Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Ajoneuvot

Preeco.fi:stä löydät ajoneuvot moneen eri käyttöön, niin vesille kuin maallekin! Suosituimpia Preecon tuotteita ovat lasten mönkijät, kumiveneet ja minicrossit. Näiden lisäksi 2010-luvun trendiharrastus SUP-lautailutarvikkeet ovat tulleet entistä suositummiksi. Huomaa myös, että näidenkin kategorioiden tuotteet saat Suomen halvimpaan hintaan!

Tuotteita yhteensä 716 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 716 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Minimopot, minikrossit ja minimönkijät lapsille ja lapsenmielisille. Mopot ja krossit on varustettu ilmajäähdytteisillä 2-tahti bensakoneilla. Mopojen huippunopeus on jopa 60km/h! Osan malleista nopeutta voi kuristaa helposti ruuvilla, jolla maksiminopeuden voi säätää 5-60 km/h. Kaikissa mopoissa ja mönkijöissä on automaattivaihteet, joten nuoremmankin on helppo oppia ajamaan. Saatavana on myös sähkökäyttöinen mopo sekä mönkijä, jotka toimivat 36V akulla. Sähkökäyttöiset mopot ovat hiljaisia ja niiden huippunopeus on pienempi kuin bensakäyttöisissä.

Kaikkia malleja on saatavilla useassa eri värissä! Mönkijät ja mopot on tarkoitettu hupikäyttöön, eivätkä ne sovellu tieliikenteeseen.