Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kyykkytelineet

9 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Puhtaille kyykkyille – kyykkyteline

Ne, joiden mielestä "normaalit" kyykyt ovat tylsiä, pystyvät lisäämään liikkeiden kuormittavuutta kasvattamalla harjoituspainoja, mutta minne painotangot laitetaan, kun viimeiset kyykyt on tehty? Kyykkyteline voi helpottaa harjoittelua erikoisella tavalla, sillä painot voidaan helposti varastoida yhteen paikkaan. Nykyään kyykkytelineitä on olemassa klassinen perusversio sekä uudenaikainen malli. Yksilöllinen maku, harjoittelutapa sekä harjoitteluvälineet, kuten levypainot määrittävät pitkälti sen mikä malli kannattaa valita.

Kuinka yksittäiset kyykkytelineet eroavat toisistaan?

Klassisen kyykkytelineen perusperiaate on nopeasti selitetty. Tämä on tankojalusta, johon vastaava harjoitusväline voidaan asentaa kätevästi viimeisen toiston jälkeen. Se on teline, johon tanko ja levypainot voidaan asettaa viimeisen toiston jälkeen. Voit myös säätää telineen korkeutta oman pituutesi mukaan. Kyykkytelineitä on myös olemassa käsipainosarjoilla varustettuna tai ne voidaan liittää monitoimilaitteeseen, jolloin voidaan harjoitella joustavasti todella pienellä alueella.  

Mitä sinun tulisi huomioida kyykkytelineen ostossa?

Ennen kuin ostat kyykkytelineen, sinun tulee varmistaa, että se sopii muihin harjoitusvälineisiisi. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää tarkistaa mm. seuraavat asiat:

Kuinka paljon painoa kyseiseen malliin voi ladata?

Millaiset levypainot kyykkytelineeseen sopivat? Tämä on tärkeää, jos harjoittelet suhteellisen suurikokoisilla painoilla ja jalustaa voidaan säätää vain vähän tai ei ollenkaan.

Hankkiessasi kyykkytelineen, joka koostuu kahdesta elementistä, pystyt joustavasti itse säätämään osien etäisyyttä toisistaan. 

Mihin kyykkyteline tulisi sijoittaa?

Kyykkytelineet eivät vie yleensä paljon tilaa ja ne on helppo sijoittaa huoneeseen. On kuitenkin varmistettava, että harjoitusalueella pystyy liikkumaan vapaasti ja kyykyt täytyy voida suorittaa puhtaasti. Voit lisäksi säilyttää kyykkytankoja kyykkytelineessä, joten säästä tilaa. On kuitenkin kohteliasta poistaa painot tangosta kun harjoittelet muiden kanssa. Tämä parantaa myös muiden kuntoilijoiden viihtyvyyttä. 

Erityistä käytännöllisyyttä: Kyykkyteline levypainoilla

Haluatko kokonaan uudistaa kotisi kuntoilualueen? Kyykkyteline, jossa on mukana harjoitustangot sekä levypainot, on oiva valinta. Tällöin säästyy rahaa ja pystyt harjoittelemaan entistä joustavammin, monipuolisemmin ja tehokkaammin. 

Hyödyllisiä lisävarusteita – harjoitusmatto

Monet urheilijat ovat alkaneet laittaa maton kyykkytelineen alle. Tämä suojaa lattiaa kulumilta, joita aiheutuu kyykkytelineen painosta ja painojen tahattomasta tiputtamisesta. Matto voidaan sovittaa kyykkytelineen kokoon ja tämä antaa myös visuaalisen rajan kotikuntosalille.