Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kumiset levypainot

Tilaa kuminen levypaino meiltä. Kumiset levypainot tarjous nyt jopa -25%.

Tuotteita yhteensä 13 kpl.

Näytetään 1-13 yht. 13 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kuminen levypaino lattian suojaamiseksi

Kumiset levypainot ovat se oikea ratkaisu, jos haluaa suojata lattiaa vaurioilta. Näillä painoilla ei haittaa vaikka ne tulisivatkin vähän vauhdikkaammin lattialle. Kumisen pinnan ansiosta ne antavat hieman periksi, vähentäen törmäystä lattian kanssa. Täydelliseen lattian suojaamiseen suositellaan kuitenkin vielä lisäksi suojamattoa. 

Kuminen levypaino saattaa haista aluksi vahvasti kumilta. Ajan myötä niistä kuitenkin lähtee haju pois. Jos olet haju herkkä tai painot tulevat yleisessä käytössä olevaan tilaan, suosittelemme vinyylipainoja.

Kuminen levypaino - Hyödyt

Hiljainen

Kumisen pinnan ansiosta treenaamisesta ei lähde kovaa ääntä. Kuminen pinta pehmentää vauhdikkaankin painon pudotuksen, jolloin siitä kuuluu vain pieni tömähdys. Tämän ansiosta ne ovat hyviä saleihin, jossa halutaan minimoida ääntä.

Lattian suojaus

Kuten jo aikaisemmin mainittu, lattian suojaamiseen kumiset levypainot ovat loistavia. Jos paino sattuu telineestä, tangosta tai käsistä putoamaan lattialle, on siinä pienempi riski vaurion aiheuttamiseksi, kuin muissa painoissa. 

Kuminen levypaino - Eroavaisuudet

Kumisia levypainoja saa eri painoisina, 1,25 kg - 25 kg asti. Suurin eroavaisuus kumisilla painoilla on niiden reikien halkaisijan koko. Reikien halkaisija on tehty sen mukaan, minkä kokoiseen tankoon se on suunniteltu. Eniten niissä on käytetty joko 30 mm tai 50 mm halkaisijaa. Kuitenkin pienemmissä käsipainotangoihin on myös noin 10~ mm reiän halkaisija levypainoja.

Ennen tuotteen ostoa 

Malli 

Ennen kuin kuminen levypaino siirtyy ostoskoriin, tarkista että se on soveltuva tankoon. Tuotetiedoista voi lukea mihinkä tankoihin tietyt kumipainot soveltuvat. Kuminen paino on hyvä valinta kestäväksi ja hiljaiseksi levypainoksi. 

Hinta

Levypainoja löytyy monenlaisia, eri materiaaleissa, painoissa ja sopivuuksilla. Löytääksesi itselle parhaiten sopivan tuotteen, käy kaikki levypaino kategoriat läpi ja vertaa niiden hintoja myös muiden verkkosivujen kanssa. Meidän tuotteemme on varmasti kilpailukykyisiä hinnalla ja laadulla.

Tilaa kumiset levypainot Preeco:lta

Osta edullinen kuminen levypaino meiltä. Saatavilla moneen eri tankoon soveltuvat painot. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä, hinta alkaen 19,95€. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.

kuminen-levypainokuminen-levypaino-hintakuminen-levypaino-tarjous