Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Rollaattorit

Rollaattori on tarpeellinen, kun liikkumiseen tarvitaan tukea! Rollaattorit tarjoavat mahdollisuuden liikkua, kun se olisi ilman vaikeampaa. Tilaa oma rollaattori Preecon kattavasta valikoimasta, saat toimituksen koti-ovelle jopa 1 päivässä.

Tuotteita yhteensä 21 kpl.

Näytetään 1-21 yht. 21 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Rollaattori: Turvallisen liikkumisen apuväline ikäihmisille

rollaattori sisäkäyttöönRollaattori on väline, joka tukee ja auttaa liikuntarajoitteisia sekä tasapaino-ongelmista kärsiviä ihmisiä heidän liikkumisessaan. Se on suunniteltu antamaan vakautta ja turvaa kävellessä, ja usein rollaattorissa on istuin, jossa voi levähtää tarvittaessa. Kädensijat mahdollistavat ergonomisen tuen, ja monet mallit tarjoavat myös säädettävyyttä, mikä tarkoittaa, että voit säätää rollaattorin korkeuden omalle käyttäjälle sopivaksi.

Useissa rollaattoreissa on lisäksi varusteita, kuten ostoskori tai -kassi, jossa voi kuljettaa henkilökohtaisia tavaroita tai esimerkiksi ruokaostoksia. Suomessa on saatavilla laaja valikoima rollaattoreita, jotka eroavat niin toiminnoiltaan kuin muotoilultaankin, tarjoten vaihtoehtoja niin sisä- kuin ulkokäytössä tarvittaviin erilaisiin tarpeisiin. Voit myös löytää tietoa ja neuvoja sekä ohjevideoita rollaattorin käytöstä, mikä auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan mallin.

Rollaattorit auttavat parantamaan käyttäjiensä elämänlaatua. Ne tarjoavat mahdollisuuden itsenäiseen liikkumiseen ja voivat olla avuksi myös kuntoutusprosessissa. Käytettäessä rollaattoria on tärkeää varmistaa, että se on oikein säädetty sinun pituutesi mukaisesti, jotta saat siitä optimaalisen tuen. Sopivan rollaattorin valinta voi olla monesti helpompaa asiantuntevan henkilökunnan avustuksella, joten harkitse rollaattoria hankkiessasi myös koeajamista myymälässä.

Rollaattori sisäkäyttöön valinta ja käyttö

rollaattoriJotta saat rollaattorista parhaan mahdollisen hyödyn, on tärkeää valita sellainen, joka vastaa tarpeitasi ja johon on helppo säätää oikea korkeus. Säilytystilan tarve ja valittavissa olevat lisävarusteet ovat myös keskeisiä harkittaessa sopivaa rollaattoria.

Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetut rollaattorit

Sisäkäyttöön suunnitellut rollaattorit ovat usein kapeampia, jotta ne sopivat paremmin kotisi käytäviin ja oviin. Ulkokäyttöön tarkoitetut rollaattorit ovat yleisesti tukevampia ja niissä on suuremmat pyörät esteiden kuten kivet ja katukynnykset ylittämiseen.

Oikean rollaattorin löytäminen

Kun etsit itsellesi sopivaa rollaattoria, huomioi fyysiset mittasi sekä liikkumisen tarpeesi. Hyvä rollaattori tukee tasapainoasi, ja sen käyttö on vaivatonta. On olemassa eri kokoisia ja mallisia rollaattoreita, jotka palvelevat erilaisia käyttötarkoituksia.

Käytön helppous ja säädettävyys

Rollaattorin käytön tulee olla helppoa, ja siitä syystä säädettävyys on avainasemassa. Tarkista, että rollaattorin korkeus on säädettävissä niin, että kädet ovat kevyesti koukussa ottaessasi tukea kahvoista, mikä auttaa välttämään hartia- ja niskakipuja.

Tilan ja säilytyksen huomioiminen

rollaattori ulkokäyttöönMitä enemmän sinulla on tilaa säilyttää rollaattoria, sitä suuremman mallin voit valita. Mutta jos tilaa on rajoitetusti, valitse kokoonsa puolesta pienempi, helposti taittuva rollaattori.

Lisävarusteet ja palvelut

Rollaattoreihin on saatavilla lisää erilaisia tuotteita, kuten tarjottimia, juomapullonpidikkeitä ja ostoskoreja. Myös paljon erilaisia huolto- ja lainauspalveluita voivat olla hyödyksi rollaattorin käyttöiän pidentämiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Rollaattorin valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten käytön ympäristö, käyttäjän fyysiset tarpeet ja toiveet liikkumisen helppoudesta. Seuraavista kysymyksistä löydät avaintietoa erilaisista rollaattorivaihtoehdoista.

Mikä rollaattori sopii parhaiten ulkokäyttöön?

Ulkokäytössä suositaan kestäviä ja maastossa hyvin liikkuvia rollaattoreita. Etsi malleja, joissa on isommat renkaat ja jousitus, jotta epätasainenkin maasto taittuu mukavasti.

Miten valita kokoontaitettava rollaattori?

Kokoontaitettava rollaattori on hyvä valinta, jos tarvitset usein kuljettaa sitä esimerkiksi autossa. Tarkista, että rollaattori lukittuu turvallisesti kasaan ja on helppo taittaa kasaan ja avata.

Millaisia ominaisuuksia on hyvä olla vanhusten rollaattorissa?

Vanhusten rollaattorissa on hyvä olla tukeva rakenne, helppokäyttöiset lukot ja jarrut sekä ergonomiset kahvat. Lisämukavuutta tuovat säädettävä korkeus ja istuin taukoja varten.

Mitä eroa on kapealla ja leveällä rollaattorilla?

Kapea rollaattori mahtuu paremmin ahtaisiin tiloihin, kun taas leveä malli tarjoaa suuremman tukevuuden ja kantavuuden. Valitse leveys käyttöympäristösi mukaan.

Kuinka löytää kevyt rollaattori, joka sopii aktiiviseen käyttöön?

Aktiiviseen käyttöön tarkoitetut rollaattorit ovat yleensä kevyitä ja niissä on sujuva työntömukavuus. Vertaile rollaattorien painoa ja kädensijojen korkeuden säätömahdollisuuksia.

Mistä tietää, että on aika hankkia rollaattori?

Kun käveleminen tuntuu epävarmalta ja aiemmat apuvälineet, kuten kepit tai kyynärsauvat, eivät enää tarjoa riittävää tukea, voi rollaattorin hankkiminen olla ajankohtaista. Keskustele lääkärin kanssa rollaattorin tarpeellisuudesta.