Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Painonnostovyöt

Tilaa painonnostovyö meiltä. Painonnostovyöt tarjous nyt -25%.

Sivua ei löytynyt Valitettavasti emme löytäneet yhtään tuotetta antamallasi hakusanalla. Hae tuotetta uudestaan.

Painonnostovyö keskivartalon tukemiseksi

Painonnostovyöt ovat tarkoitettu kahteen asiaan, paineen vähentämiseksi alaselässä kun henkilö nostaa painoa pystysuorassa ja estämään selän yliojennusta liikkeissä, missä paino nostetaan pään yläpuolelle. Tämänlaisia liikkeitä ovat esimerkiksi maastaveto ja pystypunnerrus.

Voimannostovyö ei ole pakollinen hankinta perus kuntoilijalle, mutta jos tietyissä liikkeissä alkaa isoissa painoissa alaselän asento pettämään kesken liikkeen, on se pakollinen hankinta jatkuvan kehityksen kannalta.

Painonnostovyö - Hyödyt

Paineen vähentäminen selkärangassa - Tutkimusten mukaan painonnostovyön käyttäminen vähentää jopa 50% alaselkään kohdistuvaa painetta. Vyö ei itsessään auta paineen vähentämisessä, vaan miten keho reagoi vyön pitämiseen. Vyö luo painetta sisäisiin vatsalihaksiin, mitkä taas tukevat selkärankaa sisäpuolelta samalla kun alaselän lihakset tukevat ulkopuolelta. Molemmin puolinen tukeminen selkärangassa tukee sitä ja vähentää siihen kohdistuvaa painetta kovissa nostoissa. Hyvin tuettuna selkäranka on vähemmän altis vaurioille.

Parempi biomekaniikka painonnostoon - Painonnostovyö estää selkärangan yliojennusta eteen, taakse ja sivuille. Selän pienemmän liikeradan takia nostossa on pakko käyttää enemmän jalkoja, mikä on juuri se tapa millä halutaan suuria painoja nostaa. Varsinkin maastavedossa on tärkeää, että jalkoja käytetään nostoon enemmän, kuin selkää.

Suuremman painon nostaminen - Vaurioiden estämisen lisäksi, voimannostovyön avulla voit nostaa enemmän, esimerkiksi jalkakyykyssä. Vyön käyttäminen tukee keskivartaloa automaattisesti, jolloin voi keskittyä painon nostamiseen pelkästään jaloilla. Tämän ansiosta on mahdollista nostaa enemmän, kuin ilman vyötä. Painonnostovyöllä on myös henkinen vaikutus suurempaan tulokseen, kuten varmistajan oleminen penkkipunnerruksessa.

Painonnostovyö - Milloin sitä ei tarvitse käyttää

Painonnostovyöt eivät ole tarpeellisia liikkeisiin missä selkäranka ei koe suurta painetta. Esim. vyön käyttämistä ei ole hyötyä liikkeissä, kuten jalkojen ojennus tai leuanveto. Vyöt eivät myöskään vaikuta liikkeisiin missä paino on kevyttä. Jatkuva vyön käyttö myös heikentää vatsalihaksia. Tutkimusten mukaan vatsalihakset eivät aktivoidu yhtä paljoa liikkeitä tehdessä vyön kanssa. Vatsalihakset jotka normaalisti pitävät keskivartalon vakaana ovat estyneenä vyön kanssa, mikä voi pidemmän päälle aiheuttaa niiden heikkenemistä. Vahvat vatsalihakset ovat tärkeä keskikehon vakauden takia, kun vyötä ei käytetä. Tämän takia on tärkeää muistaa olla käyttämättä vyötä harjoituksissa, joissa keskivartalo joutuu vakauttamaan itsensä. Vyö on hyvä ottaa pois liikkeiden välissä, jotta keskivartalon verenkierto pääsee tasautumaan tauoilla.

painonnostovyöpainonnostovyö-hintapainonnostovyö-tarjous

Ennen vyön ostoa

Ennen kuin painonnostovyö siirtyy ostoskoriin, kannattaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Malli - Vyöt on saatavilla eri malleissa ja materiaaleissa. Malleista suosituimmat ovat kehonrakennus- ja voimannostovyö. Materiaaleista löytyvät nahka ja kangas. Kangas vyö voi olla helpompi laittaa päälle ja ottaa pois, mutta nahkavyö on tukevampi. Vöitä on saatavilla myös eri paksuisina. Tasaisen paksuinen vyö on selkärangan tukemisen kannalta parempi, kuin vain leveennys selän kohdalla.

Koko - Kuten housujen kanssa käytetyt vyöt, myös painonnostovyöt on saatavilla eri kokoisina. Koon tulisi olla niin, ettei se ole liian väljä eikä liian tiukka. Jopa rennostikin vyötä pitämällä selkäranka tulee tuetuksi.

Hinta - Painonnostovyöt löytyvät monista eri kuntokaupoista. Löytääkseen parhaimman hinta-laatusuhteen kannattaa niiden hinnat verrata verkkokauppojen välillä. Meiltä löytyvät hinnalta ja laadultaan kilpailukykyiset vyöt.

Tilaa painonnostovyöt Preeco:lta

Osta meiltä edullinen painonnostovyö, jotta voit tehdä raskaammatkin nostot turvallisesti. Saatavilla eri mallisia ja kokoisia, koot S, M, L ja XL. Vyöt soveltuvat niin aloittelijalle, kuin myös ammattilaiselle. Tarkista hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Lisää tietoa sopivasta painonnostovyöstä saat asiakaspalvelustamme.