Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pihakalusteet

Tilaa pihakalusteet meiltä ja hyödynnä tarjous ja halpa hinta. Meiltä löydät Suomen halvimmat pihakalusteet.

Tuotteita yhteensä 206 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 206 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Puutarhakalusteet koostuvat monista eri kategorioista

Pihakalusteet hinta

Pihakalusteet vaativat yleensä jonkin verran enemmän huolenpitoa kuin sisätiloihin suunnatut puiset huonekalut. Kuuman auringonpaisteen, piiskaavan sateen ja pakkasten armoille joutuvat pihakalusteet on tästä syystä valmistettava materiaaleista, jotka kestävät niin säätilojen muutokset kuin kovan käytön tuottaman kulumisen. Preeco-verkkokaupasta tulet löytämään kriteerejäsi vastaavat, monipuoliset vaihtoehdot aina puutarhakalusteista terassi- ja parvekekalusteisiin.

Lisäksi olemme koonneet sivuillemme kaiken kattavia oppaita, jotka kertovat niin pihakalusteiden valinnasta, materiaaleista, koosta kuin niiden kunnossapidosta. Etsitpä sitten ruokailuryhmiä, aurinkovarjoja, puutarhapenkkejä, polyrottinkikalusteita tai taittopöytiä, kätevät oppaamme auttavat sinua valinnassa kuin valinnassa.

Pihakalusteet tilaan kuin tilaan

Pihakalusteet edustavat tilan henkeä, oli kyseessä sitten puutarha, parveke, terassi tai piha. Preecon pihakalusteiden joukosta löydät parhaat vaihtoehdot sekä kaupunkiasunnon pienempään tilaan kuin omakotitalon avarampaan pihaan tai puutarhaan.

Valikoimassa on panostettu kestävistä, mutta samalla tyylikkäistä materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin, jotka tulevat kestämään kovassakin käytössä pitkään. Ja koska pihakalusteita käytetään nimensä mukaisesti pihalla, niiden on kestettävä usein säätä kuin säätä, ja voitkin olla varma, että valikoimastamme löydät kulutusta kestävät tarvikkeet ja pihakalusteet juuri omaan makuusi, sisustustyylisi ja budjettiisi mukautuen.

Valitse pihakalusteet oikein ja ruokaile mukavasti ulkona

Kesä on parasta grilliaikaa! Ja mitäpä olisi valoisa kesäilta ilman kätevää ruokailuryhmää, jossa koko perhe ja ystävät pääsevät nauttimaan yhdessä grillin herkullisista antimista? Tulevaan grilli-iltaan voit valmistautua parhaiten Preecon tyylikkäillä ruokailuryhmillä, jotka on suunniteltu ja luotu juuri ulkoilmaa varten. Laadukkaiden ruokailuryhmien avulla pääset nauttimaan tulevan kesän grillijuhlista ja hauskanpidosta toden teolla.

Pihakalustemateriaalit

Pihakalusteet tarjous

Kestävistä ja laadukkaista materiaaleista valmistetut puutarhakalusteet tuovat rahoillesi varmaa vastinetta, sillä Preecon ruokailuryhmät on suunniteltu kestämään säätä kuin säätä. Kestävillä materiaaleilla ja hyvällä huolenpidolla nämä kalusteet kestävät uudenveroisina vuosien ajan, joten seuraavan kerran, kun saavut verkkokauppaamme shoppailemaan, valitse mukaasi ajattoman kauniilla designilla varustettu ruokailuryhmä, joka sopii moneen tilaan. Preecon verkkokaupasta voit löytää lukuisia eri vaihtoehtoja, joiden joukosta löydät varmasti oman suosikkisi!

Valikoimasta löydät myös puutarhatuolit - Sopivat myös sisälle

Tyylikkäät ja persoonalliset puutarhakalusteet, kuten puutarhatuolit, herättävät todella pihasi eloon! Puutarhatuolit ovat tänä päivänä niin suosittuja pihakalusteita, että myös Preecon valikoimasta löytyy runsaasti valittavaa. Vaihtoehtojen joukosta löytyy niin perinteisiä puutarhatuoleja, maaseutuhenkisiä puutarhatuoleja sekä elegantteja polyrottingista valmistettuja tuoleja; tehtävänäsi on vain valita vaihtoehtojen joukosta omaan lompakkoon ja makumieltymyksiin sopiva tuote!

Preecon puutarhatuolit

Preecon tarjoamat puutarhatuolit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja monimuotoisen muotoilunsa ansiosta ne on helppo sijoittaa pihalle kuin pihalle. Tuotteemme kestävät kovassakin käytössä pitkään ja tuovat varmasti odotetun loppusilauksen kotisi ja puutarhasi kalustukseen.

Puutarhapöytä

Puutarhatuolien tapaan pihakalusteiden suosituimpia valintoja ovat tietysti puutarhapöydät. Voit löytää Preecon puutarhapöytien koko tyyppi valikoimasta moneen budjettiin ja sisustustyyliin sopivia tuotteita monessa eri muodossa, aina ovaaleista puutarhapöydistä neliskulmaisiin, jatkettaviin ja pyöreisiin pöytiin.

Ja koska puutarhapöydän ulkonäöllä on myös merkitystä, tulet löytämään Preecon valikoimasta monella eri materiaalilla ja värillä varustettuja tuotteita, jotka tuovat puutarhaasi aurinkoisen ja kesäisen ilmeen. Shoppailu verkkokaupassamme ei myöskään voisi olla enää tämän helpompaa, sillä sivustolla on mainittu kätevästi jokaisen tuotteen mitat, ja puutarhapöytien tapauksessa ilmoitetaan myös, kuinka monta henkilöä saman pöydän ääreen mahtuu istumaan.

Pihakalusteet, joissa voit ottaa rennosti

Monet suomalaiset ovat rakastuneet polyrottinkikalusteisiin ja syystä. Monen pihalta ja puutarhasta löytyy jos yhtä tai toista polyrottinkia, sillä ne sopivat tyylikkään muotoilunsa ansiosta niin perinteiseen pohjoismaiseen maalaissisustukseen kuin modernimpaan kaupunkielämään. Polyrottingista puhutaan tänä päivänä paljon myös pelkkänä rottinkina, ja tässä materiaalissa yhdistyvät kaikki kyseisen materiaalin laadukkaat ominaisuudet, mutta samalla se kestää lähes uudenveroisena kovemmassakin käytössä pidempään kuin tavallinen rottinki.

Jotta varmistat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja laadukkuuden, polyrottinkikalusteet kannattaa sijoittaa säältä suojaisaan paikkaan, kuten katolliselle terassille tai parvekkeelle. Tällä tapaa kalusteiden käyttöikä säilyy pitkän aikaa, eikä niitä tarvitse juurikaan erikseen huoltaa. Monipuolisesta valikoimastamme tulet varmasti löytämään unelmiesi polyrottinkikalusteet!

Polyrottinkisohvat

Preecon tyylikkäät ja ajattomat polyrottinkisohvat tuovat puutarhaasi, tai parvekkeelleellesi ja pihallesi täysin uutta ilmettä! Polyrottinkisohvien luonnollinen muotoilu ja lempeät värit pistävät tilan kuin tilan uuteen uskoon ja moneen makuun mukautuva ulkomuoto sopii loistavasti osaksi sekä perinteisempää että modernimpaa sisustustyyliä.

Miellyttävällä muotoilulla ja lempeillä väriyhdistelmillä varustetut Preecon polyrottinkisohvat sopivat materiaaliensa puolesta kätevästi sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valikoimastamme löydät polyrottinkisohvat jokaiseen makuun ja budjettiin!

Moduulisohva

On totta, että monet pihakalusteet ovat suuria ja tilaa vieviä, eikä kaikkien pihalla ja puutarhassa aina löydy tilaa näille kalusteille. Erityisesti kaupungeissa parvekkeiden ja terassien tilaratkaisut voivat olla hyvinkin haastavia, jolloin on tärkeää, että tilaan valitaan sellaisia kalusteita, jotka ottavat pienen tilan haltuun täydellisesti.

Juuri oikeankokoisten pihakalusteiden löytäminen, ja vieläpä omien makumieltymysten mukaisesti, voi joskus tuntua jopa mahdottomalta tehtävältä, mutta onneksi sinun ei tarvitse enää etsiä sen enempää! Verkkokauppamme kompaktit moduulisohvat koostuvat useista eri osista, joiden avulla voit hyvin itse rakentaa pienempäänkin tilaan juuri sen kokoisen sohvan kuin itse haluat!

Aurinkotuoli

Ajattoman tyylikkäät aurinkotuolit ovat kuin tuulahdus etelänloman lämpöä. Preecon edullisilla hinnoilla ja nopealla kotiinkuljetuksella voit saada nyt palan etelän lämpöä omaan puutarhaasi tai pihallesi!

Preecon aurinkotuolit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, minkä vuoksi ne kestävät käytössä pitkään. Kokoontaitettavan muotonsa ansiosta ne voidaan varastoida myös pienempään tilaan vaikkapa talven ajaksi. Eri väreissä ja malleissa tulevat Preeco-aurinkotuolit sopivat monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta moneen eri sisustustyyliin. Saatavilla on aurinkotuoleja sekä puisina, muovisina, hartsisina, komposiittimuovisina kuin metallisina – erivärisistä pehmusteista puhumattakaan. Näin tulet varmasti löytämään valikoimastamme oman suosikkisi!

Aurinkosänky

Jos auringossa löhöily pelkällä aurinkotuolilla ei enää riitä, apuun saapuvat Preecon upeat aurinkosängyt, joissa on pieni ripaus luksusta. Preecon valikoimasta voit löytää markkinoiden parhaat aurinkosängyt, jotka tulevat ihastuttamaan niin perheen pienimpiä kuin isompiakin jäseniä!

Preecon aurinkosängyt ovat ergonomisen muotoilunsa ansiosta täydellisiä pihakalusteita totaaliseen rentoutumiseen. Suuren suosion saavuttanutta kokoelmaa pyritäänkin päivittämään säännöllisesti ja jo nyt myynnissä olevia aurinkosänkyjä löytyy useissa eri väreissä ja malleissa. Lisäksi aurinkosänkyjä on saatavilla yhteensopivina muiden puutarhakalusteiden kanssa, jonka ansiosta voit sisustaa pihasi tai puutarhasi tyylikkäästi samaan sarjaan kuuluvien tuotteidemme kanssa.

Parvekekalusteet

Parvekekalusteet ja perinteiset pihakalusteet eroavat yleensä siinä, että parvekekalusteita käytetään ja säilytetään normaalisti säältä suojatuissa tiloissa, minkä ansiosta sinun on mahdollista valita käyttöösi myös puuta hienovaraisempia materiaaleja, jotka eivät muuten kestäisi sään armoilla pitkään.

Preeco-parvekekalusteiden valinta käy siis melkeinpä samalla tavalla kuin sisätiloihin tulevien kalusteiden hankinta. Valikoimamme parveke ja puutarhakalusteita on saatavilla lähes jokaiseen eri makuun, sekä täysin huoltovapaissa materiaaleissa että hieman enemmän huolenpitoa vaativissa materiaaleissa – mutta sitäkin tyylikkäämmällä designilla.

Aurinkovarjo

Aurinko on kesäaikana odotettu vieras, mutta joskus sitäkin voi olla liikaa! Tähän hätään kannattaa omaan puutarhaan tai terassille tietysti hankkia Preecon tyyliin esikäs aurinkovarjo, joka kohentaa loistavalla tavalla myös pihasi ilmettä.

Preecon aurinkovarjot miellyttävät silmää, mutta ovat samalla suunniteltu niin, että ne tarjoavat parhaan mahdollisen suojan niin perheellesi ja ystävillesi kuin myös pihakalusteillesi. Aurinkovarjot sopivat sekä uima-altaan lomaan että koristamaan puutarhapöytääsi tai vaikkapa tyylikästä aurinkotuolia. Verkkokauppamme aurinkovarjojen valikoimasta löytyy niin omalla jalalla varustettuja aurinkovarjoja kuin sellaisia aurinkovarjoja, jotka voidaan kiinnittää kätevästi haluttuun pöytään tai tuoliin. Kymmenien eri värien ja mallien joukosta löydät varmasti omalle pihallesi täydellisen aurinkovarjon!

Puutarhaportti

Monet puutarhurit ja sisustamisesta kiinnostuneet ihmiset hakevat ulkotiloihinsa erilaisia asetelmia ja järjestystä, jotka tuovat tilaan uusia ulottuvuuksia. Yksi puutarhaportin parhaimmista puolista on se, että se sopii täydellisenä sisustuselementtinä toimimisen lisäksi kohottamaan merkittävällä tavalla puutarhan tai muun ulkotilan ilmettä. Mikä parasta, se ei vie juuri ollenkaan tilaa, mutta samalla jakaa puutarhasi tai pihasi useaan eri osaan, mikä tekee tilasta huomattavasti mielenkiintoisemman.

Tämän lisäksi Preecon monipuolisesta valikoimasta löytyvät puutarhaportit on mahdollista koristaa erilaisia köynnöksillä ja kasveilla, mikä puolestaan parantaa ulkotilan ilmapiiriä entisestään. Portit sopivat loistavasti myös pienempiin puutarhoihin käteväksi tilanjakajaksi samalla tavalla kuin vaikkapa tyylikkäät sisustussermit sisätiloissa.

Puutarhakeinu

Moni muistaa varmasti lapsuudestaan mummolan pihan keinut. Vaikka Preecon puutarhakeinuilla meno ei välttämättä ylly aivan näin hurjaksi, toimivat nämä terassikalusteet täydellisenä lisänä puutarhaan kuin puutarhaan. Ergonomisesti suunnitelluissa puutarhakeinuissa vierähtää helposti tunti jos toinenkin, sillä tukeva, mutta samalla ilmavasti liikkuva keinu saa kiireisemmänkin mielen rentoutumaan.

Käyttömukavuutensa ansiosta Preecon puutarhakeinuista onkin kasvanut erittäin suosittuja tuotteita asiakkaiden keskuudessa, minkä vuoksi valikoimaa pyritään päivittämään tasaisin väliajoin uusilla malleilla ja yhä innovatiivisemmilla muotoiluilla. Valikoimasta löytyy monipuolisia vaihtoehtoja sekä perinteisten puutarhakeinujen ystäville että uusimpia trendisuuntauksia seuraaville sisustajille. Saatavien tuotteiden joukosta löytyy niin metallisia kuin puisia malleja, jotka kestävät laadukkaiden materiaaliensa ansiosta pitkään kovassakin käytössä. Samalta seisomalta voit tilata myös verkkokaupastamme upouuteen puutarhakeinuusi tyylikkäät pehmusteet.

Pihakalusteet ja vuoden 2023 trendituote

Mitä olisivatkaan Preecon puutarhakalusteet ilman ajattoman tyylikkäitä riipputuoleja? Riipputuolia on käytetty jo jonkin aikaa sekä paikkana, jossa istutaan ja loikoillaan, mutta myös sisustukseen kuuluvana elementtinä. Preecon äärimmäisen mukavat ja laadukkaista materiaaleista valmistetut riipputuolit kestävät käytössä pitkään ja tuovat sekä sisä- että ulkotiloihin rentoa ja boheemia vaikutelmaa.

Preecon valikoimasta löydät riipputuoleja moneen makuun ja budjettiin. Tuotteidemme joukosta löytyy sekä perinteisiä riippumattoja että tyylikkäitä korituoleja, jotka tuovat kertaheitolla sisustukseen huoletonta, mutta samalla tarkoin valittua tyyliä. Tilaa omasi vaikka heti!

Puutarhapenkit

Jos sinusta tuntuu siltä, että puutarha ulkokalusteet vielä kaipaavat pientä lisäpotkua, Preecon puutarhapenkit ovat tähän tilanteeseen loistava valinta! Preecon valikoimasta löytyvät puutarhapenkit ovat loistava lisä kotisi ulkosisustukseen, sillä ne muuntavat puutarhasi ja terassisi paikaksi, jossa on lupa rentoutua ja nauttia raikkaasti ulkoilmasta tuntikausien ajan.

Mukavuutensa lisäksi Preecon puutarhapenkit ovat upea sisustuselementti. Valikoimasta löytyvät tuotteet sopivat mainiosti moneen makuun, sillä värejä, materiaaleja, muotoja ja tyylejä puutarhapenkkien valikoimaan on päässyt aina kuvauksellisista romanttisista puutarhapenkeistä moderneihin ja hillityihin malleihin. Tilaa omasi jo tänään ja nopea toimituksemme kuljettaa sen sinulle suoraan kotiin jopa yhdessä arkipäivässä!

Pihakalusteet ulos

Tiesitkö jo, että Preecon tyylikkäitä ulkokalusteita varten et välttämättä tarvitse valtavaa puutarhaa tai terassia? Valikoimasta löytyy nimittäin ulkokalusteita moneen eri tilaan, oli kyseessä sitten idyllisen rivitalon takapiha taikka kerrostaloasunnon piskuinen parveke. Preecon ulko ja puutarhakalusteiden ansiosta varmistat, että löydät sopivat pihakalusteet ulos ilman suurempaa stressiä ja murhetta siitä, vievätkö ne jo valmiiksi pienellä parvekkeella tai terassilla liikaa tilaa.

Mikä parasta, nämä Preecon hyvälaatuiset ulkokalusteet sopivat korkealaatuisten materiaaliensa ansiosta säähän kuin säähän, joten niitä voi säilyttää parvekkeella tai vaikka terassin allasilla huoletta myös talven yli. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin pieniin illanistujaisiin kuin suurempiinkin grillijuhliin. Tuotteidemme joukkoon on päässyt myös pienempiä kahden tai neljän hengen ulkokalusteita, jotka mahtuvat kompaktin kokonsa puolesta lähes minne tahansa.

Aina halvat hinnat ja nopeat toimitukset

Pihakalusteet

Preeco pihakalusteet ovat aina saatavillasi kätevästi verkkokaupassa. Sivustoltamme löytyvien monipuolisten oppaiden avulla selvität kalusteiden mitat nopeasti ja helposti, jolloin voit olla varma, että postissa saapuu juuri oikean mallinen tuote. Lisäksi oppaamme kertovat sinulle tarkemmin eri tuotteiden materiaaleista ja kunnossapidosta, jonka ansiosta pystyt helposti päättämään, millaiset pihakalusteet sopivat juuri sinun pihallesi tai puutarhaasi.

Tilaamalla pihakalusteet Preecon verkkokaupasta saat tuotteillesi aina 30 päivän palautusoikeuden. Sinulla on siis runsaasti aikaa kokeilla ja päättää, onko tilaamasi tuote oikea vai haluatko sittenkin tilalle toisen mallin tai koon.


Lisäksi saat Preeco terassikalusteet terassille aina Suomen edullisimmilla hinnoilla varustettuna ja tuotevalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenmoiseen budjettiin. Jo kuuden vuoden kokemuksella sataprosenttisesti suomalainen Preeco tietää, mitä juuri sinä kalusteiltasi toivot.