Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Aurinkovarjo

Aurinkovarjo nyt edullisesti meiltä. Laajasta aurinkovarjot valikoimasta löydät varmasti itselle sopivan tuotteen. Tilaa aurinkovarjo nyt, ennen tarjousten päättymistä.

Tuotteita yhteensä 177 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 177 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Aurinkovarjo tarjoaa suojaa auringonpaisteelta

aurinkovarjoPatiosta löytyy uudet huonekalut, mutta jotain puuttuu. Patiot ja terassit eivät ole täydellisiä ilman aurinkovarjoa. Aina ei voi sijoittaa huonekaluja varjostavan puun alle, joten aurinkovarjo tulisi löytyä lähes jokaisesta terassista. Sen ostaminen on helppoa kun tietää mitä etsii.

Ne ovat hyvännäköisiä ja lisäävät ulkona käytettävää tilaa. Se antaa varjoisia paikkoja pihalla, perhettäsi ja vieraitasi varten kuumina kesäpäivinä. Aseta yksi kahden tuolin väliin uima-altaan lähellä ja toinen pöytäryhmän päälle. Jotta voisit valita oikeanlaisen mallin omaan tilaasi, sinun tarvitsee ymmärtää aurinkovarjojen sielunelämää ja osata verrata erilaisia varjoja keskenään. On mahdollista saada omalla jalalla seisovia sekä sellaisia, jotka voidaan liittää pöytään tai tuoliin kiinni, joten on tärkeää jo etukäteen tietää mihin varjo laitetaan. On monia vaihtoehtoja niin jaloissa kuin kankaissakin. Ei väliä minkä tyylisen, mallisen, kokoisen tai mitä ominaisuuksia toivot, löydät kaiken tarvittavan aurinkovarjo tiedon täältä.

Aurinkovarjo parvekkeelle ja terassille - Eri tyylit

Kääntyvä

Aurinko ei aina pysy samassa suunnassa kuin mitä olet asettanut aurinkovarjosi. Varsinkin Suomessa, jossa horisontti on matalammalla tai missä ei ole isoja rakennuksia estämässä auringon säteitä, aurinko paistaa koko päivän aamusta alkaen aina iltaan saakka. Käännettävä aurinkovarjo voidaan säätää siihen suuntaan mistä aurinko paistaa, jotta voit saada varjon mihin tahansa aikaan päivästä. Eikä sinun tarvitse siirtää tuoleja tai pöytiä päästäksesi varjoon.

Pöytä vai omajalkaiset

Pöytämallinen aurinkovarjo sekä omalla jalalla seisova varjo tarvitsevat molemmat telineen; yleisesti, pöydän läpi asetettavat tarvitsevat kevyemmän painon siitä syystä, että pöytä tukee myös osaltaan varjoa. Itsellään seisovat varjot tarvitsevat painavan jalan jotta ne pysyvät paikallaan tukevasti. Itsellään seisovissa aurinkovarjoissa sinun täytyy tarkastaa, että jalusta tarjoaa muutakin kuin painoa: sinun tarvitsee tasapainottaa paino sekä jalan että varjon välille.

Aurinkovarjo - Tietoa

Auringonpaisteeseen sopivat kankaat

aurinkovarjo-hintaKankaat, joita tulisi käyttää aurinkovarjoissa, tulisi olla säänkestäviä ja UV-suojattuja. Aurinkovarjon kankaita on mahdollista saada eri väreissä ja eri kuvioilla sekä neutraaleja että värikkäitä. Hengittävät kankaat ovat hyvä vaihtoehto; ne pysyvät viileinä kuumallakin kelillä. Suurin osa aurinkovarjo kankaista on värinpitäviä ja homeenkestäviä.

Aurinkovarjot - Jalat

Yleinen korkeus jalalle on noin 230cm, mutta niitä voi löytää lyhempinä ja pidempinä. Jalka saattaa olla myös puolikaarimainen tai siinä voi olla nivel keskellä tankoa, jotta ne eivät olisi ulkokalusteiden tai oleskelualueen tiellä. Suurin osa varjoista nousee 250cm korkeuteen.

Aurinkovarjo - Telineet

Vaikka ajattelet, että sinulla on tarpeeksi tukea pöydästä, suosittelemme silti laittamaan alle painolevyn. Pohjassa oleva paino pitää varjon suorassa ja suojelee sitä tuulenpuuskilta. Isoille yli 260cm kokoisille varjoille hanki niin iso varjonpaino kuin mitä vain on mahdollista. Näin isot varjot tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen. Rautaiset jalat ovat paras vaihtoehto painoksi, mutta betoniset hoitavat asiansa myös hyvin.

Erilaisia aurinkovarjoja

Purjevarjot ja markiisit antavat hyvän suojan auringolta, ja ovat säänkestäviä sekä UV-suojattuja. Ne joko kiinnitetään talon seinämään tai sidotaan puiden välille tai tolppiin pihalle. Ne ovat täydellisiä tarjoamaan varjopaikkoja uima-altaalle, takapihalle tai avoimelle terassille. Kaikkein suosituimmat varjot ovat kolmion, suorakulmion tai neliön mallisia. Näitä saa myös melko pieninä, mutta pääsääntöisesti koot vaihtelevat 270cm – 600cm välillä. Suurimmassa osassa internetissä myytäviä purjevarjoja saat mukaan myös koukut, verkot tai muut kiinnitysvälineet. Kankaat ovat laadultaan ja tekstuuriltaan aika samanlaisia kuin aurinkovarjojenkin kankaat, mutta värit ovat yleensä huomattavasti neutraalimpia ja yleisesti ottaen yksivärisiä.

Aurinkovarjot - Ennen ostoa

Ennen aurinkovarjon valintaa, kannattaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Sijainti

aurinkovarjo-tarjousTuleeko aurinkovarjo pihalle, parvekkeelle vai terassille? Terassille voi sopia parhaiten seinään asennettava markiisi, kun taas pihalle isompi kokoinen aurinkovarjo. Aurinkovarjon tulevasta sijainnista on hyvä tarkistaa kuinka kauan ja mistä kulmista aurinko paistaa. Näin saa selville tarvitseeko liikuteltavaa aurinkovarjoa, vai riittääkö pienempi tavallinen aurinkovarjo.

Koko

Terassit ja parvekkeet kannattaa mitata, selvittääkseen kuinka paljon tilaa aurinkovarjolle on, jotta voi ostaa parhaan mahdollisen mallin ja koon. Markiisi vie vähiten tilaa aurinkovarjo malleista, mutta se vaatii seinään asennuksen.

Hinta

Mallin ja koon valitsemisen jälkeen, aurinkovarjon hinta on hyvä kilpailuttaa verkkosivujen kesken. Vertailemalla hinnat, löydät parhaimman hinta-laatu suhteen aurinkovarjolle. Verkkosivujen tarjoukset voivat laskea aurinkovarjon hintaa huomattavasti.

Tilaa aurinkovarjot Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat aurinkovarjot. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan varjon. Aurinkovarjojen hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Aurinkovarjojen väri- ja mallivalikoima on laaja.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Aurinkovarjo voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa tuotteet Preeco-tilillä tai -laskulla.

Aurinkovarjojen toimitus alkaen 0€ ja saatavilla myös kotiinkuljetus. Kaikissa aurinkovarjoissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä aurinkovarjo on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tarkista voimassa olevat tarjoukset.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa aurinkovarjo valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.