Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 129,00 € - 1 399,00 €

Kyykkytelineet

Kyykkyteline nyt meiltä edullisesti. Laaja valikoima erilaisia laitteita millä kyykätä. Tilaa kyykkyteline nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 6 kpl.

Näytetään 1-6 yht. 6 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kyykkyteline turvallisempaan treeniin

kyykkytelineKyykky, tuo jalkaliikkeiden tehokkain ja raskain liike on usein puuduttava. Kun hartioiden päällä on paljon painoa sen käsitteleminen haastavaa. Painojen siirto turvallisesti ennen ja jälkeen liikkeiden onnistuu helpommin, kun käytössä on kyykkyteline.

Kyykkytelineet kuuluvat jokaisen julkisen salin vakiovarustukseen, joten mikäli tavoitteena on rakentaa kaikenkattava kotisali, tarvitaan kyykkyteline. Kyykkytelineitä on saatavana alkaen 100€ ja laadukkaimmat kyykkyhäkit ovat muutamasta sadasta, tuhanteen euroa.

Kuinka erilaiset kyykkytelineet eroavat toisistaan?

Klassisen kyykkytelineen perusperiaate on nopeasti selitetty. Se on teline, johon tanko ja levypainot voidaan asettaa viimeisen toiston jälkeen. Voit myös säätää telineen korkeutta oman pituuden mukaan. Telineitä voidaan käyttää myös esimerkiksi tasa- tai vinopenkin kanssa penkkipunnerrukseen.

Kyykkyhäkki on telineitä suurempi kokonaisuus. Treenaus tapahtuu häkin sisällä, jolloin häkin tarkoitus on suojata horjahduksilta ja estää painojen lentelyn. Kyykkyhäkkiin on myös turvallisempi asettaa turvakaiteet, jos painoja ei jaksakkaan nostaa takaisin aloituskohtaan. Kyykkyhäkki vie enemmän tilaa kuin kyykkyteline, joten niiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon tarvittava tila ja säilytysmahdollisuudet. Kyykkytelineet on saatavissa käsipainosarjoilla varustettuna tai ne voidaan liittää monitoimilaitteeseen, jolloin voidaan harjoitella joustavasti todella pienellä alueella.

Mitä tulisi huomioida kyykkyteline ostossa?

Ennen kuin ostaa kyykkytelineen, tulee varmistaa, että se sopii suunniteltuihin tarkoituksiin ja muihin harjoitusvälineisiin. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää tarkistaa mm. seuraavat asiat:

kyykkyteline-hintaKuinka paljon painoa kyseinen malli kestää

Huomioi kehityksen myötä painojen lisääntyminen.

Millaiset levypainot kyykkytelineeseen sopivat

Tämä on tärkeää, jos harjoittelee suhteellisen suurikokoisilla painoilla, että jalustaa voidaan säätää sopimaan levypainojen kanssa.

Kuinka paljon kyykkytelineet vievät tilaa

Hankkimalla kyykkyteline, joka koostuu kahdesta elementistä, pystyy joustavasti säätämään osien etäisyyttä toisistaan. Näin se saadaan sopimaan ahtaampaan tilaan.

Kyykkytelineihden ja -häkkien hinta

Telineistä ei kannata maksaa liikaa. Verkkokaupoissa on helppo verrata tuotteita ja hintoja keskenään. Me tarjoamme telineet ja tuotteet edulliseen hintaan, tarkista tarjoukset ylhäältä.

Mihin kyykkyteline tulisi sijoittaa?

Kyykkytelineet eivät vie yleensä paljon tilaa ja ne on helppo sijoittaa huoneeseen. On kuitenkin varmistettava, että harjoitusalueella pystyy liikkumaan vapaasti ja kyykyt voidaan suorittaa puhtaasti. Telineet soveltuvat kotiin sisälle, autotalliin tai vaikka ulos kauniina kesäpäivänä.

Tilan säästämiseksi voi tankoja säilyttää kyykkytelineessä kun se ei ole käytössä. On kuitenkin kohteliasta poistaa painot tangosta, jos kyykkytelinettä käyttää joku muukin taloudessa tai tilassa. Tämä parantaa muiden kuntoilijoiden viihtyvyyttä.

Erityistä käytännöllisyyttä: Telineet levypainoilla

kyykkyteline-tarjousHaluatko kokonaan uudistaa kodin kuntoilualueen? Kyykkyteline, jossa on mukana harjoitustangot sekä levypainot, on oiva valinta. Tällöin säästyy rahaa ja pystyy harjoittelemaan entistä joustavammin, monipuolisemmin ja tehokkaammin.

Hyödyllinen lisävaruste – Harjoitusmatto

Monet urheilijat ovat alkaneet laittaa maton kyykkytelineen alle. Tämä suojaa lattiaa kulumilta, joita aiheutuu kyykkytelineen painosta ja painojen tahattomasta tiputtamisesta. Matto voidaan sovittaa kyykkytelineen kokoon ja tämä antaa myös visuaalisen rajan kotikuntosalille.

Preeco:lta kyykkytelineet ja myös kyykkyhäkit

Suomen suosituimmat kyykkytelinemallit löytyvät meiltä. Oli hankinnassa pienempi teline tai laadukkaampi häkki, löytyvät ne molemmat meiltä edullisesti. Kaikki tuotteet soveltuvat koti- ja julkisen kuntosalin käyttöön.

Tuotteilla ilmainen toimitus

Tuotteiden hinta alkaa 100€, tarkista tarjoukset sivun ylhäältä. Tuotteilla on ilmainen toimitus ja 30 päivän palautusoikeus. Sivuiltamme löytyvät asiakkaiden kyykkytelineet arvosteluita helpottamaan päätöstä. Jos kyykkyteline hankinnasta jäi kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tarjouksista suoraan sähköpostiin.