Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Käsipainot

Tilaa kiinteä käsipaino meiltä. Kiinteät käsipainot tarjous nyt -25%. Laaja valikoima

Tuotteita yhteensä 23 kpl.

Näytetään 1-23 yht. 23 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kiinteä käsipaino kotikuntoilun tueksi

Kun on kyseessä ison kotikuntosalin rakentaminen ja kiinnostuksena vapaat painot, ovat kiinteät käsipainot loistava hankinta. Eri painoisilla käsipainoilla hoituu koko kehon treenaaminen. Ne ovat kestäviä ja helppo pitää järjestyksessä painotelineessä. Ostamalla laadukkaat käsipainot, voit hoitaa koko loppu elämän kuntoilut yhdellä kertaostolla. 

Jos tuntuu, että käsipainot eivät motivoi jatkuvaan kuntoiluun, kannattaa tarkistaa meidän levytankokuntoiluvälineet ja kuntosalilaitteet valikoimat.

Kiinteä käsipaino - Hyödyt

Monipuolisuus - Käsipainojen avulla voi lihaksia treenata erilaisissa asennoissa, jolloin on helpompi tähdätä ärsyke johonkin tiettyyn kohtaan. Kuntosalilaitteet yleensä ovat tarkoitettu vain yhteen, tai muutamaan lihasryhmään, jolloin koko vartalon kehittämiseen niitä tarvitaan useampia. Käsipainoilla voi mielikuvitusta käyttämällä treenata jokaisen kehon lihaksen.

Edullisuus - Koska käsipainot treenaavat kaikki kehon lihakset, ei tarvita useampia kalliita laitteita. Käsipainosarja ja painoteline riittävät tehokkaaseen treeniin jokaisessa kotikuntosalissa.

Helposti käyttöön otettavat - Käsipainoja ei tarvitse erikseen säädellä eri liikkeissä. Ne vain napataan käteen ja niillä voi alkaa suorittamaan harjoitusta. 

Tilan säästö - Verrattuna moniin suuriin laitteisiin, käsipainot säästävät paljon tilaa. Joten jos on pieni tila kuntosalille mutta haluaa suuren vaikutelman, ovat kiinteät käsipainot oikea ratkaisu.

Huolto - Käsipainot ovat helppoja huoltaa ja hoitaa. Niitä ei tarvitse kuin pyyhkiä kostealla liinalla liat pois ja kädensijan voi desinfioida, jos niillä on useampi käyttäjä. Niissä on pienemmät huoltokustannukset ja vähemmän huollettavaa, kuin kuntosalilaitteissa.

Kiinteä käsipaino - Huonot puolet 

Koska kiinteät käsipainot ovat tietyn painoisia, tarvitaan niitä useampia koko kehon treenaamiseen. Jotta pystyy suorittaa optimaalisen treenin, voi niitä tarvita 1 kg - 50+ kg painoisina. Tämän takia niiden hankinta maksaa enemmän, kuin esimerkiksi säädettävien käsipainojen.

Julkisten kuntosalien hyvä puoli on laitteiden monipuolisuus. Vaikka käsipainoilla saa treenattua lihaksia monilla eri liikkeillä, voi niiden jatkuva käyttäminen alkaa käymään tylsäksi ja laskea motivaatiota. Tällöin niiden lisäksi voi ostaa jotain muuta pientä, jolla saa motivaation taas nousemaan.

kiinteä-käsipainokiinteä-käsipaino-hintakiinteä-käsipaino-tarjous

Ennen tuotteen ostoa

Tarve - Ennen kuin kuntosalivälineet siirtyvät ostoskoriin, kannattaa suunnitella minkälaiset soveltuvat itselle parhaiten. Käsipainoilla saa treenattua varmasti koko kehon, mutta niitäkin on saatavilla eri mallisina. Kiinteät käsipainot ovat tukevia ja kestävät normaalissa käytössä koko loppu elämän. Jos taas haluaa edullisemman ratkaisun, kannattaa tarkistaa säädettävät käsipainot.

Hinta - Käsipainoja myydään todella monissa kuntoiluun liittyvissä kaupoissa. Niiden hintojen vertaaminen on kuitenkin helppoa verkkokauppojen välillä. Näin löydät parhaimman hinta-laatusuhteisen kiinteän käsipainon. Meiltä hinta alkaen 29,95€.

Tilaa kiinteät käsipainot Preeco:lta

Meiltä löydät sopivat kiinteät käsipainot. Saatavilla laaja valikoima eri mallisia ja painoisia käsipainoja. Tuotteet soveltuvat koti- ja julkiseen kuntosaliin. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Paino voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Jos ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9:00 - 17:00.