Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Painotelineet

Tilaa painoteline meiltä. Painotelineet tarjous nyt -25%. Laaja valikoima erilaisia telineitä.

Tuotteita yhteensä 28 kpl.

Näytetään 1-28 yht. 28 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Painoteline turvalliseen painojen säilyttämiseen

Kun kotikuntosalin koko alkaa kasvamaan tai halutaan pitää painot järjestyksessä, on painotelineen hankinta ajankohtainen. Painoteline pitää kaikki painot, käsipainoista kahvakuuliin turvallisesti tallessa ja helposti käyttöön otettavina. Painotelineet luovat myös mukavan tunnelman kotisalille, kun painot ovat järjestetty siististi, eivätkä ne loju kasassa nurkassa.

Varsinkin levypainojen kasaaminen pinoon lattialle alkaa nopeasti tympimään, kun ne voisi säilyttää helposti käyttöön otettavina painotelineessä. Telineiden kätevyyden lisäksi ne luovat tunnelmaa kotikuntosalille. Mikään ei tee kotisalista ammattimaisemman näköistä, kuin telineet mistä löytyvät kaikki painot siististi järjesteltyinä. Painoteline muuttaa huoneesta, autotallista tai varastosta mukavan paikan treenata.

Painoteline - Hyödyt

Järjestys - Painotelineellä pidät kaikki painot siistissä järjestyksessä ja helposti käyttöön otettavina. Painot voidaan järjestää telineisiin painon mukaan, esimerkiksi voit tehdä niin että laitat painavammat telineen alhaalle, jolloin tasapaino säilyy ja niiden laittaminen telineeseen on helpompaa.

Turvallisuus - Nurkassa kasassa tai joka puolella huonetta olevat painot voivat olla turvallisuusriski. Painoihin on helppo kompastua epähuomiossa. Painoteline suojaa myös perheen pienempiä pääsemästä käsiksi painoihin joilla he voisivat satuttaa itseään.

Siisteys - Jos kotikuntosalista löytyy paljon painoja, on niiden säilyttäminen yhdessä nurkkauksessa epäsiistiä. Painotelineet luovat siistin tunnelman kotisalille, jolloin siellä on mukavampi treenata.

Helppokäyttöisyys - Painot ovat helppo ottaa käyttöön telineistä. Kun painot löytyvät järjestyksestä omasta kohdastaan, on helppo esimerkiksi tehdä pudotussarjoja suoraan telineistä painoja vaihtamalla.

Painoteline - Mallit

Käsipainoteline - Kuntosaleiltakin tutut käsipainotelineet pitävät käsipainot järjestyksessä ja helposti käyttöön otettavina. Käsipainotelineitä on saatavilla pysty- ja vaaka-asennoissa. Pystytelineisiin menee pienemmät painot ja ne vievät vähemmän tilaa. Vaakatelineisiin mahtuvat suuremmat painot ja ne ovat sopivalla korkeudella käyttöön ottaessa.

Levypainoteline - Levypainotelineissä pidät levypainot painojärjestyksessä helpon käyttöönoton varmistamiseksi. Levypainoille on saatavilla telineitä pysty- ja lattiamallisina. Lattiamallinen painoteline estää painojen tippumista korkealta, jos ne sattuvat lipsahtamaan telineestä poistettaessa.

Kahvakuulateline - Kun kahvakuulia alkaa löytymään monia eri painoisia, voi niiden säilyttämiseen olla kahvakuulateline sovelias. Kahvakuulatelineen pidikkeet ovat eri kokoisia, joten jokaiselle kahvakuulalle löytyy paikkansa.

Taljakahvateline - Mikäli kodista löytyvät taljat ja paljon taljakahvoja, kannattaa niille hankkia oma taljakahvateline. Tähän telineeseen soveltuvat monenlaiset taljakahva tuotteet, ojentajaköysistä suoriin tankoihin.

Kuntopalloteline - Kuten nimikin kertoo, monille kuntopalloille löytyy omanlainen teline. Kuntopalloteline pitää huolen etteivät pallot pääse pyörimään ympäri huoneita ja että ne ovat siististi yhdessä paikkaa.

painotelinepainoteline-hintapainoteline-tarjous

Ennen ostoa

Ennen kuin painoteline siirtyy ostoskoriin, kannattaa harkita seuraavia asioita.

Malli - Minkälaisia painoja kotisalilta löytyy tai mitä sinne on tulossa lisää? Telineet ovat yksilöityjä sopimaan vain tietyille painoille, joten valitse sen mukaan mitä painoja omistat tai aiot hankkia tulevaisuudessa. Kun hankit painotelinettä kannattaa miettiä onko pysty vai vaakamalli parempi vaihtoehto. Vaaka- ja lattiamalleissa painot ovat tukevammin paikallaan, kun taas pystymallit vievät vähemmän tilaa. Jos omistat vain muutamia käsipainoja tai kahvakuulia, ei teline ole välttämätön hankinta.

Hinta - Painotelineet löytyvät monista kuntoiluun erikoistuneista kaupoista. Niiden vertaaminen on helppoa verkkokauppojen kesken, jolloin löydät parhaan hinta-laatusuhteisen telineen.

Tilaa painotelineet Preeco:lta

Osta painoteline heti meiltä. Saatavilla on kaikkiin painoihin soveltuvat telineet. Telineet soveltuvat niin koti- kuin julkiselle kuntosalille. Hinta alkaen 24,95€ ja osa tuotteista jopa 25% alennuksella. Meidän verkkokauppa tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteen voi maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.