Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

AirTrack

Tilaa edullinen AirTrack meiltä. Ilmavolttirata nyt alkaen 129.95€. Valitse valikoimasta omasi.

28 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

AirTrack ilmavolttirata - Monipuolinen treeni- ja leikkialusta

airtrackSuureen suosioon ovat nyt nousseet AirTrack ilmavolttiradat. Patjan näköinen tuote on alun perin tarkoitettu jäljittelemään permantoa ja joustolattiaa, jotta voimistelijat voisivat harjoitella liikkeitä kotioloissakin. Tuotteella on kuitenkin paljon muitakin käyttötarkoituksia, vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkea patjalla pystyy tekemään. 

AirTrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä koko perheen liikunta- ja leikkiväline. Lapset voivat temppuilla ja pomppia turvallisesti Airtrackin päällä, sen tehokkaan iskunvaimennuksen takia. Aikuiset sen sijaan voivat käyttää sitä esimerkiksi jumppapatjana tai voimistelu harjoituksiin.

Ilmatäyttöisyyden takia patjan joustavuutta pystyy säätämään lisäämälla- tai vähentämällä ilmaa. Vaihtelevan joustavuuden takia AirTrack sopii eri kokoisille ja painoisille ihmisille, sekä moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen.

Koska AirTrack on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä PVC-materiaalista, sitä voi käyttää niin sisällä, kuin ulkonakin. Patja kestää epätasaisen maan ja pienempien lemmikkien kynnet. Patja on helppo putsata liasta ja roskista, joten se sopii vaikka alustaksi piknikille.

Laadukkaat Air Track tuotteet ovat käsintehtyjä ja jokaisen tuotteen laatu varmistetaan jopa kolme kertaa ennen niiden siirtämistä myyntiin. Patjat ovat niin laadukkaita, että niitä käytetään jopa Hollywood elokuvien kuvauksissa turva-alustoina.

AirTrack ilmavolttirata - Erilaiset käyttötarkoitukset

AirTrack ilmavolttirata mahdollistaa monet eri käyttötarkoitukset, urheilusta rentoutumiseen. Urheilumielessä Airtrack alusta soveltuu oivallisesti oman kehon painoharjoituksiin. Patjan saa täytettyä tarpeeksi jäykäksi, jotta siinä pystyy tekemään punnerruksia, vatsalihaksia ja muita treenausliikkeitä. 

Ilmavolttirata on loistava jumppa- ja treenialusta. Paksuutensa ansiosta kova lattia, tai epätasainen maa ei tunnu patjan läpi, vähentäen asentovirheitä liikkeitä tehdessä. Alusta vähentää tärähdyksiä, joten monet nivelvaivaiset pystyvät suorittamaan haastaviakin liikkeitä turvallisesti. Alustalla ei tarvita erillisiä jumppakenkiä riippuen liikkeistä mitä aiotaan suorittaa, minkä takia myös pienemmät lihakset jalkaterissä ja säärissä vahvistuvat. Airtrack alustan kellumisen ansiosta voit suorittaa treenaus-, venyttely- ja joogaliikeitä vaikka veden päällä. 

Suurempikokoiset AirTrack patjat toimivat myös vesilautoina. Oli tarkoituksena sitten loikoilu auringossa tai treenaaminen veden päällä, soveltuu AirTrackki siihen loistavasti. Sivukahvojen ja pitävän pinnan ansiosta laudan päälle on helppo kiivetä vedestä. Jos kuitenkin tarkoituksena on kulkea pidempiä matkoja veden päällä, suosittelemme mielummin SUP-lautaa. Muista kelluntaliivien käyttö vedessä.

Loistavan säädettävän kimmoisuutensa ansiosta, AirTrack soveltuu turva-alustaksi parkourissa, stunteissa ja muissa tempuissa. Alusta joustaa pehmentääkseen siihen törmäämistä, jonka takia se vähentää mahdollisten vaurioiden tulemista kehoon. AirTrack tyylisiä alustoja käytetään Hollywood elokuvien stuntti kohtauksissa, niiden turvallisuuden takia.

Lapset ja kevyemmät ihmiset suorittavat kaikenlaiset pomput alustalla turvallisesti. AirTrack ilmavolttirata soveltuu trampoliiniksi tai vaikka pomppulinnan pohjaksi ja seiniksi. Parhaiden pomppujen saamiseksi, täytä patja tarpeeksi kimmoisaksi. Tietenkin AirTrack toimii myös sen alkuperäisessä tarkoituksessa, permantona ja joustolattiana voimistelijoita varten. Alusta antaa tarvittavan kimmoisuuden vaativimpien pomppujen ja temppujen turvalliseen harjoittelemiseen.

Maaston kestävyyden ja helpon kuljettamisen takia patjaa soveltuu myös alustaksi vaikka piknikeille, tai telttaan nukkumisalustaksi. AirTrack toimii muiden ilmapatjojen lailla loistavana väliaikaisena nukkumisalustana.

AirTrack ilmavolttirata - Muodot ja Mallit

airtrack-hintaAirTrack tuotteita on saatavilla eri muodoissa ja tyypeissä. Seuraavaksi olemme listanneet erilaisia asioita mitä kannattaa harkita ilmavolttirata ostossa.

  • - Pituus. Mallista riippuen patjojen pituudet vaihtelevat 3 metristä, jopa 16 metriin. Pituutta valitessa kannattaa harkita mihin käyttötarkoitukseen ilmapatja on tulossa. Jos ei ole harjoittelemassa voimistelu hyppysarjoja, ei välttämättä tarvitse pitkää patjaa. Jos on ostanut lyhyemmän ilmapatjan ja haluaa pidentää sitä, löytyy lisävarusteista Air Track connector liitin, jolla pystyy yhdistämään kaksi patjaa toisiinsa.
  • - Leveys. Patjojen leveydet vaihtelevat 1 - 2 metrin välillä. Peruskäyttöön riittää metrin levyinen AirTrack ilmavolttirata, jos taas tarkoituksena on suorittaa haastavampia temppuja, suositellaan hankkimaan leveämpi rata.
  • - Paksuus. Ilmavolttiratoja on saatavilla eri paksuuksilla. Paksuudet vaihtelevat 10 - 30 cm välillä, mutta korokkeina käytettäviä patjoja voi löytyä paksumpina. 10cm paksuus riittää lasten temppuiluun ja aikuisten voimistelu harjoituksiin. Jos tarkoituksena on tehdä vaativampia temppuja ja henkilö on painavampi, on suositeltavaa hankkia paksumpi alusta.
  • - Paino. Ilmavolttiradat ovat painoiltaan 10-20 kg välillä, mallista riippuen. Kevyen painonsa ansiosta alustaa on helppo kuljettaa mukana minne vain. Käyttämällä AirTrack kantokassia, kuljetat tuotteen vielä helpommin, vaikka vaellusretkelle mukaan.
  • - Muodot. Suurin osa AirTrack alustoista on suorakulmion muotoisia, mutta mallista riippuen niitä on saatavilla myös pyöreinä, neliöinä tai jopa sydämen muotoisena.
  • - Airbeam. Puisen puomin tilalle on saatavilla ilmatäytteinen tasapainopuomi Airbeam. Kapealla tasapainopuomilla harjoitat tasapainoasi vaikka kotoolta käsin. Se on helppo kuljettaa ja yhtä helppokäyttöinen, kuin perinteinen puinen puomi. 
  • - Airblock. Ponnahdusalastuna yksinään tai muiden AirTrack tuotteiden kanssa harjoitteluun soveltuu täydellisesti Airblock alusta. Yhdistä AirTrack alusta ja Airblock ponnahduslauta täydellisen permanto harjoituksen saamiseksi. Ilmatäytteinen ponnahdusalusta on kevyt ja helppo kuljettaa mukana.

Lisävarusteet

AirTrack ilmavolttiratoihin on saatavilla monia erilaisia lisävarusteita. Saatavana on muun muassa seuraavia.

Kantokassi - Useimmissa AirTrack tuotteissa on saatavilla mukana kantokassi. Kantokassissa kulkee rullattu AirTrack ilmavolttirata helposti mukana minne vain. 

Sähköpumppu - Isoimpiin AirTrack tuotteisiin kuuluu yleensä mukaan sähköpumppu. Pumpun avulla täytät AirTrackin nopeasti käyttökuntoon. Tarkista tuotekuvauksesta kuuluuko pumppu tuotteen mukaan.

Jalkapumppu - Pienempiä AirTrack tuotteita voi täyttää helposti jalkapumpulla. Jalkapumppu voi kuulua tuotteen mukaan, varmista se tuotekuvauksesta.

Ilmavolttirata, liitin - Jos tarvetta tulee yhdistää kaksi patjaa saadakseen pidemmän radan, on siihen olemassa liitinkappale. Liitinkappale yhdistää patjat saumattomasti tarrapinnoilla.

Materiaalit

Kaikki AirTrack ilmavolttiradatojen pinta ja sisus on valmistettu laadukkaasta PVC-materiaalista. Sisus on läpitikattu (drop stitch), jonka takia se kestää maan epätasaisuudet ja pienten eläinten kynnet. Saumat ovat liitetty toisiinsa sulauttamalla ne yhteen ja liittämälle ylimääräinen kerros sauman päälle. Kaikki ilmavolttiradat ovat valmistettu testatusta ja myrkyttömästä materiaalista.

Air Track ilmavolttirata - Huomioitavaa

Ilmavolttiradan käytössä ja ennen sen ostamista, on hyvä ottaa seuraavia asioita huomioon.

airtrack-tarjousKäyttö - Jos käytät ilmavolttirataa turva-alustana, varmista että siinä on ilmanpaineet tarpeeksi korkealla, varmistaakseen sen tarvittavan kimmoisuuden. Ulkokäytössä tarkista maaperä, ettei siinä ole kiviä tai oksia mitkä voivat puhkaista reiän alustaan.

Mitat - Riippuen mihin käyttötarkoitukseen AirTrack ilmavolttirata pääsääntöisesti tulee, tulee valita sen koko. Jos tarkoituksena on rauhallisemmat treenaus- tai temppuliikkeet, riittää 3 metriä pitkä lauta. Jos taas haluna on suorittaa suurempia pomppuja tai käyttää alustaa trampoliinina, on suositeltavaa hankkia vähintään 5 metriä pitkä lauta.

Elinikä - Laadukkaimmat AirTrack ilmavolttiradat ovat kestäneet asiakkailla käyttöä jopa seitsemän vuotta. Ilmapatjan elinikä riippuu paljon siitä, kuinka sitä käytetään ja säilytetään. Panostamalla laatuun ja huolehtimalla alustasta, on ilmavolttirata loistava sijoitus pidemmälle ajalle.

Huolto - Ennen pakkaamista, puhdista ilmavolttirata ja kuivaa sen pinta. Patjaa on hyvä pestä välillä laimealla pesuaineella, vähentääkseen likaa ja hajuja. Rullaa patja kasaan alareunasta aloittaen ja sido se narulla tai pakkaa se säilytys- tai kantokassiin.

Säilytys - AirTrack ilmavolttirata voidaan säilyttää niin sisä-, kuin ulkovarastossakin, kunhan se on kuiva. Sen on suositeltavaa olla säilytyksessä joko venttiili auki rullallaan tai kevyesti täytettynä. AirTrackki on oltava suojattuna auringon valolta, vedeltä ja lumelta. Ennen säilytystä, varmista että ilmavolttirata on täysin kuiva. Pitkään pakkasessa ollutta AirTrackin käsittelyä ei suositella, ennen kuin se on lämminnyt huoneenlämpöiseksi.

Täyttö - AirTrack ilmavolttirata ei tarvitse kallista sähköpumppua sen täyttöön. Isommatkin tuotteet tulevat täyteen jalkapumpulla noin 5 minuutissa. Jalka- tai sähköpumppu kuuluvat yleensä AirTrack tuotteen mukaan, tarkista kuuluvuus tuotekuvauksesta.

Tilaa Air Track ilmavolttirata Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat AirTrack tuotteet sisä- ja ulkokäyttöön. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan AirTrack ilmavolttiradan. Ilmavolttiratojen hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Voit valita AirTrack-alustasi värin, esimerkkeinä musta, sininen tai pinkki.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. AirTrack voimistelualusta voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa ilmavolttirata Preeco-tilillä tai -laskulla.

Ilmalla täytettävä AirTrack ilmavolttirata toimitus on ilmainen lähimpään noutopisteeseen ja pienellä lisämaksulla vaikka suoraan kotiovelle. Kaikissa AirTrackeissä on 12 kuukauden takuu ja 14 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä ilmavolttirata on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Sivuiltamme löydät asiakkaiden AirTrack arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa ilmavolttirata tai voimistelualusta valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.

Yhteenveto

AirTrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä monenlaiseen sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva tuote. Alun perin permannoksi suunniteltu alusta toimii loistavasti myös, treenaamisessa, venyttelyssä, trampoliinina, vesilauttana, turva- tai jopa nukkumisalustana.

AirTrack tuotteita on saatavilla monen kokoisina ja muotoisina. Koot ja muodot ovat suositeltavaa harkita tuotteen käyttötarkoituksen mukaan. Pienemmät soveltuvat treenaamiseen ja venyttelyyn, isoimmat taas haastavampien temppujen tekoon.

Ilmavolttirata on valmistettu laadukkaasta PVC-materiaalista. Hyvin huollettuna ja säilytettynä se kestää monta vuotta, paljon käytettynäkin. AirTrack on helppo hoitoinen, siitä ei tarvitse kuin putsata roskat ja kuivata ennen säilyttämistä. Säilytä tuote aina täysin kuivana, sääsuojassa.

Laadukkaat Air Track tuotteet ovat saatavilla Preeco verkkokaupasta. Preeco:lta tilaat ilmavolttiradan edullisesti ja turvallisesti. On kannattavaa tilata Preeco:lta heti,  ennen kuin saatavilla olevat tarjoukset päättyvät.