Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Painotangot

Tilaa painotanko meiltä. Painotangot tarjous nyt jopa -25%.

Sivua ei löytynyt Valitettavasti emme löytäneet yhtään tuotetta antamallasi hakusanalla. Hae tuotetta uudestaan.

Painotanko heti valmiina treenaamiseen

Suora metallinen tanko ja päissä kumiset painot, mitä muuta voi tarvita? Painotankoja löytyy eri painoisina, 10 kg jopa 50 kg asti. Näistä painoista löydät jokaiseen liikkeeseen sopivan painon ja voit suorittaa tehokkaan treenin.

Sopiiko painotanko minulle?

Vaikka painotankojen painot eivät yltä loputtomiin, on niistä hyötyä kuitenkin kaikille. Harvalle ihmiselle ei 50 kg tanko riitä esimerkiksi hauiskääntöjen tekemiseen. Ne ovat myös lyhyempiä kuin levytangot, joten ne eivät vaadi yhtä paljon tilaa. Ne eivät tarjoa paljon yksittäisinä, mutta setillä missä on monta eri painoista, riittävät ne koko kehon treenaamiseen. Jos haluat vaihtelua käsipainoista ja suorittaa liikkeet tangoilla, sopii painotanko sinulle.

Painotanko -  Hyödyt

Nopea käyttöönotto

Koska tankoihin ei tarvitse kasata painoja, sillä on nopea aloittaa treeni. Ei tarvitse kuin napata ote ja liikkeen suorittamisen voi aloittaa.

Tukevuus

Kiinteiden kumipainojen ansiosta tanko on tukeva. Verrattuna levytankoihin ja -painoihin, jotka liikkuvat hieman liikkeitä suorittaessa.

Tilan säästö

Tangot ovat lyhyitä noin metrin mittaisia, joten ne eivät vie paljon tilaa. Tämän takia ne soveltuvat hyvin pienempiin kotikuntosaleihin. Niille suunnitellulla telineellä säästää vielä enemmän tilaa, kun kaikki ovat nätisti käyttöön otettavina yhdessä paikassa.

painotankopainotanko-hintapainotanko-tarjous

Ennen tuotteen ostoa

Tarve

Ennen kuin valitset tuotteita, kannattaa miettiä minkälaista treeniä aikoo suorittaa. Painotangot ovat hyvä lisä jokaiseen kuntosaliin, mutta eivät ole välttämättä paras ainoana kuntovälineenä. Jos haluaa monipuolisemman ratkaisun, kannattaa katsoa levytanko, levypainot ja käsipainot kategoriat. Valitse itselle sopiva paino tai osta koko setti.

Hinta

Painotankoja löytyy monista eri verkkokaupoista. Niiden kesken kannattaa verrata hintoja, löytääkseen mahdollisimman edullisen tuotteen.

Tilaa painotangot Preeco:lta

Meillä on saatavilla edulliset ja laadukkaat painotanko tuotteet. Ne voidaan ostaa yksittäin, tai isommassa paketissa jossa säästää rahaa. Tankomme soveltuu julkisiin- ja kotikuntosaleihin. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä, hinta alkaen 29,95€. Verkkokauppa Preeco tarjoaa monipuoliset ja joustavat maksutavat. Tilauksen voi maksaa maksukortilla, pankin kautta tai laskulla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.