Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Käsipainotangot

Tilaa meiltä käsipainotanko. Käsipainotangot tarjous nyt jopa -25%. 

Tuotteita yhteensä 14 kpl.

Näytetään 1-14 yht. 14 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Käsipainotanko todella monipuoliseen treenaamiseen

Jos etsinnässä on tuote millä voi treenata ihan mitä kehon osaa tahansa, on käsipainotangot oikea valinta. Niiden painojen säädettävyyden ja yksikätisyyden takia niillä voi tehdä todella monia eri harjoituksia. Ne soveltuvat voiman- ja lihasmassan kasvattamiseen, sekä rasvan polttoon. Ne ovat loistava lisätangot jokaiseen kotisaliin, mutta toimivat myös ensimmäisenä ostona kuntoilun aloittamiseen.

Käsipainotanko - Hyödyt

Monipuolisuus

Käsipainot ovat monipuolisin treeniväline. Hieman asentoa muuttamalla voi lihaksiin saada erilaista ärsykettä. Niillä pystyy mielikuvitusta käyttämällä treenaaman mitä tahansa kehon osaa.

Hinta

Koska käsipainotankoihin voi vaihtaa painoja oman tahdon mukaan, ei tarvitse kuin yhdet semmoiset ja kasan levypainoja. Tästä syystä ei tarvitse ostaa suurta sarjaa erilaisia käsipainoja, voidakseen treenata koko kehon.

Säädettävyys

Tankoon on helppo vaihtaa sopivat painot liikkeiden välissä. Tämän takia pystyy jokaiseen liikkeeseen löytämään sopivat painot, optimaaliseen kehitykseen.

Tilan säästö

Koska ei tarvitse ostaa montaa eri käsipainoa koko kehon treenaamiseen, säästää paljon tilaa. Käsipainotanko ja levypainot voi säilyttää helposti esimerkiksi sängyn alla tai kaapissa.

Tehokkuus

Koska käsipainotangoilla kädet työskentelevät yksin, tarvitaan enemmän keskittymistä niiden tasapainotteluun. Tästä syystä niiden kanssa treenatessa on tekemisissä enemmän apulihaksia, tehden treenistä tehokkaampaa, kuin isolla tuotteella.

Käsipainotanko - Mallit

Tangot ovat hyvin pitkälti samanlaisia. Niissä on erilaisia otekohdan karheuksia, hyvän pidon takaamiseksi. Tangon pituus vaihtelee 35 cm - 50 cm välillä. Paino on yleensä 2 kg paikkeilla, 0,5 kg heitoilla. Niitä on eri paksuisina halkaisijoina, jolloin voit valita sellaisen, joka soveltuu omiin levypainoihin. Levypainojen lukko-osuudet ovat joko jousilukolla tai kierrelukolla. Jousilukko on nopea laittaa ja poistaa tankoon. Ne voivat kuitenkin ajan myötä löystyä, jolloin painot eivät pysy turvallisesti tangossa. Kierrelukko kieritetään lukitsemaan painot tankoihin. Ne kuitenkin voivat vauhdikkaassa treenissä alkaa kierimään auki kesken liikkeiden teon.

käsipainotankokäsipainotanko-hintakäsipainotanko-tarjous

Ennen tuotteen ostoa

Tarve

Ennen tuotteen ostoa kannattaa miettiä onko se juuri tarvittava tuote. Kuntosalivälineitä ja -laitteita on saatavilla monenlaisia, joten kannattaa käydä muitakin kategorioita läpi. Jos tarpeena on monipuolinen tapa treenata koko keho, on käsipainotangot oikea valinta.

Hinta

Käsipainotankoja on saatavilla monista eri kuntokaupoista. Löytääkseen parhaimman hinta-laatu suhteisen tuotteen, kannattaa tuotteet verrata verkkokauppojen kesken. Meillä hinta alkaen 29,95€.

Tilaa käsipainotangot Preeco:lta

Meiltä löytyy edullinen ja laadukas käsipainotanko jokaiselle, kierrelukoilla tai jousilukoilla. Tangot soveltuvat koti- ja julkisen kuntosalin käyttöön. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa monipuoliset ja joustavat maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Jos heräsi kysymyksiä, kysy tuotteesta asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00.