Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Painonnostopenkit

Painonnostopenkki nyt tarjouksessa meillä. Laaja valikoima erilaisia penkkejä. Tilaa painnostopenkki nyt meiltä edullisesti.

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Painonnostopenkki, jokaisen kuntosalin keskusta

painonnostopenkkiPainonnostopenkki on työkalu millä suoritetaan penkkipunnerrus, tuo iänikuinen tapa verrata kuinka vahvoja henkilöt ovat. Paljonko nostat penkistä, on yleinen kysymys salihirmujen kesken ja jos tuntuu, että tarvitaan suurempaa numeroa vastaukseen, voi ratkaisuksi soveltua painonnostopenkki, levytanko ja levypainot. Kotoa löytyvät tarvikkeet penkkipunnerrusta varten motivoivat treenaamaan säännöllisesti ja kasvattamaan tuloksia.

Mutta painonnostopenkki ei ole ainoastaan penkkipunnerrukselle, vaan siinä voi tehdä kaikkia muitakin liikkeitä, mitä penkeillä tehdään. Preeco tarjoaa painonnostopenkit, jotka soveltuvat niin kotisalille, kuin myös julkisille kuntosaleille.

painonnostopenkki-hinta

Painonnostopenkki - Erilaiset mallit

Painonnostopenkkejä on saatavilla monissa erilaisissa malleissa, vaihtuviin käyttötarkoituksiin. Perinteistä punnerruspenkkiä löytyy eri telineen leveyksillä, leveämpi telineiden väli kestää enemmän painoa. Perinteisiä penkki malleja saa myös säädettävällä telineen korkeuksilla, jolloin aloitus- ja lopetus asennon voi valita käyttäjälle optimaaliseksi.

Jos etsinnässä on mahdollisimman monipuolinen painonnostopenkki, voi monitoimipenkki olla oikea ratkaisu. Monitoimipenkki on kompakti yhdistelmä, johon sisältyvät esimerkiksi säädettävä penkki, dippikahvat ja pohjeprässi. Tilan säästämiseksi ja koko kehon treenaamiseen sopii monitoimipenkki täydellisesti.

Erilaiset harjoitukset mihin painonnostopenkki soveltuu

Tarpeeksi mielikuvitusta käyttämällä ja netistä ohjeita lukemalla, voi painonnostopenkkiä käyttää treenatakseen kaikkia kehon osia. Seuraavaksi olemme listanneet muutamia liikkeitä, mihin painonnostopenkki soveltuu.

Rinta, olkapäät

painonnostopenkki-tarjousPenkki jossa on säädettävä selkänoja, soveltuu penkkipunnerrusten tekemiseen monissa eri kulmissa, jolloin teho saadaan tuntumaan niin rinnassa, kuin olkapäissä. Vipunostotkin voidaan suorittaa monissa penkin kulmissa.

Selkä

Selkänojaan nojaamalla onnistuvat soutuliikkeet painonnostopenkillä. Kulmasoutua varten kannattaa hankkia penkki missä on säädettävä selkänoja, jotta voi löytää itselleen sopivan asennon.

Jalat

Painonnostopenkki soveltuu jalkaliikkeissä esimerkiksi askelnousuihin. Penkkiä voi käyttää apuna myös tukemaan toista jalkaa yhden jalan kyykyissä, ja pakarakyykyissä voi penkkiä käyttää alastulon tukemiseen.

Näiden lisäksi on käyttötarkoituksia painonnostopenkille monia. Saadakseen parhaimman mahdollisen arvon penkistä, kannattaa tutkia erilaisia liikkeitä ammattilaisten opastamana.

leveä-painonnostopenkki

Painonnostopenkki - Turvallisuus

Vaurioiden syntymisen kehoon kannattaa välttää opettelemalla oikeanlaiset tekniikat eri liikkeille. Varsinkin rinta-, olkapää- ja selkäliikkeet ovat vaurio- ja tapaturmaherkkiä kohtia. Oikeista tekniikoista löytää tietoa esimerkiksi blogeista ja YouTube videoista. 

Jos käytössä on tanko minkä alle voi voimien loppuessa jäädä ansaan, kuten penkkipunnerruksessa, on tärkeää pitää huolta, että on turvallinen pääsy tilanteesta pois. Tämänlaisen tilanteen voi välttää esimerkiksi turvaraudoilla, jotka estävät tangon painamasta rintaa tai kaveri joka varmistaa, että tanko saadaan laitettua turvallisesti takaisin telineeseen.

Minkälainen on sopiva painonnostopenkki ja lisävarusteet

penkkipunnerruspenkkiEnnen kuin painonnostopenkki siirtyy ostoskoriin, kannattaa ottaa huomioon seuraavia asioita. Ensimmäiseksi selvitä mihin tarkoitukseen penkki on tulossa. Jos penkkiä tullaan käyttämään ainoastaan penkkipunnerrukseen voi simppelimpi malli olla sopiva. Jos taas tarvetta on tehdä paljon erilaisia liikkeitä, voi monitoimipenkki olla sopivampi vaihtoehto.

Mikäli painonnostopenkin suunniteltu paikka on kotona, kannattaa mitata saatavilla oleva tila ja tarkistaa tuotetiedoista penkin vievä tila. Jotta tukeva ja turvallinen penkki saadaan huoneeseen sopimaan, jätä tarvittavasti tilaa penkin ympärille.

Laske budjetti, jotta hyvä hinta-laatusuhteinen punnerruspenkki löytää omistajansa. Painonnostopenkkejä myydään monissa kivijalkaliikkeissä ja verkkokaupoissa. Hintojen vertailu on kuitenkin helpompaa verkkokauppojen välillä. Me tarjoamme edulliset penkit, joilla on nopea toimitusaika ja ilmainen toimitus.

painonnostopenkit

Painonnostopenkit ja -painot alkaen 54,95 €

Jokaiselle sopiva painonnostopenkki, levytanko ja painot löytyy varmasti meiltä. Penkit soveltuvat niin kotikäyttöön, kuin julkisiin kuntosaleihin. Laaja valikoima sisältää niin kapeat kuin leveät ja säädettävät painonnostopenkit. Tuotteiden hinta on Suomen edullisimmasta päästä. Edullisimmat punnerruspenkkimme alkavat 50 € hintaluokasta.

Tarjoamme todella joustavat maksutavat, painonnostopenkki voidaan maksaa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja valittavissa myös toimitus suoraan kotiovelle. Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.

Tuotteista voit tarkastella asikkaidemme tuotearvostelut. Jos tuotteiden ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.