Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Painopeitto

Tilaa paras painopeitto meiltä. Painopeitot jopa 50% alennuksella. Saatavilla yli 20 eri vaihtoehtoa puuvillaisia ja mikrokuituisia ja 3kg-12kg painoltaan.

28 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Painopeitto - Näin valitset juuri sinulle sopivan mallinPainopeitto

Painopeitot alkoivat nostaa päätään 2015 syksyllä, jolloin ensimmäiset kaupat alkoivat nostaa niitä hyllyihinsä. Tässä vaiheessa painopeitot olivat kuitenkin vielä suhteellisen harvinaisia, eikä niitä näkynyt esimerkiksi marketeissa, motonetissa, jyskissä tai vaikka ikeassa. Samalla myös niiden hinnat olivat todella korkeita, yhdestä painopeitosta saattoi joutua maksamaan jopa 300 euroa.

Pikku hiljaa niiden suosio alkoi kasvamaan kun "early adaptorit" huomasivat niiden mahdollistaman paremman unen laadun ja rauhallisemmat yöt. Tämän jälkeen he suosittelivat heitä kavereilleen ja ei aikaakaan, kun myös media alkoi kiinnostumaan aiheesta enenevissä määrin. Samaan aikaan myös alkoi tulla enemmän tutkimuksia painopeittojen vaikutuksista unen määrään ja laatun. Lisäksi painopeittoja on tutkittu myös paljon, että soveltuvatko ne lapsille vai ovatko ne painonsa takia kelvottomia lapsien käyttöön.

Tämän jälkeen kun ihmiset alkoivat kiinnostua niistä enenvissä määrin, alkoi myös kysyntä painopeittoja kohtaan kasvaa. Usein tuotteen elinkaaressa, kun kysyntä jollekin tuotteelle kasvaa myös kauppaiden mielenkiinto niitä kohtaa alkaa kasvamaan. Kauppiaden mielenkiintoa uutta tuoteta kohtaan kasvaessa myös usein löydetään edullisemmat toimittajat tuottelelle tai muuten kauppiaan ottama kate tuotetta kohden laskee. Näin kävi myös painopeittojen kanssa, nykyään painopeitto (edullisesti) on mahdollista löytää jopa alle 40€, esimerkiksi meillä preecolla, edullisin painopeitto on hinnaltaan 39,95€ ja lisäksi meillä on toimituskulut kaikille painopeitoille 0€(No okei, meillä on kaikkien toimituskulut 0€ :) )

Meille ensimmäiset painopeitot tulivat valikoimiin 2019 ja siitä lähtien olemmekin olleet yksi Suomen suosituimmista painopeittojen verkkomyymälöistä. Meiltä on kyselleet myös monet myymältä painopeittoja myyntiin, mutta toimintaperiaatteemme on myydä painopeittojamme vain oman verkkokauppamme kautta. Näin voimme mahdollistaa asiakkaillemme parhaan mahdollisimman hinnan, eikä meidän tarvitse suojella muiden asiakkaidemme katteita.

Tässä oppaassa käymme läpi painopeiton oston kannalta tärkeimmät asiat. Ne käsittävät tietenkin itse painopeiton, painopeitto valinnan, erilaiset materiaalit ja mahdollisia rajoituksia.

Painopeitto - Useita eri hyötyjä

Painopeitto on nimensä mukaisesti painava peitto, joka tuntuu kuin pehmeältä halaukselta nukkumaan mennessä. 1kg - 13kg painopeiton on tutkittu auttavan ihmistä nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan sikeämmin. Rentouttavan painopeiton paino lievittää stressi- ja jännitystiloja sekä auttaa kehoa tuottamaan mielihyvähormonia sekä nukahtamishormonia (tai pimeähormonia), eli melatoniinia. Näiden ominaisuuksien ansiosta se auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, ja pidentämään syvän unen vaihetta. Hyvin nukutun yön ansiosta kehosi ja aivosi palautuvat edellisen päivän rasituksesta tehokkaammin. Painopeitto soveltuukin täydellisesti univaikeuksista kärsiville, mutta parantaa kaikkien unen laatua tehokkaasti.

Painopeitolle painon antaa sen sisällä olevat helmet. Eri peittojen valmistuksessa käytetään erilaisia materiaaleja, ja helmet voidaan valmistaa esimerkiksi muovista. Laadukkaassa painopeitossa painohelmet on valmistettu mikrolasista. Esimerkiksi SEON painopeitossa käytetyt mikrolasihelmet ovat hypoallergeenisiä, myrkyttömiä, hajuttomia ja hiljaisia. Halpa painopeitto voi olla myös hyvä, jonka osoittavat meidän lukuisat arvostelut!

Painopeitto netistäPainopeitto - Koko ja valinta

Juuri sinulle sopivan painopeiton valintaan kannattaa käyttää hetki aikaa. Painopeittoja myydään verkkokaupoissa ja alaan keskittyneissä liikkeissä. Verkkokauppa on keskimäärin hinta mielessä edullisin paikka ostaa painopeitto.

Yksi tärkeimmistä painopeiton ominaisuuksista on sen paino. Painopeiton suositus painon tulisi olla noin 8 - 12% käyttäjän painosta. Esimerkiksi 70kg painava aikuinen kannattaa valita 7kg painopeitto.
Myös materiaaleilla on väliä! Laadukkaista materiaaleista valmistettu painopeitto on mahtavan tuntuinen ja pitkäikäinen. Esimerkiksi puuvillapintainen painopeitto tuntuu uskomattomalta, ja on luonnomukaisesta ihoystävällisestä materiaalista valmistettu. Mikrokuidusta valmistettu painopeitto on myös erittäin laadukas, ja se hengittää erittäin hyvin. Tästä syystä sillä parempi viilentävä vaikutus. Painopeitoissa käytetään myös yleensä useita muita materiaaleja, joihin kannattaa tutustua.

Painopeiton painohelmet voidaan myös valmistaa useista eri materiaaleista, ja myös niillä on vaikutusta käyttökokemukseen. Laadukas valinta painohelmiksi on mikrolasihelmet, jotka ovat hypoallergeenisiä, myrkyttömiä, hajuttomia ja hiljaisia.

Painopeitto ja lakanan valinta

Painopeiton oston yhteydessä on kannattavaa hankkia myös painopeitoille suunniteltu lakana. Painopeiton asettaminen tavalliseen pussilakanaan saattaa olla hankalaa sen painon takia, tämän takia suosittelemmekin hankkimaan tähän tarkoitukseen tarkoitetun tuotteen, eli painopeittolakanan.

Painopeiton lakanassa on pitkällä sivulla kätevä vetoketju, joka avaa lakanan(normaalistihan lakanassa on lyhyellä sivulla aukko josta asetetaan peitto lakanan sisään). Tässä erityisen suureksi suunnitellun aukon avulla painopeitto on helppo asettaa paikoilleen. Painopeittolakanan erikoisuudet eivät pääty tähän, siihen on suunniteltu painavan peiton ominaisuuksia ajatellen omat kiinnitysnauhat peitolle. Kiinnitysnauhoilla pussilakana voidaan kiinnittää tukevasti paikoilleen lakana sisälle, eikä se pääsee myttääntymään. Tiedät varmasti tilanteita joissa yön aikana olet pyörinyt paljon ja peitto on myttääntynyt yhteen osaa lakanaa, tämäkin ongelma on kuitenkin ratkaistu kätevien kiinnitysnauhojen avulla.

Lasten painopeitto

Varmista aina ennen painopeiton antamista lapselle lääkäriltäsi hänen arvionsa tilanteesta, että voiko lapsesi varmasti käyttää painopeittoa. Erityisesti pieniä lapsia, alle 3 vuotiaita, emme suosittele käytettäväksi painopeittoa laisinkaan. Mutta jokainen lapsi on oma asiansa ja tämä kannattaa varmistaa aina vanhempienkin lapsien osalta.

Lapselle uni on erityisen tärkeää, koska hän kehittyy silloin kaikista eniten. Painopeitto voi olla ratkaisu esimerkiski stressistä, unettomuudesta tai ahdistuksesta kärsivään lapseen. Lisäksi monet lähteet kertovat, että Ruotsissa käytetään painopeittoja myös jo terveydenhuollossa.

Rajoitukset painopeiton käytöllepainopeitto lapsille

Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia, ei paino-tuotteita suositella käytettäväksi. Pienille lapsille painopeittoa ostaessa on hyvä varmistaa lääkäriltä tai asiantuntijalta oikean painon valinta.

Painopeitto kokemuksia ja arvosteluja

Voit kysyä ystäviltäsi kokemuksia painopeitoista, jos kuitenkin ystäväsi eivät ole vielä kokeilleet painopeittoja kannatta arvostelu katsoa esimerkiksi meidän sivuilta vahvistetuilta asiakkailta. Pääsääntöisesti asiakkaamme ovat arvostelluut painopeitot erittäin hyviksi yli 4 tähden keskiarvolla / 5 tähdestä.


Lisäksi jos joku miettiiä että kannattaako painopeitto tehdä itse, kannattaa aloittaa googlettamalla how to make weighted blanket diy. Sillä löytyy varmasti hakutuloksista apua. Me emme kuitenkaan suosittele tekemään painopeittoa itse, usein itse tekemällä painopeitto on huomattavasti kalliimpi ja siinä on riski omalle turvallisuudelle mikäli se tehdään väärin.

1. Halpa hinta, olemmekin tiettävästi Suomen edullisin painopeittojen myyjä. Painopeitot maksavat meillä alkaen 39,95€ joka on meidän painopeitto (edullinen) mallimme. Sen sijaan kallein painopeittomme maksaa 99,95€. Kalleimmassa versiossa on käytetty luonnonmukaisia raaka-aineita ja se on iholle hieman mukavampi.

2. Laadukkuus. Usein asiakkaamme ovat ostaneet ensin 1 painopeiton, mutta todenneet sen niin hyväksi, että ostivat muillekin perheenjäsenille. Mielestämme tämä on muutenkin hyvä idea, kannattaa antaa jokaisen perheenjäsenene testata painopeittoa ennen kuin tilaa kaikille omat.

3. Paremmin nukuttu yö. Asiakkaamme ovat nukkuneet yönsä paremmin ja heränneet virkeämpinä. Nykyään on myös helppo vertailla öitä keskenään kasvaneen teknologian avulla. Esimerkiksi apple watch:in avulla voit mitata unenlaatua ja näin on helppoa verrata öitä keskenään, ilman painopeittoa tai painopeiton kanssa. Myös asiakkaamme ovat huomanneet paremmin nukutut yöt painopeiton kanssa ja niinkuin kellonsakin.

4.Painopeittojen lakanat. Lakanamme ovat saaneet painopeittojen lisäksi todella hyviä arvioita. Painopeiton lakanan tarpelelisuutta kannattaa pohtia sillä, lakan avulla saat suojeltua helposti painopeittoasi esimerkiksi ihon baktereeilta ja muilta lioilta. Lisäksi meidän valikoimiimme kuuluu 100 prosenttisesti puuvillasta tehdyt lakanat, jotka tuntuvat ihon päällä erityisen mielyttävältä.