Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Puutarhakalusteet

Puutarhakalusteet nyt meiltä edullisesti. Valikoimasta löydät myös terassikalusteet, kesäkalusteet, ulkokalusteet ja paljon muita. Tilaa puutarhakalusteet nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 361 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 361 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Laajan valikoiman puutarhakalusteet nyt meiltä

puutarhakalusteetKesä on Suomen parasta aikaa ja silloin kannattaa olla ulkona aina, kun se on mahdollista. Parhaiten se onnistuu, jos oma piha tai parveke on kaunis ja käytännöllinen. Pihan tunnelmaan vaikuttaa ennen kaikkea puutarhakalusteet sekä se, miten ne on pihalle järjestelty. Kun pihalla voi syödä tukevan pöydän ääressä, laittaa ruokaa, istuskella mukavilla tuoleilla ystävien kanssa, pelata pelejä, ruskettua aurinkotuolissa ja lukea kirjaa sohvalla makaillen, ei juurikaan ole syytä käydä sisällä kuin kääntymässä. Toimivan ja hyvännäköisen pihan salaisuus on laadukkaat, kestävät ja tyylikkäät kalusteet, joiden hankkimisessa kannattaa miettiä tarkkaan mitä omalta pihalta haluaa ja miltä sen haluaisi näyttävän. Se on sijoitus, joka saa kotona olemisen tuntumaan lomalta. Kenen on tarve lähteä ravintolan terassille, kun omalla pihalla on grilli, herkullista ruokaa ja juomaa edullisesti, hyvää seuraa ilman naapuripöytien melua - ja tietysti mukavat puutarhakalusteet?

Meidän valikoimastamme löytyy puutarhakaluste joka budjeteille ja kaiken kokoisille pihoille ja parvekkeille mitä moninaisimmissa tyyleissä ja materiaaleissa. Meillä myös hinta on varmasti Suomen halvin. Tutustu siis huolella alla oleviin kategorioihin, valitse mieleisesi kalusteet ja ala suunnittelemaan unelmiesi pihaa! Meidän nettisivuiltamme tilaat kaikenlaiset puutarhakalusteet edullisesti ja helposti. Jos tavoitteena on säästää tilaa, tarkista taittopöytä kategoriamme.

Puutarhakalusteet pihalle juhliin ja arkeen

Mikään ei ole parempaa kuin ulkona grillaaminen ja kesäisten herkkujen nauttiminen lämpimänä iltana yhdessä perheen tai ystävien kanssa, tai kahvin juonti aamun sarastaessa uutisia lukien. Ne määrittävät, kuinka pihaa käytetään ja kalusteista useimmille ruokailuryhmä on se tärkein. Sitä ostaessa kannattaa miettiä, minkä kokoinen ruokailuryhmä on itselle paras. Valintaan vaikuttavat muun muassa oman pihan tai parvekkeen koko, mihin ryhmän aikoo sijoittaa, sekä kuinka monta ihmistä sen ääressä yleensä istuu. Pieneen tilaan kannattaa hankkia pienempi ryhmä, jossa ei ole kovin monta tuolia, jotta ne eivät vie liikaa tilaa. Vieraita varten voi hankkia apupöydän tai jakkaroita apupöydiksi ja klaffituoleja, jotka on helppo laittaa sivuun silloin, kun niitä ei tarvita.

Puutarhatuolit

Haluatko trendikkään puolipallon muotoisen muovipunostuolin, värikkäitä kangaspäällysteisiä tuoleja ruokapöydän ympärille, polyrottinkisen nojatuolin lukuhetkiä varten vai kenties huipputyylikkään puurunkoisen keinutuolin, jossa keinua ja nauttia hetkestä? Meidän valikoimissamme on kymmeniä erilaisia tuoleja kaikkiin eri tarkoituksiin. Tuoleja valitessa on tärkeää miettiä, mihin tarkoitukseen ne hankitaan, paljonko niille on tilaa ja onko tuoleja tarkoitus pystyä siirtelemään helposti. Tyylin puolesta kannattaa ottaa huomioon, minkä näköisiä pihan muut puutarhakalusteet ovat, jotta kokonaisuus säilyy yhtenäisenä. Tuolin kannattaa olla samaa tyyliä paitsi ruokapöydän myös muiden kalusteiden kanssa, jotta niitä voi siirrellä tarpeen mukaan eri puolille pihaa.

Puutarhapöydät

Sopivan puutarhapöydän valitseminen on oleellisen tärkeää pihan toimivuuden kannalta. Monet muut kalusteet voi valita vaikkapa lähinnä ulkonäön perusteella, mutta pöydän tärkein ominaisuus on sen käytännöllisyys. Jos pihalla syödään joka päivä, on hyvä investoida tukevaan ja tilavaan pöytään. Jos taas pöytää ei käytetä kuin harvoin ja tilaa ei ole paljon, taitettava pöytä voi olla oikea ratkaisu. Ruokapöydän sijaan voi hankkia pienemmän apupöydän tai matalan sohvapöydän.

Puutarhakalusteet kategorian trendimateriaali on polyrottinki

Polyrottinkikalusteet

Puutarhakalusteet eroavat sisällä käytettävistä huonekaluista ennen kaikkea materiaalien puolesta. Polyrottinki on erinomaisen kestävä ja helppohoitoinen materiaali, josta valmistetut huonekalut voi jättää ulos vuoden ympäri. Meillä on runsas valikoima polyrottingista valmistettuja puutarhakalusteita, kuten ruokailuryhmiä, pöytiä, tuoleja, sohvia, raheja, hyllyjä, riipputuoleja, penkkejä ja säilytyslaatikoita.

Polyrottinkisohvat

Jos pitäisi sanoa yksi puutarhakaluste, jonka kaikki haluavat, se olisi luultavasti sohva. Ulkona sohvalla makaileminen on rentoutumista parhaimmillaan. Polyrottinkisohvat ovat mukavia, kestäviä ja tyylikkäitä. Meiltä löytyy kaiken kokoisia sohvia kahden hengen istuvista suuriin kulmasohviin, joissa mahtuu oleskelemaan kerralla koko perhe.

puutarhakalusteet-hinta

Moduulisohvat

Moduuleista koostuva sohva takaa sen, että ne toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Sohvan osat voi yhdistää vaikkapa pitkäksi sohvaksi, jossa yksi ihminen mahtuu lekottelemaan tai erillisiksi nojatuoleiksi useammalle hengelle illan viettoa varten. Pihaan voi luoda erilaisia tiloja moduuleita siirtelemällä; sohvapöydän vieressä olevien moduulien ääressä voi juoda kahvia tai olutta, kun taas yksittäisen osan voi siirtää varjoon tai aurinkoon niiden liikkuessa, tai vaikkapa hiljaiseen kulmaan, kun haluaa lueskella erillään muusta porukasta. Moduulisohvat ovat isompien perheiden ehdoton suosikki!

Valitse puutarhakalusteet oikein ota rennosti ja nauti auringosta

Aurinkotuolit

Puutarhakalusteet muuttuvat ja kehittyvät ja niin on käynyt myös puutarhakalusteiden klassikolle, aurinkotuolille. Aurinkotuoleja on tarjolla perinteisestä kansituolista luksusta huokuviin rottinkituoleihin lukuisissa eri materiaaleissa. Polyrottinkisia tuoleja löytyy samoissa väreissä kuin ruokailuryhmiä ja sohvia. Jotta piha olisi mahdollisimman yhtenäinen ja kaunis, kannattaa aina pyrkiä pitämään ne saman tyylisinä. Taitettavat tuolit ovat käteviä pienemmissä pihoissa tai parvekkeilla, koska ne on helppo nostaa sivuun.

Aurinkosängyt

Puutarhakalusteet muuttuvat vuosi vuodelta yhä mukavammiksi ja yksi ehdottomasti mukavimpia uutuuksia on aurinkosänky. Aurinkosängyt ovat nimensä mukaisesti vuoteen kokoisia, mutta niihin kuuluva varjo takaa sen, että niissä voi loikoilla turvallisesti auringolta suojassa ja liialta kuumuudelta välttyen. Ilmojen salliessa mikään ei estä viettämästä vaikka koko yötä aurinkosängyssä! Jos haluat maksimoida lomatunnelman pihallasi, aurinkosänky on ehdoton hankinta.

Riipputuolit

Riipputuolit ovat viime vuosien ehdottomasti halutuimpia puutarhakalusteita. Ne ovat sekä kauniita että hyviä istua ja tekevät tilasta kuin tilasta huipputyylikkään. Riipputuoli vie hyvin vähän tilaa, joten se on täydellinen ratkaisu pienelle parvekkeelle.

Meiltä löydät laajan valikoiman pienempiäkin kalusteita

Parvekekalusteet

Puutarhakalusteet eivät sinänsä eroa parvekekalusteista muuten kuin siten, että useimmilla parvekkeilla tilaa on vähemmän. Parvekkeen sisustajan kannattaakin mitata parveke huolella ja sitten valita ne kalusteet, jotka tekevät parvekkeesta käytännöllisen, mutta jättävät silti tilaa liikkua. Pienimmille parvekkeille paras ratkaisu voi olla taitettavat pöydät ja tuolit, jotka voi käytön jälkeen siirtää sivuun. Näin parveketta voi käyttää paitsi oleskeluun, mutta myös vaikkapa pyykkien kuivaamiseen. Parvekehuonekalut ovat usein kokonsa puolesta pienempiä kuin monet perinteiset mallit. Uusimpia suosikkeja ovat muun muassa värikkäät ja sirot muovipunostuolit sekä riipputuolit, joissa kelpaa istuskella ja katsella maailman menoa.

Aurinkovarjot

Aurinkovarjo takaa sen, että pihalla voi istua läkähtymättä ja palamatta kun aurinko porottaa kovasti, ja varjo suojaa pieneltä pisaroinnilta. Värikäs aurinkovarjo tai purje on myös kaunis yksityiskohta. Varjoja on tarjolla pienistä ja siirrettävistä suuriin varjoihin, jotka varjostavat helposti vaikka koko ruokapöydän.

Tarvikkeet puutarhasi puiden alle

Puutarhapenkit

puutarhakalusteet-tarjousPuutarhapenkeistä tulee ehkä ensimmäiseksi mieleen romanttinen puistonpenkki. Valikoimistamme löytyykin lukuisia upeita vaihtoehtoja, joilla voi luoda eteläeurooppalaista tyyliä omaan pihaan. Penkeistä löytyy tuvanpenkin tyylisiä yksinkertaisia penkkejä, joilla voi luoda joko perinteistä mökkitunnelmaa tai modernia Gastro pub -henkeä henkivät puutarhakalusteet.

Puutarhaportit

Puutarhaportit ja -aidat tuovat yksityisyyttä ja pitävät kutsumattomat vieraat loitolla. Koirien omistajille aidat ja portit ovat usein välttämättömiä, jotta koira ei säntäile tielle autojen perään tai hauku jokaista ohikulkijaa. Valikoimissamme on lukuisia eri materiaaleja kuten komposiittilamellia, bambua, lasia tai teräsverkkoa.

Puutarhakeinut

Pihan kruunaa perinteinen puutarhakeinu, jossa keinuminen rauhoittaa aikuisen mielen ja viihdyttää lapsia tuntikausiksi. Keinu on kaunis lisä, joka luo ihanaa suomalaista tunnelmaa. Senkin takia ne kuuluvat puutarhakalusteet kategorian yhdeksi tärkeimmäksi kategoriaksi.

Valikoimissamme on puisia ja metallisia keinuja monissa eri väreissä ja tyyleissä, katoksella tai ilman. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Lisää halutut tuotteet ostoskoriin ja siirry tekemään tilausta!