Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 199,00 € - 1 399,00 €

Juoksumatto

Juoksumatto saatavilla nyt meiltä. Katso laaja valikoima erilaisia juoksumattoja. Tilaa juoksumatto nyt edulliseen hintaan.

Tuotteita yhteensä 14 kpl.

Näytetään 1-14 yht. 14 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Juoksumatto kovaan rasvanpolttoon ja kestävyysharjoitteluun

juoksumattoOli tarkoituksena sitten rasvan poltto tai harjoittelu maratoonia varten, on juoksumatolla juokseminen loistava tapa päästä haluttuihin tuloksiin. Juoksumattojen säädettävän nopeuden ansiosta voi matolla juosta niin aloittelija, kuin kovempi kuntoisempikin henkilö. Juoksumatto soveltuu kaiken ikäisille, ja onkin hyvä tapa opettaa nuoremmille kuntoilua, kunhan turvallisuudesta huolehditaan.

Ulkona lenkkiä juoksevan motivaatio horjuu usein, kun huomaa että ulkona sataa kaatamalla vettä. Kaatosade, kuin myös muutkin sääilmiöt eivät haittaa kun kodista löytyy juoksumatto. Juoksumatolla juokseminen tapahtuu aina samanlaisissa olosuhteissa.

Tasaisen juoksualustan ja nopeuden ansiosta tulosten seuranta on helpompaa. Nopeutta ja matkan pituutta voi lisätä sen mukaan kuin kunto kasvaa. Juoksumatot tasaisella alustalla tekevät juoksemisesta turvallisempaa kuin ulkona, koska ei tarvitse huolehtia esimerkiksi ettei astu huonosti ja satuta nilkkaansa.

Juoksumatto - erilaiset ominaisuudet ja lisävarusteet

Löytääkseen sopivan juoksumaton kannattaa tarkistella erilaisia juoksumattoja, saatavilla olevia ominaisuuksia ja lisävarusteita. Seuraavaksi olemme listanneet niitä.

Moottori

Moottoreiden tehot vaihtelevat 1 - 6 hevosvoiman välillä. Jos tarkoituksena on käyttää juoksumattoa pitkiä aikoja kerrallaan tai suurissa nopeuksissa, suositellaan tuotetta jossa on vähintään 2,5 hv moottori.

Runko

Juoksumatot on saatavilla eri kokoisina. Jos suunnitellussa huoneessa ei ole paljoa tilaa, kannattaa harkita ostaa pienempi runkoinen tai taitettava juoksumatto. Taitettavat juoksumatot on helppo säilyttää nurkassa tai siirtää kokonaan piiloon, esimerkiksi vierailta. Rungoissa kannattaa ottaa huomioon myös kokonaispaino, kevyemmät voivat olla huterampia kun niissä juostaan kovalla vauhdilla.

juoksumatto-hintaAlusta ja hihna

Juoksumatoissa olevat alustat ovat valmistettu erilaisista muoviyhdistelmistä. Alustan materiaalin kimmoisuus ja iskunvaimennus vaihtelee juoksumattojen välillä. Nivelvaivaisten suositellaan valita pehmeämpi alusta, välttääkseen ylikuormitusta.

Hihnoja on saatavilla eri paksuisina. Edullisimmissa malleissa hihna on yleensä yksikerroksinen, jolloin se kuluu nopeasti. Laadukkaimmissa malleissa on käytetty 2- tai 4-kerroksista hihnaa. Monikerroksiset hihnat kestävät pidempää, eikä niitä joudu vaihtaa yhtä useasti, kuin yksi kerroksista.

Ohjauspaneeli

Ohjauspaneelia käytetään juoksumaton käyttöön ja säätämiseen. Siitä voi säätää muun muassa harjoitusohjelmat, juoksunopeus ja juoksukulma. Ohjauspaneelin tulisi olla mahdollisimman helppokäyttöinen, helpottamaan käyttöä kesken juoksun.

Lisävarusteet

Käytön mukavuuden lisäämiseksi löytyy monia erilaisia lisävarusteita. Ohjauspaneeliin voi lisätä kännykän- tai tabletinpidikkeet, kaiuttimet, vesipullon pidikkeet tai jopa tuulettimen. Ohjauspaneelin tietokone voi sisältää verkkoyhteyden ja television, jolloin voi katsoa elokuvaa tai sarjaa samalla kuin treenaa.

Erilaisia juoksumatto treenejä

Juoksumaton eri treeniohjelmien ja säätöjen ansiosta siinä voi treenata kävelyä ja juoksemista monella tavalla. Ohjelmia on saatavilla niin kävelyä, kuin myös juoksua varten. Vaativampaan treeniin löytyy myös monia erilaisia juoksumatto treeniohjelmia, kuten esimerkiksi intervalli.

Intervalliharjoittelu on nopean- ja hitaan juoksunopeuden vaihtelua. Jos tuntuu, että normaali juoksu ei enään kasvata kuntoa, kannattaa harkita intervalliharjoitteluun siirtymistä. Nopeuden vaihto rasittaa kehoa tehokkaasti, tasaiseen juoksunopeuteen verrattuna, eikä tarvitse käyttää niin paljon aikaa treenaamiseen. Esimerkkinä intervalleja voi aloittaa tekemään juoksemalla 20 sekunttia niin kovaa kuin pystyy, sitten hölkkäämällä 4 - 5 minuuttia, sitten juoksemalla taas niin kovaa kuin pystyy ja niin edespäin. Intervalliharjoitusten jälkeen on tärkeää pitää lepopäivä, jotta keho pystyy palautumaan.

Nykyaikaiset juoksumatot sisältävät treeniohjelmia, jotka vaihtelevat juoksumaton nopeutta automaattisesti, jolloin käyttäjän ei tarvitse kuin pysyä vain mukana. Aloittelijan on suositeltavaa keskittyä ensin tasaiseen juoksuun, ennen kuin siirtyy haastavampiin ohjelmiin.

Juoksumatot - Turvallisuus

juoksumatto-tarjousKuin ulkona juokseminen yleensäkin, on matolla juokseminen tapaturma-altista. Koska hihna jatkaa pyörimistä vaikka käyttäjän kunto loppuisikin, on automaattinen pysäytys tärkeä ominaisuus jokaisessa juoksumatossa. Juoksumaton automaattinen pysäytys toimii vartaloon kiinnitettävällä avaimella ja narulla, kun tapahtuu horjahdus, avain irtoaa ohjauspaneelista ja juoksumatto lopettaa toiminnan. On suositeltavaa pitää naru aina kiinni vartalossa, koska milloin vain voi astua huonosti, joka aiheuttaa kompastumisen. 

Sopivan juoksumaton löydät Preeco:lta

Meiltä löytyy niin simppeli edullinen, kuin myös kaikenkattava laadukas juoksumatto. Juoksumatot soveltuvat koti- ja kuntosali käyttöön. Tuotteidemme hinta on kilpailukykyinen, edullisimmat juoksumatot alkavat 150 €. Ennen kuin juoksumatto siirtyy ostoskoriin, kannataa hinnat kilpailuttaa verkkokauppojen kesken.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat maksutavat, juoksumattoja voi maksaa pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus.

Tarkista tuotteistamme asiakkaiden arvostelut löytääksesi sopivan tuotteen. Jos juoksumaton ostosta heräsi kysymyksiä, asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.