Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

 • 19,00 € - 4 560,00 €

Väri

Väri

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Materiaali

Materiaali

Henkilömäärä

Henkilömäärä

Istuinmäärä

Istuinmäärä

Ruokapöydän koko

Ruokapöydän koko

Tyyppi

Tyyppi

Runko

Runko

Ulkosohva

Ulkosohva kotiin nyt Preecolta. Meiltä löydät halvat ulkosohvat laadusta tinkimättä. Muokkaa oma ulkosohvasi, katso täältä vaihtoehdot.

Ulkosohva kotiin nyt Preecolta. Meiltä löydät halvat ulkosohvat laadusta tinkimättä. Muokkaa oma ulkosohvasi, katso täältä vaihtoehdot.

Tuotteita yhteensä 246 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 246 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Ulkosohva Ostajan Opas: Valitse Täydellinen Malli Pihaasi - Löydät varmasti omasi

ulkosohva

Ulkosohva on vastaus ulkotilasi muuttuvien tarpeiden tyydyttämiseen, olipa kyseessä sitten parveke, terassi tai puutarha. Se ei ole pelkästään mukava istuin, vaan tuo pihaasi myös lisää tyyliä ja toimivuutta. Voit löytää monipuolisia malleja, jotka ulottuvat yksinkertaisista polyrottinkisohvista modulaarisiin kokonaisuuksiin, yhdistäen käytännöllisyyden ja esteettisyyden ainutlaatuisella tavalla.

Materiaalien valinta ulkosohvalle on keskeistä, sillä se vaikuttaa sekä kestävyyteen että ulkonäköön. Polyrottinki on suosittu valinta, se on huoltovapaa ja säänkestävä keinomateriaali, joka jäljittelee aitoa rottinkia. Jos taas arvostat luonnonmateriaaleja, voit valita puisen ulkosohvat, jotka tarjoaa luonnollista lämpöä ja viehätysvoimaa, mutta saattaa vaatia enemmän huoltoa kuin keinotekoiset vastineensa.

Sohvaryhmät ja sohvapöydät löytyvät eri jälleenmyyjiltä, kuten K-Raudasta tai Bauhausista, ja ne ovat kätevä tapa luoda viihtyisä ja rento oleskelualue ulkotiloissasi. Olennainen osa ulkosohvaa ovat myös pehmusteet, joita voit vaihtelemalla päivittää sohvasi ilmeen ja mukavuuden sesongin tai mieltymystesi mukaan. Ulkosohva on terassin suosituin paikka, joten tarkista ulkosohvat valikoima esimerkiksi meiltä. 

Ulkosohvien Tyypit ja Materiaalit

Ulkotilojen mukavuuden ja tyylin kannalta oikean ulkosohvan valinta on keskeistä. Materiaalien ja tyylisuuntien monipuolisuus takaa, että löytyy sopiva vaihtoehto kuhunkin käyttötarkoitukseen ja ympäristöön.

Materiaalien Vertailu

Polyrottinki on suosittu materiaali ulkosohvissa, sillä se on kestävä ja helppohoitoinen. Perinteinen puu taas luo luonnollisen ilmeen, mutta vaatii säännöllistä huoltoa pysyäkseen hyväkuntoisena. Metalliset ulkosohvat ovat vahvoja ja kestäviä, mutta voivat olla kylmiä ilman pehmusteita.

Erilaiset Ulkosohvat

Valikoimasta löydät eri tyyppisiä ulkosohvia; yksinkertaisista penkeistä aina täysiverisiin sohvaryhmiin. Esimerkiksi parvekesohvat sopivat pieneen tilaan, kun taas suuremmat sohvaryhmät ovat ihanteellisia laajemmille terasseille.

Sohvan Valinta

kulmasohva-puutarhaan-hinta

Kun valitset ulkosohvaa, mieti tarkasti sohvan käyttötarkoitusta. Puutarhaan soveltuu mahdollisesti paremmin tilava sohvaryhmä, kun taas parvekkeelle riittää kompakti kaksipaikkainen sohva.

Värivaihtoehdot

ulkosohva musta

Värejä on monenlaisia, yleisimmät ovat neutraalit sävyt kuten harmaa tai musta. Ne sopivat helposti useimpiin ympäristöihin ja ovat aikaa kestäviä valintoja.

Ulkosohva koko ja hinta

Koon valinnassa olennaisinta on tilan koko ja sohvan toivottu käyttötarkoitus. Mittaa käytettävissä oleva tila ja varmista, että jätät liikkumatilaa sohvan ympärille.

Sohvien Kestävyys

Kestävyys on tärkeä tekijä: polyrottinkiset ja metalliset ulkosohvat kestävät sääolosuhteita hyvin, kun taas puusta valmistetut sohvat vaativat enemmän ylläpitoa.

Pehmusteet ja Lisävarusteet

Pehmusteet lisäävät istuinmukavuutta ja tarjoavat mahdollisuuden värien ja tyylien päivitykseen. Valitse säänkestäviä pehmusteita ja säilytä niitä sateelta suojassa.

Hoito-ohjeet

sohvaryhmät-terassille

Helppohoitoisuus on polyrottinkisen sohvan etu, sillä ne puhdistuvat yleensä vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Puusohvat vaativat uudelleen käsittelyä ja metallisohvat ruosteenestokäsittelyä.

Kokonaiset Sovharyhmät

Sohvaryhmät sopivat suuremmille pihoille tai terasseille. Ne luovat idean olohuoneen jatkumosta ulos ulkotilaan ja soveltuvat erinomaisesti sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Tyylikkäät Yksittäiset Sohvat

Yksittäiset sohvat tarjoavat tyylikkyyttä ja muka ja saat mukavuutta pienempiin tiloihin. Monipuoliset mallit ja materiaalit tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Sohvan Sijoittaminen

Sijoitettaessa ulkosohvaa on tärkeä miettiä sohvan kokoa, materiaalia ja käyttötarkoitusta. Optimaalisessa paikassa sohva vain tukee ulkotilan toiminnallisuutta ja esteettisyyttä.

Sohvat Terassilla

Terassille sopivan ulkosohvan valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin koko ja muoto. Suuremmalle terassille voi sijoittaa kokonaisen sohvaryhmän, johon kuuluu sohva, nojatuolit ja sohvapöytä. Terassilla sohvan tulee kestää harmaa sääolosuhteita, joten materiaaliksi sopii hyvin polyrottinki tai kestävästi käsitelty puu.

Sohvat Puutarhassa

Puutarhaan valittavan ulkosohvan tulisi sopia ympäröivään maisemaan ja tarjota mukava istumapaikka nauttia puutarhan rauhasta. Puutarhasohva voi olla perinteinen musta puutarhapenkki tai modernimpi modulisohva. Puutarhassatilaa on usein enemmän, joten suurempikin sohvaryhmä voi olla sopiva.

Sohvat Parvekkeella

Parvekkeelle valitessasi ulkosohvaa kiinnitä huomiota tilan kokoon. Pieni, kompakti sohva tai divaani on erinomainen vaihtoehto, jos tilaa on rajoitetusti. Parvekkeella sohvan on oltava säätilan muutoksia kestävää materiaalia, kuten alumiinia tai muovia, ja sen tulee olla helppo pitää puhtaana.

Ulkosohva Ympäristössä

Ulkosohvan sijoituksessa mieti, mitä haluat ja kuinka se sopii ympäröivään tilaan ja maisemaan. Värimaailman ja materiaalin tulisi sopia yhteen ympäristön kanssa. Esimerkiksi puu on luonnollinen valinta maalaismaisemaan, kun taas moderni metallinen tai muovinen sohva voi sopia paremmin urbaaniin ympäristöön. Ulkosohvia on saatavilla monessa eri koossa, joten löydät varmasti terassillepuutarhaan tai parvekkeelle sopivan mallin.

Vinkit Ulkosohvan Valintaan

Ulkosohvan hankkiminen parantaa ulkotilasi viihtyisyyttä ja voi muuttaa puutarhan tai terassin toiminnalliseksi olohuoneeksi. Valitsetpa sitten rentoutumaan tai viihdyttämään vieraita, huolellinen suunnittelu varmistaa hankintasi onnistumisen.

Tilan Arviointi

Tilan koko on ensimmäinen huomioitava seikka ulkosohvaa valittaessa. Mittaa huolellisesti alue, johon sohvan toivot asettuvan. Tämä pätee erityisesti, jos tilaa on rajoitetusti, kuten parvekkeelle tai pienen terassin nurkkaan. Muista ottaa huomioon myös liikkumistilaa sohvan ympärillä – sohvan tulee sopia tilaan niin, että ympärillä on riittävästi tilaa käyttää.

 • Esimerkki mitoista ulkotilassa:

  • Leveys: 200 cm

  • Syvyys: 100 cm

  • Korkeus: 75 cm

Sohvan Tarkoituksen Määrittely

Mieti, kuinka aiot käyttää ulkosohvaa. Jos tarkoituksenasi on nauttia rennoista kesäilloista perheen kanssa, kannattaa panostaa mukavuuteen ja suuriin pehmusteisiin. Toisaalta, jos aiot isännöidä usein ulkoilmatapahtumia, valitse kestävä ja helppohoitoinen sohva, joka kestää sääolosuhteita ja käyttöä.

 • Käyttötarkoituksen huomiointi:

  • Rentoutuminen: Pehmustetut istuintyynyt

  • Vieraiden viihdyttäminen: Tilankäyttö ja modulaarisuus

Ostokokemuksen Parantaminen

Kun olet määrittänyt tarpeesi, keskity ostokokemuksen parantamiseen. Hyödynnä mahdollisuuksia vertailla hintoja ja saatavuutta verkossa. Tutustu myös tuotearvosteluihin ja kauppiaiden antamiin vinkkeihin, jotka tarjoavat arvokasta tietoa laatuun ja käyttäjäkokemuksiin liittyen. Ostaminen verkosta saattaa myös tarjota lisäetuja, kuten kätevän kotiinkuljetuksen ja mahdollisesti edullisemmat tukkuhinnat.

 • Vinkkejä parempaan ostokokemukseen:

  • Vertaile hintoja ja arvosteluja verkossa

  • Hyödynnä verkkokauppojen tarjoamat edut

Muista, että ulkosohvan valinnassa oman tarpeen ymmärtäminen ja huolellinen suunnittelu ovat avain onnistuneeseen hankintaan.

Ulkosohvien Ostopaikat

Ulkosohvia hankittaessa löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja niin kivijalkaliikkeistä kuin verkkokaupoistakin. Oikean valinnan tekeminen on tärkeää, sillä ulkosohva on usein keskeinen elementti pihallasi tai terassillasi.

Verkkokaupat ja Jälleenmyyjät

ulkosohva-tarjous

Verkkokaupat: Verkkokaupasta ulkosohvan ostaminen tarjoaa vaivattoman tavan vertailla eri vaihtoehtoja ja löydät varmasti sohvan, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Verkkokaupoista löydät myös usein paljon laajemmat valikoimat ja saat tilattua tuotteen suoraan kotiisi tai mökillesi.

 • K-Rauta: K-Raudasta voit löytää sohvaryhmiä ja sohvapöytiä, jotka on suunniteltu erityisesti parveke- ja terassikäyttöön.

 • Veke.fi: Heidän valikoimassaan on ulkosohvia monenlaisiin ulkotiloihin, ja voit valita niiden laajasta väri- ja materiaalivalikoimasta.

 • Bauhaus.fi: Bauhaus tarjoaa kestäviä ja tyylikkäitä ulkosohvia, joiden joukosta löydät soveltuvan vaihtoehdon ulkoalueillesi.

 • Sotka: Sotkasta löytyy säänkestäviä ulkosohvia ja sohvaryhmiä, joita voit stailata omien mieltymystesi mukaan tyynyin ja torkkupeitoin.

Jälleenmyyjät: Perinteisiä kivijalkaliikkeitä ei kannata unohtaa, sillä paikan päällä voit kokeilla sohvan mukavuutta ja tarkistaa materiaalien laadun. Usein voit myös saada henkilökohtaista palvelua ja neuvoja ulkosohvan valintaan.

 • Sotka: Liikkeestä löydät laajan valikoiman erilaisia säänkestäviä ulkosohvaryhmiä, jotka sopivat suomalaiseen kesään ja ulkoilmaelämään.

 • Bauhaus: Myymälöistä löytyy monipuolinen valikoima ulkosohvia, joita voit vertailla ja kokeilla paikan päällä.

Kun etsit ulkosohvia, olipa se sitten verkkokaupasta tai lähimmästä jälleenmyyjästä, muista huomioida sohvan materiaali, kestävyys sekä toimivuus omassa käyttöympäristössäsi.

Käytännön Vinkkejä Ulkosohvan Ylläpitoon

Ulkosohvasi kestävyys ja ulkonäkö säilyvät parhaiten, kun annat sille säännöllistä huolenpitoa. Seuraavilla vinkeillä varmistat, että sohvasti pysyy puhtaana ja suojattuna säältä sekä pidentää sen käyttöikää merkittävästi.

Säännöllisen Puhdistuksen Merkitys

Säännöllinen puhdistus kannattaa, etenkin kun ulkona sohvat altistuvat nopeasti likaantumiselle. Puhdistettavat alueet kannattaa ensin harjata irtoliasta ja pyyhkiä kostealla liinalla. Tahrat on hyvä puhdistaa mahdollisimman pian niiden havaitsemisen jälkeen, jolloin voit välttää pitkäkestoisen lian kerrostumisen.

 • Viikoittainen puhdistus: Pölyjen pyyhkiminen ja roskien poistaminen.

 • Kuukausittainen syväpuhdistus: Erikoispuhdistusaineen käyttö kankaan ja materiaalin mukaan.

Suojaus Säätä Vastaan

Sohvaa kannattaa suojata vedenkestävällä suojapeitteellä, joka on helppo asettaa päälle ja ottaa pois. Tämä auttaa suojaamaan ulkosohvaa auringon UV-säteiltä, sateelta ja lialta. Voit myös valita materiaaleja, jotka kestävät sään vaihteluita hyvin ja ovat helpompia pitää puhtaana.

 • Vedenkestävä suoja: Kosteutta ja auringonvaloa hylkivä materiaali.

 • Materiaalivalinta: Polyrottinki, alumiini ja muut säänkestävät materiaalit.

Talvisäilytys

Talvi on aikaa, jolloin ulkosohvan säilyttäminen oikein on tärkeää. Jos mahdollista, sohva kannattaa säilyttää kuivassa ja lämpimässä tilassa talven ajan. Jos tämä ei ole vaihtoehto, varmista, että käyttämäsi suojapeitteet ovat talveen sopivia ja että sohvan rakenteeseen ei jää kosteutta, joka voi aiheuttaa vaurioita.

 • Sisätila: Kuiva ja ilmastoitu varasto tai autotalli.

 • Peitteet ja rakenteen suojaus: Varmista, että sohva ei jää veden alle eikä peitteen alle muodostu kosteutta.

Ulkosohvan Käytön Ilo

Kun valitset ulkosohvan, tarjoat itsellesi ja läheisillesi täydellisen paikan rentoutua ulkoilmassa. Tämä välineistö yhdistää mukavuuden, tyylikkyyden ja toiminnallisuuden, tarjoten paitsi istumapaikan myös viihtyisän keskipisteen pihallesi tai parvekkeellesi.

Rentoutumispaikka Ystäville ja Perheelle

ulkosohva hinta

Ulkosohva toimii kokoontumispaikkana, jossa voit viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Omalle ulkosohvallesi mahtuu mukavasti useampikin henkilö, ja se tarjoaa loistavan paikan yhteisille hetkille. Näiden sohvien suunnittelussa on otettu huomioon mukavuus ja kestävyys, jotta voit hyödyntää niiden tarjoaman rentouden täysin rinnoin.

 • Sohvien tyypit: Puutarhasohva, terassisohva, divaanisohva

 • Lisämukavuutta: Pehmusteet ja tyynyt

Ulkoilmaelämän Hyödyt

Ulkosohvan avulla tuot sisätilojen mukavuuden ulkoilmaan ja nautit raittiista ilmasta. Ulkona vietetty aika edistää sekä fyysistä että henkistä hyvinvointiasi. Laadukkaat materiaalit varmistavat, että ulkosohvasi kestää sääolosuhteet hyvin ja sinä voit keskittyä ulkoilman tarjoamiin hyötyihin.

 • Kestävät materiaalit: Metalli, puu, kestävät kankaat

 • Käyttö: Auringonotto, rentoutuminen, seurustelu

Viimeistely ja Tunnelman Luoja

Valitsemalla oikeanlaisen ulkosohvan voit käyttää sitä sisustuselementtinä, joka luo tunnelmaa ulkotilaasi. Voit valita ulkosohvasi materiaalin, muotoilun ja värit siten, että se sopii erinomaisesti yhteen muun pihakalusteistosi kanssa ja on näin ollen jatke kodin sisustuksellesi.

 • Tunnelmaa lisäävät elementit: Värit, muotoilu, tekstiilit

 • Käytännöllisyys: Helppous siirtää, varastoida, ja muunneltavuus

Usein kysytyt kysymykset

Kun etsit täydellistä ulkosohvaa, tärkeimmät tekijät ovat hinta, materiaalin kestävyys, tilan koko, valikoima sekä huoltotoimenpiteet.

Mistä löydän parhaat ulkosohvat alehintaan?

Säästäväinen shopper löytää usein alennetut ulkosohvat ja sohvaryhmät tarkastelemalla kotimaisia huonekaluliikkeiden kampanjoita ja alennusmyyntejä, kuten Sotkan edullisia puutarhakalusteita.

Mitkä ovat parhaat materiaalit säänkestävään ulkosohvaan?

Säänkestävät ulkosohvat valmistetaan materiaaleista kuten polyrottinki, alumiini ja tietyt puulajit, jotka on käsitelty ja valmistettu kestämään ulkokäyttöä ilman että ne kuluivat nopeasti tai vaativat liikaa huoltoa.

Kuinka valitsen ulkosohvan pienelle parvekkeelle?

Pienen tilan vuoksi kannattaa suosia monipuolisia ja modulaarisia ulkosohvikokoonpanoja, jotka samalla mahdollistavat joustavuuden ja tilan tehokkaan hyödyntämisen.

Millaisia ulkosohvia myydään JYSKissä?

JYSK tarjoaa laajan valikoiman ulkosohvia, mukaan lukien sekä yksittäiset sohvat että kokonaiset sohvaryhmät, jotka sopivat juuri sinulle monenlaisiin ulkotiloihin ja budjetteihin.

Kuinka huoltaa ulkosohvaa pidentääkseni sen käyttöikää?

Ulkosohvan huoltoon kuuluu lisäksi säännöllinen puhdistus, kosteussuojauksen tarkistaminen ja tarvittaessa käsittely sekä pehmusteiden suojaaminen sateelta ja auringolta.

Mistä tiedän, onko Bauhausin ulkosohva laadukas?

Bauhausin ulkosohvien laatu varmistetaan ennen kaikkea tutustumalla tuotetietoihin, kuten valmistusmateriaaleihin, rakenteeseen, takuuseen ja muiden asiakkaiden arvosteluihin.