Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Valurautaiset levypainot

Tilaa valurautainen levypaino meiltä. Valurautaiset levypainot tarjous nyt jopa -25%.

Tuotteita yhteensä 4 kpl.

Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Valurautainen levypaino tangon kaveriksi

Jotta levytangon kanssa treenaamisesta saisi kaiken irti, tarvitsee hommata sen kaveriksi eri painoisia levypainoja. Levypainoja vaihtelemalla voit kehittää kaikki kehon lihaksia, niille tarvittavilla painoilla. Valurautaiset levypainot ja tanko ovat lähes ikuisia, joten et tarvitse ostaa kuin kerran ne, ja niillä voi jopa tuleva sukupolvi treenata.

Valurautainen levypaino - Miksi hankkia levypainoja?

Levypainot mahdollistavat monien liikkeiden teon tangolla. Muuttelemalla kokonaispainoja levyillä, saavat kaikki lihakset tarpeeksi ärsykettä. Levypainojen ja tangon avulla onnistuvat suurimmat lihaksia ja voimaa kasvattavat liikkeet kuten penkkipunnerrus, kyykky ja maastaveto. Ei ole yhtään julkista kuntosalia josta ei löytyisi tankoja ja levypainoja, joten miksi niitä ei olisi kotikuntosalissa? Valurautainen levypaino soveltuu tangon lisäksi myös itsenäiseen käyttöön. Painoa voi käyttää esimerkiksi ranskalaisiin punnerruksiin selkä suorassa tai vatsakääntöihin. Monipuolisuuden takia tanko ja painot sopii kaikille kuntoilijoille, iästä ja kunnosta riippumatta.

Valurautainen levypaino - Eri mallit

Valurautaiset painot vaihtelevat koon ja painon mukaan. Painoja löytyy 1,25 kg - 25 kg asti. Jotta saat mahdollisimman monipuoliset treenit suoritettua, suositellaan hankittavaksi paljon eri painoisia levyjä. Levyjen ilmoittavat painot voivat vaihdella valmistajien välillä. Joidenkin valmistajien välillä voi olla 0,5 kg heitto, joka voi kasvaa pariksikin kiloksi tangon päiden välillä, jos käyttää eri valmistajien painoja. Tästä syystä on suositeltavaa hankkia saman merkkiset painot.

Ennen tuotteen ostoa

Mallit

Kun ostat painoja on suositeltavaa, että levypainot olisivat samanlaisia tankojen päässä. Tämä johtuu siitä että painoissa voi olla hieman paino eroja, joka voi tuntua kun tankoon laitetaan useampi levy. Valurautaisia painoja on saatavilla 30mm ja 50mm reiän halkaisijalla, joten valitse painot tangon sopivuuden mukaan.

Painot

Levypainoja ostaessa on hyvä huomioida, tuleva kehityksesi. Painoja kannattaa ostaa pienistä painoista isoihin painoihin. Näin jokaiseen liikkeeseen saa varmasti oikean määrän painoa ja lihasten kehitys on jatkuvaa.

Hinta

Levypainoja on saatavilla monissa eri kuntokaupoissa. Jotta saisit mahdollisimman paljon levypainoja edulliseen hintaan, kannattaa hintoja verrata verkkokauppojen välillä. Meiltä levypainot hyvällä hinta-laatu suhteella.

Tilaa valurautaiset levypainot Preeco:lta

Osta edullinen valurautainen levypaino meiltä. Valitse yksi tai useampi pari eri painoisia levypainoja. Painot soveltuvat julkisiin- ja kotikuntosaleihin. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi mobiililaskulla, maksukortilla tai pankin kautta. Kaikille tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut ja tarjoukset suoraan sähköpostiin.

valurautainen-levypainovalurautainen-levypaino-hintavalurautainen-levypaino-tarjous