Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Ulkokalusteet

Ulkokalusteet

Tilaa ulkokalusteet meiltä. Meillä ulkokaluste tarjousviikot käynnissä nyt, joten toimi pian ja katso Suomen halvin hinta.

24 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Ulkokalusteita varten ei välttämättä tarvita suurta pihaa tai terassia. Vaikkapa rivitalon pieni takapiha tai jopa kerrostalon parveke vaativat ulkokalusteita, jotta ulkona oleskeleminen on mukavaa ja rentoa. Jopa pieninkin tila kannattaa kalustaa huolella, jotta ulkotilaa voi hyödyntää aina keväästä syksyyn. Hyvälaatuiset ulkokalusteet kestävät myös talven pakkaset, joten ulkokalusteisiin kannattaa panostaa siitäkin syystä.Ulkokalusteet hinta

Oletko koskaan haaveillut siitä, että pääsisit syömään perheesi kanssa päivällistä ulkona lämpimänä kesäiltana? Haluatko kenties pitää omat tai läheisesi juhlat pihallanne? Tämä kaikki onnistuu, kun ulkokalusteet on kunnossa. Mitä suurempi perhe on ja mitä enemmän vieraita kotiin voidaan odottaa tulevan, sitä enemmän istuimia tulee varata. Myös ulkopöydän tulisi olla reilun kokoinen, että niin ruoat kuin juotavatkin sopivat siihen.

Oman pihan lisäksi ulkokalusteet voi hankkia myös parvekkeelle. Sinne riittää oikein hyvin pienempi pöytäryhmä, jossa talon asukkaat sopivat nauttimaan aamiaista tai istumaan kahvikupposen ääressä. Ei kannata myöskään unohtaa, että ulkokalusteet ovat paljon muutakin kuin pelkästään ruokailuryhmiä. Ulkokalusteisiin kuuluvat myös esimerkiksi sohvaryhmät, jotka tuovat mukavan tunnelman kaiken kokoisille terasseille ja parvekkeille.

Valintaan vaikuttaa tietenkin hinta. Ulkokalusteet voivat olla kovassakin tarjouksessa jo sesongin alussa, jos esimerkiksi kauppiaalle on jäänyt paljon kalusteita jäljelle viime vuodelta. Kannattaa erityisesti selailla näitä ulkokaluste tarjouksia, jos sinulla on rajallinen budjetti hankintaa ajatellen.Ulkokalusteet

Valitse ulkokaluste monien materiaalien joukosta

Ulkokalusteita ei tehdä ainoastaan puusta, kuten monet vielä tänäkin päivänä uskovat. Sen sijaan nykyään ulkokalusteissa voidaan käyttää myös vaikkapa rottinkia tai metallia. Suomen talviolosuhteet ovat kovat ja haastavat. Sen vuoksi ulkokalusteet tulee valita huolella siten, että ne kestävät vaihtelevia sääolosuhteita.

Jotkut ulkokalusteet on hyvä siirtää lämpimään varastoon talven ajaksi, kun taas esimerkiksi puiset ulkokalusteet pärjäävät hyvin ulkona myös talvella. Kannattaa kuitenkin huomioida, että sellaisia ulkokalusteita, jotka jätetään talveksi paikoilleen, tulee huoltaa säännöllisesti. Huoltamiseen sopivat hyvin siihen tarkoitetut puuöljyt. Ne pitävät puun pinnan hyvänä siten, että se ei halkeile kovillakaan pakkasilla. Kaikkein viisainta on kuitenkin suojata myös ulkokalusteet esimerkiksi peitekankaalla, joka pystyy suojaamaan sekä jään että kylmyyden vaikutukselta.

Sisusta kuin sisätiloissa

Myös ulkotiloja voi sisustaa. Varsinkin lasitetut parvekkeet ja terassit sopivat hyvin illanviettopaikaksi myös kylmillä säillä, joten niistä voi tehdä ikään kuin ylimääräisen olohuoneen. Tuolloin asukkaan ei kannata kiinnittää huomiota ainoastaan kalusteisiin, vaan myös sisustukseen ylipäätään. Sisustukseen kuuluvat esimerkiksi erilaiset tekstiilit. Ulkokäyttöön hankittuun sohvaan tulee enemmän kotoisuutta, kun sohvat vuoraa sisustustyynyillä ja sohvien päälle levittää vilttejä. Vilttien ja sisustustyynyjen värejä ja materiaaleja voi muuttaa vuodenajan mukaan.

Mitä mukavammaksi ulkotilat sisustaa, sitä helpommin niissä vierähtää aikaa tunti jos toinenkin. Ei siis ole yhtään liioittelua sanoa, että parhaimmillaan ulos voi rakentaa jopa toisen olohuoneen, jossa on erityisen mukava viettää kesäiltoja ihaillen valoisaa yötä. Muista myös, että tavarat on hyvä saada siististi talteen myös ulkona. Tätä varten on mahdollista ostaa säilytyslaatikoita ja -koreja, joita on saatavana monessa eri koossa. Metalliset säilytyslaatikot kestävät erityisen hyvin säätä ja rottinkiset laatikot taas näyttävät hyviltä ja sopivat ikään kuin sisustuselementeiksi sellaisenaan. Jokaiselle löytyy varmasti sopivat säilytyslaatikot ja muutkin ulkokalusteet omiin tarpeisiinsa.

ulkokaluste tarjous