Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Terassikalusteet

Terassikalusteet ja puutarhakalusteet meiltä. Löydät valikoimastamme puutarhatuolit ja parveketuolit. Parvekkeille saatavilla myös edullinen parvekesetti. Tilaa nyt terassikalusteet edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella.

Tuotteita yhteensä 255 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 255 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Terassikalusteet kruunaavat terassin

terassikalusteetMitä olisikaan terassi ilman terassikalusteita, piha ilman pihakalusteita tai parveke, josta puuttuvat parvekekalusteet? Tutustu Preecon laajaan valikoimaaan, joka tarjoaa sinulle lukuisia eri vaihtoehtoja moneen eri tarpeeseen, oli kyseessä sitten omakotitaloon, rivitaloon tai vaikkapa kesämökille tulevat terassikalusteet. 

Edullinen hinta ja laatu samassa paketissa

Preecon terassikalusteet valikoimasta tulet varmasti löytämään juuri sinulle ja perheellesi sopivat tuotteet. Meille on tärkeää, että vaihtoehtojen joukosta löytyy valikoimaa jokaiseen makuun ja jokaiseen budjettiin; muista siis kurkistaa myös verkkokauppamme terassikalusteet ale - tarjoukset, jossa sinua odottavat toinen toistaan paremmat alennustuotteet huikean edullisin hinnoin. Katso parvekekalusteet valikoima, ja niiden loistavat tarjoukset. Aina halvin hinta myös ulkosohva kategoriassa.

terassikalusteet-hinta

Rottinkiset vaihtoehdot

Rottinkinen terassikaluste on aina loistava lisä terassille kuin terassille! Erityisesti rottinkinen terassisohva on erittäin suosittu! Mikä parasta, tyylikkäästä ulkomuodostaan huolimatta rottinkiset kalusteet kuten rottinkisohva, ei tarvitse sen erikoisempia huoltotoimenpiteitä.  Polyrottinki tuoli on mahdollista puhdistaa kätevästi tavallisen puhdistuksen tapaan, johon tarvitset vain hieman pesuainetta, lämmintä vettä ja puhtaan liinan. Pinnan kiillottamiseen ja puhdistamiseen käy mainiosti hammasharja ja pieni määrä lakkaa; näiden toimenpiteiden kautta maksimoit upeiden rottinkikalusteidesi käyttöiän.

Rottinki on materiaalina erittäin kestävää, joten kalusteet kestävät kovassakin käytössä pitkään. Kun haet uutta ilmettä terassillesi, ota ensin tilasta tarkat mitat ja vertaa niitä sitten koko-oppaisiin. Valikoimastamme löytyy niin upeita rottinkisohvia, piskuisia rottinkikoreja kuin ihastuttavia rottinkipöytiä. Jos hankinnassa on ulkosohva, terassisohva tai terassituolit, älä myöskään unohda valita tuotteillesi yhteensopivia tyynyjä – valikoimasta löytyy tälläkin hetkellä useita eri värejä!

Puiset vaihtoehdot

terassikalusteet-tarjousTerassikalusteiden tulee kestää säätä kuin säätä. Tästä syystä monet terassikalusteet on valmistettu todella kestävistä materiaaleista, minkä ansiosta niitä voidaan säilyttää ulkona myös talven yli. Yleisesti ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja tuotteita ovat esimerkiksi puiset pihakalusteet, joiden huolellisesti käsitelty puupinta kestää säätä kuin säätä.

Puinen terassikalusto sopii loistavasti terassin lisäksi niin pihalle, parvekkeelle kuin puutarhaan.  Verkkokauppamme valikoimasta voit löytää monista eri materiaaleista valmistettuja puisia kalusteita, joiden joukosta voit valita vapaasti omat suosikkisi. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi eukalyptuksesta, setripuusta ja punapuusta valmistettuja portteja, pöytiä, tuolia, ruokailuryhmiä ja riipputuoleja, joiden avulla luot terassistasi paikan, jossa sekä mieli että sielu lepäävät.

Muista materiaaleista valmistetut terassikalusteet

Valikoimaamme kuuluu myös monipuolisia metallisia ja muovisia puutarhakalusteita. Erityisesti metallinen materiaali kalusteissa tekevät niistä kestäviä ja käyttöiältään pitkiä tuotteita, jotka jaksavat kovassakin käytössä vuodesta toiseen. Lisäksi ne kestävät säätä mainiosti.

puutarhakalusteet

Metalliset puutarhakalusteet

Metalliset kesäkalusteet luovat terassille ja puutarhaan tuulahduksen entisaikojen nostalgista tunnelmaa. Vaikka metallia on käytetty pitkään raskaan teollisuuden materiaalina, siitä saadaan tämän päivän tekniikoilla muotoiltua todella hienovaraisia ja kauniita tuotteita.

Samalla on tietysti syytä pitää mielessä, että metalli voi kuumentua kovassa auringonpaisteessa, joten suosittelemme nappaamaan mukaasi verkkokaupastamme tyylikkäät penkkien, tuolien ja sohvien pehmusteet, joiden upeat värit ja kuviot nostavat terassisi ilmeen täysin uuteen uskoon.

Muoviset puutarhakalusteet

ulkokalusteetMuoviset terassikalusteet ovat puolestaan kevyen painonsa ansiosta helppoja kuljettaa, siirtää ja varastoida. Muovinen puutarhatuoli on lähes huoltovapaa kaluste ja samalla myös valikoimamme edullisimmasta päästä. Niiden käyttöikä on kuitenkin muihin materiaali valikoimiin verrattuna lyhyempi.

Kalusteet pihalle

Monille meistä pihan puutarha on täydellinen paikka viettää aikaa kesäkuukausina. Sen lisäksi, että viihdymme puutarhatöiden parissa tai auringossa paistatellen, lempeistä kesäilloista nautitaan ulkona myös hyvän ruoan ja seuran ääressä. Kesäillan vietot yksin, perheen tai ystävien kanssa ovat unohtumattomia hetkiä, joita muistelemme vielä vuosienkin päästä. Tästä syystä myös tila, jossa aikaa vietetään, on suunniteltava niin, että siellä viihtyvät kaikki vauvasta vaariin.

parvekekalusteet

Puutarhakalusteet mahdollistavat ulkona ruokailun

Jos nautit ruokailusta terassilla kesän upeina iltoina, suuntaa katseesi terassipöytä valikoimaan ja valitse niiden joukosta oma suosikkisi. Jos taas suunnitelmissasi on rentoutua yksin uppoutuen esimerkiksi suosikkikirjan pariin, vilkaise ihmeessä valikoimamme riipputuoli, aurinkopesä, lepotuoli ja riippumatto tuotteet. Auringolta suojaan pääset aurinkovarjojen sekä laadukkaiden terassikatosten ansiosta, joita meiltä löytyy valikoimastamme niin puisena, vinyylisenä kuin metallisena; valitse joukosta oma suosikkisi.

Tilaa puutarhakalusteet käyttötarkoituksen mukaan

puutarhakalusteet-aleEnnen terassikalusteostoksille lähtemistä on lisäksi tärkeää, että mietit jo etukäteen, millaiseen käyttötarkoitukseen lähdet tuotteita etsimään. Kutsumme sinut myös rohkeasti tutustumaan katalogiimme ja tuotteisiimme, joita selaamalla löydät varmasti uudet terassi-, puutarha- ja parvekekalusteet. Jos tarvitset tilan säästäjiä, katso taittopöydät läpi!

Puutarhakalusteet jotka sopivat isommille ja pienemmille perheille

Sen lisäksi, että otat huomioon, mihin tarkoitukseen ja mihin tilaan terassikalusteet ostetaan, samalla kannattaa myös pohtia, kuinka monen henkilön käyttöön pihan kalusteet on tarkoitettu. Jos kalusteet on suunnattu omaan tai perheen käyttöön, voit selailla verkkokauppamme valikoimasta esimerkiksi 1, 2, 3 tai 4 hengen istuttavia sohvia, penkkejä sekä ruokailuryhmiä.