Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Puutarhapöytä

Miksi ostaa puutarhapöytä Preeco.fi:stä?

1. 6v kokemus puutarhapöydistä
2. Suomen edullisimmat puutarhapöydät
3. 30 päivän palautusoikeus
4. Toimitus alkaen 0€ ja jopa 1 päivässä
5. 100% suomalainen yritys
6. Lahden varastolta

Tuotteita yhteensä 296 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 296 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Puutarhapöytä Osto-opas

puutarhapöytäTerassipöytä valinta riippuu kahdesta yksinkertaisesta asiasta. Mitat, joihin pöytä on tarkoitus asettaa sekä kuinka monta ihmistä halutaan uuden puutarhapöydän ääreen istuttaa.

Puutarhapöytä valinta voi olla hankalaa, etenkin jos ei ole varma mitä olet hankkimassa. Vaihtoehtoja on loputtomiin ja puutarhakalustekauppaan meneminen tai nettishoppailu tutkimatta asiaa sen enempää, voi johtaa vääränlaisen tuotteen hankintaan tai tuotteeseen jonka hinta on turhan korkea. Puutarhapöydät on saatavilla useissa eri muodoissa. Minkälainen on oikea malli? Sopiiko enemmin pyöreä vai neliönmuotoinen terassipöytä puutarhaan?

Lisäksi ulkonäkö on hyvin tärkeää, mutta tärkeintä on varmistaa, että puutarhapöytä sopii mitoiltaan ja muodoltaan sille tarkoitetulle paikalle. Tarkka mittaaminen on avainasemassa oikeanlaisen kalusteen hankinnassa. Yleisenä sääntönä neuvomme, että terassipöydän ympärille kannattaa jättää noin metri kummallekin puolelle. Näin terassipöydän ympärille mahtuu tarpeeksi tuoleja. Muista ottaa mitat myös muista terassilla olevista tavaroista, jotka voivat vaikuttaa puutarhapöydän tarvitsemaan tilaan. Näitä voivat olla muun muassa isoimmat kukkaruukut tai kaasugrillit. Jos mitoitus aiheuttaa hankaluuksia, voi tilaa koittaa hahmotella muilla esineillä, kuten esimerkiksi pahvilaatikoilla.

Puutarhapöytä - Tilan tarve

Yleisesti ottaen puutarhapöytä valitaan sen mukaan, kuinka monta ihmistä sen ääreen halutaan istuttaa. Verkkokaupassamme on mainittu puutarhapöytien täydet mitat, mutta myös se, kuinka monta henkilöä terassipöydän ääreen mahtuu. Vaihtoehtoina on 2, 4, 6, 8 ja 10 henkilön terassipöydät.

Yleisenä sääntönä voidaan pitää sitä, että henkilöä kohden pöytään jäisi tilaa noin puoli metriä. Huomaa, että jos valitset puutarhapöydän ääreen penkin, jolle mahtuu useampi henkilö, saavutetaan hiukan tiiviimpi tunnelma.

Esimerkiksi lapset suostuvat jakamaan penkin muiden kanssa. Puoli metriä antaa paljon tilaa asetella puutarhapöydälle ruokailuvälineet, ja jokaisella henkilöllä on reilusti sijaa. Jos tilaa pöydän ääressä on reilummin yhtä henkilöä kohden, voi sen ääressä olo alkaa tuntua etäiseltä. Loistavana tilansäästäjänä toimii taittopöytä, tarkista valikoimamme.

Jatkettava puutarhapöytä

Preecolla on laaja valikoima myös pidennettäviä puutarhapöytiä. Näiden pöytien avulla on mahdollista säädellä sitä, kuinka monta ihmistä kulloinkin pöydän ääreen mahtuu.

Valitse esimerkiksi alumiininen ja lasipintainen pidennettävä puutarhapöytämme. Tämän kalusteen ääreen mahtuu 8 henkilöä. Tarvittaessa, kun tulee lisää vieraita, voidaan pöytää pidentää aina metrin verran. Näin pöydälle mahtuu useammat ruokailijat.

Eri muotoiset puutarhapöydät

puutarhapöytä-hintaAivan kuten kokokin, terassin tila vaikuttaa siihen minkä muotoinen terassipöytä sinne hankkia. Lisäksi kodin yleinen tyyli vaikuttaa tähän valintaan. Tarjolla on neljä pääasiallista kalusteen muotoa. Eri muotoisilla pöydillä on etunsa ja huonot puolensa. Jotkin mallit sopivat tietynlaisilla terasseilla jne.

Suorakaiteen muotoinen puutarhapöytä

Yleisesti suorakaiteen muotoinen pöytä on tavallinen valinta keittiöihin ja ruokailutiloihin. Se on mukautuva, sopii melkein minkä kokoiselle terassille tahansa ja on selkeästi suosituin valinta eri muotoisista puutarhapöydistä. Suorakaiteen muotoiset puutarhapöydät sopivat yleensä yli neljälle henkilölle, etenkin jos valinta on pidennettävä malli.

Neliö

Jos terassi on neliönmuotoinen, ilmiselvä valinta on myös neliönmuotoinen puutarhapöytä. Neliönmuotoisen kalusteen etu on siinä, että sen ääressä tunnelma on tiiviimpi ja sen ääreen mahtuu vain muutama henkilö. Jos pöydän ääreen on tarkoitus istuttaa alle neljä ihmistä, voi suorakaiteen muotoinen puutarhapöytä olla liian suuri.

Ovaali

Ovaalinmuotoiset pöydät ovat todella suosittuja. Kulmaton muoto helpottaa useamman henkilön istumisen pöydän ääressä. Ovaalin on samankaltainen kuin suorakaiteen muotoinen, kuitenkin jättäen enemmän vapautta terassille.

Suorakaiteen- ja ovaalin muotoiset puutarhapöydät eivät eroa toisistaan juurikaan. Ovaalin muotoisen terassipöydän pyöreät kulmat eivät vie niin paljoa sijaa terassilta. Lisäksi pöydän ulkomuoto voi sopia paremmin tietynlaisille terasseille.

Pyöreä

Pyöreät puutarhapöydät ovat oiva valinta pienimpiin puutarhoihin ja terasseille. Kuten neliönmuotoiset pöydät, tunnelma pyöreänpöydän ääressä on intiimimpi ja sen ääressä on helppo käydä keskusteluja muiden istujien kanssa. Pyöreä ruokapöytä käyttää tilaa tehokkaasti. Huono puoli suurimmissa pyöreissä puutarhapöydissä on se, että vastapäätä istuva henkilö voi tuntua melko kaukaiselta.

Tilaa puutarhapöydät Preeco:lta

puutarhapöytä-tarjousPreeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat puutarhapöydät ja terassipöydät. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan tuotteen. Pöytien hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Voit valita terassipöydän värin, esimerkkeinä valkoinen, musta, kuin myös puun väri.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Terassipöydät ja -tuolit voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa puutarhakalusteet Preeco-tilillä tai -laskulla.

Toimitus alkaen 0€ ja saatavilla toimitus myös suoraan kotiin. Kaikissa tuotteissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tarkista puutarhapöytien tarjous hinta.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme ruokapöytä arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa puutarhapöytä valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.