Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Hyppynarut

3 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Hyppynarut aloittelijoille ja ammattilaisille: hyppynaru hyppelyyn, aerobiciin, crosstrainingiin ja kuntoiluun

Hyppynarut ovat vain lapsille? Päinvastoin, hyppynaru hyppely on oma urheilulajinsa, Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ammattilaishyppijä, jotta voit harjoitella hyppynarulla. Hyppynarua käytetään lämmittelyyn esimerkiksi nyrkkeilyssä, crosstrainingiin ja se on ihanteellinen aerobiseen harjoitteluun. Se parantaa kestävyyttä ja koordinaatiota. Melko monipuolinen siis! Tutustu erilaisiin hyppynaruihimme, jotka on tarkoitettu aina aerobisesta harjoittelusta kuntoharjoitteluun.

Osta hyppynaru: muovisista ja nahkaisista hyppynaruista aina vauhtiköysiin

Yksi, kaksi, kolme, neljä ... Kuinka monta hyppyä teet? Hyppynaru on ihanan yksinkertainen urheiluväline ja tarjoaa aloittelijoille sekä edistyneemmille harjoittelijoille mahdollisuuksia. Onnistumisen kannalta ratkaisevaa on oikea ajoitus sekä riittävä kestävyyskunto, jota voit kasvattaa hyppy kerrallaan. Sinun pitäaä olla varovainen, ettet hyppää liian lyhyellä köydellä (vaara, että jäät jumiin) tai anna köyden olla liian pitkä (koska olet sitä hitaampi). Aloittelijoille suositellaan hieman raskaampia hyppynaruja, jotka on valmistettu esimerkiksi muovista ja joita voidaan paremmin ohjata hyppiessä. Ammattilaiset harjoittelevat kevyemmillä hyppynauruilla (joiden sisällä on rautalanka). Ne mahdollistavat suuremmat nopeudet - mutta edellyttävät jonkinasteista koordinointia. Tällaisen hyppynarun avulla voit parantaa paitsi nopeutta myös tasapainoa.

 

Hyppynarut aikuisille kestävyyden ja kunnon kohentamiseen verkkokaupastamme

Kestävyyden parantaminen ja rasvanpoltto aerobisella harjoittelulla – ovatko nämä harjoituslistallasi? Käyttämällä hyppynarua pääset lähemmäksi näitä tavoitteita. Hyödyt samalla positiivisista terveysvaikutuksista kun sydän- ja verenkiertoelimistösi vahvistuu. Gorilla Sportsin verkkokaupasta löydät eri väriset muoviset ja nahkaiset hyppynarut, osa rautalangalla varustettuina. Voit myös valita eri pituisista ja eri mittaisilla sekä paksuisilla käsikahvoilla varustetuista hyppynaruista. Tutustu valikoimaan heti ja löydä itsellesi sopivin hyppynaru! Saat lisäksi nopean toimituksen, jossa ei ole kuljetusmaksua Saksassa. Hauskaa harjoittelua Gorilla Sportsin hyppynaruilla!