Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Vetoremmit ja rannetuet

Tilaa vetoremmit ja rannetuet meiltä. Tarjous nyt jopa -25%.

Löytyi 1 tuote.

Näytetään 1-1 yht. 1 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Vetoremmit ja rannetuet tehookkaaseen ja turvalliseen treeniin

Vetoremmit ovat tarkoitettu käytettäväksi siinä pisteessä, kun lihakset pystyvät nostamaan enemmän painoa, kuin mitä sormet jaksavat kannatella. Tämänlaisia liikkeitä ovat esimerkiksi maastaveto ja kulmasoutu. Remmien avulla paino jakautuu sormien ja ranteen varaan, jolloin suurempien painojen nostaminen on mahdollista. Vetoremmit ovat lähes pakollinen hankinta voimanostajille, jotta he voivat maksimoida nostonsa.

Rannetuet ovat taas sitä varten, kun painoa on niin paljon etteivät ranteet kestä kannatella sitä. Tämmöinen liike on esimerkiksi penkkipunerrus. Rannetuki aiheuttaa puristusta ranteeseen, jolloin se pysyy vakaana ja optimaalisessa asennossa. Tämä tekee isompien painojen nostamisesta turvallisempaa.

Vetoremmit ja rannetuet - Hyödyt

Tehon lisäys - Kuten jo aikaisemmin mainittu, vetoremmien ja rannetukien avulla voit mahdollisesti nostaa enemmän. Mahdollisuus johtuu siitä, että ne lisäävät tehoa tavoiteltuun lihakseen, jos apulihas ei jaksa kannatella yhtä paljon painoa. Esimerkkinä tästä, maastavedossa tavoitellut lihakset ovat takareidet ja alaselkä, mutta sormet eivät välttämättä jaksa kannatella yhtä suuria painoja, kuin mitä tavoitellut lihakset tarvitsevat kehittyäkseen.

Turvallisuus - Vetoremmeissä kyse on painojen kannattelusta sormissa. Joten ne lisäävät myös turvallisuutta siltä osalta, että painot eivät pääse lipsahtamaan sormista kesken noston ja aiheuttamaan mahdollisesti vaaratilanteita. Rannetuet taas suojaavat enemmän rannetta, joka on suurissa painoissa kipeytyy nopeasti ja on tapaturma-altis väärässä asennossa nostaessa.

Henkinen voima - Jos olet käynyt säännöllisesti salilla, olet voinut nähdä kyseisiä tuotteita käytettävissä kaikenlaisissa liikkeissä. Ne eivät ole tarpeellisia esimerkiksi hauiskäännössä, mutta voivat antaa käyttäjälle henkistä voimaa jaksaa painaa aivan loppuun asti.

Vetoremmit ja rannetuet - Milloin niitä kannattaa käyttää?

Vetoremmejä ja rannetukia kannattaa ehdottomasti käyttää, silloin kun on suuret painot ja maksimi toistot kyseessä. Kuitenkaan aloittelijoiden ei kannata alkaa käyttämään niitä heti. Tämä johtuu siitä, että kun on aloittelemassa esimerkiksi maastavetoa, kasvaa otevoima samalla kun tekee liikettä kevyemmillä painoilla. Jos vetoremmejä alkaa heti käyttämään, jää otevoiman kehitys jälkeen ja tulee aina tarvitsemaan niitä tehdäkseen liikettä.

vetoremmitvetoremmit-hintarannetuetrannetuet-tarjous

Miten valitsen oikeanlaiset?

Vetoremmit on saatava eri materiaaleista valmistettuina, mitkä vaikuttavat niiden käyttöön hieman. Nahkaiset remmit antavat tukevan otteen eivätkä lipsu, mutta pidemmällä aikavälillä ne alkavat muotoutumaan jolloin ne alkavat antaa hieman periksi. Puuvilla ja nylon remmit ovat helppoja ja nopeita käyttää, mutta eivät anna yhtä tukevaa otetta tangosta.

Tilaa tuotteet Preeco:lta

Osta vetoremmit ja rannetuet meiltä. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Jos vetoremmeistä ja rannetuista heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylhäältä.