Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Treenihanskat

Tilaa treenihanskat meiltä. Salihanskat tarjous nyt -25%.

Sivua ei löytynyt Valitettavasti emme löytäneet yhtään tuotetta antamallasi hakusanalla. Hae tuotetta uudestaan.

Treenihanskat - takaavat kunnon otteen treenin aikana

Monille harrastajalle ja ammattiurheilijoille korkealaatuiset treenihanskat ovat osa perusvarusteita. Harjoitellessasi kuntosalilla tai ulkona: hanskat täyttävät korkeat vaatimukset ja auttavat usein tekemään harjoituksesta entistä mukavamman. Treenihanskoja on olemassa useita malleja. Oikean koon lisäksi myös muilla tekijöillä on tärkeä rooli, jotta treenihanskat soveltuvat mahdollisimman hyvin niiden käyttötarkoitukseen.

Milloin treenihanskoja tulisi käyttää?

Ei ole välttämätöntä käyttää treenihanskoja minkään urheilun yhteydessä. Mutta niiden käyttäminen joissakin lajeissa on järkevää. Treenihanskoja olisi hyvä käyttää mm. seuraavien harjoitusten yhteydessä:

  • - Painonnosto (esimerkiksi penkkipunnerrus)
  • - Roikuttaessa
  • - Osallistuttaessa estekursseille
  • - Kahvakuulaharjoittelussa

Hanskat eivät ole ainoastaan vain mukavuuden lisäämiseen. Eri mallit auttavat parempaan otteeseen ja treenatessa voit keskittyä täysin painoihin, sillä treeniä ei häiritse kipu tai epämiellyttävä tunne käsissä. Tämä voi tehdä harjoituksesta entistä tehokkaamman. Mallista riippuen treenihanskoilla on se etu, että ne tukevat ja suojaavat kämmentä ja rannetta. Käyttäminen riippuu tietysti omasta harjoitustottumuksista. Jotkut urheilijat ovat esimerkiksi herkempiä kuin toiset. Perussääntö on kuitenkin se, että treenihanskojen käytön järkevyys kasvaa nostettavan tai käsiteltävän painon mukana.

Treenihanskat suojaavat loukkaantumiselta

Tärkeä tekijä, joka usein unohdetaan, on se että treenihanskojen käyttö ehkäisee vammoja. Erityisesti liikuttaessa ulkona tämä on iso etu. Esimerkiksi ne, jotka työskentelevät luonnonmateriaalien, kuten puunrunkojen kanssa tai ne jotka haluavat rentoutua kesken lenkin tekemällä punnerruksia metsässä, hyötyvät suuresti jos heillä on hanskat mukana. Treenihanskat myös ehkäisevät kämmenten kivuliaita hiertymiä, jos satut kaatumaan.

Tärkeää: hyvä istuvuus

Kuten muun tyyppisissä urheiluvaatteissa myös treenihanskoissa on tärkeää, että ne istuvat hyvin maksimaalisen suojan ja mukavuuden takaamiseksi. Hanskat istuvat optimaalisesti, kun:

  • - Ne antavat turvallisen vaikutelman
  • - On mahdollista liikuttaa käsiä vaikka kantaisi paljonkin painoa.
  • - Hansikkaat eivät tunnu tiukoilta.

Mukavuuskerrointa tukee tietysti materiaalien korkea laatu. Kun treenihanskoja käytetään paitsi kuntosalilla, myös sen ulkopuolella, tällä tekijällä on suuri merkitys. Korkealaatuisille käsineille onkin tunnusomaista se, että ne eivät tule "epämukavaksi" edes kastuessaan tai menetä muotoaan.

Treenihanskat rannetuella, mitä etuja saat?

Hanskat on saatavilla rannetukien kanssa ja ilman. Mutta missä harjoituksissa nivelten suojaaminen on erityisen tärkeää? On olemassa tiettyjä harjoituksia, etenkin voimailussa, missä on tärkeää voida luottaa siihen, että ranne pysyy vakaana. Näin on esimerkiksi silloin, kun nostetaan suuria painoja. Ranteiden huono asento voi aiheuttaa vakavan vamman. Jos haluat tukea vartaloasi tai harjoitteluasi tehokkaasti tällä pienellä "ylimääräisellä" varusteella, on hyvä idea valita malli, jossa on rannetuki. On kuitenkin tärkeää, että tukea ei yliarvioida ja harjoitellaan painoilla, jotka on sovitettu omaan kuntotasoon. Rannetukien avulla on kuitenkin mahdollisuus harjoitella turvallisemmin ja puhtaammin sekä minimoida loukkaantumisen riski.

Miksi useimmat salihanskat tehdään sormettomiksi?

Treenihanskoista on saatavana sormettomia versiota, mutta miksi niin todella on? Eikö olisi parempi suojata koko käsi? Nykyaikaiset treenihanskat on suunniteltu suojelemaan sitä käsivarren aluetta, joka on vaativan harjoittelun yhteydessä suurimmassa loukkaantumisvaarassa. Nämä ovat kämmen ja ranne. Sormettoman version edut näkyvät erityisesti kyseisten mallien tarjoamassa joustavuudessa. Urheilija hyötyy esimerkiksi siitä, että pystyy tarttumaan painoihin turvallisesti (ja kivuttomasti), mutta samalla hänellä on kosketus myös metalliin. Tämä on psykologisesti merkittävä tekijä. Suoran kosketuksen kautta yhteys kuntoilulaitteeseen säilyy ja käyttömukavuus paranee.

treenihanskattreenihanskat-hintatreenihanskat-tarjous

Minkälaiset hanskat kannattaa valita?

Treenihanskavalikoima on suuri ja valinta voi olla siksi vaikea. Niiden jotka pitävät voimaharjoittelusta ja käyttävät paljon käsipainoja, tulisi valita treenihanskat rannetuilla. Ne tukevat ja suojaavat niveliä. Kun treenihanskoja käytetään ensisijaisesti kestävyysurheilun yhteydessä ja kämmenten suojaamiseen, usein riittää, että käytetään vakioversiota ilman rannetukea. Riippumatta siitä, onko treenihanskoissa rannetukea, monet valmistajat panostavat käyttömukavuuteen. Tämä tarkoittaa, että valitessaan oikean koon, hanskat eivät rajoita harjoittelua. Kun hanskoja huolletaan oikein, ne kestävät normaalissa kuormituksessa hyvin ja takaavat hyvän pidon. Mukavana sivuvaikutuksena treenihanskat voidaan valita sointumaan muodikkaasti muihin treenivaatteisiin.

Tilaa salihanskat Preeco:lta

Meiltä saat mukavan harjoittelun takaavat salihanskat. Saatavilla on malleja rannetuilla ja ilman. Tarkista hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.