Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Ojentajatangot

Tilaa ojentajatanko meiltä. Ojentajatangot tarjous nyt jopa -25%.

Sivua ei löytynyt Valitettavasti emme löytäneet yhtään tuotetta antamallasi hakusanalla. Hae tuotetta uudestaan.

Ojentajatanko luo jokaiselle isot ja kiinteät käsivarret

Kenelläpä ei tavoitteena olisi isot tai kiinteät käsivarret? Oli tavoite kumpi tahansa, on niihin pääseminen nyt helppoa ojentajatangon avulla. Tämä tanko on suunniteltu antamaan optimaalisen asennon ranteelle ojentajia ja hauiksia treenatessa.

Ojentajatanko - Hyödyt

Keskittyy ojentajiin

Ojentajatangot ovat suunniteltu keskittymään mahdollisen hyvään ojentaja ärsykkeeseen. Muuttamalla otetta eri kulmiin saa ojentaja erilaista ärsykettä, jonka ansiosta ei tarvitse muita erillisiä laitteita niiden treenaamiseen.

Mahdollistaa suuremman painon nostamisen

Koska ote on paremmassa asennossa tässä tangossa, pystyy sillä nostamaan turvallisemmin suurempia painoja, kuin esimerkiksi suoralla tangolla.

Ei rasita ranteita

Ranteet ovat paljon ergonomisemmassa asennossa tässä tangossa treenatessa, kuin esimerkiksi suorassa tangossa. Käsipainoilla tehdessä voi ranne huomaamatta olla huonossa asennossa, mutta ojentajatanko pitää ranteen koko liikkeen ajan hyvässä asennossa.

Ojentajatanko - Parhaimmat käsitreenit

Valtavat ja kiinteät käsivarret ovat jokaisen tavoitettavissa muutamilla hyvillä treeneillä. Koska ojentajat ovat 2 / 3 käsivarren paksuudesta, ovat ojentajat suurin treenattava lihas käsissä. Ranskalainen punnerrus maaten tai seisten, on tehokas liike treenaamaan ojentajat kuntoon. Huomioi liikettä tehdessä että kyynärpäät pysyvät paikallaan suorassa linjassa. 

Seuraavaksi tärkein on tietenkin hauis. Hauiskäännöt onnistuvat loistavasti ojentajatangolla. Tangosta voit ottaa eri kohdista kiinni, jolloin saa erilaista ärsykettä hauikseen. Hauiskääntöä tehdessä pidä kyynärpäät lähellä vartaloa, äläkä anna niiden liikkua eteen tai taakse. Oteleveys ja pito on ojentajatangoissa hyvä molempien lihasten treenaamiseen.

ojentajatankoojentajatanko-hintaojentajatanko-tarjous

Ennen tuotteen ostoa

Tuote

Ennen kuin tuote siirtyy ostoskoriin, kannattaa harkita onko se oikeanlainen suunniteltuun tarkoitukseen. Ojentajatangot ovat suunniteltuja optimaaliseen ojentajatreeniin, mutta soveltuvat myös hauisten ja olkapäiden treenaamiseen.

Hinta

Ojentajatankoja on saatavilla monista eri kuntokaupoista. Jotta löytää edullisimman ja laadukkaimman tuotteen, kannattaa verrata hintoja verkkokauppojen välillä. Verkkokaupoissa on helppo järjestää tuotteet hinnan mukaan ja löytää sopiva.

Tilaa ojentajatangot Preeco:lta

Meiltä löydät edulliset ojentajatangot luomaan suuret ja kiinteät käsivarret. Tangot soveltuvat niin koti- kuin julkisen kuntosalin käyttöön. Katso tangon hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä, hinta alkaen 64,95€. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.