Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Sähköpöydät

Sähköpöydät

Tilaa paras sähköpöytä meiltä. Sähköpöydät jopa 50% alennuksella. Saatavilla useita eri malleja. Hyödynnä tarjous nyt ja osta ale hintaan!

27 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Sahkopoyta-kotiinSähköpöytä - mikä se on?

Sähköpöytä on korkeussäädettävä työpöytä. Korkeussäädettäviä työpöytiä on erilaisia, mutta sähkökäyttöinen työpöytä tarjoaa helpoimman ja nopeimman ratkaisun työtason tarkkaan säätöön. Työtason korkeutta voidaan säätä helposti nappia painamalla. Säätämällä työpöydän korkeutta voidaan ratkaisevasti vaikuttaa istuma-asentoon, ja näin parantaa työergonomiaa huomattavasti. 

Sähköpöytä osana työergonomiaa

Ihmistä ei ole luotu istumaan, mutta nykyaikaiset työtehtävät vaativat yhä useammin päätetyöskentelyä. On siis ensisijaisen tärkeää pyrkiä löytämään täydellinen istuma-asento niin kotiin kuin toimistoon. Huono työasento aiheuttaa jännitystä eri puolille kehoa, jonka seurauksena esimerkiksi selkä saattaa kipeytyä.

Sähköpöydän avulla työtaso voidaan säätää aina oikealle korkeudelle, jolloin käsien ja pään asento saadaan optimaaliseksi. Kyynärpäiden tulee muodostaa 90 asteen kulma työtasoon nähden. Jos työtaso on liian korkealla olkapäät alkavat nousta, joka aiheuttaa jännitystä hartioihin. Liian matalalla oleva pöytä taas pakottaa meidät katsomaan näyttöä alaspäin, joka jännittää niskalihaksia.

Sähköisesti säädettävällä pöydällä pöydän korkeutta voidaan vaihtaa portaattomasti, jolloin löydetään oikea työasento, ja kroppa voidaan pitää mahdollisimman rentona ja näin välttää kiputiloja. 

Koska sähköpöydän korkeutta voidaan vaihtaa vaivattomasti nappia painamalla, suosittelemme kokeilemaan työskentelyä myös seisten. Näin saadaan tauko istumiseen. Työasentoa on hyvä vaihtaa useita kertoja päivässä.

Muista hankkia myös laadukas työtuoli, jonka avulla saavutat täydellisen työasennon.

Tietokonepöytä sisustuksessa

Sähköpöytämallimme sopii erinomaisesti kaikenlaisiin sisustuksiin. Työtasot on valmistettu kestävästä MDF-levystä, ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä. Myös jalkojen väreissä löytyy valinnanvaraa. Simppelin, mutta tyylikkään muotoilun ansiosta sähköpöytä sopii erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen, mutta se on helppo sijoittaa myös muihin tyyleihin. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta pöydän ilmettä on helppo muuttaa sille sijoitettavilla tavaroilla. Esimerkiksi viherkasveilla saadaan helposti erittäin kotoisa tunnelma.

Sähköpöytä tuo toimistoon terveyttä ja hyvää oloa työympäristöön

Maailmalla jatkuvasti suosiotaan kasvattava säädettävä työpöytä on viime vuosina saanut ansaittua jalansijaa myös Suomessa. Sähköpöytä sopii sekä työpaikalle että myös kotona tehtävään etätyöhön. Kätevät, säädettävät sähköpöydät auttavat sekä työntekijöitä että työnantajia panostamaan työergonomiaan ja parempaan terveyteen. Säännöllisen istumatyön on todettu aiheuttavan sekä selkä- että erityisesti niska- ja hartiaseudun ikäviä vaivoja.

Kansainvälisesti on tutkittu myös sydän- ja verisuonisairauksien sekä säännöllisen istumatyön välistä yhteyttä. Ergonomiset sähköpöydät ovat tulleet jäädäkseen ja niiden käyttäjien määrä lisääntyy koko ajan paitsi globaalissa maailmassa myös Suomessa. Pitkäaikainen istumatyö vaikuttaa negatiivisesti sekä ryhtiin että yleiseen hyvinvointiin ja saattaa lisätä monien sairauksien riskiä. Säädettävässä sähköpöydässä on aina vuoden takuu ja hinta ei päätä huimaa.

Yleisesti on tiedossa, että liikkuminen parantaa verenkiertoa, jolloin elimistöön kertyy hormonien kaltaisia hyvinvointia tukevia aineita. Sähköpöytä on ihanteellinen ratkaisu jokaiselle säännöllisesti työskentelevälle henkilölle, sillä se pystyy mukautumaan jokaisen henkilön pituuden, painon ja työskentelyolosuhteiden mukaiseksi. Sähköpöytä näyttäisi siis olevan täydellinen ratkaisu nopeatahtiseen ja tiiviseen työelämään.

Säädettävä sähköpöytä voisi olla lähitulevaisuudessa jokaisen toimiston terveyttä edistävä vakiovaruste, jossa sähköpöydän jalat toimivat muun muassa merkittävinä työhyvinvoinnin lisääjinä. Säädettävät jalat ehkäisevät selkä- ja jalkasärkyä, jota saattaa yleisesti esiintyä pitkän työpäivän aikana. Sähköpöytään kuuluvat jalat on usein varustettu myös laadukkailla karamoottoreilla, eli sähkökäyttöisillä laitteilla, joiden tehtävänä on luoda muokattavat ja optimaaliset säätöominaisuudet työssä käytettäviin sähköpöytiin.

Sähköpöytä ei ole hankintana kallis, vaan sen hinta on todella edullinen. Pöytä voi olla joko upouusi tai käytetty. Sähköpöytä käytetty on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi monille yksin- ja kevytyrittäjille. Jokaisella meiltä ostamallanne sähköpöydällä on aina vuoden takuu. Sairauksien ennaltaehkäisy ei ole milloinkaan ollut näin edullista ja helppoa. Terveydelle ei ole tapana koskaan asettaa hintaa ja laadukkaan sähköpöydän hinta onkin todella halpa verrattuna moniin terveyttä tukeviin laitteisiin tai valmisteisiin.

Sähköpöytiä jokaiseen makuun


Sähköpöytiä on olemassa sekä kaksi- että kolmimoottorisia. Käytännössä sähköpöydän tehtävänä on mahdollistaa työn tekeminen sekä istuen että seisten. Nostovoimaa sähköpöydillä voi olla parhaimmillaan jopa 100 kiloa. Sähköpöydät valitaan helposti kannessa käytetyn materiaalin, jalan värin tai työpaikalla olevan sisustuksen perusteella.

Sähköpöytien hinta-laatusuhde on todella loistava, joten sähköpöytien tuomiin hyötyihin kannattaa todellakin tutustua. Sähköpöydät ovat yleisesti varastotuotteita, mutta ne toimitetaan käyttäjille muutamassa arkipäivässä. Verkosta ostetun sähköpöydän hinta on aina edullinen ja se toimitetaan suoraan asiakkaan kotiin tai työpaikalle. Taidolla tehty ja kestävä sähköpöytä kestää isältä pojalle. Tutustu tuotteisiimme – sähköpöytämme ovat laadukkaita ja niiden hinta on todella kilpailukykyinen.

Säädettävä sähköpöytä on valmis työväline, jonka käytön oppii helposti. Mainittavia etuja on runsaasti, eli käyttäjä voi muuttaa työskentelyasentoaan useita kertoja päivän mittaan tai työskennellä yhdessä tai kahdessa itselleen parhaiten sopivassa asennossa. Käytännössä erittäin terveyttä edistävänä on pidetty mallia, jossa osa työpäivästä tehdään seisten ja toinen puoli istuen. Työasentoa voi siis vaihtaa helposti tarpeen ja mielialan mukaan.

Mukavien työskentelytapojen ja oikean ergonomian saavuttamisessa sähköpöydän säädettävyys on aina numero yksi. Oikeanlaisen sähköpöydän lisäksi myös laadukkaiden toimistotuolien merkitys on todella huomattava. Ergonomisten pöytien ja toimistotuolien yhdistelmä tuo terveyttä ja hyvää oloa hartioille, niskalle ja selälle, sekä mahdollisesti osaltaan estää istumatyöstä johtuvien sydän- ja verisuonitautien kehittymistä. Kätevän sähköpöydän voi tilata helposti verkosta, on sitten kysymyksessä yksinyrittäjä tai isompi yritys. Sähköpöydällä on aina vuoden takuu ja sen hinta on todella edullinen.

Nykyaikaisissa sähköpöydissä on myös kätevä automaattisesti toimiva törmäyssuoja ja tarvikekaukalo, jossa voi helposti säilyttää kyniä, klemmareita, muistilappuja ja muita tärkeitä toimistotarvikkeita. Sähköpöytien käyttäjillä on nykyään mistä valita, sillä pöytälevyjä saa erivärisinä- ja kokoisina sekä korkeutta voi säätää aina tilanteen mukaan. Joihinkin sähköpöytiin kuuluu myös kätevä digitaalinäyttö, jonka avulla työntekijä voi helposti säätää pöydän korkeutta. Hyvän ergonomian tuoma hyöty ei välttämättä maksa paljon, sillä hyvinvoinnin hinta tulee aina käyttäjän omaksi hyödyksi.

Alun perin sähköpöydät kehitettiin tuotekehityksen, varastojen ja erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Nykyään sähköpöydän käyttäjä voi olla lähes minkä tahansa alan ammattilainen, esimerkiksi fysioterapeutti tai digitaalisen mediatuotannon ammattilainen, kuten vaikkapa graafinen suunnittelija. Säädettävät sähköpöydät laittavat hetkessä työpaikan kalusteiden ergonomian kuntoon ja tuovat näin olleen hyvät työskentelyolosuhteet jokaiseen työpisteeseen. Sähköpöytä voi sisältää myös erilaisia kansivaihtoehtoja, jonka lisäksi pöytä toimii tarvittaessa myös kätevänä kulmapöytänä. Sähköpöydät sisältävät myös normaalisti pöytien kannessa olevan säätöpaneelin.

Hankintakustannuksia ajatellessa kannattaa aina muistaa pari tärkeää seikkaa, eli pöydän hinta on aina jo valmiiksi edullinen, jonka lisäksi sähköpöydät maksavat itsensä takaisin hyvin nopealla aikataululla. Lyhyesti siis sähköpöydät tuovat pelkkää säästöä sekä terveyteen että hankintakustannuksiin katsoen.

Kuinka käytän sähköpöytää?


Säädettävät sähköpöydät ovat työpisteen kunkkuja, jotka lisäävät sekä terveyttä että työssä viihtymistä. Sähköpöydät auttavat ehkäisemään sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoja että mahdollistavat käyttäjälle seisomisen ja istumisen vuorottelun työpäivän Sahkopoyta-hintaaikana. Nykyään erityisesti päivittäinen näyttöpäätetyö voi helposti aiheuttaa pitkän aikavälin kuluessa tuki- ja liikuntaelinvaivoja, joten työasentoa kannattaa vaihdella työpäivän kuluessa.

    Säädettävä sähköpöytä kannattaa asettaa sellaiseen korkeuteen, jossa työntekijän kädet voivat levätä pöydän pinnalla ja myös hartiat saavat olla lepoasennossa työskentelyn ajan. Pöytätason ollessa liian matalalla hartioihin tulee helposti venytystä, kun taas tason ollessa liian korkealla hartiat voivat jännittyä. Säädettävä sähköpöytä on todella mainio kaluste, sillä korkeutta voi helposti vaihtaa erilaisten kenkien mukaan. Käytännössä hyvinvoinnin hinta ei ole koskaan liian kallis, sillä esimerkiksi sähköpöytien tuomat hyödyt maksavat aina itsensä takaisin. Sairastaminen vähenee ja työ on usein mielekkäämpää, kun työympäristö toimii hyvin.

  • Työtilassa jalkojen alla oleva pehmustematto vähentää merkittävästi jalkojen kuormitusta varsinkin alaraajojen ja alaselän suhteen. Työpisteessä tai esimerkiksi isommassa tehdassalissa jalkojen alle voi asentaa myös sopivan korokkeen tai jalkatuen työskentelyn ajaksi.

  • Sähköpöydät lisäävät myös huomattavasti lihasaktiivisuutta verrattuna esimerkiksi istumiseen. Yleisesti on todettu, että lihasaktivisuus kolminkertaistuu verrattaessa muun muassa säännöllistä istumatyötä tekeviin henkilöihin. Käytännössä rasva ja energia palavat helpommin seisoen kuin vain istuen, jonka lisäksi säädettävä sähköpöytä voi parantaa myös päivittäistä työkykyä.

Säädä sähköpöytä itsellesi sopivaan asentoon


Sähköpöydistä kannattaa aina ottaa kaikki hyöty irti. Jokainen työntekijöitään ja näiden nykyistä ja tulevaa työkykyä ajatteleva yritys on varmasti joskus harkinnut sähköpöytien hankkimista, ellei sellaisia yrityksessä jo ole olemassa. Työhyvinvointi, työtehokkus ja oikea ergonomia ovat jo vuosia olleet erityisiä puheenaiheita sekä terveysasemilla, mediassa että työntekijöiden ja varsinkin työnantajien keskuudessa. Lisäksi sähköpöytä on erittäin toimiva työhyvinvointia lisäävä laite, jonka hinta on edullinen. Työpisteitä uusitaan ja niihin hankitaan sekä sähköpöytiä että ergonomisia työtuoleja. Minkälaisiin seikkoihin erilaisissa työpisteissä työskentelevien pitäisi sitten kiinnittää huomioita?

  • Sähköpöydän käyttäminen pitää aloittaa hitaalla temmolla, eli opetellen ja tarkkaillen omia työasentojaan. Hankittaessa sähköpöytiä työpaikalle on hyvä pitää palaveri tai kokous pöydän käytöstä ja ergonomisista työtavoista. Työpaikan esimies tai esimerkiksi työergonomiasta kertova luennoitsija on varmasti mieluisa vieras työpaikalla varsinkin silloin, kun kysymys on isommasta yrityksestä.


Internetistä löytyy myös runsaasti tietoa ja hyviä käyttökokemuksia. Pitkään työpisteellä seisominen on aivan liian yleistä, joten nykyään suositus on käyttää työpistettä seisoma-asennossa noin kahden tunnin ajan päivää kohden. Omaa kehoaan kannattaa aina kuunnella varsin tarkkaan, sillä se on ihmisen paras mittari. Sähköpöytien tarkoitus on tuoda helpostusta työpäivään, joten älä koskaan ylirasita itseäsi seisomalla tai istumalla. Sähköpöytä kestää kauan hyvin hoidettuna, on se sitten designpöytä tai isompi tai pienempi sähköpöytä. Lisäksi sähköpöydän hankinta on helppoa jokaiselle yritykselle, sillä pöydän hinta on halpa ja tuomme sen suoraan paikan päälle.

  • Vaihtele työasentoa, älä jämähdä työpisteen ääreen. Seiso ryhdikkäänä, mutta muista aina "ottaa rennosti". Ergonomiseen työasentoon kuuluu, että kädet ovat sujuvasti tuettuina ja kyynärvarsi kääntyneenä oikeaan asentoon noin 90 asteen kulmassa pöytään katsoen. Hartiat eivät saa työpäivän aikana jännittyä, vaan niiden pitää olla mahdollisimman rentoina. Huono työasento tuo tullessaan niska- ja hartiakipuja. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, joten sekä mielen että kehon pitää saada välillä levätä. Näyttöpisteen ääressä työskentelevän kannattaa siis välillä lepuuttaa katsettaan vaikka vain katsomalla ulos ikkunasta. Tietokoneen näytön yläreuna kannattaa pitää hiukan omien silmien tasoa alemmalla tasolla.

  • Liiku myös seisten


Ethän koskaan seiso tuntikausien ajan samassa asennossa. Siirrä välillä katsetta, käsiä ja jalkoja, kuten siirtelemällä jalkoja vuoron perään eteen tai taakse. Yksi hyvä keino on hakea välillä vaikka lasillinen vettä työpisteelle, sillä veden juominen edistää niin ikään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Keinoja on paljon; jalkoja kannattaa esimerkiksi välillä rentouttaa nousemalla päkiöille, jolloin verenkierto paranee. Verenkierron paraneminen edistää tehokkasti lihasten hapensaantia ja vähentää jalkojen turvotusta.

  • Seisomatyö ja betonilattia ovat aina huono yhdistelmä.


Minkälainen lattia työpaikallasi tai työpisteessäsi on? Tiesitkö, että seisontatyö erittäin kovalla alustalla, kuten betonilattialla on jalkojen verenkierrolle haitaksi. Kova, tasainen alusta vaatii säännöllistä jalkatyöskentelyä, kuten esimerkiksi pieniä asennonvaihdoksia. Säännöllinen ja tärkeä nestekierto sekä lihasten jaksaminen vaativat liikunnallista aktiviteettia myös seisomatyön aikana.

  • Puhelin kulkee aina omistajansa mukana. Nykyään lähes jokaisella on jokin älylaite, kuten matkapuhelin tai tabletti, johon voi asentaa vaikkapa työasentojen vaihtamisesta kertovan aplikaation. Suotta ei sanota, että useita tunteja kestävä istumatyö voi heikentää huomattavasti terveyttä. Sähköpöydät auttavat pitämään työasennot mahdollisimman ergonomisina, mutta myös lyhyet tauot seisomatyön ohessa auttavat lepuuttamaan jalkojen lihaksia työpäivän aikana.

Miten paljon istut työpäivän aikana?


Teetkö seisoma- vai istumatyötä? Oletko palkkatyössä vai itsenäinen yrittäjä, eli oma työnantajasi? Tiesitkö, että säädettävä sähköpöytä on edullinen ratkaisu parantaa työympäristöön, omaan työhön ja käytössä oleviin työvälineisiin liittyvää työergonomiaa. Säädettävän työpöydän hankit meiltä helposti verkossa. Kätevät sähköpöydät sopivat nykyaikaisen työympäristön tarpeisiin ja pöydällä on aina mukava 1 vuoden takuu. Oikein valitut ergonomiset sähköpöydät voivat osaltaan auttaa ennaltaehkäisemään muun muassa tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

Tilaamalla meiltä saat aitoa suomenkielistä asiakaspalvelua, käytettävissä on myös erilaisia toimitusvaihtoehtoja ja monia maksutapoja. Tilaajana voit aina olla helposti yhteydessä asiakaspalveluumme ja sivustolla käytettävänäsi on kätevä kysymyksiä ja vastauksia sisältävä faq-osio.

Toimitamme tavarat tilaajan meille ilmoittamaan osoitteeseen helposti ja nopeasti. Viime vuosikymmeninä on työergonomiaan kiinnitetty runsaasti huomiota. Ihmiset ovat lisäksi lähteneet iltaisin lenkille päivittäisen istumatyön lisäksi, ja työssä sekä kouluissa on opittu istumaan selkä suorana. Työasentojen vaihtaminen, oikeanlainen säädettävä työpöytä ja oikea tietokoneen näytön korkeus auttavat työskentelemään ergonomisesti, huolimatta siitä minkälaista työtä parhaillaan tekee.

Heitetään ilmaan lopuksi ajankohtainen kysymys, eli joko teidän toimistollanne on käytössä oikeanlaiset, säädettävissä olevat sähköpöydät? Kaiken tarvittavan työergonomian parantamiseen saat kätevästi meiltä – nopeasti ja edullisesti. Hanki kätevät sähköpöydät jokaisen työntekijäsi tai itsesi käyttöön. Tilaa sähköpöydät kätevästi verkosta, tuotteiden toimitus on nopeaa ja hinta halpa. Me toimitamme sähköpöydät suoraan asiakkaan kotiin tai työpaikalle.