Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Uima-allas

SUOMEN HALVIMMAT BESTWAY UIMA-ALTAAT, OSTA PIAN, NÄMÄ LOPPUVAT NOPEASTI!

Uima-allas meiltä nyt edullisesti. Tilaa tulevan kesän helteille paras uima-allas.

Tuotteita yhteensä 121 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 121 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Uima-allas - Helteisen kesäpäivän pelastus

uima-allas-kuva

Onko kuuman hellepäivän pelastus veteen pulahtaminen? Omalla pihalla löytyvältä uima-altaalla varmistat sen olevan mahdollista joka päivä. Rannalle lähteminen ei ole välttämättä mahdollista jokaisena hellepäivänä, joten vedessä loikoilemisesta tykkäävälle on uima-altaalle käyttöä. Pihalle asennettavat uima-altaat eivät ole kovin yleisiä Suomessa. Ne kuitenkin lisäävät takapihan viihtyisyyttä ja arvoa, olivat sitten kiinteitä maahan upotettuja tai maanpinnan yläpuolelle pystytettyjä. Takapihalle voisivat sopia myös trampoliini lapsille, aurinkovarjo, tai vaikkapa aurinkotuoli tai puutarhapenkki, josta aikuisten on helppo vahtia perhettä rentoutuessaan.

Pihalle asennettavat uima-altaat soveltuvat myös itse uimiseen. Uiminen on loistava liikuntamuoto, joka on vähärasitteinen nivelille. Altaalla pystyt harrastamaan liikuntaa kätevästi omassa takapihassasi. Uimista varten uima-altaiden kannattaa olla tarpeeksi suuri kokoisia, jotta mahtuu ottamaan useamman vedon ennen laidan vastaan tulemista.

Uima-altaat - Mallit ja muodot

Maahan upotettu - Yleisin uima-allasmalli on maahan upotettu, jolloin vedenpinta on lähellä maanpinnan tasoa. Nämä altaat vaativat rakennustöitä kuopan kaivamiseen ja tukevan pohjan tekemiseen.

Puoliksi upotettu - Nämä altaat ovat maahan upotetun- ja maanpinnan yläpuolella olevan altaan välimuoto. Ne vaativat myös rakennustöitä, niin kuin maahan kokonaan upotettukin. Puoliksi upotettu soveltuu parhaiten epätasaiseen maastoon.

Maanpinnan yläpuolella - Maan päälle kasattavat uima-altaat ovat huomattavasti edullisempia, kuin maahan upotetut. Ne voidaan asentaa minne vain tasaiselle maalle. Ne ovat helppo kasata ja purkaa, ja ne voidaan siirtää takapihan ja kesämökin välillä tahdon mukaan. Tietyt uima-allas-kategoriat sisältävät mukana myös liukumäen lapsille.

Muodot - Altaita on saatavilla erilaisina muotoina. Yleisimmät ovat neliö, suorakulmio, soikio ja pyöreä. Maahan upotettuja altaita on kuitenkin saatavilla ihan minkä muotoisina tahansa, riippuen käytettävästä materiaalista.

Lasten altaat - Uima-altaita on saatavilla lapsille tarkoitetuissa ko'oissa. Ne eivät vaadi suurta tilaa takapihalta. Lastenaltaisiin riittää vain sen ilmantäyttö, vedenlisäys ja vedenpoisto. On olemassa myös vesileikkikeskuksia, jossa tarkoitus on enemmänkin lasten leikkimiseen vedessä, kuin uimiseen.

bestway-Swim-fun-lasten-allas

Uima-altaan - Materiaalit

Altaita on saatavilla monissa eri materiaaleissa, riippuen onko allas maan sisään- vai päälle asennettu.

Betoni

Uima-altaat voi rakentaa valamalla ne betonilla. Altaasta tulee kokonaan kiinteä rakennelma, johon lisätään vesieristeitä ja laatoituslaasteja, estämään rakenteiden jäätymistä. Valun yhteydessä on helppo lisätä erilaiset lisälaitteet, kuten esimerkiksi hierontapiste. Betoniallas voidaan sitten joko laatoittaa, pinnoittaa tai laittaa siihen mitoitettu allaspussi.

Teräs

Teräs uima-altaat ovat helppoja ja nopeita asentaa. Uima-allas voidaan asentaa maan sisälle tai -päälle, tahdon mukaan. Osat malleista eivät vaadi pohjalle kehikkoa tai betoniperustusta. Altааn sisäpuolelle asennetaan allaspussi päällysteeksi.

Lasikuitu

Lasikuitu uima-altaat-tuotteet ovat valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Useat laminaattikerrokset varmistavat altaan kosteuden kestävyyden. Tätä allasta varten riittää kuoppa maassa, halutessaan voi sen asentaa kehikon päälle. Allaspussi, tai muut päällysteet eivät ole pakollisia lasikuitualtaisiin.

Muovi

Allasmuovi on yleensä kestävää PVC-muovia. Muovi asennetaan suoraan kuoppaan ja se muotoillaan haluamaansa muotoon. Vaihtoehtoisesti sen pystyy asentamaan betonista-, teräksestä- tai painekyllästetystä puusta rakennetun kehikon päälle. Allasmuovin päälle on hyvä asentaa allaspussi.

Uima-allas - Asennus

uima-allas-hinta-kuva

Maan päälle kasattavan uima-altааn asennus tapahtuu helposti. Seuraavaksi kerromme lyhyesti miten asennus tapahtuu.

  1. Etsi tarpeeksi iso tasainen paikka suoraan allasta varten, tarkista tuotetiedoista kuinka ison alueen allаs vaatii. Levitä altaan pohjalle muovinen alusta, joka suojaa allasta kiviltä ja oksilta.
  2. Levitä allasosio alustan päälle ja tarkista mihin suuntaan suodatin ja täyttötulppa tulee.
  3. Oikaise allasosio ja pujota reunakepit niille suunnitelluista paikoista. Kun pystyyn tulevat reunakepit ovat pujotettu, ne kiinnitetään toisiinsa altaan yläreunassa.
  4. Viimeiseksi asenna reunakeppien jalat paikalleen, välttääksesi suoja-alustan puhkeaminen.
  5. Sitten ei tarvitse enään kuin asentaa vesipumppu ja tikapuut altaaseen.

Uima-altaiden lisävarusteet ja oheis-tuotteet

- Lämmitin - Uima-altааn lämmitin pitää sen lämpimänä kylmilläkin säillä. Lämmittimiä on saatavilla sähkö- puu- ja öljy-käyttöisiä. Sähkölämmitintä käytetään yleensä pienissä altaissa, mutta sen käyttökustannukset ovat näistä valinnoista suurimmat.

- Aurinkosuihku - Ulkopuolelle sopii aurinkosuihku huuhtelua varten ennen ja jälkeen altaassa käynnin, joka ei tarvitse sähköä, vaan se lämmittää veden auringon voimalla.

- Hiekkasuodatin - Suodattimen avulla pidät altааn entistä puhtaampana. Ne vähentävät tarvittavien kemikaalien käyttöä allasta puhdistettaessa. Altааn vesi suositellaan kiertää 1 - 2 kertaa vuorokaudessa hiekkasuodattimen läpi, puhtaimman lopputuloksen saamiseksi.

- Vesipumppu - Pumppu kierrättää vettä valitun ajan altaassa. Voit valita tietyn ajan päivässä, kun pumppu on toiminnassa. Ajastin sammuttaa pumpun automaattisesti, jolloin ei tarvitse huolehtia sen manuaalisesta sammuttamisesta.

- Pohjakangas - Käytä aina pohjakangasta altaan alla, suojataksesi sitä kiviltä, juurilta ja oksilta. Pohjakangas pidentää altааn käyttöikää. Kankaalla suojaat myös altaan alla olevaa nurmikkoa.

- Allaspeite - Voit valita eri turvapeitteitä mitkä estävät altaaseen tippumisen. Nämä ovat hyödyllisiä jos allas on maantasainen ja sinne on vaara pudota. Lämmön haihtumisen estämiseksi on olemassa myös lamellipeite. Useimpiin peitemalleihin on olemassa kela, joka helpottaa peitteen levittämistä ja rullaamista kasaan.

- Allasrobotit - Robotit imevät altaassa kelluvat hiukkaset ja putsaavat altaan pohjan ja seinät. Allasrobotti kerää suurimmatkin roskat pois altaasta, jonka takia hiekkasuodattimen ja pumpun käyttöikä pitenee.

- Puhdistusaineet - Aineilla saat sameasta vedestä kirkkaampaa. Puhdistusaine saa epäpuhtaudet tarttumaan toisiinsa ja kulkeutumaan helpommin suodattimeen.

- Uimalautat - Uima-altaassa on mukava kellutella lautalla tai patjalla. Lauttoja on saataville eri kokoisina, isoista pieniin uima-altaisiin.

lasten-altaat-2021

Ennen uima-altaiden ostamista

On monia asioita, joita kannattaa harkita

Tyyppi

Ensimmäisenä kannattaa suunnitella, haluaako maahan upotetun-, puoliksi upotetun- vai maanpäällisen uima altaan. Maahan upotettu allas sopii ulkonäöllisesti täydellisesti tonttiin ja lisäävät sen arvoa. Puoliksi upotetut altaat lisäävät myös arvoa ja ne soveltuvat parhaiten rinnetonteille. Maanpäällinen uima-allas on helposti kuljetettava ja asennettava. 

Sijainti

Uima altaan sijainti kannattaa suunnitella hyvin ennen ostoa. Maan on oltava mahdollisimman tasainen , jotta vesi pysyy altааn sisällä. Jos maasto on epätasainen, suositellaan maahan puoliksi upotettuja malleja. Jos haluaa, että uima-allas liikkuu mukana, esimerkiksi kesäksi mökille, kannattaa harkita maanpäällistä mallia. Lähellä olevat puut on hyvä ottaa myös huomioon. Jos puita on lähellä joutuu siivoamaan uima altaaseen tippuvista lehdistä usein.

Koko

lisävarusteet-uima-altaassa-kuva

Valitse uima-altaan koko sille tarkoitetun käytön mukaan. Onko altaalla tarkoitus rentoutua vai uida urheilumielessä, vai kenties koko perheen pulahtaa altaaseen? Rentoutumiseen riittää 10 m² allas, kun taas urheilulliseen uimiseen suositellaan vähintään 10 m pituinen allas.

Mittaa altaalle tarkoitettu piha-alue ja tarkista altaan tuotetiedoista, että haluttu uima-allas on sopivan kokoinen, eikä esimerkiksi epärealistinen 200 x 200 m. Huolehdi, että altааn koko on tarkoitettua aluetta pienempi, jotta ympärillä mahtuu samalla kulkemaan.

Hinta

Haluatko kalliimman uima-altaan vai edullisemman maan päälle kasattavan? Maahan kokonaan- ja puoliksi upotetun altaan hinnat ovat suurinpiirtein samat, joten näissä tapauksissa kannattaa suosia muita valintakriteereitä, kuten sijaintia. Uima-allas myyjiä on monia, joten uima-altaiden hinnat kannattaa kilpailuttaa, saadakseen laadukas tuote edullisesti.

Varusteet

Uima-altaaseen on saatavilla monia varusteita, riippuen haluaako pidentää uimakautta, helpottaa altaan hoitoa tai suojata allasta. Uimakauden pidentämiseksi on saatavilla katteita, lämpöpumppuja ja peitteitä, nämä mahdollistavat uimisen myös viileämmille säillä. Altaan hoitoa helpottaa suojat, vedenkäsittelylaitteet ja allasrobotit. Suojaamiseksi löytyvät kaiteita, peitteitä ja katteita. Näiden avulla vоi välttää vaaroja altaan reunoilla. Hae myös tikkaat altaisiin - ne ovat helppo ja oiva lisä.

Altaat uima-tarpeisiin yhteenveto

Oli tarkoituksena sitten vilvoitella kuumana kesäpäivänä kylmässä vedessä, tai lämmitellä talvipakkasilla lämpimässä, on oma uima-allas takapihalla loistava rentoutumisväline. Tuotteita voi käyttää kesäpäivänä rentoutumiseen tai kuntoilumielessä uimiseen. Altaassa uiminen säästää niveliä ja on tehokas tapa kuntoilla.

Uima-altaan pystyy rakentamaan monesta eri materiaalista ja niitä saa eri malleina ja muotoina. Valitse sopiva tarpeiden mukaan. Valinnassa kannattaa ottaa huomioon altaan sijainti ja koko, jotta käyttö sujuu optimaalisesti.

uima-allas-tarjous-kuva

Tilaa uima-altaat Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat uima-altaat, tarvikkeet, kategoriat ja monta muuta tuotetta. Laajasta kategoriat-valikoimastamme löydät varmasti sopivan altaan. Altaiden hinta on aina edullinen, mutta laatu silti loistava. Tarkista ylhäältä Bestway-tuotemerkki altaiden valikoima. Sulje pois ja rajaa muut tuotemerkki pois mielestäsi.

Verkkokauppamme tarjoaa aina joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voit maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Käyttämällä sivua hyväksyt evästeiden käytön.

Toimitus alkaen 0€ ja saatavilla on myös toimitus suoraan kotiin. Kaikki altaat sisältävät 30 vuorokauden palautusoikeuden. Mahdollisen palautuksen yhteydessä altaan on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tilaa uutiskirje saadaksesi tietoa tarjouksista.

Lisäksi, sivuiltamme löydät asiakkaidemme arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lisää tuote huoletta ostoskoriin, sillä ostoskoriin lisätty tuote antaa samalla lisää päättämisaikaa kun se on ostoskorissa. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta. Jotta kesä ei näytä tylsältä, järjestä näköisesi kesä ja tilaa jo tänään!