Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Juhlateltat

Juhlateltta nyt edullisesti meiltä. Valikoima sisältää monen mallisia telttoja. Tilaa juhlateltta ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 77 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 77 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Teltan lisäpainot

74,95 €

Osamaksulla

alk.

8€ /kk

do_not_disturb_alt Loppu varastosta

  • Vain verkkokaupasta
  • Loppu

•4 kpl täytettäviä lisäpainoja
•Voidaan täyttää hiekalla tai vedellä
•Paino 9kg / kpl vedellä täytettynä

Lisää ostoskoriin

Juhlateltta - Osto-opas

juhlatelttaJuhlateltta hankinta edellyttää huolellista harkintaa; teltan täytyy olla sopivan kokoinen ja näköinen tilaisuudesta riippuen. Paviljongit on saatavilla useissa eri ko'oissa ja usein ne ovatkin aika suuria. Isosta koosta huolimatta, teltat ovat useasti edullisempi vaihtoehto, verrattuna varattaviin juhlatiloihin.

Mikä on juhlateltta?

Juhlateltta pystytetään ulos ja sitä käytetään suojaavana tilana sateita ja auringonpaistetta vastaan. Se on siis suuri teltta, jossa ihmiset voivat olla suojassa ulkona, esimerkiksi juhlissa, häissä ja festivaaleissa. Niistä käytetään välillä myös nimeä paviljonki.

On olemassa erilaisia telttoja, joita voidaan pystyttää puutarhaan tai avoimeen tilaan, joilla kullakin on omat ja erottuvat etunsa. Juhlateltan ulkonäkö ja ulkopuoli voivat vaihdella, joten ne soveltuvat erilaisiin tapahtumiin.

Juhlateltan ostamisen lisäksi on myös mahdollista ja suosittua vuokrata paviljonki vähemmällä rahalla. Tämä on kätevää koska juhlatelttoja ei välttämättä käytetä kuin yhden kerran, jolloin sellaisen ostaminen ei ole järkevää.

Paviljonki - Tyypit

Ennen kuin juhlateltta etsintä alkaa, on tärkeää ymmärtää erilaisten saatavilla olevien mallien piirteet.

Pylväs juhlateltta

Perinteiset telttatyypit ovat pylvästelttoja, jotka hyödyntävät yksinkertaista mallia tuen muodostamiseksi. Kattoa tukee korkea ja vahva keskipylväs, joka kiinnitetään maatappeihin köysillä. Tämä tarjoaa vakautta teltalle, lisäpylväitä voi käyttää muuttamaan juhlateltan muotoa.

Kehikko juhlateltta

Kehikkoteltat saavat tukensa ulkoisesta kehikosta eivätkä tukeudu pylväisiin muotonsa pitämisessä. Alumiiniset kehykset ovat tavallisia, niissä on vahva, mutta kevyt tuki teltalle. Ne voidaan myös asettaa monenlaisille pinnoille.

Kokoontaitettava pop-up juhlateltta

Jotkin nykyaikaiset pop-up teltat on suunniteltu taittomekanismilla, mikä tarkoittaa että ne on hyvin helppo pystyttää ja varastoida. Juhlateltta voidaan säätään useaan eri korkeuteen. Niissä on kokoontaitettava metallikehikko, yleensä teräksinen, sekä PVC-päällysteinen pintamateriaali. Tukena voidaan käyttää tarvittaessa hiekkasäkkejä.

Mitä kannattaa miettiä juhlateltta ostossa

Tässä osiossa tarkastellaan näkökohtia, joita tulee miettiä kun telttaa ostetaan hienompiin tilaisuuksiin. Tällaisia tilaisuuksia ovat esimerkiksi häävastaanotot tai puutarhajuhlat.

Juhlateltta - Mallit

juhlateltta-tarjousPerinteistä ja tunnistettavaa paviljonki ilmettä haettaessa, pylvästeltat voivat tarjota elegantin ja tyylikkään ulkonäön. Pylvästeltan sisässä voidaan aina koristella nauhoin tai kuviollisin suojin. Kuitenkin perinteiset teltat voidaan pystyttää vain ruoholle tappien avulla ja ne tarvitsevat myös enemmän tilaa sivuköysien vuoksi.

Kehikkoteltat vievät vähemmän tilaa ja ne voidaan pystyttää minkälaiseen maahan tahansa. Pylväiden puute sisällä tarkoittaa sitä, että ne tarjoavat enemmän tilaa; muodollisiin juhliin se voi olla hyödyllistä, sillä istumapaikkoihin ei tule näköesteitä.

Juhlateltta - Mitat

Ehkä tärkein huomioon otettava näkökohta on, miten suuri juhlateltan tulee olla, ensisijaisesti koskien sen leveyttä ja pituutta. Mieti, kuinka monta ihmistä todennäköisesti käyttää telttaa, ja kuinka moni on sisällä tai ulkopuolella sitä missäkin kohdassa.

Katso sääennusteita suhteessa mittoihin. Onko mahdollista, että rankkasateet tarkoittavat, että jokainen osallistuja tarvitsee suojaa jossain vaiheessa? Lisäksi, mieti tuleeko teltan sisälle mitään huonekaluja, jotka vähentävät tilaa, eli esim. esiintymislavoja, väliaikaisia baareja, pöytiä, tuoleja, jne? Tarvitaanko tanssilattiaa? Korkeutta tulee myös harkita.

Mittaa tila, johon juhlateltta pystytetään, mikä on sen läheisyys verrattuna muuhun puutarhan, kuten puihin, pensaisiin ja aitoihin. Mieti, onko telttaan turvallinen pääsy sen tulevasta sijainnista. Telttojen tarkat mitat ovat nähtävillä tuotekuvauksista.

Juhlateltta - Kangas vaihtoehdot

PE-juhlateltta

PE-mallisto on telttojen lähtötaso; se tarjoaa laadukasta materiaalia alhaisella hintatasolla. PE- materiaali on pääasiassa suosittu sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka haluavat pitää puutarhajuhlia ja tapahtumia kotonaan. PE tarkoittaa polyeteeniä, joka on raskasta pressu- / muovityyppistä materiaalia. PE-teltta antaa sinulle täydellisen tasapainon laadun ja tuotteen hinnan välillä.

PE:n juhlateltat hyödyt

Edullinen ostaa – PE-mallisto on halvin tarjolla oleva teltta, joka tarjoaa eniten vastinetta rahalle.

Kevyt – PE-mallistossa on myös meidän kevyimmät teltat. PE-teltat ovat lujia, mutta kuitenkin kevyitä.

Edullinen uusia materiaalit – PE-mallisto on halvinta materiaalia uusia, joten jos sinulle tapahtuu onnettomuus, voit vaihtaa edullisesti uuteen.

PVC – juhlateltta

Nämä kankaat tunnetaan parhaimman näköisinä suojina, joita Preecon teltat tarjoaa. Niissä yhdistyvät tyyli ja kestävyys. Kangas on sisäpuolelta pinnoitettua polyesterikangasta, joten ne ovat erittäin vedenkestäviä. PVC-teltat ovat suosituimpia malleja hää- ja yritystapahtumiin, koska ne ovat edullisia ja erittäin viehättäviä.

PVC juhlateltat edut

Ylellinen ulkonäkö – Juhlateltta tarjoaa ylellistä tyylikkyyttä.

Kestävä - juhlateltta kestää kovempaakin kulutusta.

Ihanteellinen häihin - Yhdistelmä tyyliä ja kestävyyttä. Polyvinyylikloridi-valikoima tarjoaa kaiken mitä tarvitset, joka tekee siitä ihanteellisen häihin.

Juhlateltta - Väri ja tyyli

Paviljonki kankaita on tarjolla eri värejä. Muodollisiin tilaisuuksiin löytyy väreinä perinteinen valkoinen tai musta. Vaihtelua saadakseen voi valita räväkämpiä värejä, kuten punaista, sinistä tai vihreää, halutun tyylin mukaan.

Tarkastele erilaisia ​​telttakankaita ja pohdi, mikä tyyli sopii nykyisen pihasi kanssa käytettäväksi. Hääteemassa voi olla käytössä pehmeä valkoinen väritys valittuna.

Tilaa juhlateltat & paviljongit Preeco:lta

juhlateltta-hintaPreeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat juhlateltat ja paviljongit. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti teltan. Juhlatelttojen hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava. Värivalintoja on paljon, esimerkkeinä valkoinen, musta, sininen, vihreä, harmaa ja punainen juhlateltta.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Juhlateltta voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa juhlateltta Preeco-tilillä tai -laskulla.

Toimitus alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiin. Kaikissa tuotteissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä juhlateltta on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Ota yhteyttä

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme paviljonki arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos on tarvetta lisätiedolle juhlateltta valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.

Juhlateltta - Yhteenveto

Juhlateltat ovat laajalti käytössä monissa ulkoilmatapahtumissa, pitämässä vieraita säältä suojassa tarpeen vaatiessa. Istumajärjestys ja pöydät voidaan sijoittaa sen sisälle, kuten myös buffetpöytiä ja tanssilattioita. Juhlateltta sopii moniin tapahtumiin: kuten häihin ja päivälliskutsuihin. Kokoontaitettava juhlateltta on helppo ja nopea pystyttää minne vain tasaisella alustalle. Niitä on saatavilla monen muotoisia ja mallisia, jokaiseen tapahtumaan sopivia. Preecolta löytyvät paviljongit edulliseen hintaan, kannattaa tarkastaa tämänhetkiset tarjoukset.