Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Nyrkkeilysäkit

Tilaa edullinen nyrkkeilysäkki meiltä. Nyrkkeilysäkit tarjous nyt jopa -30%. Laaja valikoima erilaisia säkkejä.

Tuotteita yhteensä 16 kpl.

Näytetään 1-16 yht. 16 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Seisova nyrkkeilysäkki

559,95 € 399,95 €
Säästä 160€!

Osamaksulla

alk.

17.95€ /kk

Ilmainen toimitus

  • -160,00 €
  • Tämä nykkeilysäkki kestää melkein mitä vaan.
  • Se on valmistettu kestävästä silikoonista, joka on tehty vaimentamaan iskuja ja melua.
  • Voi olla myös hyvä vihan ja stressinhallinta muoto.
Lisää ostoskoriin

Nyrkkeilysäkki tehokkaaseen treeniin ja stressin lievittämiseen

nyrkkeilysäkkiNyrkkeilysäkit ovat varmasti kaikille tuttuja lyönnin harjoitusvälineitä. Monet ovat varmasti kokeilleet nyrkkeilysäkin lyömistä ja huomanneet ettei lyöminen aiheuttanut suurta liikettä säkissä. Säkkejä on käytetty luomaan niin aikuisia, kuin myös nuorempia mestareita taistelulajeissa. Niihin lyöminen ja niillä treenaaminen on fyysisesti vaativaa ja ne testaavat henkilön voimaa ja aerobista kestävyyttä.

Nyrkkeilysäkillä treenaaminen on hauskaa vaihtelua kuntopyöräilyyn, juoksemiseen tai soutamiseen. Niillä voi suorittaa lämmittelyn ennen painonnosto treeniä, tai tehdä pitkän aerobisen harjoittelun. Nyrkkeilyn monipuolisuuden takia se soveltuu niin rasvanpolttoon, kuin myös lihasmassan kasvatukseen.

Nyrkkeilysäkki - Hyödyt säkillä treenaamisessa

Nyrkkeily harjoituksissa on monia hyvinvoinnin parantavia vaikutuksia, joita olemme seuraavaksi listanneet.

Aerobinen kestävyys - Nyrkkeileminen on aerobista kuntoilua, koska siinä liikutetaan koko kehoa, kun asentoja vaihdellaan. Nopeat lyönnit ja liikkuminen lyöntien välissä toimii loistavana rasvanpolttajana. Jopa lyhyt intensiivinen parin minuutin lyöntiharjoitus saa hien pintaan. Toistuvalla harjoittelulla yleinen aerobinen kestävyys kasvaa loistavasti nyrkkeilemällä.

Tasapaino ja koordinaatio - Painon vaihtelu jalalta toiselle lyöntien välissä auttaa kehittämään tasapainoa ja koordinaatiota. Varsinkin väsyneenä tasapainon pitäminen asentojen vaihtelussa voi käydä hankalaksi. Näiden kehittäminen auttaa koko kehoa hallitsemaan tasapainoa nopeassa liikkumisessa ja esimerkiksi estää horjahtamista ja kaatumista.

Voiman ja lihasten kasvu - Lyöntivoiman kasvu johtuu tekniikasta ja lihasten voimistumisesta. Lyöntiharjoittelu tehostaa monia lihaksia - käsiä, olkapäitä, rintaa, selkää ja keskivartaloa. Lisäksi voiman kerääminen lyönteihin tulee jaloista. Nyrkkeily käy siis koko kehon harjoitteluna, ja jotta lihasmassaa ja enemmän voimaa saa kerättyä, pitää harjoitteita vaihdella.

Luuston vahvuus - Nyrkkeily vahvistaa luustoa. Luuston ja nivelien liikehdintä vahvistaa niitä ja estää osteoporoosin syntymistä. 

Lyöntitekniikka - Nyrkkeilysäkki harjoittelu auttaa kehittämään lyöntitekniikkaa, kehon liikehdintää ja koordinaatiota. Nämä kaikki ovat tärkeitä kamppailulajeissa. Näiden kolmen kehittäminen auttaa kehoa pysymään tiukassa pakassa, mutta silti rentona, kun harjoitat taistelulajeja.

Stressin lievittäminen - Kukapa ei olisi tuntenut tarvetta lyödä jotain, kun stressi on korkealla ja jotkin asiat ärsyttävät. Parempaa asiaa johon purkaa stressiä ei olekaan kuin nyrkkeilysäkit. Fyysisesti raskas harjoittelu mikä vaatii keskittymistä vapauttaa endorfiineja jotka auttavat stressin lievittämistä.

Nyrkkeilysäkki - Mallit

Säkki - Tavalliset nyrkkeilysäkit ovat saatavilla eri painoisina. Valitse tuotteen paino sen mukaan, minkälaiseen harjoitukseen se on tarkoitettu. Aloittelijalle kevyempi ja ammattilaiselle painavampi.

Päärynäpallo - Päärynäpallolla treenaat lyöntinopeutta ja voimaa. Korkealla oleva pallo pakottaa pitämään kädet ylhäällä koko treenin ajan.

Seisova säkki - Näitä säkkejä ei tarvitse roikottaa, vaan ne seisovat omalla alustalla. Alusta täytetään vedellä tai hiekalla, jolloin saadaan tarvittava paino. Saatavilla on myös ihmisen muotoisia nyrkkeilysäkkejä stimuloimaan oikeaa kamppailua.

Lapsille - Lasten nyrkkeilysäkki on kevyempi, kuin aikuisten. Näiden avulla voi kamppailuharrastuksen aloittaa jo nuorena. Säkit ovat kevyempiä, kuin aikuisten mallit.

Erilaiset oheistuotteet

Hanskat - Säkkien omien hanskojen lisäksi on saatavilla kamppailulajeihin soveltuvia hanskoja. Löytyy pistehanskoja parin kanssa treenaamiseen. MMA- hanskat ovat tarkoitettu vapaaottelun harjoittamiseen.

Telineet - Jos säkkiä ei halua kiinnittää kattoon, on niille olemassa omat telineensä. Telineen avulla säkkiä on helppo liikuttaa eri paikkoihin, mutta se vie enemmän tilaan, kuin kattoon kiinnitys.

Siteet - Pidemmän päälle on tärkeää suojata käsiä ja niveliä. Siteillä käärit sormet, käden ja ranteen tukevaan pakettiin, jolloin vaurioiden sattuminen vähenee huomattavasti.

Pääsuojat - Kun haluaa sparrata parin kanssa, on tärkeää suojata käsien lisäksi päänsä. Pääsuojan avulla voi sparraus harjoituksessa antaa kaikkensa, eikä tarvitse huolehtia toisen satuttamisesta.

Tilaa nyrkkeilysäkit Preeco:lta

Meiltä löydät monenlaisia nyrkkeilysäkkejä. Valikoimista löytyvät säkit, seisovat, päärynäpallot sekä lapsille soveltuvat nyrkkeilysäkit. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Säkin voi maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus.

Toimitukset alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus vaikka kotiovelle asti. Omilla tuotteilla on nopea toimitus. Jos nyrkkeilysäkin ostosta heräsi kysymyksiä, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiin.