Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kuntopyörät

Kuntopyörä meiltä edullisesti. Katso laaja valikoima eri mallisia pyöriä. Tilaa kuntopyörä nyt, vielä kun tarjoukset ovat voimassa.

Tuotteita yhteensä 17 kpl.

Näytetään 1-17 yht. 17 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kuntopyörä, suosituin rasvanpolton työväline

kuntopyöräKuten pyörät, myös kuntopyörä sisältää polkimet, satulan ja kahvat. Kuntopyörän polkimia poljettaessa vastuspyörä alkaa liikkua. Vastuksen voimakkuutta voidaan säädellä monin keinoin. Harjoitustietokoneen avulla voidaan simuloida eri tasoisia reittejä ja se kertoo myös kuinka harjoitus on onnistunut. Kuntopyörän satulan ja tangon korkeutta voidaan säätää yksilöllisten tarpeiden mukaan. On myös mahdollista säätää satulan ja tangon välistä etäisyyttä. Ergonominen istuma-asento takaa hyvinvoinnin ja ehkäisee selkäongelmia.

Mihin kuntopyörien harjoitustietokone soveltuu?

Kuntopyörät, joissa on integroitu harjoitustietokone tarjoaa helpon mahdollisuuden asettaa erilaisia yksilöllisiä harjoitustasoja tai valita valmiista harjoitusohjelmista, joissa painotetaan erilaista vaikeustasoa. Kuntopyörä harjoitustietokoneen mallista riippuen sen näytöltä on luettavissa seuraavat tiedot:

- Millä teholla ja kierrosnopeudella minuutissa harjoittelet 

- Kokonaisaika ja kulunut aika

- Tämän hetkinen aika

- Harjoituksen aikana liikutut kilometrit ja mailit

- Tämän hetkinen nopeus ja keskinopeus

- Syke reaaliajassa

kuntopyörä-hinta

Kenelle kuntopyörä soveltuu?

Kestävyysharjoitteluun kuntopyörät soveltuvat kaiken ikäisille kuntotasosta riippumatta. Voit tasapainottaa istumatyötä, parantaa yleiskuntoa ja käyttää kuntopyörää lämmittelyyn ennen voimaharjoittelua parantaaksesi kestävyyskuntoasi. Jos pitää vaeltamisesta tai juoksemisesta, voi myös hyötyä jalkalihasten voimistumisesta kuntopyöräilessä.

Millaisia ominaisuuksia kuntopyörä sisältää?

Upeat yksityiskohdat, kuten mukiteline ja taustavalaistu harjoitustietokoneennäyttö, lisäävät huomattavasti harjoittelumukavuutta. Muihin mukavuuksiin kuuluvat mm. usb-liitäntä sekä teline älypuhelimelle tai tabletille. Kuntopyörät siis mahdollistavat nauttimaan elokuvista, videoista tai sarjoista harjoitellessa.

Millaista on ihanteellinen kuntopyöräharjoittelu?

Kun istuma-asennon säädöt on tehty valitaan harjoitusvastus, jolla harjoitellaan omaa kuntotasoa vastaavalla sykealueella. Joissakin kuntopyörä malleissa on käsisensorit, jotka mittaavat sykettä. Sykettä mittaavat ja tallentavatrintahihnat ovat myös osoittautuneet hyödyllisiksi. Harjoituksen intensiteetti riippuu yksilöllisestä harjoitustavoitteestasi. Kuntoliikkuja harjoittelee 2-3 kertaa viikossa alhaisella tai keskitason vastuksella. Kunnon kohottamiseksi pidennetään ensin harjoituksen kestoa ja tämän jälkeen lisätään harjoituskertojen määrään ja intensiteettiä.

Millaiset vaatteet soveltuvat kuntopyöräharjoitteluun?

Mukavimmat ovat vaatteet, jotka hengittävät ja takaavat vapaan liikkuvuuden. Parhaiten soveltuvat kevyet urheilujalkineet, jotka takaavat hyvän pidon polkimilla. Toiminnallisiin urheiluvaatteisiin kannattaa panostaa, jos hikoilee paljon harjoitellessa. Nämä pitävät kosteuden pois iholta, kuivuvat nopeasti ja istuvat hyvin. Preeco:lta löydät laajan valikoiman laadukkaita urheiluvaatteita sisä- ja ulkoliikuntaan.

Millaisia etuja kuntopyörästä on?

Kotona olevat kuntopyörät ovat helpompi hyödyntää, kuin kuntosalilla olevat. Matkaan ei kulu aikaa ja kotona oleva kuntopyörä on aina ilmainen. Jos on vähän aikaa, pystyy helposti tehdä 20 minuutin kestävyysharjoitteen kuntopyörällä, esimerkiksi lempisarjaa katsellen. Näin pystyy aktiivisesti panostamaan omaan hyvinvointiin ja kohottamaan kuntoa siinä samalla. Jos on ollut sohvaperuna, pyörä on oiva tapa saada elämään liikettä. Jos rakastaa kestävyysharjoittelua pyörä sopii hyvin alkulämmittelyyn ja täydentää harjoittelua optimaalisesti. Vaikka suosisi ulkourheilua, kuntopyörä on erittäin hyvä vaihtoehto kylmällä säällä.

kuntopyörä-tarjous

Kuntopyörä - täysin säästä riippumattomaan harjoitteluun

Intohimoiset pyöräilijät tietävät ongelman: sää kaataa usein kuntoilusuunnitelmat. Tuloksena hyvät varusteet käyttämättöminä ja paha mieli. Kuntopyörä on loistava valinta, jos haluaa päivittäiseen kuntoiluun hieman joustavuutta. Kuntopyörällä treenaa täysin säästä riippumatta ja pystyy, mallista riippuen, säätämään laitetta yksilöllisesti. Voit myös vapaasti päättää haluaako sijoittaa kuntopyörän vaikkapa olohuoneeseen television eteen tai omaan kuntoiluhuoneeseen. 

Yksilölliset harjoittelut kuntopyörällä - miten ne toimivat?

Kuntopyörät ei ole ns. vain mahdollisuus pyöräillä sisällä. Pikemminkin, jopa edullisemmat mallit tarjoavat usein monipuolisia säätövaihtoehtoja. Loppujen lopuksi harjoittelu käy tehokkaasti, kun kuntopyörä on säädetty kehon mukaan ja mukautettu kuntotasoon. Kuntopyörässä voidaan säätää mm. seuraavia ominaisuuksia:

- Istuimen korkeus

- Ohjaustangon korkeus

- Vastus

Perusasetusten asettamiseen kannattaa varata kunnolla aikaa. Näin takaa itselle optimaalisen ja onnistuneen harjoituksen.

Pyöräily makuulta vai istuen?

Kuntopyörä malleja on saatavilla nykyään kahdenlaisia. Saa valita haluaako ajaa mieluummin istualtaan vai taakse maaten. Molemmat versiot tarjoavat etuja, joiden tulisi olla tasapainossa toistensa kanssa. Voi polkea seisoen esimerkiksi pyöräillessä ylämäki-asetuksella. Jos makaa, selkä saa tukea selkänojasta.

kuntopyörät

Kirjaa onnistumiset ja treenaa entistä tehokkaammin

Monet kuntopyörät ovat varustettu harjoitustietokoneella, joka näyttää tärkeät tiedot harjoittelusta. Jos esimerkiksi tallentaa etäisyyden, nopeuden jne., on optimaalinen mahdollisuus verrata erilaisia harjoituspäiviä ja edistymistä. Psykologista vaikutusta ei tulisi koskaan aliarvioida, joten voi olla erittäin motivoivaa seurata omaa kehittymistä tällä tavalla. Kokemus kuitenkin osoittaa, että yleensä ei tarvita yli 2-3 kuntopyörä harjoituskertaa viikossa, koska keholla tulisi olla riittävästi aikaa palautumiseen. Lisäksi etenkin kestävyys kehittyy alussa todella nopeasti.

Kuntopyörä - Huolto ja puhdistus

Kuntopyörät ovat puhdistettava ja huollettava säännöllisin väliajoin. Hyvä uutinen: siitä selviää pienellä vaivalla, eikä se vie kauaa aikaa. Joten riittää, että puhdistaa ohjaustangon ja satulan pian harjoituksen jälkeen. Tätä tarkoitusta varten on olemassa erityisiä desinfiointiainesuihkeita. Huoltovarusteisiin kannatta varata myös pieni pullo hoitoöljyä. Näin varmistaa, että kuntopyörä toimii moitteettomasti pitkän aikaa eikä kulu ennenaikaisesti.

Mitä kuntopyörät maksavat?

Kuntopyörä on saatavana useissa hintaluokissa. Erityisen edullisia ovat mallit, joissa ei ole harjoitustietokonetta. Jos päättää valita kuntopyörän, jossa on monia erilaisia asetuksia, mukaan lukien harjoitustietokone ja lukuisia seurantavaihtoehtoja, on varauduttava hiukan korkeampaan hintaan.

Tilaa kuntopyörät Preeco:lta

vauhtipyöräPreeco:lta löydät laajan valikoiman kuntopyöriä erilaisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löydät hyvät hinta-laatusuhteiset mallit, joihin kaikkiin kuuluu ilmainen toimitus lähimpään toimipisteeseen. Ennen kuin kuntopyörä siirtyy ostoskoriin, katso läpi seuraavat mallit.

- Makaava ja tavallinen kuntopyörä ajotietokoneella ja vastakkaisiin suuntiin liikkuvilla kahvoilla varustettuna

- Kuntopyörät Polarin vastaanottimella sykkeen mittaamiseksi (rintahihna ostettavissa erikseen), helppo pääsy, erilaiset harjoitusprofiilit ja elektronisesti ohjattu kestomagneettijarrujärjestelmä

- Kuntopyörä, jossa on useita säädettäviä vastuksia ja harjoitustietokone, jossa on erilaisia toimintoja

- Kuntopyörät, joissa on erittäin matala pääsy ja mukavat istuimet

Meiltä tuotteet voidaan maksaa monipuolisesti. Maksuvaihtoehtoina ovat esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla ja mobiililaskulla. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat parhaimmat tarjoukset ja lisää tietoa tuotteista suoraan sähköpostiin.