Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

 • 39,00 € - 3 305,00 €

Väri

Väri

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Materiaali

Materiaali

Istuinmäärä

Istuinmäärä

Ruokapöydän koko

Ruokapöydän koko

Runko

Runko

Parvekesohva

Tuotteita yhteensä 184 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 184 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Parvekesohva: Tyylikkään ulkotilan luominen

Parvekesohvan valinta voi muuttaa parvekkeesi ilmeen ja tehdä siitä viihtyisän oleskelutilan. Materiaalivaihtoehdot, kuten

parvekesohvat-terassille

 polyrottinki, ovat suosittuja kestävyytensä ja säänkestävyytensä vuoksi, mutta voit valita myös muita materiaaleja, kuten mäntyä, jotka sopivat ulkokäyttöön ja täydentävät parvekkeesi henkeä. Erilaiset tyylit ja mallistot tarjoavat runsaasti valinnanvaraa, oli sitten kyseessä aamukahvin nauttimiseen tarkoitetut ulkosohvat terasille tai suurempi kalusteryhmä ystävien kanssa illanviettoon.

Järjestelyissä kannattaa miettiä, miten parveketila tullaan enimmäkseen käyttämään. Onko tarkoituksena nauttia aurinkoisista päivistä, lukea kirjaa rauhassa vai isännöidä illanistujaisia? Vastustamattoman oleskelualueen luominen parvekkeelle voi sisältää myös lisäelementtejä, kuten sohvapöytiä ja aurinkovarjoja, jotka lisäävät mukavuutta ja toiminnallisuutta.

Tilankäytön tehokkuus on myös tärkeää hankkia, etenkin jos tilaa on rajoitetusti. Kompaktit ja monikäyttöiset parvekesohvat, jotka voidaan tarvittaessa yhdistää jakkaroilla tai muilla istuimilla, voivat tarjota lisäistumapaikkoja tarvittaessa. Hanki parvekesohva, joka edustaa omaa tyyliäsi ja sopii tarpeisiisi, jotta voit maksimoida nautintosi parvekkeellasi viettämästä ajasta.

Parvekesohvan Valinta

Parvekesohvan valinnassa tärkeää on löytää juuri sinun tarpeisiisi sopiva koko ja tyyli sekä kestävä ja varmasti toimiva materiaali.

Sopiva Koko ja Tyyli

Valikoimasta löydät monenlaisia parvekesohvia, jotka vaihtelevat kooltaan ja tyyliltään. Kun valitset ulkosohvat parvekkeellesi tai terassille, mieti ensin käytettävissä olevaa tilaa. Pienemmälle parvekkeelle sopii hyvin kompaktit ulkosohvat, kun taas suurelle terassille voi harkita kokonaisen ulkosohvaryhmän hankkimista. Tyyli on yhtä tärkeä: valitse ulkosohva terassille, joka sopii yhteen muun puutarhakalustesi kanssa luodaksesi yhtenäisen ilmeen.

 • Koko

 • Tyyli

  • Moderni: Terassin selkeät linjat, minimalistinen design

  • Perinteinen: Klassiset mallit, runsaat yksityiskohdat, kuten polyrottinki

Materiaalivaihtoehdot

Ulkosohvan materiaali vaikuttaa sekä ulkonäköön että kestävyyteen. Polyrottinki on suosittu valinta pihalle, koska se on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Lisäksi kannattaa harkita muita materiaaleja, kuten metallia tai puuta, joilla on omat etunsa. Ulkosohvaa valitessasi varmista, että se kestää sään vaihteluita ja on helppo puhdistaa.

 • Polyrottinki

  • Kestää UV-säteilyä ja kosteutta

  • Vaatii vähän huoltoa

 • Muut materiaalit

  • Metalli: Kestävä, mutta voi vaatia säännöllistä käsittelyä ruosteen estämiseksi

  • Puu: Lämpimän näköinen, mutta vaatii säännöllistä huoltoa ja käsittelyä

Valitessasi parvekesohvaa, varmista, että se sopii ulkoilmaan ja täyttää toiveesi tyylillisesti ja käytännöllisesti.

Sohvaryhmien Monipuolisuus

parvekesohvat-hinta

Sohvaryhmä tarjoaa monikäyttöisen ratkaisun kodin ulkotiloihin. Voit räätälöidä ympäristöösi sopivan kokonaisuuden, joka yhdistää viihtyisyyden ja käytännöllisyyden.

Eri Konfiguraatiot

Valittavanasi on monia erilaisia konfiguraatioita, joiden avulla luot juuri omaan tilaasi sopivan sohvaryhmän. Kulmasohva on suosittu valinta, joka maksimoi istumapaikat ja säästää tilaa. Löydät myös modulaarisia sohvaryhmiä, jotka mahdollistavat elementtien järjestämisen useisiin eri kokoonpanoihin tarpeidesi mukaan.

 • Modulaarinen sohvaryhmä

  • Määritä itse kokoonpano

  • Useita istuinyksiköitä ja pöytiä

 • Kulmasohvat

  • Säästää tilaa

  • Tarjoaa runsaasti istumapaikkoja

Lisävarusteet ja Pehmusteet

Lisää mukavuutta sohvaryhmääsi lisävarusteilla ja pehmusteilla. Pehmusteet lisäävät istuinmukavuutta ja voit valita niiden värit sekä kuosit, jotka sopivat ulkotilasi ilmeeseen. Lisäksi saatavilla on tarvikkeita, kuten säänkestäviä päällisiä, jotka pidentävät kalusteiden ikää ja helpottavat niiden ylläpito ja tila varten.

 • Pehmusteet

  • Värivaihtoehdot

  • Materiaalivalinnat lisäävät mukavuutta ja kestävyyttä

 • Lisätarvikkeet

Vinkkejä Kestävään Ulkokalustukseen

Valitsemalla vain oikeat materiaalit ja huolehtimalla asianmukaisesta huollosta ja säilytyksestä, voit nauttia mukavasta ja kestävästä ulkosohvasta pitkän aikaa.

Kestävät Materiaalit

Valitse ulkosohvaasi materiaalit, jotka kestävät kesän sään vaihteluita. Polyrottingista valmistetut ulkosohvat ovat säänkestäviä ja helppohoitoisia. Ne kestävät pitkään ja säilyttävät ulkonäkönsä vuodesta toiseen. Myös laadukas kangas on tärkeä valinta; vettä hylkivä ja UV-suojattu kangas auttaa sohvaa kestämään auringonvaloa ilman että se haalistuu nopeasti.

 • Polyrottinki: Säänkestävä ja helppohoitoinen

 • Metalli: Ruostumaton teräs tai alumiini kestää kosteutta ja kylmyyttä

 • Puu: Kestävää puuta, kuten tiikkiä, pitää käsitellä säännöllisesti

Huolto ja Säilytys

Ulkosohva vaatii säännöllistä huoltoa pitääkseen sen hyvässä kunnossa. Muista puhdistaa sohvan kaikki pinnat säännöllisesti ja käsitellä materiaalin mukaan. Esimerkiksi puukalusteet vaativat öljyämistä tai muuta pintakäsittelyä. Säilytys on myös tärkeää; suojaan asetettu sohva säilyy pidempään. Käytä sohvan päälle suojapeitettä tai säilytä sohvaa sisätiloissa talven ajan.

 • Puhdistus: Puhdista säännöllisesti miedolla puhdistusaineella ja pehmeällä harjalla.

 • Käsittely: Käsittele ulkosohvat ja erityisesti niiden puu- ja metalliosat niiden vaatimusten mukaisesti.

 • Suojapeite: Käytä suojapeitettä ja suojaa näin terassisohvat jotka voi näin jättää terassille

Mukavuus ja Esteettisyys

Valitessasi parvekesohvaa, mukavuus ja esteettisyys ovat avainasemassa. Ne määrittävät, kuinka paljon aikaa vietät parvekkeellasi ja miten viihtyisä se tulee olemaan.

Sohvan Värit ja Design

Valitessasi parvekesohvaa, värien ja designin merkitys on suuri. Trendikkäitä värivaihtoehtoja ovat mustaharmaa ja valkoinen, jotka ovat ajattomia ja helposti yhdisteltävissä erilaisten koristeiden kanssa. Tyylikäs sohva toimii paitsi mukavana istuinpaikkana, myös keskeisenä elementtinä parvekkeesi visuaalisessa ilmeessä.

 • Musta sohva: Luo vahvan ja modernin vaikutelman.

 • Harmaa sohva: Tasapainottaa muita värejä ja sopii monenlaiseen ympäristöön.

 • Valkoinen sohva: Heijastaa valoisuutta ja luo avaran tunteen tilaan.

Yksinkertaiset linjat ja minimalistinen muotoilu ovat suosittuja ratkaisu - ja helpottavat kokonaisuuden yhdistämistä muihin kalusteisiin.

Istuinmukavuus

parvekesohva-tarjous

Istuinmukavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka tekevät parvekesohvasta mukavamman. Istuintyynyjen laatu voi vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka mukava sohva on. Tämä puolestaan lisää parvekkeellasi viettämäsi ajan määrää ja laatua.

 • Tiheä vaahtomuovi tai kimmovaahto ovat yleisiä valintoja tyynyjen materiaaliksi niiden mukavuuden ja kestävyyden vuoksi.

 • Ergonominen muotoilu tukee kehoa ja ehkäisee rasitusta pitkänkin istumisen aikana.

Muista, että oikeanlaiset tyynyt ja ergonomia ovat ratkaisevia tekijöitä, kun haluat että nautit oleskelusta parvekkeellasi.

Verkkokaupasta Ostaminen

Verkkokaupasta parvekesohvaa hankkiessasi voit odottaa laajan valikoiman selausta ja sujuvaa toimitusprosessia. Verkkokaupat mahdollistavat eri sohvamallien rinnakkaisen vertailun ja helpon ostotapahtuman kotisi rauhasta.

Tuotevalikoiman Selailu

Kun selaat verkkokaupan valikoimaa, näytetään sinulle monipuoliset vaihtoehdot parvekesohvoista. Voit tutustua eri sohviin, niiden koko- ja värioptioihin sekä materiaaleihin. Selailun yhteydessä tuotteita on helppo vertailla niiden kattavien tuotetietojen ja käyttäjäarviointien avulla. Valikoimasta löydät sohvia jokaiseen makuun ja tilaan, vuoden 2012 alkaen toimineesta suomalaisesta verkkokaupasta aina brändituotteita myyviin erikoisliikkeisiin.

Tilaaminen ja Toimitus

Tilaaminen verkkokaupasta on yksinkertainen prosessi: kun olet valinnut mieleisen parvekesohvan, voit tilata sen suoraan kotiisi. Toimitusvaihtoehtoja on usein useita - voit valita noutopisteen, pakettiautomaatin tai kotiinkuljetuksen. Lisäksi, verkkokauppa mahdollistaa usein ostetun tuotteen noudon liikkeestä, jos se on sinulle kätevämpää. Toimituskulut vaihtelevat kauppakohtaisesti, ja joissakin tapauksissa saat tilauksesi ilman toimituskuluja. Ostaminen etämyyntinä antaa sinulle myös etämyynn - tuotettaille tyypilliset kuluttajasuojan edut, kuten palautusoikeuden.

Usein kysytyt kysymykset

Kun etsit uutta parvekesohvaa, on tärkeää ottaa huomioon hinta, til koko puutarhaan ja koko, säänkestävyys, muotoilu ja huolto. Tässä osiossa vastataan yleisimpiin kysymyksiin parvekesohvien valinnassa ja ylläpidossa.

Mistä löydän laadukkaan parvekesohvan kohtuulliseen hintaan?

Laadukkaita parvekesohvia kohtuulliseen hintaan voi löytää huonekaluliikkeistä, kuten vaikkapa IKEA tai Vepsäläinen, jotka tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja. Vertaile tuotteiden hintoja ja ominaisuuksia sekä hyödynnä mahdollisia alennusmyyntejä.

Mitkä ovat parhaat parvekesohvat pienille parvekkeille?

Pienille parvekkeille sopivat parhaiten kompaktit sohvat, jotka eivät vie liikaa tilaa mutta tarjoavat silti mukavuutta. Nestemäiset ja modulaariset sohvat mahdollistavat monipuolisen käytön pienessäkin tilassa.

Miten valitsen säänkestävän ulkosohvan?

Säänkestävän ulkosohvan valinnassa kannattaa huomioida materiaalit kuten polyrottinki, alumiini tai tietyt muovit, jotka kestävät hyvin ulkoilmassa. Tarkista myös, että sohvan tyynyt ovat vedenkestäviä tai nopeasti ulos kuivuvia.

Mitä huomioita tulisi ottaa huomioon valittaessa kulmasohvaa parvekkeelle?

Kulmasohvaa valitessa huomioi parvekkeesi mitat, jotta sohva mahtuu hyvin tilaan. Varmista myös, että kulmasohva on joko modulaarinen tai osissa, jotta sen saa helposti paikoilleen ja se on muokattavissa tarpeen mukaan.

Kuinka huoltaa parvekesohvaa pidentääkseni sen käyttöikää?

Pidentääksesi parvekesohvasi käyttöikää, puhdista se säännöllisesti ja suojaa se sateelta ja auringolta peitteillä tai suojakankaalla. Talvikauden ajaksi ulkosohvat terassille kannattaa mahdollisuuksien mukaan siirtää sisätiloihin.

Millaisia materiaaleja suositellaan parvekesohvan verhoiluun ulkokäytössä?

Ulkokäyttöön tarkoitetun parvekesohvan verhoilumateriaaleista suositellaan synteettisiä kankaita, kuten polypropeenia tai polyesteriä, jotka hylkivät kosteutta ja ovat UV-suojattuja pysyäkseen kauniina pitkään.