Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Vatsalaitteet

Vatsalaite nyt meiltä edullisesti. Katso läpi laaja valikoima erilaisia vatsalaitteita. Tilaa vatsalaite nyt, vielä kun tarjoukset ovat voimassa.

Tuotteita yhteensä 40 kpl.

Näytetään 1-40 yht. 40 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Vatsalaite täydellisten vatsalihasten luomiseen

vatsalaiteUseimmille ihmisille vaativa vatsalihasharjoittelu on täydellinen treeni. On olemassa monia tapoja haastaa tämä kehon alue. Klassiselle vatsalihasliikkeelle, jossa kädet pidetään niskassa, on tunnusomaista, että niskaa kurotetaan tahottomasti eteen. Tästä voi aiheutua ylikuormitusta niskalle. Siksi on huomattavasti parempi ja lempeämpi käyttää vatsalaitetta. Monet näistä laitteista - rakenteesta riippuen – ottavat niskan alueen huomioon ja auttavat harjoituksia kohdistumaan juuri oikeaan paikkaan.

Perusperiaate - mitä lihasryhmiä se harjoittaa?

Vatsalaitteiden avulla voidaan treenata vatsalihasten jokaista osaa. Suorat-, vinot- ja poikittaiset vatsalihakset kehittyvät erilaisilla vatsalihaslaitteilla. Vatsalaite luo siis loistavan pohjan harjoittelulle, mutta on tärkeää, että liikkeet suoritetaan oikein. Vatsalaitteen tyypistä riippumatta on tärkeää, että voima tuotetaan vatsalihaksilla, ei käsillä, hartioille tms ja että, liike suoritetaan molempiin suuntiin rauhallisesti.

vatsalaite-hinta

Vatsalaite - Mallit

Jos olet kiinnostunut vatsalaitteen ostamisesta, löytyy niitä markkinoilta monia erilaisia malleja. Löytääkseen itselleen sopivan laitteen jossa on edullinen hinta, olemme listanneet erilaisia malleja valinnan helpottamiseksi.

Mikäli tavoitteena on täydelliset vatsalihakset, kannattaa hankkia mahdollisimman monipuolinen vatsalaite, tai monta erilaista joilla saa treenattua vatsalihasten osia. Monipuolisin vatsalihaslaite on ehdottomasti vatsalihaspenkki. Vatsalihaspenkillä tuot lisää haastetta treeniin ja säädettävyyden ansiosta se soveltuu niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin. 

Ostostv:stäkin tutut ab rollerit helpottavat vatsalihasten tekemistä. Ne on muotoiltu tukemaan niskaa ja selkää niin, että vääränlaisen liikkeen tekeminen on lähes mahdotonta. Niiden käytön helppoisuuden lisäksi ne ovat kuitenkin tehokas tapa saada treenattua kaikkia vatsalihaksia, hieman asentoa vaihtelemalla.

Vatsalihaksia pystyy tekemään monissa kuntosalilaitteissa. Jos haluaa vatsojen lisäksi treenata muitakin kehon osia, kannattaa etsiä tietoa miten niitä voi treenata erilaisissa kuntosalilaitteissa ja valita parhaiten sopivat tuotteet. Näin kuntosalin kokonaisuuteen jää alhainen hinta.

Kuinka usein vatsalaitteella tulisi harjoitella?

Harjoitukset vatsalaitteen avulla voivat olla erittäin tehokkaita, mutta uuvuttavia. Jos olet harjoittanut lihaksia melko harvoin, tunnet varmasti ensimmäisinä päivinä kipua lihaksissa, mutta ajan kanssa lihakset tottuvat harjoitteluun. Kahta tai kolmea harjoituskertaa viikossa pidetään sopivana määränä. Voit tehdä kullakin harjoituskerralla kolme sarjaa jokaista liikettä kohden. Kaikkia vatsalihasten osia ei tarvitse treenata samana päivänä, vaan niiden osat voi jaksaa eri päiville jotta saa varmasti treenattua jokaisen osan tehokkaasti. Muista kuitenkin treenata myös selkää, jotta lihakset ovat tasapainossa.

Millaiselle alustalle vatsalaite soveltuu?

vatsalaite-tarjousHelpointa on laittaa laite vakaalle pinnalle, joka sopii hyvin yhteen vatsalaitteen materiaalien kanssa. On epämiellyttävää ja vaarallista, jos laite liukuu harjoituksen aikana. Erityiset harjoittelumatot sopivat ihanteellisesti alustaksi ja niillä on toinen mukava sivuvaikutus: kotisalin lattia säästyy.

Tilaa vatsalaitteet Preeco:lta - Edullinen hinta

Valikoimastamme löydät varmasti soveltuvat vatsalaitteet. Tuotteemme soveltuvat niin koti- kuin myös kuntosalin käyttöön. Tuotteiden hinta alkaen 25 €~, tarkista tarjoukset tuoteluettelosta. Tuotteilla on ilmainen toimitus ja 30 päivän palautusoikeus.

Tuotetiedoista löydät asiakkaiden vatsalihaslaite arvosteluita helpottamaan ostopäätöstä. Jos tarvitset apua tuotteen valinnassa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tarjouksista suoraan sähköpostiin.