Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Painopeitto

Painopeitto

Tilaa paras painopeitto meiltä. Painopeitot jopa 50% alennuksella. Saatavilla yli 20 eri vaihtoehtoa puuvillaisia ja mikrokuituisia ja 3kg-12kg painoltaan.

25 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Painopeitto - Näin valitset juuri sinulle sopivan mallinPainopeitto

Tässä oppaassa käymme läpi painopeiton oston kannalta tärkeimmät asiat. Ne käsittävät tietenkin itse painopeiton, painopeitto valinnan, erilaiset materiaalit ja mahdollisia rajoituksia.

Painopeitto - Useita eri hyötyjä

Painopeitto on nimensä mukaisesti painava peitto, joka tuntuu kuin pehmeältä halaukselta nukkumaan mennessä. 1kg - 13kg painopeiton on tutkittu auttavan ihmistä nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan sikeämmin. Rentouttavan painopeiton paino lievittää stressi- ja jännitystiloja sekä auttaa kehoa tuottamaan mielihyvähormonia sekä nukahtamishormonia (tai pimeähormonia), eli melatoniinia. Näiden ominaisuuksien ansiosta se auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, ja pidentämään syvän unen vaihetta. Hyvin nukutun yön ansiosta kehosi ja aivosi palautuvat edellisen päivän rasituksesta tehokkaammin. Painopeitto soveltuukin täydellisesti univaikeuksista kärsiville, mutta parantaa kaikkien unen laatua tehokkaasti.

Painopeitolle painon antaa sen sisällä olevat helmet. Eri peittojen valmistuksessa käytetään erilaisia materiaaleja, ja helmet voidaan valmistaa esimerkiksi muovista. Laadukkaassa painopeitossa painohelmet on valmistettu mikrolasista. Esimerkiksi SEON painopeitossa käytetyt mikrolasihelmet ovat hypoallergeenisiä, myrkyttömiä, hajuttomia ja hiljaisia. Halpa painopeitto voi olla myös hyvä, jonka osoittavat meidän lukuisat arvostelut!

Painopeitto netistäPainopeitto - Koko ja valinta

Juuri sinulle sopivan painopeiton valintaan kannattaa käyttää hetki aikaa. Painopeittoja myydään verkkokaupoissa ja alaan keskittyneissä liikkeissä. Verkkokauppa on keskimäärin hinta mielessä edullisin paikka ostaa painopeitto.

Yksi tärkeimmistä painopeiton ominaisuuksista on sen paino. Painopeiton suositus painon tulisi olla noin 8 - 12% käyttäjän painosta. Esimerkiksi 70kg painava aikuinen kannattaa valita 7kg painopeitto.
Myös materiaaleilla on väliä! Laadukkaista materiaaleista valmistettu painopeitto on mahtavan tuntuinen ja pitkäikäinen. Esimerkiksi puuvillapintainen painopeitto tuntuu uskomattomalta, ja on luonnomukaisesta ihoystävällisestä materiaalista valmistettu. Mikrokuidusta valmistettu painopeitto on myös erittäin laadukas, ja se hengittää erittäin hyvin. Tästä syystä sillä parempi viilentävä vaikutus. Painopeitoissa käytetään myös yleensä useita muita materiaaleja, joihin kannattaa tutustua.

Painopeiton painohelmet voidaan myös valmistaa useista eri materiaaleista, ja myös niillä on vaikutusta käyttökokemukseen. Laadukas valinta painohelmiksi on mikrolasihelmet, jotka ovat hypoallergeenisiä, myrkyttömiä, hajuttomia ja hiljaisia.

Painopeitto ja lakanan valinta

Painopeiton oston yhteydessä on kannattavaa hankkia myös painopeitoille suunniteltu lakana. Painopeiton asettaminen tavalliseen pussilakanaan saattaa olla hankalaa sen painon takia. Painopeiton lakanassa on pitkällä sivulla vetoketju, joka avaa lakanan. Suuren aukon kautta painopeitto on helpompi asettaa paikoilleen. Laadukkaassa painopeiton lakanassa on myös kiinnitysnauhat. Kiinnitysnauhoilla pussilakana voidaan kiinnittää tukevasti paikoilleen lakana sisälle, eikä se pääsee myttääntymään.

Lasten painopeitto

Kannattaa kuitenkin varmistaa lääkäriltäsi, että voiko lapsesi varmasti käyttää painopeittoa. Erityisesti pieniä lapsia, alle 3 vuotiaita, emme suosittele käytettäväksi painopeittoa laisinkaan.
Lapselle uni on erityisen tärkeää, koska hän kehittyy silloin kaikista eniten. Painopeitto voi olla ratkaisu esimerkiski stressistä, unettomuudesta tai ahdistuksesta kärsivään lapseen. Lisäksi monet lähteet kertovat, että Ruotsissa käytetään painopeittoja myös jo terveydenhuollossa.

Rajoitukset painopeiton käytöllepainopeitto lapsille

Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia, ei paino-tuotteita suositella käytettäväksi. Pienille lapsille painopeittoa ostaessa on hyvä varmistaa lääkäriltä tai asiantuntijalta oikean painon valinta.

Painopeitto kokemuksia ja arvosteluja

Voit kysyä ystäviltäsi kokemuksia painopeitoista, jos kuitenkin ystäväsi eivät ole vielä kokeilleet painopeittoja kannatta arvostelu katsoa esimerkiksi meidän sivuilta vahvistetuilta asiakkailta. Pääsääntöisesti asiakkaamme ovat arvostelluut painopeitot erittäin hyviksi yli 4 tähden keskiarvolla / 5 tähdestä.

Lisäksi jos joku miettiiä että kannattaako painopeitto tehdä itse, kannattaa aloittaa googlettamalla how to make weighted blanket diy. Sillä löytyy varmasti hakutuloksista apua. Me emme kuitenkaan suosittele tekemään painopeittoa itse.

Asioita mitä asiakkaamme ovat kehuneet painopeitoissamme arvosteluissaan:
1. Halpa hinta, olemmekin tiettävästi Suomen edullisin painopeittojen myyjä.
2. Laadukkuus. Usein asiakkaamme ovat ostaneet ensin 1 painopeiton, mutta todenneet sen niin hyväksi, että ostivat muillekin perheenjäsenille. Mielestämme tämä on muutenkin hyvä idea, kannattaa antaa jokaisen perheenjäsenene testata painopeittoa ennen kuin tilaa kaikille omat.
3. Paremmin nukuttu yö. Asiakkaamme ovat nukkuneet yönsä paremmin ja heränneet virkeämpinä.