne erossa toisista eläimistä. Tarhat ovat suunniteltu sisä- taikka ulkokäyttöön, sekä ne valmistetaan muutamasta materiaalista, kuten metallista, muovista ja verkosta. Jotkut tarhat ovat vapaasti muokattavissa, jolloin tarhan saa muokattua moneen eri kokoon ja muotoon. Koiratarhoja saa eläintarvikeliikkeistä, nettikaupoista sekä tarvikeliikkeistä.

Koiratarha & koira aitaus - Valitse oikea malli rodusta riippuen

Sopivan koiratarhan valinta riippuu eläimen koosta, vahvuudesta sekä taipuvuudesta pureskella lähimpiä esineitä. Ostajan kannattaa miettiä, että mikä materiaali sopisi parhaiten hänen koiralleen. Mieti siis kokoa, materiaalia sekä muotoa.

Koiratarha & koira aitaus löydä oikea koko

Ensimmäisenä kannattaa miettiä koiratarhan kokoa. Vaikka leveämpi tarha antaa koiralle lisää tilaa, niin on tärkeää kuitenkin löytää tuote joka sopii sovittuun tilaan. Mittaile tiloja ensin ennen kuin lähdet ostamaan koiratarhaa sekä valitse tuote sen mukaan. Pidä mielessä, että jotkut tarhat ovat valmistettu irroitettavista osista. Tällaiset tarhat voidaan pistää kasaan useaan eri kokoon sekä muotoon.

Pituuden sekä leveyden lisäksi mieti myös korkeutta. Useimmat tarhat eivät ole kauhean korkeita. Jos tarhaa käyttää pennulle, niin tällaiset tarhat voivat olla sopivia, mutta isommat koirat pääsevät hyppäämään tarhasta pois. Tässä tapauksessa etsi korkeaa tarhaa. Muistathan, että korkeammat tarhat ovat vaikeammin liikuteltavissa.

Koiratarha ja koira aitaus - Materiaalit vaikuttavat turvallisuuteen ja kestävyyteen

Koiratarhoissa käytettyt materiaalit vaikuttavat hintaan, turvallisuuteen sekä kestävyyteen. Koiratarhat ovat yleisemmin valmistettu metallista, muovista taikka verkosta. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa, joten on tärkeää että valitset oikeanlaisen materiaalin koirallesi.

Muovi

Muoviset tarhat tarjoavat hyvän tasapainon hinnalle sekä kestävyydelle, sekä ne sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Muovisia tarhoja suositellaan käytettäväksi koska ne eivät naarmuta lattioita, eivät ruostu sekä eivät omaa teräviä reunoja jotka voivat vahingoittaa eläintä. Kuitenkin jotkut koirat, jotka tykkäävät pureskella, saattavat purra tarhaa ja rikkoa seinämiä. Muoviset tarhat ovat kevyitä, joten niitä on helppo liikutella.

Metalli

Metalliset koiratarhat ovat kalliimpia vaihtoehtoja kuin muoviset, mutta ne ovat yleensä laadukkaampia. Näitä tarhoja ei pysty pureskelemaan sekä ne painavat enemmän, jolloin koira ei pääse tarhaa liikuttamaan. Kuitenkin huonosti valmistetut metalliset koirantarhat voivat vahingoittaa eläintä, jos siinä on esimerkiksi teräviä reunoja. Tarkasta tarha aina ennen käyttöönottoa, jotta se on eläimelle turvallinen.

Metalliset tarhat ovat joskus koostettu moduuleista, jolloin niitä pystyy kasaamaan haluamaansa muotoon ja kokoon. Ne sopivat parhaiten ulkokäyttöön sekä betoniselle pinnalle, koska sisäkäytössä metalliset tarhat voivat naarmuttaa lattiaa.

Verkko

Verkkotarhat ovat halvin vaihtoehto, joten ne ovat myös heikompia. Verkkotarha ei sovi pennuille taikka koirille, jotka pureskelevat esineitä ja tarhaa, mutta verkkotarhat ovat mukavia ympäristöjä leikeille.

Verkkotarhat ovat yleensä kevyin vaihtoehto sekä paras, jos liikutat tarhaa usein. Niitä voi käyttää esimerkiksi väliaikaisratkaisuna kotona. Muistathan, että verkkotarhat ovat vaikeimpia ylläpitää ja puhdistaa.

Koiratarha & koira aitaus - Isoille koirille painava malli, pienemmille kevyempi

Tarhan paino on tärkeä, varsinkin jos tarhaa käytetään ulkona kiinteällä alustalla. Raskaimpia tarhoja on vaikeampi liikuttaa, mutta kevyimpiä malleja voi jopa koira liikuttaa sisältä käsin. Painoa kannattaa miettiä, jos olet liikuttamassa tarhaa usein.

Tarhan suojukset

Tarhaan saa suojia, jotka estävät koiran hyppäämästä tarhasta pois. Näitä suojia löytyy muovisia sekä kankaisia, sekä ne ovat tarkoitettu ulkokäyttöön. Nämä suojaavat eläintä sekä leluja ja ruokaa sateelta ja auringolta.

Maatapit ja jarrupalat

Lemmikit luonnollisesti yrittävät liikutella koiratarhaa. Ulkokäyttöön on hyvä ostaa sellainen malli, jonka saa maatapeilla kiinnitettyä suoraan maahan. Nämä pitävät tarhaa paikoillaan ja estävät koiraa liikuttamasta tarhaa, vahingoittamasta itseään sekä karkaamasta tarhasta.

Sisäkäyttöön, osta malli jonka jaloissa on kumiset tapit. Nämä estävät tarhan liikkumisen koiran sitä työntäessä. Nämä estävät myös naarmujen ja hankaumien muodostumista lattiaan.

Koiratarhojen turvallisuus

Varmista, että koiratarhoissa ei ole näkyviä ruuveja, nauloja taikka nastoja, jotka voivat vahingoittaa koiraa. Korkealaatuisissa metallisissa tarhoissa metallit ovat aina taivutettu ulospäin tarhan sisäpuolelta. Poista koiran panta sekä hihnat ennekuin asetat heidät tarhaan, jotta nämä eivät tartu kiinni mihinkään.

Vältä koiran jättämistä suoraan auringonpaisteeseen. Pyri asettamaan tarha paikkaan, jossa on myös varjoa, jotta koira pääsee myös viilentymään auringolta. Kankaiset taikka muoviset tarhan suojukset auttavat tekemään tarhaan varjon. Varmista aina, että koiralla on juotavaa sekä syötävää tarhassa.

Vaikka koiratarhat ovat terveellisempiä vaihtoehtoja kuin kopit, niin ne eivät korvaa kävellyttämistä. Muista käyttää koiraasi ulkona tarhasta ja päästää sen liikkumaan vapaasti säännöllisesti.

koiratarha hintaKoiratarhan osto

Koiratarhoja voi ostaa eläintarvikeliikkeistä, tavarataloista sekä nettikaupoista. Kun etsit sopivaa tarhaa, niin muista rajata omat valintakriteerit. Esimerkiksi jos haluat muovisen tarhan, niin etsi netistä muovisia tarhoja.

Lue tuotteen kuvaukset ja tiedot tarkkaan. Määritä tarhan koko sekä materiaalit. Ole varma tuotteen hinnasta, että se on oikea budjetillesi. Netistä ostaessa katso myös tuotteen kuvaa että se vastaa kuvausta. Ota myös huomioon mahdolliset toimituskulut. Jos tuotteesta löytyy arvosteluja netistä, niin lue muutamia arvosteluja.

Koiratarha hinta ja yhteenveto

Koiratarhat mahdollistavat koiran liikkumisen ja leikkimisen samalla kuin he ovat aidattuina. Tarhat ovat yleensä valmistettu metallista, muovista taikka verkosta. Metalli on kestävin materiaali, mutta se on vaikein kuljettaa ja se voi tehdä sisäpinnoille vahinkoja. Muoviset tarhat ovat kevyitä ja ne sopivat sisä sekä ulkokäyttöön, mutta koira voi mahdollisesti pureskella tarhaa. Verkkotarhat ovat kevyimpiä ja helposti liikuteltavista. Ne eivät ole niin kestäviä kuin muut vaihtoehdot. Valitse sellainen tarha, josta koira ei pääse hyppäämään ulosa. Voit hankkia tarhalle suojuksen, joka estää koiran pääsemästä pois tarhan reunojen yli. Muista, että ulkona tarhaa käytettäessä on tarhassa varjo, jotta koira ei ole koko ajan suorassa auringossa. Tarhaa valittaessa, mieti tarkkaan materiaalia, kokoa sekä liikuteltavuutta.