Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Ulkokalusteet

Ulkokalusteet nyt meiltä edullisesti. Valikoimasta löydät puutarhakalusteet, kesäkalusteet, parvekekalusteet ja paljon muitam katso kategoriat läpi. Tilaa ulkokalusteet nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 393 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 393 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Ulkokalusteet osto-opas

ulkokalusteetUlkokalusteita varten ei välttämättä tarvita suurta pihaa tai terassia. Vaikkapa rivitalon pieni takapiha tai jopa kerrostalon parveke vaativat ulkokalusteita, jotta ulkona oleskeleminen on mukavaa ja rentoa. Jopa pieninkin tila kannattaa kalustaa huolella, jotta ulkotilaa voi hyödyntää aina keväästä syksyyn. Hyvälaatuiset puutarhakalusteet kestävät talven pakkaset, joten ulkokalusteisiin kannattaa panostaa siitäkin syystä.

Oletko koskaan haaveillut siitä, että pääsisit syömään perheesi kanssa päivällistä ulkona lämpimänä kesäiltana? Haluatko kenties pitää omat tai läheisesi juhlat pihallanne? Tämä kaikki onnistuu, kun ulkokalusteet on kunnossa. Mitä suurempi perhe on ja mitä enemmän vieraita kotiin voidaan odottaa tulevan, sitä enemmän istuimia tulee varata. Myös ulkopöydän tulisi olla reilun kokoinen, että niin ruoat kuin juotavatkin sopivat siihen.

Puutarhakalusteita ja parvekekalusteita

Oman pihan lisäksi ulkokalusteet voi hankkia myös parvekkeelle. Sinne riittää oikein hyvin pienempi pöytäryhmä, jossa talon asukkaat sopivat nauttimaan aamiaista tai istumaan kahvikupposen ääressä. Ei kannata myöskään unohtaa, että ulkokalusteet ovat paljon muutakin kuin pelkästään ruokailuryhmiä. Ulkokalusteisiin kuuluvat esimerkiksi sohvaryhmät, jotka tuovat mukavan tunnelman kaiken kokoisille terasseille ja parvekkeille.

Valintaan vaikuttaa tietenkin hinta. Ulkokalusteet voivat olla kovassakin tarjouksessa jo sesongin alussa, jos esimerkiksi kauppiaalle on jäänyt paljon kalusteita jäljelle viime vuodelta. Kannattaa erityisesti selailla näitä ulkokaluste tarjouksia, jos sinulla on rajallinen budjetti hankintaa ajatellen.

ulkokalusteet-hinta

Valitse puutarhakalusteet monien materiaalien joukosta

Ulkokalusteita ei tehdä ainoastaan puusta, kuten monet vielä tänäkin päivänä uskovat. Sen sijaan nykyään ulkokalusteissa voidaan käyttää vaikkapa rottinkia tai metallia. Suomen talviolosuhteet ovat kovat ja haastavat. Sen vuoksi ulkokalusteet materiaali tulee valita huolella siten, että ne kestävät vaihtelevia sääolosuhteita.

Säilytys ja suojaus

Jotkut ulkokalusteet on hyvä siirtää lämpimään varastoon talven ajaksi, kun taas esimerkiksi puiset ulkokalusteet pärjäävät hyvin ulkona talvella. Kannattaa kuitenkin huomioida, että sellaisia ulkokalusteita, jotka jätetään talveksi paikoilleen, tulee huoltaa säännöllisesti. Huoltamiseen sopivat hyvin siihen tarkoitetut puuöljyt. Ne pitävät puun pinnan hyvänä siten, että se ei halkeile kovillakaan pakkasilla. Kaikkein viisainta on kuitenkin suojata ulkokalusteet esimerkiksi peitekankaalla, joka pystyy suojaamaan sekä jään että kylmyyden vaikutukselta.

Sisusta ulkokalusteet ympäristöön kuin sisätiloissa

Myös ulkotiloja voi sisustaa. Varsinkin lasitetut parvekkeet ja terassit sopivat hyvin illanviettopaikaksi kylmillä säillä, joten niistä voi tehdä ikään kuin ylimääräisen olohuoneen. Tuolloin asukkaan ei kannata kiinnittää huomiota ainoastaan kalusteisiin, vaan myös sisustukseen ylipäätään. Sisustukseen kuuluvat esimerkiksi erilaiset tekstiilit. Ulkokäyttöön hankittuun sohvaan tulee enemmän kotoisuutta, kun sohvat vuoraa sisustustyynyillä ja sohvien päälle levittää vilttejä. Vilttien ja sisustustyynyjen värejä ja materiaaleja voi muuttaa vuodenajan mukaan.

Ulkotilojen sisustus

ulkokalusteet-tarjousMitä mukavammaksi ulkotilat sisustaa, sitä helpommin niissä vierähtää aikaa tunti jos toinenkin. Ei siis ole yhtään liioittelua sanoa, että parhaimmillaan ulos voi rakentaa jopa toisen olohuoneen, jossa on erityisen mukava viettää kesäiltoja ihaillen valoisaa yötä. Muista, että tavarat on hyvä saada siististi talteen ulkona. Tätä varten on mahdollista ostaa säilytyslaatikoita ja -koreja, joita on saatavana monessa eri koossa. Metalliset säilytyslaatikot kestävät erityisen hyvin säätä ja rottinkiset laatikot taas näyttävät hyviltä ja sopivat ikään kuin sisustuselementeiksi sellaisenaan. Jokaiselle löytyy varmasti sopivat säilytyslaatikot ja muutkin ulkokalusteet omiin tarpeisiinsa.

Tilaa ulkokalusteet meiltä - Laaja valikoima

Saat meiltä kalusteita koristamaan kaunista pihaa. Juuri oikeat puutarhakalusteet luovat kauniin kesäisen tunnelman jokaiseen pihaan ja voit viettää sielä koko kesän. Jos tarvitset helposti liikuteltavia ja tilaa säästäviä kalusteita, tarkista taittopöytä tuotteet. Jos tarvitset lisää tietoa valikoimastamme, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Katso tarjoukset läpi, ne ovat voimassa vain hetken. Tuotteillamme toimitukset alkaen 0€ ja 30 päivän palautusoikeus. Tuotetta kannattaa verrata kilpailijoiden kanssa, jotta varmistut edullisesta hinnastamme.