Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 39,00 € - 3 980,00 €

Väri

Väri

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Materiaali

Materiaali

Istuinmäärä

Istuinmäärä

Ruokapöydän koko

Ruokapöydän koko

Runko

Runko

Terassisohva

Tuotteita yhteensä 187 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 187 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Terassisohva ostajan opas: Valitse täydellinen ulkokaluste

puutarhakalusteet

Terassisohva on kodin ulkotilojen ehdoton mukavuuden lähde. Kun valitset terassillesi sohvan, tuot olohuoneesi mukavuuden ulkoilmaan ja luot täydellisen paikan rentoutumiselle. Terassin sohva voi olla modulaarinen, jolloin pystyt itse kokoamaan juuri sinun tarpeisiisi ja tilaasi sopivan kokonaisuuden. Tuotevalikoima on laaja, ja sieltä löydät myös varmasti tyyliisi sopivan vaihtoehdon, olipa kyseessä sitten perinteinen puusohva tai moderni polyrottinkinen kaluste.

Oikean terassisohvan valinnassa on tärkeää miettiä, mihin käyttöön ja millaisiin sääolosuhteisiin se tulee. Onko tarkoituksesi ottaa aurinkoa divaanisohvalla, tarvitsetko lisäistumapaikkoja suuriin puutarhajuhliin vai haluatko vain paikan, jossa voit nauttia aamukahvisi raikkaassa ulkoilmassa? Eli käytännöllisyyden ohella myös sohvan säänkestävyys on olennainen seikka.

Kun teet hankintaa, tarkasta myös sohvan lisävarusteet ja ylläpidon helppous. Istuintyynyt ja suojapeitteet pidentävät käyttöikää ja lisäävät mukavuutta, ja laadukkaat materiaalit takaavat, että terassisohvasi kestää käytössä vuodesta toiseen. Kätevä toimitus kotiin mahdollistaa sen, että saat nauttia uudesta sohvastasi nopeasti ja vaivattomasti.

Terassisohvan Valinta

Valitessasi terassisohvaa, tärkeää on huomioida tilan koko, materiaalin laatu ja kestävyys, valinnan monipuolisuus sekä budjettisi. Oikea sohva tekee terassista, parvekkeesta tai puutarhasta viihtyisän paikan rentoutumiselle.

Soveltuvuus Eri Tiloille

Valitessasi sohvaa terassille tai pihalle tai parvekkeelle, mittaa tilan koko tarkasti. Varmista, että sohva sopii tilaan jättäen riittävästi kulkutilaa terassille. Kun puhutaan puutarhasta tai pihalle sijoitettavista sohvista, harkitse kestävyyden lisäksi sohvan siirrettävyyttä.

Materiaalivaihtoehdot

Materiaalin valintaan vaikuttavat ulkokäyttöön tarkoitetun sohvan säänkestävyys ja helppohoitoisuus. Yleisiä materiaaleja ovat:

  • Polyrottinki: Tekokuitu, kestävä ja helppo pitää puhtaana

  • Puu: Luonnollinen vaihtoehto, vaatii säännöllistä kunnossapitoa

  • Metalli: Usein alumiinia, ruostumaton ja tukeva

Polyrottinkisohva on säänkestävä valinta

Polyrottinki on erinomainen valinta, jos etsit säänkestävää ja vähän huoltoa vaativaa sohvaa. Materiaalin ansiosta sohvat kestävät hyvin UV-säteilyä ja kosteutta. Polyrottingista valmistettuja sohvia on saatavilla useissa väreissä, kuten musta, beige ja ruskea ja harmaa. Polyrottinki on suosittu valinta terassille.

Värivaihtoehdot

Valitse sohvan väri tarkkaan, sillä se vaikuttaa terassin ilmeeseen. Värejä ovat:

  • Musta: Aikaa kestävä ja tyylikäs

  • Ruskea: Helposti ympäristöön sointuva

  • Harmaa: Moderni ja neutraali

  • Valkoinen: Raikas, mutta vaatii puhdistusta

  • Beige: Luonnollinen ja pehmeä

Koot ja Tyylit

Erilaisia tyylejä ja kokoja on runsaasti valikoimasta. Voit valita yksinkertaisen kahden istuttavan tai suuren modulaarisen sohvaryhmän. Tarkista mitat ennen tuotetta kokotiedoista, ja valitse tyyli, joka sopii parhaiten sinun ulkotilaasi.

Tilaa ja Budjettia Säästävät Vaihtoehdot

Jos tilasi tai budjettisi on vain rajoitettu, tutki vaihtoehtoja, jotka eivät vie paljon tilaa tai ovat edullisempia. Esimerkiksi klaffipöydällä varustetut sohvat ovat tilaa säästäviä ja sinulla voi olla vain yksi sohva monen tuotteen sijaan. Budjettiystävälliset valinnat eivät aina tarkoita alentunutta laatua; vertaile tuotteita ja löydä paras hinta-laatusuhde.

Terassisohvan Hyödyntäminen

Terassisohva on terassille monipuolinen kesäkaluste, joka tuo kotisi olohuoneen mukavuuden ulkoilmaan. Oikeanlainen sohvaryhmä muuttaa terassin tai parvekkeen rentouttavaksi keitaaksi, missä voit nauttia kesästä täysin rinnoin.

Sohvaryhmä osaksi kesän kalustusta

terassisohvat-tarjous-kuva

Valitessasi sohvaryhmää ulkotiloihin, harkitse eri materiaali- ja tyylivaihtoehtoja, jotka kestävät säätä ja tuovat toivomasi ilmeen pihallesi. Polyrottinkiset sohvaryhmät lisäävät kestävyyttä ja mäntypuiset sohvat tuovat perinteis ja tyylikästä tunnelmaa. Saat juuri sinulle sopivan ratkaisun, kun kiinnität huomiota myös sohvaryhmän koon valintaan – näin varmistat, että se sopii toivotulle paikalle terassilla ja jää tilaa myös muulle kalustukselle.

Sisustusratkaisut Ulkotiloissa

Terassisohvat tarjoavat monipuoliset sisustusratkaisut ulkotiloihin. Lisäksi ne toimivat mainiona pohjana erilaisille pehmusteille ja koristetyynyille, jotka tuovat väriä ja mukavuutta. Voit aina luoda oman lempityylisi käyttämällä erityyppisiä istuintyynyjä ja muita tekstiilejä, jotka voi helposti vaihtaa sesongin tai mieltymystesi mukaan.

Hoito ja Käyttöikä

Jotta terassisohvasi kestää vuodesta toiseen, kannattaa panostaa sen hoitoon. Säilytä tyynyjä ja tekstiilejä kuivassa paikassa kosteuden välttämiseksi. Tarvitse miettiä jatkuvaa huoltamista, jos valitset materiaaliksi esimerkiksi helppohoitoista polyrottinki onkia, joka kestää aina niin auringon UV-säteilyä kuin sadekuurojakin. Nauti kesänlämpimistä päivistä ja viileistä illoista, kun pidät sohvaryhmäsi kunnossa.

Terassisohvan Ostaminen

Kun päätät hankkia terassisohvan, on tärkeää tietää miten valikoiman laajuus ja sopivat ostosvaihtoehdot palvelevat juuri sinun tarpeitasi. Verkkokauppojen kautta löydät laajan kirjon sohvia, mutta myymälässä voit tutustua sohviin henkilökohtaisesti. Monipuoliset mallistot tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja toimitusvaihtoehtojen ansiosta saat tuotteen kätevästi kotiisi.

Verkkokaupasta Löytäminen

Verkkokaupoista löydät terassisohvia kaikissa koko- ja hintaluokissa. Selkeät tuotekuvaukset ja -kuvat auttavat sinua ymmärtämään, minkälainen sohvaryhmä parhaiten täyttää toiveesi. Verkkokaupassa etuna on myös mahdollisuus verrata eri valmistajien tuotteita rauhassa kotona.

Liikkeessä Tutustumismahdollisuudet

Fyysisissä myymälöissä voit tutustu sohvaan aivan lähietäisyydeltä ja testata sen mukavuus itse. Henkilökunnalta saat tietoa tuotteiden hoitamisesta ja voit tarkastella kankaiden ja materiaalien laatuja ja kestävyyttä.

Mallistojen Monipuolisuus

terassisohvat-alennus

Sohvia on saatavilla paljon eri tyylejä, värejä ja materiaaleja. Olipa etsinnässäsi sitten moderni tai vaikkapa perinteinen design, voit löytää juuri sinun terassillesi sopivan sohvan. Mallistojen monipuolisuus takaa sen, että kaikki löytävätjotakin omaan makuunsa sopivaa.

Toimitusvaihtoehdot

Usein terassisohvat omistavan oston yhteydessä voit valita useista toimitusvaihtoehdoista. Voit kätkeä käyttöösi esimerkiksi kotiinkuljetuksen tai noutaa tuote liikkeestä. Toimittajien nettisivuilla näytetään kunkin toimitusvaihtoehdon hinta ja voit saat myös tietää toimitusaika-arviot.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Tämä osio tarjoaa vastauksia suosituimpiin kysymyksiin terassisohvista, auttaen sinua tekemään tietoon pohjautuvia päätöksiä hankkiessasi mukava ja ulkokäyttöön soveltuvaa sohvaa.

Mistä löydän laadukkaita terassisohvia?

Laadukkaita terassisohvia on saatavilla erikoistuneista puutarhakalusteita myyvistä liikkeistä, kuten K-Raudasta, joka tarjoaa terassille tai puutarhaan sopivia polyrottinki sohvia, sekä Finnish Design Shopista, joka on tunnettu design-tuotteista puutarhaan.

Millaisia terassisohvia tai ulkosohvia Preeco tarjoaa?

Preeco tarjoaa erilaisia ulkosohvavaihtoehtoja, kuten polyrottinkisia kalusteita. Mallistossa on kulmasohvia, moduulisohvia sekä liukuesteellä varustettuja tyynyjä paremman mukavuuden saavuttamiseksi.

Missä ovat parhaat ulkosohvat?

Parhaita alennusmyyntejä voi löytää suurista kalusteliikkeistä ja verkkokaupoista, jotka usein tarjoavat merkittäviä alennuksia mallistojensa ulkosohvista.

Mitä huomioon valittaessa löhösohvaa parvekkeelle?

Valitessasi löhösohvaa parvekkeelleellesi, tärkeää on miettiä sohvan materiaalia ja kokoa - varmista, että se sopii parvekkeesi tilaan ja on valmistettu säänkestävistä materiaaleista, kuten polyrottingista tai säänkestävästä puusta.

Kuinka valitsen sopivan kokoisen kulmasohvan parvekkeelleni?

Sopivan kokoisen kulmasohvan valitsemiseksi parvekkeellesi, mitatse parvekkeesi kokoa ja vertaa sitä sohvan mittoihin. Huomioi myös mahdolliset kulkutiet ja parvekkeen muut käyttötarpeet.

Miten huollan ulkokäyttöön tarkoitetun sohvan?

Ulkokäyttöön tarkoitetun sohvan huoltoon kuuluu mm. säännölliset puhdistukset ja suojaukset säänkestävillä aineilla. Talven tultaessa suojapeitteen käyttö on suositeltavaa. Tarkasta valmistajan huolto-ohjeet tarkempien ohjeiden saamiseksi.