Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suorat levytangot

Tilaa suora levytanko meiltä. Suorat levytangot tarjous nyt jopa -25%.

Sivua ei löytynyt Valitettavasti emme löytäneet yhtään tuotetta antamallasi hakusanalla. Hae tuotetta uudestaan.

Suora levytanko ja levypainot kovaan treeniin

Levytangot ovat suunniteltu kantamaan suuria painomääriä mahdollisimman hyvällä tasapaino jakaumalla. Tästä syystä ne soveltuvat hyvin liikkeisiin, jossa on mahdollista nostaa todella suuria painoja. 

Mihinkä treeneihin suora levytanko soveltuu?

Levytangot ovat monipuolisia, niillä voi kasvattaa voimaa, -lihasta ja polttaa rasvaa. Seuraavat liikkeet ovat suosituimmat tangolla tehtäväksi ja ne toimivat jokaisella kuntoilijalla, oli päämääränä mikä tahansa edellä mainituista.

Kyykky

Tehokkain jalkojen kehitys liike onnistuu tangolla. Tangon voi sijoittaa joko niskan taakse tai eteen olkapäiden päälle, sen mukaan missä asennossa haluaa selän olevan. Raskaiden painojen ansiosta kyykky kehittää myös keskivartalon lihaksia, koska niitä vaaditaan tasapainon pitämiseksi.

Punnerrus

Levytangot ovat loistavia pysty- ja penkkipunnerrukseen. Niiden loistavan painonjaon takia, tankoja on helppo nostaa suorille käsille suurimmillakin painoilla. Tankoihin voi lisätä juuri sen määrän painoa, kuin tarvitsee tehokkaan treenin suorittamiseen.

Maastaveto

Keskivartalon, selän ja takareisien kehitykseen tanko ja maastaveto ovat optimaalisia. Ehkä jopa raskain liike, joka vaatii selälle kohdistuvan paineen takia oikeaoppisen tyylin nostaa painoa. Tangon kanssa liikerataa voi harjoitella helposti, aloittaen pienistä painoista ja siirtyen progressiivisesti suurempiin painoihin.

Minkälainen suora levytanko kannattaa valita?

Levytankoja löytyy eri pituisina, painoisina, halkaisijalla ja lukituksella. Pituudet ovat yleisesti 150 cm - 180 cm. Niissä kannattaa kiinnittää huomiota, että ne sopivat mahdollisiin painotelineisiin. Painot vaihtelevat 10 kg - 20 kg välillä. Halkaisijassa kannattaa kiinnittää huomioon, että ne soveltuvat levypainojen kanssa, ne ovat yleisesti joko 30 mm tai 50 mm. Lukitukset ovat joko jousilukolla tai kierrelukolla. Jousilukko on nopeampi laittaa ja poistaa, helpottaen painojen vaihtelua. Kierrelukko taas kiinnittyy tiukemmin, pitäen painot tiukassa paketissa. Ei ole mitään yhtä mallia mikä voittaisi muut, joten voit valita oman tarpeiden mukaan haluamasi mallin.

suora-levytankosuora-levytanko-hintasuora-levytanko-tarjous

Ennen ostoa 

Tarve

Ennen kuin tanko siirtyy ostoskoriin, kannattaa miettiä mihin tarkoitukseen se on tulossa. Jos haluat tehdä liikkeitä jotka käyvät moniin lihaksiin samaan aikaan, on tanko sopiva valinta. Tarkista tuotetiedoista tangon pituus, paino ja halkaisija, jotta varmistat sen sopivuuden itsellesi ja painoillesi.

Hinta

Suoria levytankoja on saatavilla monista eri kuntokaupoista. Jotta löydät edullisimman hinnan, kannattaa tuotteiden vertailu suorittaa verkkokauppojen välillä.

Tilaa suorat levytangot Preeco:lta

Meiltä saatavilla levytankoja eri pituuksilla. Tangot soveltuvat koti- ja julkisen kuntosalin käyttöön. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä, hinta alkaen 54,95€. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tangoilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Jos ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9:00 - 17:00.