Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 74,00 € - 520,00 €

Väri

Väri

Tyyppi

Tyyppi

Yöpöydät

Yöpöytä nyt edullisesti meiltä. Jokaiselle sopivat yöpöydät löydät meiltä. Tilaa yöpöytä nyt, ennen kuin tarjoukset loppuvat!

Tuotteita yhteensä 158 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 158 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Yöpöytä sängyn vieressä, makuuhuoneen monikäyttöinen huonekalu

yöpöytäYöpöydät ovat yhtä tärkeä kaluste, kuin mikä tahansa muukin. Siihen asettamalla puhelimen ja juomalasin pidät ne käden ulottuvilla samalla kun makoilet sängyssä. Herätyskellonkin saa sammutettua ennen kuin muut henkilöt huoneistossa häiriintyvät siitä liikaa, kun se on vieressä yöpöydällä.

Tyylikkäällä yöpöydällä viimeistelet makuuhuoneen sisustuksen. Parisänkyyn tulevien yöpöytien ei välttämättä tarvitse olla samaa sarjaa, vaan ne voivat olla erilaisia, riippuen käyttäjien tyyleistä ja tarpeista. Toinen yöpöytä voi esimerkiksi sisältää enemmän säilytystilaa. Sisustukseen sopivat yöpöydät toimivat katseenvangitsijana. Pöytiä on saatavilla eri mallisina, kokoisina, värisinä ja materiaaleina.

Yöpöydät sopivat muihinkin huoneisiin, kuin makuuhuoneeseen. Yöpöytiä voi käyttää esimerkiksi olohuoneessa sivupöytänä sohvan vieressä, kaukosäätimelle tai vesilasille. Vieraiden kannalta vierashuoneessa toiseksi tärkein kaluste, heti sängyn jälkeen on yöpöytä tai lipasto, mihin vieraat voivat laittaa arvoesineensä talteen yön ajaksi. Yöpöydät ovat käyttöisyydeltään kuin muutkin lipastot ja kaapistot, vain pienempi kokoisia.

Yöpöytä - Säilytystila

Sängyn vieressä voi olla tarvetta säilytystilalle. Parhaimmillaan voit säilyttää kaiken tarvittavan yöpöydän päällä, hyllyillä tai laatikostoissa. Laatikollisessa mallissa voit säilyttää tavarat pois näkyviltä, ja pitää pöydän päällä vain kirjaa, puhelinta, herätyskelloa ja lamppua. Jos yöpöydät eivät sisällä tarpeeksi säilytystilaa, kannattaa tarkistaa sohvapöydät-, kaapit- ja lipastot kategoriat. Jos tarvetta ei ole säilytystilalle, voi hankkia yhden tai useamman pienen ja siron yöpöydän.

Yöpöytä - Materiaali

Meiltä yöpöytiä on saatavilla monissa eri materiaaleissa. Jos etsit edullista ja kestävää vaihtoehtoa, valitse MDF-levystä valmistettu yöpöytä. MDF-pöydät on saatavilla monissa eri väreissä, esimerkiksi musta, valkoinen, harmaa tai puun väri. 

Klassiset puusta valmistetut yöpöydät tuovat rustiikkista tunnelmaa makuuhuoneeseen. Riippuen käytetystä puusta, pöytien hinta voi olla kalliimpi, kuin muut materiaalit. Yleisimmät huonekaluissa käytetyt puut ovat mänty ja kuusi, mutta valikoimastamme löytyvät myös eksoottisimmat puut, kuten akaasiapuu ja mangopuu.

Kierrätetystä puusta valmistetut yöpöydät ovat uniikkeja, jokainen tuote eroaa hieman toisestaan ulkonäöllisesti. Uusiokäytetty puu on tukeva ja kestävä valinta yöpöydäksi. Kierrätetyn materiaalin ansiosta se on myös ympäristöystävällinen valinta.

Modernimman ja simppelimmän ulkonäön saa teräksisellä yöpöydällä. Tukeva teräsrunko ja lasitasot ovat sopiva valinta jokaiseen sisustukseen ja ne ovat hinnaltaan edullisia. Teräsrunkoja on saatavilla monissa eri muodoissa ja väreissä.

Ennen ostoa

yöpöytä-hintaEnnen kuin yöpöytä siirtyy ostoskoriin, kannattaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Tyyli

Yöpöydät viimeistelevät sisustuksen makuuhuoneessa, pöytien tyylit voidaan valita sopimaan sisustukseen tai erottumaan muusta tehosteena. Pöytiä on saatavilla kaikenlaissa tyyleissä, joten oikeanlaisen löytäminen sisustukseen on helppoa. Varmista, että makuuhuoneen tyyli on rauhaisa, jotta siellä yön viettäminen on mahdollisimman mukavaa.

Sijoitus

Onko pöytä tulossa makuuhuoneeseen vai jonnekin muualle? Yöpöytä sopii myös olohuoneeseen tai jopa vessaan tavaroiden säilytykseen. Pöytiä voi sijoittaa yhden tai useamman huoneeseen, jos tilaa ei ole isommalle kaapistolle. Mittaa yöpöydälle suunniteltu paikka ja tarkista tuotetiedoista, että pöytä on varmasti sopiva.

Koko

Makuuhuone on usein ahdas, eikä suurille yöpöydille ole tilaa. Pöytiä on saatavilla pienistä isoihin ja eri korkeuksilla. Yöpöydän korkeus kannattaa olla samalla korkeudella sängyn kanssa, näin pääsee käsiksi helpommin sen päällä säilytettäviin esineisiin. Jos tapana on säilyttää paljon asioita yöpöydällä, suurempi kokoinen yöpöydän taso tai hyllyt ja laatikostot voivat olla hyvä ratkaisu, näin yöpöytä ei näytä liian täytetyltä ja epäsiistiltä. Katso tuotetiedoista tuotteen leveys, syvyys ja korkeus.

Hinta

yöpöytä-tarjousYöpöytiä on saatavana monista eri verkkokaupoista. Niitä on helppo verrata keskenään ja löytää sopivat hinta-laatusuhteiset tuotteet. Yöpöydän korvikkeeksi voi sopia myös sohvapöytä tai sivupöytä, joten niidenkin hinta kannattaa verrata keskenään.

Tilaa yöpöydät Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat yöpöydät. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti käytännöllinen yöpöytä. Yöpöytien hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Voit valita yöpöydän värin, esimerkkeinä valkoinen, musta, kuin myös puun väri.

Jos tarvitse lisää tietoa pöydistä, asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.