Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kuntosalimatto

Tilaa kuntosalimatto meiltä. Kuntosalimatot tarjous nyt -25%. Laaja valikoima eri värisiä mattoja.

Tuotteita yhteensä 28 kpl.

Näytetään 1-28 yht. 28 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kuntosalimatto jokaisen lattiamateriaalin suojaksi

Kuntosalimatolla voit suorittaa kovatkin treenit kotona. Kumimatot kuuluvat jokaisen kuntosalin vakiovarustukseen ja syystä. Ne tekevät treenaamisesta turvallisempaa, suojaavat lattiaa ja painoja vaurioilta ja ovat mukavia käyttää. Kun suorittaa kovia treenejä, voi joutua syystä tai toisesta pudottamaan painon, jolloin lattia ja paino itse ovat vaarassa vaurioitua, tällöin ratkaisuksi sopii paksu kumimatto. Kuntosalimatot ovat suunniteltu vähentämään iskua, jolloin painon tiputuksessa ei ole niin suurta vaaraa lähistölle.

Treenaaminen ja venyttely on mukavampaa kuntosalimaton päällä. Kumimaton pidon ansiosta pystyy tekemään kovemmatkin treenit ilman liukastumis- tai otteen pettämisvaaraa. Et tarvitse erillistä joogamattoa, jos sinulta löytyy kumimatto. Kumimaton päällä onnistuvat venyttelyt mukavammin, kuin paljaan lattian päällä.

Kuntosalimatto -  Hyödyt

Turvallisuus - Kumimatto suojaa kuntoilijoita niiden erittäin hyvän iskunvaimennuksen ansiosta. Mikäli maton päällä kaatuu tai hyppii, ottaa matto vastaan osan iskusta jolloin keho ei saa niin paljon painetta. Matot tarjoavat myös paremman pinnan ehkäisemään liukastumisia.

Mukavuus - Lattialla tehdyt harjoitukset ovat mukavampia tehdä, kun käytössä on kuntosalimatto. Esimerkiksi venyttely on mukavampaa suorittaa kumimaton päällä, kuin kivilattialla.

Äänenvaimennus - Kumimatot vähentävät kuntoilusta johtuvaa melua. Esimerkiksi maastavedossa painojen laskeminen maahan voi tuottaa kovaakin melua. Kumimatto vähentää pauketta, jolloin naapurit ja muut kuntoilijat ovat tyytyväisiä.

Helppo hoitoinen - Kuntosalimatot ovat helppoja pitää puhtaana ja hoitaa. Suurin lika lähtee imuroimalla ja kostealla liinalla pyyhkimällä.

Helppo säilytys - Mattoja ei tarvitse erikseen kiinnittää lattiaan, vaan ne pysyvät paikallaan omalla painollaan. Jos maton haluaa siirtää säilytykseen, on se helppo irrottaa pala kerrallaan ja viedä vaikka sängyn alle tai kaappiin.

Kuntosalimatto - Eri mallit ja muodot

Kumimattoja on saatavilla eri mallisina. Niitä on palapelin kaltaisina palasina, jolloin voi rakentaa sopivan kokoisen alueen ja valmiina isompina paloina. Kuntosalimatot ovat myös saatavilla monissa eri väreissä, jolloin voit valita sisustukseen sopivan maton.

kuntosalimattokuntosalimatto-hintakuntosalimatto-tarjous

Ennen mattojen ostoa 

Ennen kuntosalimaton ostoa kannattaa ottaa muutamia asioita huomioon.

Tarve - Onko tarpeessa suurempi treenialue vai riittääkö pieni kuntoilumatto? Mieti minkälaista treeniä olet ajatellut suorittaa ja päätä sen mukaan tarvitsetko paksumpaa kumimattoa vai ohuempaa suojamattoa.

Mitoitus - Tila johon kumimattoa on suunniteltu kannattaa mitata, jolloin tietää kuinka monta palaa mattoa tarvitsee turvallisen treeniympäristön luomiseen.

Hinta - Kuntosalimattoja on saatavilla monista eri kaupoista. Verkkokauppojen välillä on helppo kilpailuttaa hinnat, löytääkseen parhaimman hinta-laatusuhteen.

Tilaa kumimatto Preeco:lta

Osta meiltä kuntosalimatot turvalliseen ja mukavaan treenailuun. Kumimatot soveltuvat koti- ja julkiselle kuntosalille. Saatavilla on eri mallisia ja värisiä tuotteita. Kuntosalimatto hinta alkaen 19,95€. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme heti ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Jos tarvitset lisää tietoa matto valinnasta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.