Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Vastusnauhat

Tilaa vastusnauha meiltä. Vastusnauhat tarjous nyt -25%. Laaja valikoima.

Tuotteita yhteensä 2 kpl.

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Vastusnauha lisäämään vaihtelua kuntoiluun

Vastusnauhat luovat painonnostotreeniin vaihtelua, tuoden kuitenkin yhtä tehokasta ärsykettä lihaksiin. Jos tarkoituksena on treenata kotona, on vastusnauha täydellinen vaihtoehto erilaisten liikkeiden suorittamiseen, sen edullisuuden ja monipuolisuuden takia. Turvallisuuskin on taattu, kun ei tarvitse huolehtia käsipainojen tai tankojen osumista huonekaluihin tai niiden pudottamista jaloille.

Vastusnauha - Hyödyt

Pienempi loukkaantumis riski - Lihas ei tunnista mitä käytät lihasten treenaamiseen. Oli käytössä sitten käsipaino tai vastusnauha. Vastusnauhan käyttö on kuitenkin vähemmän rasittavaa niveliin, joka tarkoittaa että lihaksiin voidaan kohdistaa suurempaa ärsykettä pienemällä loukkaantumisen riskillä. Vastusnauhat soveltuvat tämän takia loistavasti henkilöille, kellä on jo vaurioita esimerkiksi polvissa tai selässä.

Suurempi lihas ärsyke - Yksi suurimmista eroista vapaiden painojen ja vastusnauhojen välillä on muuttuva ärsyke koko liikeradan aikana. Vapailla painoilla on kohtia liikeradassa jolloin lihas ei saa ärsykettä painovoiman puutteen takia, esimerkiksi aivan hauiskäännön loppuosa. Nauhalla lihas saa vaihtelevaa ärsykettä koko liikeradan aikana.

Keskikehon aktivointi - Jatkuvan nauhan jännityksen takia kehon täytyy olla kokoajan vakaana ja tasapainossa. Tästä syystä keskikeho saa kokoajan ärsykettä vastusnauhalla treenatessa. 

Enemmän treeni vaihtoehtoja - Käsipainoilla ja tangoilla on vain tietty määrä liikkeitä mitä pystyy tekemään, painovoiman takia. Vastusnauha ei tunne tätä ongelmaa, koska liikkeitä voi tehdä niin pysty, kuin vaakasuunnassa maahan. Esimerkiksi penkkipunnerruksen voi tehdä seisten pystysuorassa. Voit tehdä myös sivuttais liikkeitä joilla harjoitella tiettyä lajia kohtaan, kuten pesäpallon tai golfpallon lyöntiä.

Edullisuus - Vastusnauhalla pystyy tekemään todella monia liikkeitä, joten rahaa säästää kun ei tarvitse ostaa montaa erilaista laitetta treenatakseen koko vartaloa. Muutamilla eri vahvuisilla vastusnauhoilla treenaat tehokkaasti kaikkia kehon osia.

Venyvyys ja liikkuvuus - Joskus parhaan venytyksen saamiseksi ei oma liikkuvuus riitä ja tarvitsee kaverin avuksi tuomaan lisä venytystä. Vastusnauhat toimivat kaverin korvikkeena venytyksissä, jolloin saat kehitettyä venyvyyttä ja liikkuvuutta mahdollisimman tehokkaasti.

Vastusnauha - Erilaiset mallit

Vastusnauhoja on saatavilla monissa eri malleissa ja voimakkuuksilla. Suosituimmat ja monipuolisemmat vastuskuminauhat ovat ympyränmallisia ja litteitä. Niitä voi käyttää niin erilaisten lihasten treenaamisessa, kuin myös dippien ja leukojen keventämiseen. Niiden lisäksi on myös suoria kuminauhoja joissa on kädenpidike. 

Nauhojen paksuudella ja leveydellä säädellään kuinka paljon vastusta se antaa. Vastusten tehot vaihtelevat parista kilosta jopa melkein satoihin kiloihin.

vastusnauhavastusnauha-hintavastusnauha-tarjous

Ennen ostoa 

Malli - Valitse nauhan vastus sen tulevan tarkoituksen mukaan. Jos tarkoituksena on keventää leukoja tai dippejä, valitse vastusnauha pienemmällä vastuksella. Aloittelevalle treenaajalle hyvä valinta on noin 25 kg maksimi vastuksella oleva kuminauha. Kokeneempi voi taas tehtävien liikkeiden mukaan valita kuminauha setin, jolloin saa monta eri vahvuista vastusnauhaa.

Hinta - Vastusnauhoja on saatavilla monissa kuntoiluun liittyvistä kaupoista. Verkkokauppojen kautta on helppo verrata hintoja ja löytää parhaimman hinta-laatusuhteen itselleen. Meidän verkkokaupan tuotteet ovat kilpailukykyisiä niin hinnan, kuin myös laadun puolesta.

Tilaa vastusnauhat Preeco:lta

Osta meiltä edulliset vastusnauhat. Saatavilla on eri mallisia ja vastuksilla olevia vastuskuminauha tuotteita. Nauhat soveltuvat niin koti- kuin julkisen kuntosalin käyttöön. Tarkista hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Hinnat alkaen 9,95€. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja edulliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.