Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Parvekesohva

Tuotteita yhteensä 75 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 75 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Parvekesohva osto-opas

parvekesohva-tarjous

Onko tavoitteenasi löytää parvekkeellesi mukava, tyylikäs ja kohtuuhintainen sohva? Jos vastasit myöntävästi, olet oikeassa paikassa. Preecon kattavasta valikoimasta löydät parvekesohvat moneen lähtöön. Parvekkeen tai terassin sisustaminen poikkeaa hieman sisätilojen sisustuksesta ja siksi siihen kannattaa käyttää hieman aikaa. Sohva on yksittäisistä huonekaluista todennäköisesti suosituin, joten sen ominaisuuksia kannattaa miettiä etukäteen huolellisesti. Tällä sivulle kerromme, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, kun etsinnässä on kesän parvekesohva. Valitse sohvaryhmä tai yksittäiset sohvat – löydät kaikki valikoimastamme. Hintа on aina kohtuullinen ja toimitamme sohvat ja muut tuotteet suoraan kotiisi.

Sohva tarpeiden mukaan

Parvekkeelle sijoitettava sohva, kuten muukin sisustus, kannattaa valita parvekkeen koon ja olosuhteiden mukaan. Lasittamattomalle, pienelle parvekkeelle sopii erilainen sisustus kuin tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Kahden istuttava huonekalu sopii pienille perheille ja pieniin tiloihin, kun taas suuremmissa tiloissa suositumpi vaihtoehto on kolmen istuttava sohva. Katso myös terassisohvat, moduulisohvat sekä polyrottinkisohvat.

Ennen huonekaluvalikoimaan tutustumista kannattaa pohtia ainakin seuraavia asioita:

Sohvan koko ja leveys

 Yleensä 200 cm on sohvalle melko tyypillinen leveys, mutta pienempiäkin sohvia on saatavilla. Kahden henkilön sohvat ovat näppärä vaihtoehto pienille parvekkeille. Jos parvekkeellasi vierailee muita henkilöitä, voi lisäistuimia hankkia joko tilapäiseen käyttöön tai pysyvästi parvekkeelle sijoitettavaksi. Muista mitata tila ennen huonekalujen tilaamista.

Sääolosuhteet ja materiaali

Ulos tarkoitetuissa sohvissa on yleensä irrotettavat pehmusteet, jotka voit siirtää sateen sattuessa sisätiloihin suojaan. Polyrottinki on paljon käytetty materiaali, kun puutarhakalusteet halutaan luoda säänkestävällä tavalla. Jos parvekkeellasi on lasit, voit valita puutarhakalusteet lähes samoilla kriteereillä kuin sisätiloihinkin.

Väri ja malli

Suosituimmat värit ovat musta ja harmaa, mutta myös muita värivaihtoehtoja on tarjolla. Valkoinen on aina tyylikäs valinta ja polyrottinki on helppo pitää puhtaana vaativissakin sääolosuhteissa. Sohvan malleja on monia. Ennen valikoimaan tutustumista kannattaa miettiä, haluatko sohvan käsinojilla vai ilman käsinojia.

parvekesohvat-hinta

Sohva vai sohvaryhmä?

Sоhva on hyvä alku parvekkeen sisustamiselle, mutta yleensä ihmiset haluavat hankkia tähän tärkeään tilaan myös muita vaihtoehtoja. Jos kaipaat enemmän istumapaikkoja, sohvaryhmä on hyvä vaihtoehto. Ryhmän lisäksi useimpien hankintalistalla on myös pöytä, joka sopii kokonsa, värinsä ja muotonsa puolesta yhteen hankittujen istuimien kanssa.

Huolto

Kuten muutkin huonekalut, myös parvekekalusteet on syytä huoltaa säännöllisesti. Omat resurssit vaikuttavat myös siihen, miten helppohoitoisen sohvan haluat. Jos et pidä kalusteiden jokavuotisista käsittelyistä, polyrottinki on eräs hyvä vaihtoehto. Tästä materiaalista valmistetut ulkosohvat ja muut parvekekalusteet kestävät monenlaisia sääolosuhteita. Pestävät pehmusteet ovat kätevä ratkaisu erityisistä lasten kanssa asuville.

Budjetti

Mikä on mielestäsi sopiva hinta? On ymmärrettävää, että tuotteen hinta vaikuttaa ostopäätökseen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että hinta kannattaa aina suhteuttaa laatuun. Kyseessä ei ole myöskään aivan tavallinen sisätila-home-sohva. Vietät parvekkeellasi todennäköisesti paljon aikaa ja vapaa-aika on jo itsessään arvokasta. Myös puutarha sopii parvekekalusteiden sijoituspaikaksi. Sohvaryhmä on yleensä edullisempi ratkaisu kuin vastaavien istuimien ostaminen yksittäin.

Puutarhakalusteet, ulkosohvat ja muut kalusteet kätevästi verkkokaupasta. Tilaa uutiskirje ja lue lisää

parvekesohvat-terassille

Sivuiltamme löydät parhaat tarjoukset eri tuoteryhmistä. Saat lisää tietoa ja kokoamisapua asiakaspalvelusta klo 9-17 arkisin. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai olla yhetydessä chattimme kautta.

Lue lisää ja tutustu myös muihin sivustoltamme löytyviin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin. Musta piristyy värikkäillä tekstiileillä, joita on helppoa vaihdella vuodenajan ja trendien mukaan. Voit löytää kahden tai kolmen istuttava sohva, näytä ja löydät valikoimastamme useita vaihtoehtoja.

Turvallinen, nopea ja ammattitaitoinen verkkokauppa - valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi parvekkeelle

Parvekesohvat ja monta muuta tuotetta, jotka sopivat varmasti pihalle, kotiisi ja parvekkeellesi. Kaipaatko apua? Jos mielessäsi on kysymyksiä, asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin klo 9-17. Teemme kaikkemme, jotta olisit tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin. Tuotevalikoimastamme löydät monta eri tuotetta parvekkeelle ja puutarhaan. Löydä omat suosikkisi ja tilaa vaikka heti. Tilaa uutiskirje ja saa tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Toimitus alkaen 0€ ja saat lisäksi 30 päivän palautusoikeuden sekä toimituksen jopa 1-2 päivässä, myös kotiovellesi.