Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Asekaapit

Asekaapit tarjouksessa nyt meillä. Standardien täyttävä asekaappi nyt edullisesti. Tilaa nyt asekaapit edullisesti ja nopealla toimituksella.

Tuotteita yhteensä 50 kpl.

Näytetään 1-50 yht. 50 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Asekaappi turvallisuuden ja lainsäädännön näkökulmasta

asekaappi-tarjous

Asekaappi on olennainen osa aseiden vastuullista omistamista ja käyttöä. Kun hankit aseita, on tärkeää varmistaa, että ne säilytetään turvallisesti ja lain edellyttämällä tavalla. Ampuma-aselaki määrää, että ampuma-aseet, aseen osat ja ammukset on säilytettävä hyväksytyssä asekaapissa, joka suojaa niitä luvattomalta käytöltä samalla varmistaen niiden turvallisuuden.

On tärkeää valita asekaappi, joka täyttää kaikki lailliset vaatimukset turvalliseen aseiden säilytykseen. Hyväksytty asekaappi on suunniteltu kestämään yritykset murtaa se auki, ja se pitää aseesi turvassa varkauksilta ja vahingoilta. Kaapin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös kaapin koko ja rakenne, jotta aseesi mahtuvat sisään asianmukaisesti ja ovat nopeasti käytettävissä tarpeen vaatiessa.

Muista, että asekaapin hankinta on investointi omien ja muiden turvallisuuteen. Sijoittamalla laadukkaaseen ja hyväksyttyyn asekaappiin, voit olla varma, että aseesi säilyvät turvallisesti ja lainmukaisesti. Joten ottamalla asian vakavasti ja hankkimalla asianmukaisen säilytysratkaisun, annat arvoa sekä vastuulliselle aseenkäytölle että yleiselle turvallisuudelle.

Asekaappien Merkitys ja Valintaperusteet

Asekaappien tarkoituksena on turvata aseiden säilytys ja estää niiden päätymistä vääriin käsiin. Oikean asekaapin valinta edellyttää tietoisuutta säädöksistä ja turvallisuusominaisuuksista.

Asekaapin Tärkeys - Vältä aseen vääriin käsiin joutumista

asekaappi-hinta

Asekaapit ovat välttämättömiä, kun haluat säilyttää asetta turvallisesti. Lainsäädännön mukaan Suomessa aseiden säilytystä ohjaavat tiukat säännökset. Aseen säilyttäminen kotona edellyttää, että se on lukitussa tilassa, mikä ehkäisee onnettomuuksia ja väärinkäytöksiä. Asekaappi tarjoaa parhaan suojan ja järjestyksen säilyttämiselle ja onkin käytännöllisin valinta aseiden turvalliseen säilytykseen. Kun ostat asekaapin kannattaa ostaa laadukas, jotta se kestää kauan. Paras asekaappi hintalaatusuhteeltaan on Pohjola Gardenin asekaappi, tutustu kaappiin preeco.fi sivuilla.

Asekaappi brändit

asekaappi-ale

Tunnettuja asekaappi brändejä ovat esimerkiksi Suomi, Pohjolan Urheilutarvike ja Corrosafe. Niiltä löyät asekaapin jopa 16 aseelle. Näissä kaapeissa voit pitää aseet järjestyksessä ja ne ovat Suomen lakien mukaiset. Löydät meidän valikoimastamme löytyy näitä asekaappi brändejä. Asekaappeja ei ole Suomessa kovin montaa brändiä. 

Valintakriteerit

Valittaessa asekaappia, tärkeää on kiinnittää huomiota useisiin kriteereihin:

  • Turvaluokitukset: Varmista, että asekaappi on sertifioitu ja täyttää asetetut vaatimukset. Norjan ja Ruotsin standardit, kuten SSF3492, ovat vertailukelpoisia ja osoittavat kaapin turvallisuustason.

  • Koko ja tilavuus: Mieti, kuinka monta asetta aiot säilyttää, ja valitse asekaapin koko sen mukaisesti. Kaapin tulee olla riittävän suuri aseiden ja niiden osien järjestämiseen.

  • Lukitusmekanismi: Valinnassa kannattaa huomioida kaapin lukitusjärjestelmät. Hyvät asekaapit sisältävät vahvan lukituksen, joka estää luvattoman accessin.

  • Asennus ja kiinnitys: Asekaapin tulee olla kiinnitetty tukevasti seinään tai lattiaan varkauksien estämiseksi. Tarkista asennus- ja kiinnitysohjeet huolellisesti.

Muista, että asekaappi on investointi omaan ja lähimmäistesi turvallisuuteen.

Aseiden Säilyttäminen ja Hyväksytty asekaappi

asekaappi

Aseiden turvallinen säilyttäminen on tärkeää sekä henkilökohtaisen turvallisuuden että lain noudattamisen kannalta. Tietämys nykylainsäädännöstä ja säilytyksen hyvistä käytännöistä voi auttaa pitämään aseesi hyvässä kunnossa ja välttämään oikeudellisia ongelmia.

Uuden aselain tuomat muutokset

Suomessa aseiden säilyttämisestä on säädetty tarkasti uudessa aselaissa, jonka myötä säilytysvaatimukset ovat tiukentuneet. Ampuma-aselain mukaan, jos omistat yli viisi ampuma-asetta, sinun on säilytettävä niitä turvakaapissa. Sama vaatimus koskee tilannetta, jos sinulla on aseen osat, jotka soveltuvat useamman kuin viiden ampuma-aseen kokoamiseen, tai jos omistat erityisen vaarallisen ampuma-aseen. Poliisin ohjeistuksen mukaan ainoastaan henkilöllä, jolla on lupa aseiden hallussapitoon, saa olla pääsy aseita sisältävään asekaappiin.

Aseiden Säilytyksen Parhaat Käytännöt

Valitessasi asekaappialaadukkuus ja oikeanlainen säilytystila ovat avainasemassa. Laadukkaat asekaapit noudattavat EN-14450:2005 S1-standardia, joka täyttää kansallisen standardin SFS 5870 vaatimukset. Asekaapin valinnassa sinun kannattaa huomioida kaapin koko, lukitusjärjestelmä ja sen tarjoama suojaustaso. Esimerkiksi Corrosafen kaltaiset tuotemerkit tarjoavat aseille erityisen hyvää suojaa. On tärkeää huomioida, että turvakaapissa säilytetään aseiden lisäksi myös patruunoita turvallisesti, ja että kaappi sijaitsee alueella, jossa mahdollisimman harvalla on pääsy. Käytännöllisesti katsoen, turvakaappi sekä suojelee aseitasi että auttaa täyttämään lainsäädännön vaatimukset.

2015 voimaan tulleen yli viiden aseen säilytykseen liittyvän lakimuutoksen siirtymäaika uuden kaapin hankkimiselle on 30.11.2020. Jos omistat ennestään yli viisi asetta, kannattaa toimia jo nyt, että saat siirrettyä aseesi viralliseen kaappiin ennen uuden aselain määräajan umpeutumista. Vaikka omistaisit aseita viisi tai vähemmän, kannattaa silti harkita virallisen asekaapin ostamista, turvallisuuden takia.

Yhteenveto

asekotelo

Asekaappi on siis tärkeä sijoitus jokaiselle aseenomistajalle. Oli sinulla sitten aseita jo ennestään, tai olet saamassa niitä itsellesi, on asekaappi kannattava hankinta. Turvallisuus ja aseen kunto säilyy parhaiten virallisessa standardien mukaisessa kaapissa.

Laadukkaat asekaapit pitävät aseet pois asianosattomilta. Asekaappi pitää tallessa harrastus-, arvoaseet ja muut arvotavarat. Voit huoleta jättää aseesi turvallisesti viralliseen asekaappiin.

Uuden aselain vaatimukset on suositeltavaa tarkastaa ennen tilausta. Turvakaappi on asennettava luvanhaltijan asuntoon tai viranomaisten hyväksymään kohteeseen. Kiinnitys on suotavaa jokaisessa kaapissa, tukevuuden ja turvallisuuden takaamiseksi, painosta riippumatta.

Preecolta saat laadukkaat ja edulliset asekaapit kilpailukykyiseen hintaan. Tilaus on helppoa ja toimitus nopeaa. Voit tilata asekaapin vaikka suoraan kotiovellesi. Tilaa Preecolta asekaappi nyt, ja takaat aseillesi turvallisen säilytyksen. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.