Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Biljardipöytä

Biljardipöytä ja biljardisetti nyt edullisesti meiltä. Laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivan kokoisen ja värisen. Tilaa biljardipöytä nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 24 kpl.

Näytetään 1-24 yht. 24 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Biljardipöytä tuomaan viihdettä baareihin, toimistoon tai vapaa-ajan oleskelutilaan

biljardipöytä-hinta

Tekeekö mielesi välillä päästä lyömään palloa pussiin ikiomalla biljardipöydällä tai tarvitseeko toimistosi jotakin lisää aktiviteettia, jolla saat liikaenergiaa käsistä pois ja lisää energiaa päivään? Meiltä nyt saatavilla biljardipöydät moneen eri tarkoitukseen, monessa eri koossa ja eri väreissä, joten löydät meiltä varmasti itsellesi parhaiten sopivan. Lue lisää, tutustu valikoimaamme ja valitse lukuisista vaihtoehdoista.

Eri biljardipöydät esittelyssä

Tässä osiossa olemme eritelleet muutamia eri biljardipöydistämme.

Biljardipöytä aloittelijoille, lapsille ja nuorille tai ahtaaseen tilaan

Jos nuoremman pelaajan koko, tai biljardipöydän koko on este, niin eipä ole enää! Jos etsii nuoremmalle ikäluokalle biljardipöytää, on parasta kääntyä mini-, kompaktin- tai minibiljardipöydän puoleen. Kompaktin pöydän etu on se, että nuoremmilla pelaajilla riittää varmasti kädet ja pituus pallon lyömiseen, ja biljardipöytä on helppo sijoittaa esimerkiksi lastenhuoneeseen, olohuoneeseen tai autotalliin. Minibiljardipöytä on lattialla tai esimerkiksi keittiöpöydän päällä pelattava pelialusta, jonka saa tarvittaessa helposti säilöön esimerkiksi vaatekomeroon tai varastoon, silloin kun sitä ei tarvita, joten se säästää sinulla tilaa.

Biljardipöytä budjetilla

Jos et halua törsätä kaikkia tienestejäsi suurimpaan biljardipöytään saatavilla, mutta haluat premiumilta näyttävän sekä tuntuvan tuotteen, suosittelemme tätä Trendline biljardipöytää. Se valtaa ja vangitsee katseet sisääntullessaan valtaamatta kuitenkaan koko tilaasi, ja se sopii myös rajalliseen tilaan. Pallo palautuu automaattisesti pöydän päätyyn, eli et joudu kumartelemaan biljardipöydän päällä tonkien pusseja pallon perässä, vaan kaikki pallot ovat hyvässä tallessa odottamassa seuraavan pelin alkua. Korkeussäädettävät jalat mahdollistavat pöydälle juuri tarvittavan hienosäädön ja reunansuojat varjelevat pöytääsi pallojen naarmuilta, joten tämä biljardipöytä kestää ärhäkkäämmänkin pelin.

biljardipöytä-vihreä-musta

Biljardipöytien aatelia: PREMIUM Biljardipöytä

Kun lähikapakan biljardipöytä enää riitä, vaan kotiin on saatava se "real deal", niin tutustupa tähän Premium biljardipöytään. Tämä biljardipöytä tietää paikkansa muiden biljardipöytien joukossa, tietäen olevansa kingi. Korkeussäädettävät jalat, pallot automaattisesti kaukalossa ja laadukkaat materiaalit takaavat ammattitason pelikokemuksen, joten jos haluat parasta, niin älä epäröi. Tämä pöytä voi olla sinun. Jos tilanpuute tai hinta koituvat esteeksi, tämä Trendline biljardipöytä on toiseksi paras biljardipöytämme, mutta voit olla takuu varmaa siitä, että tämäkin pöytä on biljardipöytien aatelia.

biljardipöytä-alennus-hae-pages

Biljardin historiaa

Biljardi, englanniksi "cue-sports" on peli joka käsittää laajan alan lukuisia alalajeihin kuuluvia pelejä, joita pelataan biljardipöydän päällä. Pöytä on tyypillisesti suorakulmion muotoinen, vihreä (muita värivaihtoehtoja myös saatavilla), ja siinä on kuusi pussia, jonne pallot on tarkoitus pudottaa kepillä, jota kutsutaan nimellä "kööksi" (ranskaksi queue).

Biljardin eri muodot

biljardipöydän-huoltoBiljardi on jakautunut useisiin omiin alalajeihinsa, joista tunnetuimpia ovat pool alalajeiniin (joista tunnetuin on kasipallo, kirjoitetaan myös "8-pallo"), snooker, englantilainen biljardi, kara eli karamboli ja suomessakin pelattu variantti Kaisa (tunnetaan myös nimellä Karoliina). 

8-pallo

Kasipallossa pallot ovat keskellä, musta 8-pallo aivan keskellä, ja se pitää pussittaa viimeisenä. Biljardipöydän lyöntipallona toimii valkoinen pallo. Ensimmäisen lyönnin jälkeen pitää valita palloryhmä, johon saa siitä lähtien pelkästään osua (joko raidallinen tai täysvärinen). Pelin voittaa se, joka on ensin onnistunut pussittamaan kaikki oman ryhmän pallonsa, joista viimeisimmäksi on pussittanut 8-pallon erillisellä lyönnillä. Ohjeet kasipalloon ja muihinkin peleihin saattavat kuulostaa monimutkaisilta, mutta harjoittelu tekee mestarin! Ja onhan nykypäivänä internet pullollaan biljardipelien ohjeita! Joten antoisaa harjoittelua ja lukuaikaa ja iloisia pelejä!

Kaisa biljardipöytä-pelilaji

Kaisa/Karoliina biljardipöytä-peli on lähinnä vain Suomessa ja Venäjällä tunnettu biljardilaji, jossa kummallakin pelaajalla on oma lyöntipallo, ja lisäksi pöydällä on keltainen Kaisaksi kutsuttu pallo, kaksi punaista palloa, ja kaksi valkoista lyöntipalloa. Pisteitä lasketaan kuuteenkymmeneen asti, ja pisteitä ropisee riippuen pallon kosketuksista, sekä siitä, mikä pallo menee mihinkin pussiin. Pelataksesi Kaisaa, tarvitset mm. kaksi valkoista palloa. Kaikki biljardipöytä-settimme sisältävät vain 1 valkoisen pallon, mutta meiltä löydät biljardisetin edullisesti, ja biljardipöydällä on jo tuota pikaa lisää variaatiota ja vilinää ja vilskettä.

biljardi-pöytä-settibiljardipöytä-punainenbiljardi-pöytä-sininen

Biljardipöydät nyt edullisesti Preecolta! Osta itsellesi vuoden 2021 paras biljardipöytä

biljardipöydät-myynti

Preeco on suomalainen verkkokauppa, joka on jo pitkään ollut tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja alhaisista hinnoistaan. Uusimpana kokoelmaamme ovat saapuneet biljardipöydät ja biljarditarvikkeet.

Jos siis ostoskori on tyhjä, mutta biljardipöytä olisi saatava, tilaa biljardipöytä-si nyt Preecolta. Toimitukset alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiin. Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Mahdollisuus maksaa myöskin laskulla, eli vasta kun tuote on saapunut kotiovellesi, ja olet tarkastanut biljardipöydän kunnon oleva on juuri sellainen kuin pitääkin.