Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

 • 54,00 € - 4 560,00 €

Väri

Väri

Materiaali

Materiaali

Henkilömäärä

Henkilömäärä

Istuinmäärä

Istuinmäärä

Ruokapöydän koko

Ruokapöydän koko

Ulkosohva

Ulkosohva kotiin nyt Preecolta. Meiltä löydät halvat ulkosohvat laadusta tinkimättä. Muokkaa oma ulkosohvasi, katso täältä vaihtoehdot.

Ulkosohva kotiin nyt Preecolta. Meiltä löydät halvat ulkosohvat laadusta tinkimättä. Muokkaa oma ulkosohvasi, katso täältä vaihtoehdot.

Tuotteita yhteensä 162 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 162 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

8-osainen puutarhan oleskeluryhmä tyynyillä polyrottinki musta

2 349,95 € 1 754,95 €
Säästä 595€!

Osamaksulla

alk.

67.95€ /kk

Ilmainen toimitus

 • -595,00 €
 • Väri: musta
 • Tyynyjen väri: kermanvalkoinen
 • Kestävä teräsrunko + muovijalat
 • Tyynyn materiaali: 100 % polyesteri
 • Mitat: katso kuva
 • Helppo koota
 • Toimitus sisältää: 3 x Kulmaistuin, 3 x Käsinojaton istuin, 1 x Jakkara, 1 x Kahvipöytä lasisella pöytälevyllä, 7 x Istuintyyny ja 9 x Selkätyyny.
Lisää ostoskoriin

Ulkosohva yleisesti ja mitä pitää tietää ennen sen ostoa

ulkosohva musta

Oletko monien muiden tapaan haaveillut siitä, että saisit laajennettua oman kodin neliöitä ulkotiloihin helpolla tavalla, mutta niin, että hinta pysyy maltillisena? Olisiko mukava nauttia ihanasta kesäilmasta sohvalla loikoillen sekä fiilistellä lämpimiä syysiltoja ulkona, sisällä istumisen sijaan? Ulkosohvien avulla voit tehdä olohuoneen laajennuksen ulkotiloihin ja luomaan oman oleskelualueen omaan pihaan tai parvekkeelle. Näin saat lisää istumatilaa vieraille ja voit järjestä monenlaisia juhlia.

Ulkosohvat voi luokitella polyrottinkinsohviin, terassisohviinparvekesohviin sekä moduulisohviin. Tutustu sohvakategorioihin linkeistä.

Voit tehdä monipuolisella sohvalla unelmiesi kesästä totta

Syksyisin harmaa arki saa väriä itseensä – vaikka sohva olisikin musta harmaa. Näytä kesäkeleille kun myös harmaille päiville kuka on pomo. Parvekkeet, terassit ja patiot saavat ryhtiä yleiseen ilmeeseen uuden ulkosohvan avulla. Kun lisäät vielä oikeanlaiset kalusteet ja muita tuotteita ulkosohvan kaveriksi, pystyt nauttimaan esimerkiksi tunnelmalliset illalliset, rauhalliset aamiaiset ja rentouttavat loikoiluhetket täydellisesti oman kodin ulkomiljöössä! 

Kokonainen oleskeluryhmä ja pöytä luovat hetkessä uuden, ihastuttavan tilan nurmikkoalueelle. Tämä kaikki ei tarvitse isoa budjettia, vaan suosituimmat ja laadukkaat ulkosohvat ja monta muuta tuotetta saa Preecolta laadukkaana ja hinta on aina kohdillaan. Näytä itsellesi ja tuttavillesi mitä kaikkea voit saat aikaan törsäämättä liikoja. Soita tutuillesi ja järjestä esimerkiksi juhlat, sillä laadukkaat polyrottinki-sohvat kestävät suurenkin seurueen vaikka pöydät notkuisivat tarjoilusta.

Eri ulkosohvat saatavilla Preecolta

kulmasohva-puutarhaan-hinta

Oli toiveissasi millainen ulkosohva tai sohvaryhmä tahansa, ja jonka hinta on edullinen, löydät varmasti suositun Preeco.fi-verkkokaupan isosta valikoimasta itsellesi parhaan oleskelupaikan ulos. Sulje kaikki muut vaihtoehdot pois mielestäsi. Esimerkiksi laadukas polyrottinkinen-ulkosоhva kestää vuosien käyttöä ja polyrottinki ajaton muotoilu takaa sen, että sohva kestää sesonkien mukaan vaihtuvat sisustuskokeilut. Tyylikkäät ja aikaa kestävät sohvaryhmät, joiden leveys ja syvyys on saatavilla tarpeen mukaan, voi viedä aina vaivattomasti kodista toiseen tai siirtää esimerkiksi terassilta parvekkeelle helposti, sillä ne sopivat monenlaisiin tiloihin ja sisustuksiin helposti. Hinta ei ole sohvan ostamisen esteenä, sillä vaihtoehtoja on kaikille kukkaroille joten budjetti ei rajaa eikä sulje pois laadukkaat sohvat vaihtoehdot.

Preeco.fi-verkkokaupasta nyt esimerkiksi ADELE, HELENA, BRYNOLF, EMMA ja EVITA-sohvat.

Erilaiset ulkosohvat – opas ulkosohvien materiaaleihin ja mittoihin

Ulkosohvia on saatavilla eri materiaaleja, kokoja sekä värejä - siis jokaiselle jotakin! Muista ulkosohvaa hankkiessa ottaa huomioon se, millaisen tilaan sohva tulee, pystyykö sen helposti kantamaan kuljettamaan paikalle, onko sohvan alla matot ja tarvitseeko sohva kenties laittaa talvikauden ajaksi säilytykseen muualle. Jos tilaa on paljon kannattaa valita mahdollisimman ja suuri sohva, jonka leveys ja syvyys on iso, eli johon mahtuu paljon ihmisiä viettämään iltaa tai nauttimaan olostaan ja rentoutumaan. Lasten kanssa yksi parhaista materiaaleista on esimerkiksi polyrottinki, joka kestää aikaa ja kulutusta ja näyttää aina tyylikkäältä – oli sohvan värinä sitten musta tai valkoinen. Uuden sohvan leveys ja syvyys ovat tärkeitä valintakriteerejä kuin myös tilan leveys ja syvyys, johon ne tulevat, joten ole tarkkana mitan kanssa.

ulkosohva-tarjous

Millaisia materiaaleja puutarhakalusteille on olemassa? Perinteisen tyylikkäälle henkilölle voi paras valinta olla puinen oleskeluryhmä, johon sopivat muhkeat ulkokalusteiden päällysteet hyvin. Puisissa kalusteissa voi olla hieman enemmän ylläpidollisia töitä kuin esimerkiksi rottinkisissa kalusteissa, mutta puu on varma ja tyylikäs valinta silloin, kun haluaa taatusti ajattoman ja jokaiseen pihaan sopivan materiaalin ja hienot puutarhakalusteet. 2 istuttava puusohva on esimerkiksi pienen ulkotilan tyylikäs valinta. Puisia ulkosohvia voi hoitaa vaikkapa öljyn ja lakan avulla. Puiset puutarhakalusteet sopivat erityisesti lasitetuille parvekkeille ja -terasseille, sillä ne eivät kestä esimerkiksi vesisadetta ja talviolosuhteita niin hyvin kuin muoviset ulkosohvat.

Muovirottinki on tällä hetkellä yksi suosituimpia ulkokalusteiden materiaaleja. Oli kyseessä sitten valkoinen, musta, ruskea, harmaa, musta harmaa tai beige sohva, polyrottinkinen sohva on mainio valinta ulos puutarhaan tai terassille. Polyrottinki on tyylikkään näköistä, mutta todella helppohoitoista ja kestävää materiaalia. Polyrottinkiset kalusteet kestävät myös lasitetussa tilassa talvella olon hyvin, eivätkä ne välttämättä kaipaa perus puhdistusta ihmeellisempää huoltoa. Muovinen rottinki on helppo pestä tavallisella saippuavedellä, mutta voimakas pesu esimerkiksi painepesurista voi vahingoittaa muovirottingin pintaa, joten voimakasta huuhtelua tulee siivouksessa välttää. Polyrottinkia voi käyttää myös sisätiloissa, sillä kaunis rottinki sopii moneen eri tyyliin – oli sisustus sitten romanttinen tai moderni. Polyrottingilla on myös muita hyviä puolia: se ei esimerkiksi kerää itsensä hometta samalla tavalla kuin puiset ja kankaiset materiaalit voivat kerätä. Polyrottinki on erinomainen materiaali ulkokalusteille myös sen vuoksi, että se kestää auringonvaloa eli UV-säteilyä erittäin hyvin, eikä säteily pääse vahingoittamaan materiaalin pintaa tai haalistamaan sohvan väriä. Polyrottinkikalusteet ovat suosittu valinta myös sen takia, että niiden paikkaa on helppo siirtää sillä ne painavat hyvin vähän. Polyrottinki on keveää materiaalia, joten vaikka kuinka sohvan leveys ja syvyys olisivat suuret, sohvaa on helppo yksinkin liikutella. Kaiken kukkuraksi polyrottingista valmistetun kalusteen hinta on usein edullisempi, kuin puisen.

Suositut sohvatyylit

sohvaryhmät-terassille

Suosittuja sohvatyylejä on monia. Tässä olemme eritelleet muutama erilainen sohva-tuote-vaihtoehdot. Tutustu tarkemmin sivu-valikoimaan. Esimerkiksi seuraavat sohvat ja ominaisuudet ovat suosittuja ulkosisustajien keskuudessa:

3 istuttava harmaa sohva

 • Iso leveys ja syvyys sohvassa sekä halpa hinta

Beige 2 istuttava sohva

 • Musta monen hengen istuttava sohva, jonka hinta on edullinen

Musta harmaa 3 istuttava polyrottinkinen sohvaryhmä

 • Halpa hinta, mutta kestävä materiaali ulkokalusteissa

Muuta harkittavaa ennen ostoa

Myös monet muut, kuten valkoinen ulkosоhva, jolla vapaa-aika sujuu juuri kuin lomalla, on suosittu valinta. Jokainen valitsee omaan sisustukseensa ja terassiinsa sopivan värin ja koon, ja myyjältä kannattaa kysyä apua oikeiden kalusteiden valinnassa. Pienelle parvekkeelle sopii esimerkiksi beige 2 istuttava sohva, kun isolle pihalle voi sopia kokonainen valkoinen oleskeluryhmä sohvineen ja nojatuoleineen. Leveys on tärkeä kriteeri isoille perheille, kun taas kompakti koko voi olla pienelle parvekkeelle tärkein ominaisuus ulkokalusteissa. Mikäli sohva tulee ulkoparvekkeelle tai terassille, kovien lumien ja talven varalle on myös järkevää harkita sohvan sisään-siirtomahdollisuutta, ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mitä ulkosohvan kaveriksi?

ulkosohva hinta

Kun ulkoalueen leveys ja syvyys mitattu ja sopiva sohva tai ulkosohvaryhmä on löytynyt, on aika tehdä uudesta ulkokeitosta upea kokonaisuus muiden kalusteiden ja sisustus tuotteiden avulla. 2 istuttava sohva saa kummasti ryhtiä, kun siihen lisätään ulkokäyttöön soveltuvia koristetyynyjä, sohvapöytä, iso pöytä ja pehmusteet. Pienten sisustusesineiden hinta on pieni, mutta muutosarvo suuri! Tutustu esimerkiksi talja- ja tyynyvalikoimaamme, ja pysyt lämpimänä vielä juuri kauden alku- tai loppupuolella ennen palaamista sisään lämpimään.

Pehmusteissa huomio kannattaa kiinnittää istumamukavuuteen ja siihen, että ne mahtuvat sateen ja pakkasen ajaksi suojaan. Vaikka kaluste kestää eri säätilat, pehmusteet ja muut tyyny-tuotteet tulisi laittaa suojaan esimerkiksi niille tarkoitettuun arkkuun ja ottaa esiin, kun istuskelun aika taas koittaa kevätauringon paistaessa terassille.

Ulkosohvan ostaminen on helppoa! Tilaa uutiskirje ja saa istuttava sohva tarjoukset sähköpostiisi

Kodin laittaminen on helppoa, kun puutarhakalusteet ja ulkosohvat puutarhaan, sohvaryhmän ja kulmasohva-tuotteet saa yhdestä paikasta. Ostaminen käy sujuvasti, kun käytössä on Preeco.fi-verkkokauppa. Meiltä sohviin ja terassille nyt monia eri oheis-tuotteita. Palautusoikeus on 30 vuorokautta, eli sinulla on rutkasti aikаa tehdä lopullinen ostopäätös. Toimitus jopa 1-2 päivässä ja  toimitus alkaen 0€. Tilauksen saa halutessaan tarvittaessa kotiovelle.

ulkosohva

Näet helposti, onko harmaa tai kenties sininen parempi vaihtoehto omalle pihalle, ja ovat sohvan ja muiden kalusteiden leveys ja syvyys varmasti oikeat. Saatat myös huomata, että isompi, useamman hengen istuttava sohva tai sohvaryhmä sopisi tilaan vielä paremmin, kuin 3 istuttava. Oli sitten etsinnässä halpa hinta, ruskea väri, puutarhakalusteet ulkosohvat, lisukkeeksi lasi pöytä tai rottinkinen tuote, löydät etsimäsi vain Preeco.fi-verkkokaupasta. Oheistuotteita etsiessäsi tai jos tarvitse lisää harkinnan aikaa, voit lisätä tuotteen ostoskori ja jatkaa katselua. Älä kuitenkaan harkitse liian kauaa, sillä juuri keväisin ulkosohvat suorastaan viedään käsistä!

Asiakaspalvelu ma pe-välillä ja nyt myöskin viikonloppuisin!

Asiakaspalvelu auttaa mielellään ja vastaa kysymyksiin arkisin klo 9-17. Soita tai lähetä sähköpostia vaikka heti. Tilaa uutiskirje ja saa tuoreimmat alennukset ja sohva tarjoukset suoraan sähköpostiisi!