Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Ulkokalusteet

Ulkokalusteet nyt meiltä edullisesti. Valikoimasta löydät puutarhakalusteet, kesäkalusteet, parvekekalusteet ja paljon muitam katso kategoriat läpi. Tilaa ulkokalusteet nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 218 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 218 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Ulkokalusteet: Viimeisimmät trendit ja valinnat patiollesi

ulkokalusteet

Ulkokalusteet muuttavat puutarhan, pation tai parvekkeen viihtyisäksi oleskelualueeksi, jossa voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja rentoutua. Ne ovat avain mukavaan kesään ja niiden avulla luot täydellisen paikan aamiaisen nauttimiselle auringon nousun aikaan tai illallisen viettämiseen tähtitaivaan alla. Kun valitset ulkokalusteita, harkitse niiden käyttötarkoitusta ja sijaintia; suuremmille tiloille soveltuvat erinomaisesti muhkeat sohvaryhmät ja ruokailuryhmät, kun taas pienempiin tiloihin sopivat tehokkaat ratkaisut kuten taitettavat tuolit ja pöydät.

Muista ottaa huomioon myös materiaalit ja niiden huolto. Säänkestävät materiaalit, kuten polyrottinki, metalli ja kestävä puu, ovat suosittuja valintoja niiden pitkäikäisyyden ja helppohoitoisuuden vuoksi. Voit löytää monipuolisesti ulkokalusteita JYSKistä, jotka tarjoavat kestäviä ja tyylikkäitä ratkaisuja jokaiseen makuun. Rakenteeltaan kevyet kalusteet ovat helppoja siirtää ja säilyttää talvikauden yli, kun taas tukevat puutarhakalusteet voivat jäädä ulos ympäri vuoden, kun ne suojataan asianmukaisesti.

Kestävien ja tyylikkäiden ulkokalusteiden valikoimaa tarjoaa myös IKEA, mukaan lukien erilaiset ruokapöydät ja tuolit, jotka on valmistettu kestämään sään oikkuja. Huolellisesti valittu ulkokalustesetti ei ainoastaan täydennä kotisi ulkoasua, vaan myös kutsuu viettämään enemmän aikaa ulkona lähellä luontoa.

Ulkokalusteiden valinta jokaiseen tyyliin

ulkokalusteet-hinta

Valitessasi ulkokalusteita, on tärkeää ottaa huomioon materiaalin kestävyys ja koko käyttötarkoituksesi mukaan. Tyyliin on olemassa eri vaihtoehtoja, jotka voit sovittaa ulkotilaasi, luoden täydellisen ympäristön nauttia ulkoilmasta ja sopivat terassille kuin terassille.

Materiaalivaihtoehdot ja niiden ominaisuudet

Puuta, metallia, rottinkia ja muovia – kaikki nämä ovat suosittuja materiaaleja ulkokalusteissa. Puun lämmin ulkonäkö sopii moneen ympäristöön, mutta se vaatii säännöllistä huoltoa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Metalli on kestävä ja pitkäikäinen valinta, kun taas rottinki luo kevyen ja ilmavan tunnelman. Muovi on helppohoitoinen ja usein edullinen vaihtoehto, mutta se ei välttämättä tarjoa samaa kestävyyttä tai tyylikkyyttä kuin muut materiaalit.

Ulkokalusteet eri käyttötarkoituksiin

Valittavissasi on runsas määrä erilaisia kalusteita riippuen siitä, mihin niitä tarvitset. Puutarhakalusteet kutsuvat viettämään aikaa puutarhan vihreyden keskellä, kun taas aurinkotuolit ovat optimaalinen valinta rentoutumiseen auringossa. Jos tilaa on rajoitetusti, kuten parvekkeelle, valitse kokoontaitettavat tai pinottavat kalusteet. Terassikalusteet puolestaan ovat ihanteellisia suurempien seurueiden kestittämiseen ja avoimeen viihtyvyyteen.

Tyylivinkkejä erilaisiin ulkotiloihin

ulkokalusteet-tarjous

Sinun on mahdollista luoda yhtenäinen ja toimiva ulkotila valitsemalla kalusteet, jotka vastaavat ulkotilasi tyyliä ja käyttötarkoitusta. Moderni minimalismi, romanttinen maalaisidylli tai rantamökin rentous – käytettävissäsi on laaja kirjo tuotteita jokaiseen tyyliin. Pehmusteet ja tekstiilit, kuten tyynyt ja matot, voivat tuoda lisämukavuutta ja väriä. Aina kannattaa miettiä myös kalusteiden yhdisteltävyyttä: esimerkiksi eri materiaalien ja muotojen yhdistäminen luo dynaamisen ilmeen.

Ulkokalusteiden ylläpito ja huolto

Investoimalla ulkokalusteiden ylläpitoon ja huoltoon varmistat, että voit nauttia niistä vuodesta toiseen. Huolellinen huolto pidentää niiden käyttöikää ja säilyttää ulkonäön.

Ulkokalusteet ja niiden säänkestävyys ja ulkokalusteiden suojaus

Ulkokalusteiden materiaali vaikuttaa niiden säänkestävyyteen. Puukalusteet suojaat parhaiten käsittelemällä ne säänkestävillä öljyillä tai lakalla. Ole tietoinen, että kesän auringon paahde ja talven kosteus vaativat erityistä huomiota. Suojapeitteet ovat myös hyvä lisävaruste suojaksesi kalusteita silloin, kun niitä ei käytetä.

Ulkokalusteiden puhdistus ja kunnossapito

Säännöllinen puhdistus on osa kalusteiden kunnossapitoa. Puhdistuksessa voidaan käyttää mietoja pesuaineita ja pehmeää harjaa, jotta pinta ei vahingoitu. Myös lian ja sammaleen muodostumista voi estää puhdistamalla kalusteet säännöllisesti; näin pidät ulkokalusteet hyvässä kunnossa pitempään.

Tilankäyttö ja säilytysvinkit

Tilankäytön optimointi on avainasemassa erityisesti, jos pihasi tai parvekkeesi tilaa on rajallisesti. Käytännölliset säilytysratkaisut, kuten taittuvat tuolit tai pinottavat kalusteet, säästävät tilaa kun niitä ei käytetä. Varmista, että löydät sopivat säilytystilat tai -peitteet, jotta voit suojata kalusteet säältä, kun ne eivät ole käytössä. Muista myös, että kalusteita ei tule säilyttää kosteassa tilassa, ettei home tai lahovauriot pääse yllättämään.

Usein kysytyt kysymykset

Valitessasi puutarhakalusteita, on tärkeää huomioida Suomen olosuhteiden vaatimukset sekä käyttökohteen erityispiirteet. Materiaalien hoito vaatii tietämystä ja valintaan vaikuttaa myös piha-alueen koko ja ympäristöarvot.

Millaisia puutarhakalusteita suositellaan suomalaiseen ilmastoon?

Suomalaisen ilmaston vuoksi puutarhakalusteissa suositellaan kestäviä ja säänkestäviä materiaaleja, kuten tiikkiä, alumiinia tai polyrottinkia. Ne kestävät hyvin kosteutta ja vaihtelevia lämpötiloja. IKEA valikoimasta löydät sopivia vaihtoehtoja jokaiselle vuodenajalle.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun valitsee ulkokalusteita terassille tai parvekkeelle?

Terassi- ja parvekekalusteita valitessa tulee ottaa huomioon tilan koko, altistuminen säätekijöille ja kalusteiden käyttötarkoitus. BoConcept tarjoaa moderneja ulkokalusteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden ja toiminnallisuuden.

Miten puutarhakalusteiden hoito ja huolto eroavat materiaaleittain?

Puutarhakalusteiden hoito riippuu käytetystä materiaalista. Puukalusteet kannattaa öljytä säännöllisesti, kun taas metalli- ja muovikalusteet puhdistetaan yleensä miedolla pesuaineella ja vedellä. Katso Bauhausin neuvoja kalusteiden kunnossapitoon.

Minkälainen on hyvä puutarhakalustesetti pienen piha-alueen käyttöön?

Pienen piha-alueen puutarhakalustesettiin kannattaa valita kompakteja, kevyitä ja tarvittaessa pinottavia kalusteita, jotka mahdollistavat joustavan käytön. Sopivia vaihtoehtoja löydät esimerkiksi Sotkasta.

Kuinka usein puutarhakalusteet tulisi uusia kestävyyden varmistamiseksi?

Puutarhakalusteiden iän määrittää niiden materiaali, käyttö ja hoito. Hyvin huolletut kalusteet kestävät useita vuosia. Seuraamalla valmistajan huolto-ohjeita ja suojaten kalusteet talvikaudella, niiden käyttöikä pitenee.

Mistä tietää, että puutarhakalusteet ovat ympäristöystävällisiä ja eettisesti valmistettuja?

Ympäristöystävällisyydestä ja eettisistä toimintatavoista kertovat sertifikaatit, kuten FSC merkintä puutuotteissa. Tarkista tuotteen alkuperä ja valmistajan vastuullisuusraportit varmistaaksesi eettisen valmistuksen.