Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Taljakahvat

Tilaa taljakahva meiltä. Taljakahvat tarjous nyt -25%.

Tuotteita yhteensä 2 kpl.

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Taljakahva monipuolistamaan kaapelilaite treenejä

Taljat ovat yksi suosituimmista kuntosalilaitteista. Niiden monipuolisuuden takia niitä voi käyttää kehon jokaisen lihaksen kehittämiseen. Taljojen monipuolisuuteen liittyvät taljakahvat. Erilaisilla taljakahvoilla suoritat koko kehon treenin läpi helposti. Suosio perustuu painojen helppoon vaihtoon ja liikkeiden helppouteen. Taljatreenejä voi suorittaa seisoalteen tai istualteen, käyttäjän tarpeen mukaan.

Taljakahva - Suosituimmat mallit

Taljakahvoja on saatavilla todella monia erilaisia, joten olemme listanneet suosituimpia malleja tähän.

Ojentajaköysi

Parempaa laitetta kehittämään ojentajia ei olekaan, kuin ylätalja ja köysi. Puhtaasti suoritettuna köysi vahvistaa, kasvattaa massaa ja muotoilee ojentajaa paremmin, kuin muut ojentaja liikkeet. Ojentajien lisäksi ojentajaköysiä voi käyttää myös moneen muuhun lihakseen. Ne toimivat esimerkiksi myös hauisten tai olkapäiden treenaamiseen. Köysien vahvuus tulee niiden liikkuvuudesta. Niiden kanssa on helpompi löytää asento, jolloin liike toteutuu mukavammin ja tehokkaammin.

Suora tanko

Suora tanko taljassa on loistava tapa aloittaa eri lihasten kehitys. Ojentajien ja hauisten treenaaminen on helppoa tangolla. Se ei välttämättä ole tehokkain tapa, mutta antaa hyvää harjoitusta liikeradasta ja lihakset saavat alkukasvua. Kuitenkin painoa lisäämällä saa suoralla tangolla myös suoritettua tehokkaan treenin.

Kolmiokahva

Kolmiokahvaa käytetään erityisesti selän treenaamiseen. Aloittelijaystävällinen kahva helpottaa oikean asennon pitämisen selkää treenattaessa, kun istuu penkillä ja käyttää kolmiokahvaa alataljasta. Helpon ergonomisen asennon löytämisen takia tämä taljakahva soveltuu niin aloittelijoille, kuin myös ammattilaisille.

taljakahvataljakahva-hintataljakahva-tarjous

Taljakahva - Eri kahvojen vaikutus eri lihaksiin

Selkä - Selän treenaamisessa suosituimmat kahvat ovat kolmiokahvat ja ylätaljatangot. Eri oteleveyksiä ja -asentoja vaihtamalla voit treenata selän pienimmätkin lihakset läpi.

Rinta - Rinnan treenaaminen yhden käden kahvoilla ristikkäistaljassa ylös tai alas vetämällä on tehokas tapa saada lisää muotoa ja voimaa rintalihaksiin.

Kädet - Jo aikaisemminkin mainitut ojentajaköydet ja suorat tangot ovat loistavia välineitä käsien kasvua varten. Kuitenkin lähes jokainen taljakahva soveltuu käsien treenaamiseen.

Näiden lisäksi taljakahvoilla voi treenata kaikkia kehon lihaksia, käyttämällä hieman mielikuvitusta. Lisätietoa erilaisista taljakahva treeneistä löytyy netistä.

Ennen ostoa

Ennen kuin taljakahva siirtyy ostoskoriin, on hyvä ottaa huomioon seuraavia asioita.

Malli - Taljakahvoja löytyy todella monissa malleissa. Kannattaa etsiä netistä tietoa mihin kaikkeen eri kahvoja voi käyttää, näin löytää mahdollisimman sopivan ja monipuolisen kahvan omiin tarkoituksiin.

Hinta - Taljakahvoja on saatavilla monista kuntoiluun liittyvistä kaupoista. Löytääkseen parhaimman hinta-laatusuhteen, kannattaa hinnat vertailla verkkokauppojen välillä. Meiltä löydät varmasti hinnalta ja laadultaan kilpailukykyiset tuotteet.

Tilaa taljakahvat Preeco:lta

Osta meiltä edulliset taljakahvat. Saatavilla monen mallisia kahvoja, joilla treenaat koko kehon läpi. Kahvat soveltuvat niin koti- kuin julkisen kuntosalin käyttöön. Taljakahva hinnat alkaen 24,95€. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Mikäli kahva hankinnasta jäi kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa.