Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Terassikalusteet

Tilaa terassikalusteet meiltä. Meillä terassikaluste tarjousviikot käynnissä nyt, joten toimi pian ja katso Suomen halvin hinta.

294 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Vaikka keittiötä kutsutaan kodin sieluksi, monille se on oma piha tai terassi. Ja mitäpä olisikaan terassi ilman terassikalusteita? Preecon laaja terassikalusteiden valikoima tarjoaa sinulle lukuisia eri vaihtoehtoja moneen eri Terassikalusteet hintatarpeeseen, oli kyseessä sitten omakotitalon, rivitalon tai vaikkapa oman kesämökin terassi. Oletko valmis laittamaan terassisi uuteen uskoon? Tutustu Preecon verkkokaupan laajaan terassikalusteiden valikoimaan!

Terassikalusteet valikoimaa moneen makuun ja budjettiin

Preecon terassikalusteiden valikoimasta tulet varmasti löytämään juuri sinulle ja perheellesi sopivat tuotteet. Meille on tärkeää, että vaihtoehtojen joukosta löytyy valikoimaa jokaiseen makuun ja myös jokaiseen budjettiin; muista siis kurkistaa myös verkkokauppamme terassikalusteet ale -puolelle, jossa sinua odottavat toinen toistaan paremmat alennustuotteet huikean edullisin hinnoin.

Rottinkiset terassikalusteet

Rottinkinen terassikaluste on loistava lisä terassille kuin terassille! Mikä parasta, tyylikkäästä ulkomuodostaan huolimatta rottinkiset terassikalusteet eivät tarvitse sen erikoisempia huoltotoimenpiteitä. Nämä terassikalusteet on mahdollista puhdistaa kätevästi tavallisen puhdistuksen tapaan, johon tarvitset vain hieman pesuainetta, lämmintä vettä ja puhtaan liinan. Pinnan kiillottamiseen ja puhdistamiseen käy mainiosti hammasharja ja pieni määrä lakkaa; näiden toimenpiteiden kautta maksimoit upeiden rottinkikalusteidesi käyttöiän!

Rottinki on materiaalina erittäin kestävää, joten kalusteet kestävät kovassakin käytössä pitkään. Kun haet uutta ilmettä terassillesi, ota ensin tilasta tarkat mitat ja vertaa niitä sitten Preecon käteviin koko-oppaisiin. Valikoimastamme löytyy niin upeita rottinkisohvia, piskuisia rottinkikoreja kuin ihastuttavia rottinkipöytiä. Jos tilaat sohvia tai tuoleja, älä myöskään unohda valita tuotteillesi yhteensopivia tyynyjä – valikoimasta löytyy tälläkin hetkellä useita eri värejä!

Puiset terassikalusteet

Terassikalusteiden tulee kestää säätä kuin säätä. Tästä syystä monet Preeco terassikalusteet on valmistettu todella kestävistä materiaaleista, minkä ansiosta niitä voidaan säilyttää ulkona myös talven yli. Yleisesti ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja tuotteita ovat esimerkiksi puiset terassikalusteet, joiden huolellisesti käsitelty puupinta kestää säätä kuin säätä.
Jos kalusteita pidetään ulkona vuoden ympäri, samalla kannattaa toki pitää mielessä, että näitä kalusteita on muistettava huoltaa myös säännöllisin väliajoin. Petsaamalla puiset terassikalusteet tasaisin väliajoin pidennät tuotteiden käyttöikää ja varmistat samalla, että niiden ulkomuoto pysyy uudenveroisena!
Puiset terassikalusteet sopivat loistavasti terassin lisäksi niin pihalle, parvekkeelle kuin puutarhaan.  Verkkokauppamme valikoimasta voit löytää monista eri materiaaleista valmistettuja puisia kalusteita, joiden joukosta voit valita vapaasti omat suosikkisi. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi eukalyptuksesta, setripuusta ja punapuusta valmistettuja portteja, pöytiä, tuolia, ruokailuryhmiä ja riipputuoleja, joiden avulla luot terassistasi paikan, jossa sekä mieli että sielu lepäävät.

Muista materiaaleista valmistetut terassikalusteet

Preecon valikoimasta löydät myös monipuoliset metalliset ja muoviset terassikalusteet. Erityisesti metallista valmistetut terassikalusteet ovat kestäviä ja käyttöiältään pitkiä tuotteita, jotka jaksavat kovassakin käytössä Terassikalusteetvuodesta toiseen. Lisäksi ne kestävät säätä mainiosti.
Metalliset terassikalusteet luovat terassille ja puutarhaan tuulahduksen entisaikojen nostalgista tunnelmaa. Vaikka metallia on käytetty pitkään raskaan teollisuuden materiaalina, siitä saadaan tämän päivän tekniikoilla muotoiltua todella hienovaraisia ja kauniita tuotteita. Preecon monipuolisesta valikoimasta voit löytää esimerkiksi metallisia penkkejä ja ruokailuryhmiä monissa eri väri- ja pintavaihtoehdoissa.
Samalla on tietysti syytä pitää mielessä, että metalli voi kuumentua kovassa auringonpaisteessa, joten suosittelemme nappaamaan mukaasi verkkokaupastamme tyylikkäät penkkien, tuolien ja sohvien pehmusteet, joiden upeat värit ja kuviot nostavat terassisi ilmeen täysin uuteen uskoon.
Muoviset terassikalusteet ovat puolestaan kevyen painonsa ansiosta helppoja kuljettaa, siirtää ja varastoida. Muoviset terassikalusteet ovat lähes huoltovapaita kalusteita ja samalla myös valikoimamme edullisimmasta päästä. Niiden käyttöikä on kuitenkin rottinkisiin, metallisiin ja puisiin terassikalusteisiin verattuna lyhyempi.

Unohtumattomia hetkiä perheen ja ystävien kanssa

Monet meistä viettävät terassilla runsaasti aikaa erityisesti kesäkuukausina. Sen lisäksi, että viihdymme puutarhatöiden parissa tai auringossa paistatellen, lempeistä kesäilloista nautitaan ulkona myös hyvän ruoan ja seuran ääressä. Kesäillan vietot yksin, perheen tai ystävien kanssa ovat unohtumattomia hetkiä, joita muistelemme vielä vuosienkin päästä. Tästä syystä myös tila, jossa aikaa vietetään, on suunniteltava niin, että siellä viihtyvät kaikki vauvasta vaariin.
Jos nautit ruokailusta terassilla kesän upeina iltoina, suuntaa katseesi Preecon ruokailuryhmiin ja valitse niiden joukosta oma suosikkisi. Jos taas suunnitelmissasi on rentoutua yksin uppoutuen esimerkiksi suosikkikirjasi pariin, vilkaise ihmeessä valikoimamme rentouttavia lepotuoleja tai boheemeja riippumattoja. Auringolta suojaan pääset Preecon aurinkovarjojen sekä laadukkaiden terassikatosten ansiosta, joita meiltä löytyy valikoimastamme niin puisena, vinyylisenä kuin metallisena; valitse vain joukosta oma suosikkisi!
Ennen terassikalusteostoksille lähtemistä on lisäksi tärkeää, että mietit jo etukäteen, millaiseen käyttötarkoitukseen lähdet tuotteita etsimään. Kutsumme sinut myös rohkeasti tutustumaan katalogiimme ja tuotteisiimme, joita selaamalla löydät varmasti uutta inspiraatioita ja ideoita seuraavan kesän terassitalkoisiin.

Terassikalusteet isommille ja pienemmille perheille

Terassikalusteet tarjousSen lisäksi, että otat huomioon, mihin tarkoitukseen ja mihin tilaan terassikalusteet ostetaan, samalla kannattaa myös pohtia, kuinka monen henkilön käyttöön terassikalusteet on tarkoitettu. Jos kalusteet on suunnattu omaan tai perheen käyttöön, voit selailla verkkokauppamme valikoimasta esimerkiksi 1, 2, 3 tai 4 hengen istuttavia sohvia, penkkejä sekä ruokailuryhmiä.
Jos haaveenasi on järjestää terassillasi illanistujaisia ja kutsua kylään sukulaisia ja ystäviä, tällöin terassikalusteiden suhteen kannattaa panostaa suurempaan istumapaikkojen määrään. Preecon kompaktien moduulisohvien ansiosta voit siirrellä, muokata ja rakentaa istumapaikkoja oman mielesi ja tarpeesi mukaan. Parempi terassi, parempi mieli – eikös se sanonta noin mennyt?