Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Parvekekalusteet

Parvekekalusteet ja puutarhakalusteet nyt edullisesti meiltä. Löydät valikoimasta myös terassikalusteet ja pihakalusteet. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa parvekekalusteet nyt!

226 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Parvekekalusteet - Näin valitset sinulle parhaan mallin

parvekekalusteetParvekekalusteiden valinta on melko samanlaista, kuin sisäkalusteiden valinta. Valintaan vaikuttaa kuitenkin yksi suuri asia: sää. Tasapainoita valintaa parvekekalusteiden ulkonäön ja kestävyyden välillä, ja sen kuinka paljon olet valmis näkemään vaivaa parvekekalusteiden huoltoon ja ylläpitoon. Parvekekalusteista on saatavilla valtava määrä vaihtoehtoja, joista valita. Kannattaako valita tiikkipuu vai alumiini? Onko parvekekalusteet ruokailu- vai oleskelutarkoitukseen. Perinteiset vai modernit? Ja onko todellakin ok, että ulkokäyttöön tarkoitetut tekstiilit kastuvat? Seuraava opas neuvoo sinua vastaamalla ylläoleviin kysymyksiin, jotta sinun olisi helpompi valita puutarhakalusteesi. Puutarhakalusteiden tulee sopia tyyliisi, käytössä olevaan tilaan ja siihen, kuinka paljon kalusteita ollaan valmiita ylläpitämään.

Parvekekalusteet - Vältä nämä yleisimmät virheet

Parvekekalusteiden sijoittaminen parvekkeelle on tärkeä osa hyvin suunniteltua ja käytännöllistä pihamaisemaa. Oikein järjestetyt parvekekalusteet mahdollistavat nauttimaan raikkaasta ilmasta ja luonnosta ympärilläsi. Ennen kuin aloitat parvekekalusteiden etsimistä huomio nämä kolme asiaa: Millä tavalla aiot käyttää parvekealuetta? Ruokailuun vai pelkkään oleskeluun? Näin pystyt valitsemaan pitkän puisen ruokapöydän ja tuolien tai mukavan sohvan väliltä. Paljonko tilaa sinulla on käytettävissä? Onko sinulla tarpeeksi tilaa sekä ruokailuun, että oleilutilaan, vai pitääkö sinun valita näiden väliltä? Huomioi myös asettelu. Jos käytössäsi on pieni parveke, järkevintä ei varmastikaan ole hankkia suurta sohvaa. Vaihtoehtoisesti, jos käytössäsi on suuri parveketila, käytä se hyödyksi valitsemillasi parvekekalusteilla. Isoon tilaan pystyy myös helposti luomaan erilliset ruokailu- ja oleskelutilat.

Oletko valmis näkemään vaivaa parvekekalusteiden ylläpitoon? Huomioi se, kuinka paljon parvekekalusteesi ovat sään armoilla ja kuinka usein olet valmis ostamaan uusia. Tämä auttaa sinua päättämään mikä materiaali sopii parhaiten juuri sinun käyttöösi.

Pihakalusteet talvella ja niiden materiaalit

Ennen kaikkea, parvekekalusteiden materiaali määrittää sen, kuinka paljon ne vaativat ylläpitoa vuoden ympäri. Joten ennen kuin teet valinnat pelkän parvekekalusteen ulkonäön suhteen, harkitse sitä kuinka paljon olet valmis näkemään vaivaa pitääksesi ne kauniina. (Muista myös, että minkä materiaalin valitsetkaan, on suositeltua hankkia kalusteille suojapeitteet esimerkiksi talven ajaksi. Pihakalusteet voit myös siirtää sisätiloihin suojaan.)

parvekekalusteet-hinta

Puiset kalusteet

Historian saatossa puuta on käytetty sisä- ja ulkokalusteiden päämateriaalina. Kuitenkaan kaikki puusta valmistetut parvekekalusteet eivät ole samanlaisia. Parvekekalusteiden käyttöiän määrittää se, millaisesta puusta se on valmistettu.

Tiikki

Tiikki on hyvin haluttu materiaali parvekekalusteisiin monestakin syystä. Tärkeimpänä voidaan mainita sen kestävyys sekä luonnollinen öljypitoisuus, joka tarkoittaa, että puu on melko vahvaa sekä sään sekä tuholaisten kestävää. Tiikissä on kaunis kullan sävy sekä hieno pinta. Lisäksi se on helppo hoidettava. Säännöllisesti tehtävä öljyäminen auttaa puuta pitämään luonnollisen värinsä. Öljyämätön tiikki muuttuu ajan saatossa hopeisen harmaaksi. Kummassakin värissään, tiikki pysyy vahvana ja kestää jopa vuosikymmeniä.

Nykyään tiikkikalusteiden materiaalin lähde on kierrätettyä puuta Thaimaasta tai Indonesiasta. Näin ollen tiikistä valmistetut parvekekalusteet ovat kauniin ulkonäkönsä lisäksi osana kestävää kehitystä ja kierrätystä.

Muut puut, kuten mahonki tai eukalyptus

Nämä kovat puumateriaalit ovat myös hyvä vaihtoehto parvekekalusteisiin. Niillä on hyvä vastustuskyky mätänemistä ja lahoamista vastaan. Ne ovat muutenkin melko samanlaista materiaali kuin tiikki, mutta ei yhtä kestävää.

Miksi valita puu?

Ulkonäkö ja tekstuuri, joka sopii mainiosti luontoon (tai tuo luonnon lähemmäksi esim. kaupunkiparvekkeella)

Metalliset kalusteet

Metalli on synonyymi voimalle ja vahvuudelle, jotka eivät ole huonoja ominaisuuksia parvekekalusteelle. Lisäksi metalli sopii materiaalina erilaisiin sisustustyyleihin. Ja koska se on metallia, se on varmasti kestävää. Metalleja on monia erilaisia, mutta käytetyimmät metallit parvekekalusteisiin ovat pulverimaalattu alumiini tai teräs.

Alumiini

Alumiini pysyy viileänä myös suorassa auringonvalossa ja on hyvin kestävää ruostetta vastaan. Lisäksi se on kevyttä, jolloin kalusteita on helppoa siirrellä ja tuoleja kasata. Pulverimaalattu pinta lisää alumiini kestävyyttä ja värivaihtoehtoja.

Teräs

Teräs on materiaalina vahvempaa kuin alumiini, joten sitä voidaan käyttää raskaampiin parvekekalusteisiin, kuten sohviin. Kuitenkin ne ovat luonnollisesti painavia. Teräs myös ruostuu helpommin, joten jos ruosteinen pinta ei ole se mitä haet, kannattaa valita pulverimaalattu teräs.

Miksi valita metalli?

Metalli sopii kaikenlaisiin tyyleihin. Monet valmistajat käyttävät metallia luodakseen parvekekalusteita eri tyyleissä sekä värivaihtoehdoissa.

Punotut kalusteet

terassikalusteetPunominen oli perinteinen tapa valmistaa kalusteita Englannissa jo 1900-luvun alussa. Joka säänkestävä punottumateriaali on luonnollisen näköistä ja myös helppoa hoidettavaa. Se kestää useita eri säätyyppejä vuoden ympäri. Nämä parvekekalusteet valmistetaan muovista ja muista synteettisista materiaaleista.

Miksi valita punotut kalusteet?

Se näyttää luonnolliselta vitsalta, mutta se on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää vuosia-jollei vuosikymmeniä. Se on myös hyvin helppohoitoista: yksinkertaisesti suihkuta kalusteet vedellä putsataksesi ne.

Muoviset kalusteet

Muovi on entistä suositumpaa kalusteiden valmistuksessa ympäri maailmaa. Muovi kestää jokaisessa sääolosuhteessa, siitä on myös helppoa valmistaa erilaisia kalusteita. Muovista on helppo valmistaa ihan minkä tahansa näköisiä ja tyylisiä kalusteita. Esimerkiksi klassisia tai rennomman tyylisiä istuimia. Muovista voidaan valmistaa monen värisiä parvekekalusteita. Muovista on monia erilaisia tyyppejä, aivan yhtä monia kuin on värejäkin. Yleisimmät muovit parvekekalusteiden valmistuksessa ovat:

Polyeteeni (PE)

Polyeteeni on yleisellä tasolla suosituin muovi, myös huonekalujen valmistuksessa. Se on materiaalina hyvin kustannustehokasta ja siitä saadaan helposti muovattua halutun laisia huonekaluja tai muita tarvikkeita.

Polypropeeni (PP)

parvekekalusteet-alePolypropeeni on samankaltaista materiaalia kuin edellä mainittu polyteeni. Se on kuitenkin kevyempää ja on kestävää erilaisia kemikaaleja ja lämpöä vastaan.

Polykarbonaatti (PC)

Materiaalina hyvin kestävää. Sitä käytetään kalusteisiin, kun halutaan kovaa kestävyyttä kuumaan lämpötilaan.

Akryyli/Poly (PMMA)

Samankaltaisa kuin polykarbonaatti. Se on kustannustehokkaampaa ja ei niin kestävää kuin polykarbonaatti. Sitä käytetään usein iskunkestävänä vaihtoehtona lasipinnoille. Materiaali kuitenkin haurastuu ajan myötä.

Miksi valita muovi?

Ei oikeastaan ole parvekekalustetyyppiä tai -tyyliä, jota ei voida valmistaa muovista. Lisäksi muovi on materiaalina kevyempää muihin saatavilla oleviin materiaaleihin verrattuna.

Pehmustetut kalusteet

Tekstiilit ulkokäytössä? Saatat ajatella sen olevan typerää. Kukaan ei ajattele, että tekstiiliset parvekekalusteet kestäisivät kosteutta, likaa tai UV-säteiden aiheuttamaa haalistumista. Mutta todellisuudessa ne kestävät. Tekstiilit kestävät entistä paremmin ulkokäytössä, kiitos muovin. Muovikuituja voidaan käyttää lankojen valmistamiseen, joista punotaan lopullinen kangas. Tämän tuotteen päälle lisätään vielä suojaava pinta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että näitä parvekekalusteita kannattaa jättää suoraan sateeseen tai altistaa muillekaan sääilmiöille. Kaiken kaikkiaan nykyaikaiset pehmustetut parvekekalusteet kestävä hyvin ulkokäytössä.

Miksi valita pehmustetut parvekekalusteet?

On syitä miksi käytämme tekstiilejä sisätiloissa: ne ovat niin mukavia käyttää. Näin ollen, pehmustettujen parvekekalusteiden valinta myös ulkokäyttöön on tyylikäs tapa tuoda sisätilat ulos.

Viimeinen vaihe: Mikä on tyylisi?

puutarhakalusteetKun olet huomioinut kaikki käytännön asiat, mitä tulee parvekekalusteisiin ja niiden valintaa, on aika valita kalusteiden tyyli, värit ja materiaalit. Parvekekalusteiden valintojen tulisi sopia jo olemassa olevaan ympäristöön.

Mutta se mitä tämä valinta tarkoittaa, on täysin riippuvainen sinusta ja omista mieltymyksistäsi. Halutko modernit ulkokalusteet vai perinteisen englantilaistyylisen puutarhakalustuksen? Kaikki pihatuolit eri materiaaleista ja väreistä? Haluatko taittopöydän, jotka saa piiloon käytön jälkeen? Mikä tahansa täydentääkin sinun visiotasi täydellisestä parvekkeesta!

Edullisin hinta - torilta vai netistä?

Parvekekalusteet löytää edullisemmin usein verkkokaupoista. Kokonsa puolesta ne ovat kuitenkin melko suuria, joten kannattaa katsoa onko parvekalusteet ale käynnissä, jolloin kauppiaat tarjoavat usein ilmaiset toimitukset, kuten meillä preeco.fi:ssä. Tarkista tarjoukset nyt!