Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Nettihuutokauppa

Preeco nettihuutokauppa on helppokäyttöinen ja turvallinen.

Syitä huutaa Preeco.fi nettihuutokaupasta:

1. Helppo huutaa, syötä vain huutosumma ja sähköpostiosoitteesi.
2. Ei hintavarausta
, tuotteet myydään korkeimman tarjouksen tehneelle tämän huutamalla hinnalla.
3. Huutoaika ei pitene, huutokauppa päättyy tuotteessa ilmoitettuna aikana. Huuda hyvissä ajoin, jotta huutosi kerkeää rekisteröityä järjestelmäämme.
4. Ilmainen toimitus Postiin, ei ylimääräisiä kuluja huutohinnan päälle.
5. Kaikki tuotteet uusia, jollei otsikossa toisin mainita.

Olisitko kiinnostunut lisäämään myös oman yrityksesi tuotteita huutokauppaamme? Ota tällöin yhteyttä henrik@ptg.fi

30 tuotetta.
30 tuotetta
Aktiiviset suodattimet

Mikä on huutokauppa ja nettihuutokauppa?

nettihuutokauppaHuutokauppa on kaupankäyntityyli, jossa tuotteen- tai palvelun hinta on sidoksissa huutajien tekemien tarjousten perusteella. Periaate huutokaupassa on, että mitä tahansa voi myydä, ja ostaja valitaan korkeimman tehdyn tarjouksen perusteella. Kuluttajien tarjousten takia hinta jää yleensä edullisemmaksi, kuin suoraan kaupoista ostettu tuote. Huutokaupat voidaan järjestää perinteisesti ostajien läsnä ollessa, puhelimitse tai verkkohuutokauppana internetissä. Perinteisesti huutokaupan puheenjohtaja esittelee tuotteet ja ottaa vastaan tarjouksia ostajilta, verkossa nettisivut päivittävät ostajien tarjoukset automaattisesti.

Erilliset nettihuutokaupat tarjoavat kuluttajille avoimen kauppapaikan tuotteiden myymiseen. Nettihuutokauppoja voi myös löytää eri verkkokauppojen omilta sivuilta, jossa huutokaupataan esimerkiksi poistuvia tuotteita.

Nettihuutokauppa - Eroavaisuudet

Verkkohuutokaupan erot tavalliseen verrattuna ovat, että verkkohuutokaupoissa välineenä tarjouksille ja yhteydenottoihin käytetään internettiä. Myyjän ja ostajan ei tarvitse olla samassa paikassa, kauppaa tehdessä. Tuotteet lisätään verkkokauppaan myyntiin ja niille asetetaan aikaraja, kuinka kauan niihin voi tehdä huutoja. Verkkosivut päivittävät automaattisesti uudet tarjoukset tuotteisiin, jolloin tarjoajien on helppo seurata huutokaupan kulkua.

Nettihuutokauppa - Vahvuudet

huutokauppaNettihuutokaupoissa huutoja voi tehdä kellon ympäri. Myyjä päättää ainoastaan deadlinen tuotteelle, jolloin tarjouksia ei oteta enää vastaan ja suurimman tarjouksen tekijä saa tuotteen tarjottuun hintaan.

Internetin välityksellä huutokauppaan voi osallistua mistä vain. Riippumattomuus fyysisestä kontaktista helpottaa osallistumista huutokauppaan ja säästää perinteisestä huutokaupasta johtuvia kuluja. Verkossa on helppo seurata huutokaupan sen hetkistä hintaa, ja verrata sitä muiden vastaavien tuotteiden hintoihin.

Huutokaupat ovat hyvä paikka kilpailuttaa ylijäämä- ja poisto tuotteet. Jos tuotteille ei meinaa ostajia löytyä haluttuun hintaan, voi tuotteita huutokaupata, sopivan hinnan löytämiseksi.

Huutokauppa tyypit

Tuotteita ja palveluita voidaan huutokaupata erilaisilla tyyleillä, seuraavaksi yleisimmät huutokaupat.

Tavallinen (englantilainen)

Korkein tehty tarjous voittaa tuotteen. Huutokauppaa tehdään tarjoamalla toisen tarjouksen päälle, kunnes tarjoukset- tai aikaraja loppuu.

Laskeva (hollantilainen)

Laskevassa huutokauppa tyylissä puheenjohtaja asettaa tuotteelle lähtöhinnan. Jos tarjoajia ei löydy, hintaa lasketaan kunnes joku tekee vastaavan tarjouksen. Ensimmäinen tarjouksen tehnyt saa tuotteen.

Käänteinen

Käänteisessä tyylissä ostajan ja myyjän paikat vaihtuvat, jolloin huutokaupan tarkoitus on saada mahdollisimman alhainen hinta tuotteelle tai palvelulle. Tätä tyyliä käytetään yleensä palveluiden ostamisessa, jolloin valinta tehdään tarjousten hinnan ja palvelun laadun perusteella.

Preeco huutokaupat - Miten ne toimivat

verkkohuutokauppaPreecon nettihuutokauppa toimii helposti, tarjouksen tekemiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Tuotteille ei ole hintavarausta, joka tarkoittaa että tuote myydään korkeimman tarjouksen tehneelle henkilölle, huudetulla hinnalla. Huutoaika ei pitene vaikka huutoja tulisikin viime hetkillä, kaikki päättymisajat ovat tarkkoja. Tuote toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ilman kuluja.

Ennen huudon tekemistä tuotteelle, lue huutokaupan ehdot. Nettihuutokaupattavien tuotteiden huuto- ja ostoehdot voit löytää huutokaupassa olevien tuotteiden tiedoista. Jos huutokaupattavista tuotteista on herännyt kysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 8:00 - 17:00. Asiakaspalvelutiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.