Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Juhlateltat

Juhlateltat

Monipuolinen juhlateltta

taittuu pihajuhliin, markkinoille ja moneen muuhun tarkoitukseen. Teltta suojaa ihmisiä ja tavaroita vaihtuvilta säiltä sekä tarjoaa varjoa helteisiin päiviin. Valitse kaupastamme oikea teltta tarkoituksiin osto-oppaamme avulla.

79 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Juhlateltan osto-opas

Teltan hankinta edellyttää huolellista harkintaa; teltan täytyy olla sopivan kokoinen ja näköinen. Juhlatelttoja on useita eri kokoisia ja usein ne ovatkin aika suuria. Isosta koosta huolimatta, teltat eivät välttämättä ole liian kalliita keskimääräisen kuluttajan hankittavaksi.

Mikä on juhlateltta?       

Teltta pystytetään ulos ja sitä käytetään suojaavana tilana sateita ja auringonpaistetta vastaan. Se on siis suuri teltta, jossa ihmiset voivat olla suojassa. joita järjestetään ulkona, kuten juhlissa, häissä ja festivaaleissa. Niitä kutsutaan joskus myös paviljongeiksi.

On olemassa erilaisia telttoja, joita voidaan pystyttää puutarhaan tai avoimeen tilaan, joilla kullakin on omat ja erottuvat etunsa. Juhlateltan ulkonäkö ja ulkopuoli voivat vaihdella, joten ne soveltuvat erilaisiin tapahtumiin.

Juhlateltan ostamisen lisäksi on myös mahdollista ja suosittua vuokrata juhlateltta vähemmällä rahalla. Tämä on kätevää koska juhlatelttoja ei välttämättä käytetä kuin yhden kerran, jolloin sellaisen ostaminen ei ole järkevää.

Juhlateltta

Erilaisia juhlatelttoja

Ennen kuin alat etsimään täydellistä juhlatelttaa tilaisuuteen, sinun on tärkeää ymmärtää erilaisten saatavilla olevien mallien piirteet. Alla oleva taulukko esittelee niitä tarkemmin:

Juhlateltan tyyppi

Ominaisuudet

Pylväs

Perinteiset telttatyypit ovat pylvästelttoja, jotka hyödyntävät yksinkertaista mallia tuen muodostamiseksi. Kattoa tukee korkea ja vahva keskipylväs, joka kiinnitetään maatappeihin köysillä. Tämä tarjoaa vakautta teltalle, lisäpylväitä voi käyttää lisäämään teltan muotoa.

Kehikko

Kehikkoteltat saavat tukensa ulkoisesta kehikosta eivätkä tukeudu pylväisiin muotonsa pitämisessä. Alumiiniset kehykset ovat tavallisia, niissä on vahva mutta kevyt tuki teltalle. Ne voidaan myös asettaa monenlaisille pinnoille.

Taitettava

Jotkin nykyaikaiset teltat on suunniteltu taittomekanismilla, mikä tarkoittaa että ne on hyvin helppo pystyttää ja varastoida. Niissä on taittuva metallikehikko, yleensä teräksinen, sekä PVC-päällysteinen pintamateriaali. Tukena voidaan käyttää tarvittaessa hiekkasäkkejä.

Mitä kannattaa miettiä juhlatelttaa ostaessa

Tässä osiossa tarkastellaan näkökohtia, joita tulee miettiä kun telttaa ostetaan hienompiin tilaisuuksiin. Tällaisia tilaisuuksia ovat esimerkiksi häävastaanotot tai puutarhajuhlat.

Malli

Perinteistä ja tunnistettavaa ilmettä haettaessa, pylvästeltat voivat tarjota elegantin ja tyylikkään ulkonäön. Pylväät teltan sisässä voidaan aina koristella nauhoin tai kuviollisin suojin. Kuitenkin perinteiset teltat voidaan pystyttää vain ruoholle tappien avulla ja ne tarvitsevat myös enemmän tilaa sivuköysien vuoksi.

Kehikkoteltat vievät vähemmän tilaa ja ne voidaan pystyttää minkälaiseen maahan tahansa. Pylväiden puute sisällä tarkoittaa sitä, että ne tarjoavat enemmän tilaa; muodollisiin juhliin se voi olla hyödyllistä, sillä istumapaikkoihin ei tule näköesteitä.

Mitat

Ehkä tärkein huomioon otettava näkökohta on, miten suuri teltan tulee olla, ensisijaisesti koskien sen leveyttä ja pituutta. Mieti, kuinka monta ihmistä todennäköisesti käyttää telttaa, ja kuinka moni on sisällä tai ulkopuolella sitä missäkin kohdassa.

Katso sääennusteita suhteessa mittoihin. Onko mahdollista, että rankkasateet tarkoittavat, että jokainen osallistuja tarvitsee suojaa jossain vaiheessa? Lisäksi, mieti tuleeko teltan sisälle mitään huonekaluja, jotka vähentävät tilaa, eli esim. esiintymislavoja, väliaikaisia baareja, pöytiä, tuoleja, jne? Tarvitaanko tanssilattiaa? Korkeutta tulee myös harkita.

Mittaa tila, jossa teltta pystytetään, mikä on sen läheisyys verrattuna muuhun puutarhan, kuten puihin, pensaisiin ja aitoihin. Mieti, onko telttaan turvallinen pääsy sen halutusta sijainnista.

Miksi ostaa juhlateltta Preeco.fi:stä?

Vastinetta rahalle

Preeco telttamallisto on edullinen ratkaisu, jonka hinnat ovat alkaen vain 69,95 €. Se on mahdollisuus moneen eri makuun ja budjettiin.

Laatutuotteet

Kaikki vetoketjuista kehikkoon on suunniteltu käytännön läheisesti.

Kangas vaihtoehdot

PE-teltta

PE-mallisto on telttojen lähtötaso; se tarjoaa laadukasta materiaalia alhaisella hintatasolla. PE- materiaali on pääasiassa suosittu sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka haluavat pitää puutarhajuhlia ja tapahtumia kotonaan. PE tarkoittaa polyeteeniä, joka on raskasta pressu- / muovityyppistä materiaalia. PE-teltta antaa sinulle täydellisen tasapainon laadun ja tuotteen hinnan välillä.

PE:n hyödyt

Edullinen – PE-mallisto on halvin tarjolla oleva teltta, joka tarjoaa eniten vastinetta rahalle.

Kevyt – PE-mallistossa on myös meidän kevyimmät teltat. PE-teltat ovat lujia, mutta kuitenkin kevyitä.

Edullinen uusia – PE-mallisto on halvinta materiaalia uusia, joten jos sinulle tapahtuu onnettomuus, voit vaihtaa teltan halvalla uuteen.

PVC – teltta

PVC kankaat tunnetaan parhaimman näköisinä suojina, joita Preecon teltat tarjoaa. Niissä yhdistyvät tyyli ja kestävyys. PVC on sisäpuolelta PVC-pinnoitettua polyesterikangasta, joten ne ovat erittäin vedenkestäviä. PVC-teltat ovat suosituimpia malleja hää- ja yritystapahtumiin, koska ne ovat edullisia ja erittäin viehättäviä.

PVC telttojen edut

Ylellinen ulkonäkö – PVC teltta tarjoaa ylellistä tyylikkyyttä.

Kestävä - PVC-teltta kestää kovempaakin kulutusta.

Ihanteellinen häihin - yhdistelmä tyyliä ja kestävyyttä. PVC-valikoima tarjoaa kaiken mitä tarvitset, joka tekee siitä ihanteellisen häihin.

Väri ja tyyli

Telttakatosten kankaita on tarjolla eri värejä. Muodollisiin tilaisuuksiin voi olla sopivaa valita perinteistä mustaa ja valkoista. Vaihtelua saadakseen voi valita räväkämpiä värejä, kuten punaista, sinistä tai vihreää, halutun tyylin mukaan.

Tarkastele erilaisia ​​telttakankaita ja pohdi, mikä tyyli sopii nykyisen pihasi kanssa käytettäväksi. Hääteemassa voi olla käytössä pehmeä valkoinen väritys valittuna.

Yhteenveto

Juhlateltat ovat laajalti käytössä monissa ulkoilmatapahtumissa, pitämässä vieraita säältä suojassa tarpeen vaatiessa. Istumajärjestys ja pöydät voidaan sijoittaa sen sisälle, kuten myös buffetpöytiä ja tanssilattioita. Juhlateltat moniin tapahtumiin: kuten häihin ja päivälliskutsuihin.