Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Hyppynarut

Tilaa hyppynaru meiltä. Hyppynarut tarjous nyt -25%.

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Hyppynaru hauskempaan treenaamiseen

Hyppynarulla hyppiminen on yksi aliarvostetuimmista liikunnan muodoista. Se yleensä yhdistetään leikkimiseen ja onkin varmasti jokaiselle tuttua lapsuudesta. Se on kuitenkin yksi tehokkaimmista tavoista polttaa rasvaa ja voittaa siinä mennen tullen juoksemisen, pyöräilyn ja soutamisen.

Hyppynaru on edullinen ja kätevä väline harrastaa liikuntaa. Laadukkaan hyppynarun saa jo parilla kymmenellä eurolla, ja on näin edullisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi lenkkikengät. Pienien kokojensa takia hyppynarut ovat helppo säilyttää ja kuljettaa mukana minne vain. Niiden käyttö ei vaadi paljoa tilaa, joten ei ole tarvetta erillisille treenihuoneelle. Narun lisäksi tarvitaan vain muutaman neliön kokoinen tasainen alue, ja treeni voi alkaa.

Hyppynaru - Hyödyt

Polttaa kaloreita - Hyppynarulla hyppiminen voi polttaa 200 - 300 kaloria 15 minuutissa. Se on keskimäärin enemmän, kuin juostessa tai pyöräillessä. Koska monet isot lihakset tekevät työtä hyppiessä, aiheuttaa se paljon lämpöä kehossa. Keho tarvitsee enemmän polttoainetta luodakseen tätä lämpöä, joten se polttaa enemmän kaloreita. Aloittelija huomaa jo 2 minuutin kohdalla, kuinka väsyttävää hyppynarulla hyppiminen on.

Parantaa koordinaatiota - Hyppynarut vaativat monen kehon osan koordinaatiota harjoituksen suorittamiseen. Varsinkin kovemmalla vauhdilla ja vaikeimmissa liikkeissä, kuten yhdellä jalalla hyppiminen, käsien ja jalkojen koordinaatio on tärkeää.

Vähentää tapaturmia - Kun koordinaatio paranee, tulee hyppynaruilla hyppimisestä vähemmän riskialtista, kuin esimerkiksi juokseminen. Myös normaalit rutiinit päivällä hoituvat turvallisemmin parantuneella koordinaatiolla.

Hyväksi sydämelle - Koska narulla hyppiminen kasvattaa treenin ajaksi sykettä, on sillä terveydellisesti hyviä vaikutuksia sydämelle ja verenkierrolle. Hyppynarulla hyppiminen on hyväksi myös henkilöille keillä on jo todettu sydän- ja verenkierto sairauksia.

Vahvistaa luustoa - Impakti harjoitus, kuten hyppynaruilla hyppiminen vahvistaa luustoa. Jopa muutama minuutti päivässä hyppimistä vahvistaa luustoa ja auttaa ehkäisemään osteoporoosin syntymistä.

Hyppynaru - Mallit

Hyppynaruja on saatavilla monissa materiaaleissa ja erilaisilla kahvavaihtoehdoilla. Seuraavaksi olemme listanneet niitä helpottamaan ostopäätöstä.

Kankainen - Kankaiset hyppynarut ovat yleensä valmistettu puuvillasta tai nylonista. Niiden hinta on edullinen, mutta materiaalit eivät ole soveltuvia pidemmän aikaiseen treenaamiseen. Näillä naruilla voi aloittaa hyppimis harrastuksen, mutta tulet tarvitsemaan nopeasti paremmat narut.

Muovinen - Suosituin hyppynaru vaihtoehto. Kevyt ja edullinen PVC-muovi kestää kovemmassakin harjoittelussa ja temppujen tekemisessä. Nämä soveltuvat loistavasti aloittelijoille, jotka ovat jatkamassa harrastusta pidemmän aikaa.

Nahkainen - Nämä hyppynarut ovat aikaisemmin mainittuja materiaaleja painavampia. Niitä käytetään yleensä nyrkkeilijöiden kesken, niiden raskaamman ja tehokkaamman hyppimisen takia. Nahkaiset narut eivät kestä kosteutta ja ne kiertyvät helposti solmuun.

Vaijeri - Teräksiset kaapelinarut soveltuvat parhaiten nopeus harjoitteluun. Vaijeri on kestävin vaihtoehto hyppynaruissa ja niitä suositellaan kokeneemmille hyppijöille. Niiden nopeuden takia tekniikan harjoittelu voi olla hankalaa aloittelijalla. 

Kahvat - Kahvoja on saatavilla erilaisilla materiaaleilla ja paksuuksilla. Kevyemmillä kahvoilla saat nopeutta treeniin, kun taas painavammat tekevät harjoituksesta raskaampaa. Paksuista kahvoista saa paremman otteen, niillä ote ei lipsu vaikka vauhti ja treenin pituus kasvaisikin. Kahvoissa kannattaa kiinnittää huomiota myös narun ja kahvan kiinnitykseen. Osassa naru menee kahvan sisälle, kun taas toisissa on kuulalaakeri joka tekee narun pyörimisestä pehmeämmän.

Pituus - Naruja löytyy eri pituisina. Kuulalaakeri naruissa pituutta voi säätää helposti vaihtumaan käyttäjän mukaan. Nyrkkisääntönä voi pitää, että alle 180 cm henkilöille riittävät alle 3 m pitkät hyppynarut.

hyppynaruhyppynaru-hintahyppynaru-tarjous

Ennen hyppynarun ostoa

Tarve - Kuten muissakin ostoissa, ensimmäisenä pitää miettiä "Tarvitsenko todella tätä"? Hyppynarujen edullisuuden takia ne eivät ole suuri sijoitus, tuli niitä käytettyä kerran tai useamman vuoden. Joten jos vähänkään tuntuu siltä että voisi kokeilla naruilla hyppimistä, kannattaa hankkia hyppynaru.

Malli - Hyppynaruja löytyy niin monenlaisia, että voi olla vaikeaa valita minkälaisen ostaa. Jos olet aloittelija niin kannattaa valita suoraan muoviset hyppynarut, niiden edullisuuden ja kestävyyden takia. Jos taas olet kokeneempi hyppijä, voit harkita teräskapeelisia tai nahkaisia naruja. Lue lisää malleista hieman ylempää.

Hinta - Naruja on saatavilla todella monista kaupoista. Löytääkseen edullisimman ja laadukkaimman vaihtoehdon, kannattaa hintoja verrata verkkokauppojen kesken. 

Tilaa hyppynarut Preeco:lta

Meiltä löydät itsellesi sopivat edulliset hyppynarut. Saatavilla on eri kahvoilla ja pituuksilla varustettuja naruja. Hyppynarut soveltuvat kovempaakin harjoitteluun. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.