Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Aurinkosänky

Tilaa aurinkosänky meiltä. Useita eri malleja. Aurinkovuode Tarjous jopa 30%. Toimitukset alkaen 0€ ja jopa yhdessä arkipäivässä.

Tuotteita yhteensä 27 kpl.

Näytetään 1-27 yht. 27 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Aurinkosänky ja aurinkovuode - Parhainta rentoutumista auringossa

aurinkosänkyAurinkosängyt tarjoavat täydellisen paikan nauttia hiljaisuudesta ja kupista teetä ystäväsi kanssa. Aurinkovuoteet sopivat mainiosti rusketuksen hankkimiseen, sekä töiden ja stressin unohtamiseen, jopa paremmin kuin aurinkotuolit. Ehkäpä keinuva aurinkosänkymalli on kaikista rentouttavin. Joissakin aurinkosängyissä on metallinen kehys, jossa on kangas tai jokin muu pehmeä tekstiili. Tämä luo kevyen ja ilmavan lepopaikan joka on oiva vaihtoehto terassisohva tai parvekesohvalle. Toiset aurinkovuoteet ovat täysin pehmustettuja värikkäillä ja paksuilla tyynyillä. Aurinkosängyn kehykset voivat olla joko täysin kiinteät tai niitä voidaan säätää esimerkiksi täydelliseen lukuasentoon. Valitse aurinkosänky joka sopii parhaiten pihalle ja haluttuun rentoutumistyyliin.

Aurinkovuode tai aurinkosänky - Huomioitavaa

Eri tavoin kuin teräksiset puutarhakalusteet, alumiiniset kalusteet eivät ruostu. Toisin kuin tiikistä valmistetut kalusteet, näitä ei tarvitse lakata pitääkseen ne kunnossa. Metalliset kalusteet ovat oikeastaan täysin vapaita ylläpidosta. Ainut mitä tarvitsee tehdä, on pestä ne silloin tällöin saippuavedellä.

Rentoudu näissä upeissa aurinkosängyissä pihalla, parvekkeella tai uima-altaalla. Mikä onkaan parempi paikka nauttia auringonpaisteesta, kuin omassa yksityisyydessä omalla pihalla tai terassilla – ristisanatehtävä yhdessä kädessä ja toisessa virkistävä juoma?

Hankkiessa aurinkotuolia, kannattaa investoida sellaiseen joka sopii tarpeisiin, käytössä olevaan tilaan ja jonka hinta on hyväksyttävä. Kannattaa siis tutkia vaihtoehtoja ja kysellä itseltään joitakin asioita ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarvitseeko sängyssä tai vuoteessa olla säädettävä selkänoja? Haluatko kahden henkilön aurinkosängyn? Riittääkö aurinkotuoli tarpeisiin? Kuinka aiot säilyttää aurinkosänkyä, kun se ei ole käytössä?

Aurinkovuode ja aurinkosänky - Tyypit

Aurinkosängyt tulevat kahdessa eri perustyypissä. Taitettavat mallit ovat helposti varastoitavissa, kun ne eivät ole käytössä. Jotkut taitettavat mallit menevät niin pieneen tilaan, että niitä voidaan helposti kuljettaa autossa esim. rannalle. Nämä mallit valmistetaan usein teräksestä, vaikkakin jotkut puiset mallit tarjoavat taittomahdollisuuden. Tarkista taitettavan aurinkosängyn mitat ennen ostopäätöksen tekoa.

aurinkosänky-hintaLisäksi aurinkosänkyjä on saatavilla tukevammista puumateriaaleista tai polyrottingista (tai sitä vastaavasta materiaalista). Nämä sängyt on tarkoitettu puutarhan tai terassin kiinteiksi kalusteiksi. Suurin osa aurinkosängyistä on säädettäviä. Jotkut taas ovat pelkästään makuuasennossa. Harkitse tätä tekijää eteenkin oman selkäsi ja sen terveyden kannalta. Aurinkosänky pehmusteet lisäävät sen käyttömukavuutta.

Materiaalit

Aurinkovuoteiden rakenne on usein alumiinia ja myös niiden katos tehdään alumiinista. Alumiini on todella kestävää metallia ja se kestää Suomen sääolosuhteissa useita vuosia. Se on painoltaan riittävää niin, että tuulenpuuskat eivät vie sitä mukanaan. Aurinkosänky, jonka runko on valmistettu teräsputkista, on helposti siirrettävissä aurinkoisesta paikasta toiseen. Sen hinta on yleisesti edullisin.

Taittamattomat puiset aurinkovuoteet tarjoavat vankempaa rakennetta ja parempaa tukea selälle. Ne kestävät paremmin eri sääolosuhteita, etenkin puumateriaalit kuten tiikki tai eukalyptus. Polyrottinki on ollut suosituin materiaali aurinkosängyissä, mutta se ei ole yhtä kestävää eri elementtejä vastaan. Jos kuitenkin pidät rottingin tyylistä ja siitä miltä se näyttää, valitse rottingin näköinen vastaava materiaali. Se on valmistettu synteettisistä kuiduista, jotka kestävät käytössä monia vuosia.

Aurinkovuode tai aurinkosänky tarpeen mukaan

Satunnaiseen käyttöön kannattaa valita aurinkotuoli, joiden hinta alk noin 25€. Puusta tai synteettisestä rottingista valmistetut aurinkotuolit ja -sängyt ovat kestävämpiä ja paremman laatuisia. Ne ovat rahanarvoisia, jos haluat aurinkosängyn joka kestää joka sään.

Puutarha on paras paikka rentoutua ja oikeanlainen aurinkosänky tekee tästä entistä mukavampaa. Aurinkosängyt tarjoavat pehmustetun paikan, jossa voi oleskella. Uima-altaan äärellä tai jossain muualla, aurinkosängyllä on helppo makoilla ja nauttia auringosta.

Lapset ja nuoret nauttivat ilmatäytteisistä aurinkosängyistä, jotka kelluvat vedessä. Aikuiset saattavat nauttia enemmän sängyistä, joissa on juomapidike. Uima-altaalla velouri-päällysteinen puhallettava aurinkosänky on todella mukava ja päivän lopuksi se on helppo tyhjentää ilmasta ja varastoida pieneen tilaan esim. omaan säilytyskassinsa.

Käytännölliset taitettavat aurinkosängyt ovat helppoja mukana kuljetettavia lepopaikkoja. Ne voi ottaa mukaan esim. rannalle tai festareille. Tilaa kaksi aurinkosänkyä, niin sinulla on sekä itsellesi että kaverille omat tuolit. Rannalle mukaan otettavat aurinkovuoteet ovat matalia ja ne saa taitettua pieneen kokoon päivän loputtua tai sään muututtua huonoksi. Joissakin sängyissä on myös katos, jonka alla on helppo lukea kirjaa, katsoa ohjelmaa tai tietokoneen näyttöä.

Polyrottinki aurinkosänky

aurinkosänky-tarjousPolyrottinkiset aurinkosängyt luovat mukavan ja kestävän vaihtoehdon ja sopivat hyvin yhteen muiden samasta materiaaleista valmistettujen kalusteiden kanssa. Lisää sängylle halutut tyynyt. Ulkokäytössä polyrottinkiset aurinkovuoteet vaativat hiukan huolenpitoa. Näin estät pölyn kerääntymisen rottingin väliin. Huuhtele rottinkipinta 1-2 viikon välein. Putsaa pinta pehmeällä harjalla ja pyyhi kostealla liinalla. Anna sängyn kuivua auringossa ja tuulessa. Oikeanlaisella huoltamisella nämä pihakalusteet kestävät monia vuosia.

Tilaa aurinkosänky ja aurinkovuode Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja suosituimmat aurinkosängyt, aurinkovuoteet ja aurinkotuolit. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sisustukseen sopiva aurinkosänky, aurinkovuode tai aurinkotuoli. Aurinkosänkyjen hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Voit valita aurinkosänkysi värin, esimerkkeinä valkoinen, musta, harmaa ja ruskea. 

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Aurinkosängyn voit maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa kaikki tuotteet Preeco-tilillä tai -laskulla.

Toimitukset alkaen 0€ ja jopa yhdessä arkipäivässä. Kaikissa tuotteissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä aurinkosänky on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa aurinkovuode valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9 - 17. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.