Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Painopeitto

Painopeitto nyt meiltä. Painopeitot varmasti Suomen edullisimmalla hinnalla. Katso laaja valikoima peittoja ja lakanoita.

27 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Painopeitto - Näin valitset juuri sinulle sopivan mallin

painopeittoPainopeitot alkoivat nostaa päätään 2015 syksyllä, jolloin ensimmäiset kaupat alkoivat nostaa niitä hyllyihinsä. Tässä vaiheessa painopeitot olivat kuitenkin vielä suhteellisen harvinaisia, eikä niitä näkynyt marketeissa, Motonetissa, Jyskissä tai vaikka Ikeassa. Samalla myös niiden hinnat olivat todella korkeita, yhdestä painopeitosta saattoi joutua maksamaan jopa 300 euroa.

Pikku hiljaa niiden suosio alkoi kasvamaan kun "early adaptorit" huomasivat niiden mahdollistaman paremman unen laadun ja rauhallisemmat yöt. Tämän jälkeen he suosittelivat heitä kavereilleen ja ei aikaakaan, kun myös media alkoi kiinnostumaan aiheesta kasvavassa määrin. Samaan aikaan myös alkoi tulla enemmän tutkimuksia painopeittojen vaikutuksista unen määrään ja laatun. Lisäksi painopeittoja on tutkittu paljon, että soveltuvatko ne lapsille vai ovatko ne painonsa takia kelvottomia lapsien käyttöön.

Kysynnän kasvu

Tämän jälkeen kun ihmiset alkoivat kiinnostua niistä kasvavassa määrin, alkoi myös kysyntä painopeittoja kohtaan kasvaa. Usein tuotteen elinkaaressa, kun kysyntä jollekin tuotteelle kasvaa, myös kauppiaiden mielenkiinto niitä kohtaa alkaa kasvamaan. Kauppiaiden mielenkiintoa uutta tuotetta kohtaan kasvaessa, myös usein löydetään edullisimmat toimittajat tuotteille tai muuten kauppiaan ottama kate tuotetta kohden laskee. Näin kävi myös painopeittojen kanssa, nykyään painopeitto (edullisesti) on mahdollista löytää jopa alle 40€, meillä Preeco:lla, edullisin painopeitto on hinnaltaan 39,95€ ja lisäksi meillä toimituskulut kaikille painopeitoille on ilmainen.

Meiltä laadukkaat ja edulliset painopeitot

Meille ensimmäiset painopeitot tulivat valikoimiin 2019 ja siitä lähtien olemmekin olleet yksi Suomen suosituimmista painopeittojen verkkomyymälöistä. Meiltä ovat kyselleet monet myymälät painopeittoja myyntiin, mutta toimintaperiaatteemme on myydä painopeittojamme vain oman verkkokauppamme kautta. Näin parhain hinta on mahdollistettu asiakkaillemme.

Tässä oppaassa käymme läpi painopeitto tuotteen oston kannalta tärkeimmät asiat. Ne käsittävät tietenkin itse painopeiton, painopeitto valinnan, erilaiset materiaalit, mahdollisia rajoituksia ja yleistä tietoa tuotteista ja hinta-laatusuhteesta.

painopeitto-hinta

Painopeitto voi sisältää useita eri hyötyjä

Painopeitto on nimensä mukaisesti painava peitto, joka tuntuu kuin pehmeältä halaukselta nukkumaan mennessä. 1 kg - 13 kg painavan peiton on tutkittu auttavan ihmistä nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan sikeämmin. Rentouttavan painopeiton paino lievittää stressi- ja jännitystiloja sekä auttaa kehoa tuottamaan mielihyvähormonia sekä nukahtamishormonia (tai pimeähormonia), eli melatoniinia. Näiden ominaisuuksien ansiosta se auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, ja pidentämään syvän unen vaihetta. Hyvin nukutun yön ansiosta kehosi ja aivosi palautuvat edellisen päivän rasituksesta tehokkaammin. Painopeitto soveltuukin täydellisesti univaikeuksista kärsiville, mutta parantaa kaikkien unen laatua tehokkaasti.

Meidän peitot

Painopeitolle painon antaa sen sisällä olevat helmet. Eri peittojen valmistuksessa käytetään erilaisia materiaaleja, ja helmet voidaan valmistaa esimerkiksi muovista. Laadukkaassa painopeitossa painohelmet on valmistettu mikrolasista. Esimerkiksi SEON painopeitossa käytetyt mikrolasihelmet ovat hypoallergeenisiä, myrkyttömiä, hajuttomia ja hiljaisia. Kaikki painopeitot voidaan pestä. Edullinen painopeitto voi olla myös hyvä, jonka osoittavat meidän lukuisat arvostelut.

Painopeitto - Koko ja valinta

Juuri sinulle sopivan painopeiton valintaan kannattaa käyttää hetki aikaa. Painopeittoja myydään verkkokaupoissa ja alaan keskittyneissä liikkeissä. Verkkokauppa on hinta mielessä keskimäärin edullisin paikka ostaa painopeitto.

Yksi tärkeimmistä painopeiton ominaisuuksista on sen paino. Peiton suositus painon tulisi olla noin 8 - 12 % käyttäjän painosta. Esimerkiksi 70 kg painavan aikuisen kannattaa valita 7 kg painopeitto.

Myös materiaaleilla on väliä. Laadukkaista materiaaleista valmistettu painopeitto on mahtavan tuntuinen ja pitkäikäinen. Puuvillapintainen painopeitto tuntuu uskomattomalta, ja on luonnomukaisesta ihoystävällisestä materiaalista valmistettu. Mikrokuidusta valmistettu painopeitto on erittäin laadukas, ja se hengittää hyvin. Tästä syystä sillä on parempi viilentävä vaikutus, kuin puuvillapintaisella. Painopeitoissa käytetään useita muita materiaaleja, joihin kannattaa tutustua.

Peiton painohelmet voidaan valmistaa useista eri materiaaleista, ja niillä on vaikutusta käyttökokemukseen. Laadukas valinta painohelmiksi on mikrolasihelmet, jotka ovat hypoallergeenisiä, myrkyttömiä, hajuttomia ja hiljaisia.

Painopeiton ja lakanan valinta

Painopeitto oston yhteydessä on kannattavaa hankkia myös painopeitoille suunniteltu lakana. Peiton asettaminen tavalliseen pussilakanaan saattaa olla hankalaa sen painon takia, tämän takia suosittelemmekin hankkimaan tähän tarkoitukseen tarkoitetun tuotteen, eli painopeittolakanan.

Painopeiton lakanassa on pitkällä sivulla kätevä vetoketju, joka avaa lakanan (normaalistihan lakanassa on lyhyellä sivulla aukko josta asetetaan peitto lakanan sisään). Tässä erityisen suureksi suunnitellun aukon avulla painopeitto on helppo asettaa paikoilleen. Painopeittolakanan erikoisuudet eivät pääty tähän, siihen on suunniteltu painavan peiton ominaisuuksia ajatellen omat kiinnitysnauhat peitolle. Kiinnitysnauhoilla pussilakana pystytään kiinnittämään tukevasti paikoilleen lakana sisälle, eikä se pääsee myttääntymään. Tiedät varmasti tilanteita joissa yön aikana olet pyörinyt paljon ja peitto on myttääntynyt yhteen osaa lakanaa, tämäkin ongelma on kuitenkin ratkaistu kätevien kiinnitysnauhojen avulla. Painopeitolle suunnitellun lakanan hinta ei ole suuri, verrattuna sen hyötyihin.

Lasten painopeitot

painopeitto-tarjousVarmista aina ennen painopeiton antamista lapselle lääkäriltäsi hänen arvionsa tilanteesta, että voiko lapsesi varmasti käyttää painopeittoa. Erityisesti pieniä lapsia, alle 3 vuotiaita, emme suosittele käytettäväksi sitä laisinkaan. Mutta jokainen lapsi on oma asiansa ja tämä kannattaa varmistaa aina vanhempienkin lapsien osalta.

Lapselle uni on erityisen tärkeää, koska hän kehittyy silloin kaikista eniten. Painopeitto voi olla ratkaisu esimerkiski stressistä, unettomuudesta tai ahdistuksesta kärsivään lapseen. Lisäksi monet lähteet kertovat, että Ruotsissa käytetään painopeittoja myös jo terveydenhuollossa.

Rajoitukset painopeiton käytölle

Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia, ei paino-tuotteita suositella käytettäväksi. Pienille lapsille peittoa ostaessa kannattaa varmistaa lääkäriltä tai asiantuntijalta oikean painon valinta.

Painopeittojen kokemuksia ja arvosteluja

Voit kysyä ystäviltäsi kokemuksia painopeitoista, jos kuitenkin ystäväsi eivät ole vielä kokeilleet painopeittoja, kannattaa arvosteluita katsoa esimerkiksi meidän sivuilta vahvistetuilta asiakkailta. Pääsääntöisesti asiakkaamme ovat arvostelluut painopeitot erittäin hyviksi hinta-laatusuhteeltaan, yli 4 tähden keskiarvolla / 5 tähdestä.

Valmistus

Lisäksi jos joku miettii, että kannattaako painopeitto tehdä itse, kannattaa aloittaa googlettamalla how to make weighted blanket diy. Sillä löytyy varmasti hakutuloksista apua. Me emme kuitenkaan suosittele tekemään painopeittoa itse, usein itse tekemällä peitto on huomattavasti kalliimpi ja siinä on riski omalle turvallisuudelle mikäli se tehdään väärin.

painopeitot

Edullinen hinta

Olemmekin tiettävästi Suomen edullisin painopeittojen myyjä. Painopeitot maksavat meillä alkaen 39,95€ joka on meidän painopeitto (edullinen hinta) mallimme. Sen sijaan kallein painopeittomme maksaa 99,95€. Kalleimmassa versiossa on käytetty luonnonmukaisia raaka-aineita ja se on iholle hieman mukavampi.

Laadukkuus

Usein asiakkaamme ovat ostaneet ensin yhden painopeiton, mutta todenneet sen niin hyväksi, että ostivat muillekin perheenjäsenille. Mielestämme tämä on muutenkin hyvä idea, kannattaa antaa jokaisen perheenjäsenen testata painopeittoa ennen kuin tilaa kaikille omat.

Paremmin nukuttu yö

Asiakkaamme ovat nukkuneet yönsä paremmin ja heränneet virkeämpinä. Nykyään on myös helppo vertailla öitä keskenään kasvaneen teknologian avulla. Esimerkiksi älykellon avulla voit mitata unenlaatua ja verrata öitä keskenään, ilman painopeittoa tai peiton kanssa. Asiakkaamme ovat huomanneet paremmin nukutut yöt painopeiton kanssa.

Painopeittojen lakanat

Lakanamme ovat saaneet painopeittojen lisäksi todella hyviä arvioita. Lakanan tarpeellisuutta kannattaa pohtia sillä, lakanan avulla saat suojeltua helposti painopeittoasi esimerkiksi ihon baktereeilta ja muilta lioilta. Meidän valikoimiimme kuuluu 100 prosenttisesti puuvillasta tehdyt lakanat, jotka tuntuvat ihon päällä erityisen mielyttävältä.

Tilaa Painopeitot Preeco:lta

painopeiton-lakanaMeidän verkkokauppa tarjoaa suomen edullisimmat painopeitot. Laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri itselle sopivan peiton. SEON painopeitto on laadukas ja edullinen vaihtoehto jokaiseen talouteen. 

Tietoa ostosta

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Peitto voidaan maksaa esimerkiksi maksukortilla, pankin kautta tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa tuote Preeco-tilillä tai -laskulla. Paino peitoilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja pienellä lisämaksulla vaikka suoraan kotiovelle asti. Kaikissa tuotteissa on 14 päivän palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä tuote on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Ota yhteyttä

Jos tarvitset lisää tietoa painopeitosta, ota yhteyttä myyntipalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Yhteystiedot ja asiakaspalvelu lomakkeet löydät sivun ylälaidasta.