Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Bumper plates levypainot

Tilaa bumper plate levypaino meiltä. Bumper plates levypainot tarjous nyt jopa -25%.

Tuotteita yhteensä 10 kpl.

Näytetään 1-10 yht. 10 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Bumper plate levypaino suurien painojen nostoihin

Kun hankinnassa on levypainot, herää varmasti kysymys minkä takia maksaisi enemmän bumper plate painoista? Ensi silmäyksellä tulee varmasti huomatuksi, että niitä on saatavilla eri väreissä, painon mukaan. Väri ei kuitenkaan ole suuri osa niiden valinta kriteereissä. Jos ei ole aikaisemmin seurannut olympia tai muita ammattitason painonnostajia, voi bumper plate painot olla tuntematon käsite. Tässä oppaassa kerromme hieman mitä ne ovat ja mitkä niiden hyödyt ovat.

Bumper plate levypaino - Mistä ne tulevat?

Bumper plate levypainot on suunniteltu kilpailulliseen painonnostoon. Niiden tiheä kumi suojaa niitä ja lattiaa suurimmilta vaurioilta, vaikka ne tiputtaisi korkealta. Tämä on tärkeä ominaisuus kilpa painonnostossa, kun nostajat tiputtavat painot esimerkiksi suorilta käsiltä maahan. Painonnostajat voivat keskittyä nostamaan mahdollisimman paljon painoa, huolehtimatta sen laskemisesta alas.

Bumper plate levypaino - Suuremman koon painot

Se miten bumper plate painot eroavat eniten muista, on niiden halkaisijan koot. Kaikki levypainot ovat halkaisijaltaan saman kokoisia ja vaihtelevat vain paksuuden mukaan. Koska niissä on saman mittaiset halkaisijat, saadaan painojen vaihtelua aikaan paksuutta ja tiheyttä vaihtelemalla. 

Koska painot ovat saman kokoisia, maahan pudotessaan isku jakautuu tasaisesti kaikkiin painoihin, joka vähentää vahinkoa painoihin tai lattiaan. Se myös vähentää painojen kimmoisuutta, jolloin painot eivät hyppää tiputtaessa kauas aiheuttaen vaaratilanteita. Kuminen materiaali vielä lisättynä nämä painot ovat todella turvallisia niin käyttäjille, kuin lattialle.

Ennen tuotteen ostoa

Malli

Bumper plate painot ovat loistavia kilpailulliseen painonnostoon. Jos hankinnassa on muuten painot jotka eivät vaurioita lattiaa niin helposti, on olemassa edullisempiakan vaihtoehtoja. Jos tarvitaan edullisemmat levypainot, tarkista kumiset levypainot ja vinyyliset levypainot. Ne ovat yhtä kestäviä ja niiden pinta suojaa lattiaa suuremmalta vahingolta. Jos taas tarkoituksena on kilpailullinen painonnosto, on bumper plates oikea valinta.

Hinta

Levypainoja on saatavilla monista kuntokaupoista ja monina eri malleina. Katso kategoriat läpi ja vertaa hinnat verkkokauppojen kesken. Meiltä löydät edullisia ja laadukkaita levypainoja.

Tilaa bumper plates painot Preeco:lta

Osta meiltä edulliset bumper plates levypainot. Tarkista hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, mobiililaskulla tai maksukortilla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Jos levypainoista heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00.

bumper-plate-levypainobumper-plate-levypaino-hintabumper-plate-levypaino-tarjous